gR33kLov3r Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 eixa ena paromoio bug sth limnh pou eprepe na baleis nero kai na dwseis ston stratiwth paw ekei ella de ginete tpt telika aprepe na katebaseis th bara kai na grapseis "wasser" nero sta germanika eleos les na peprepei na grapsw anoixe ?? pws einai to anoixe sta germanika ??? me tpt den to xanarxizw apo thn arxh toso kopo exw kanei Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Αν μπορείς βάλε ένα screenshot για να καταλάβω ακριβώς που βρίσκεσαι γιατί έχω καιρό να το παίξω! Πάντως αν το έχεις πειρατικό παίζει να φταίει και το Cr@ck που έχεις! Έχεις περασμένα όλα τα Patches που έχουν βγει(+το Plus); Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 nai peiratiko to exw kai den exw kai kana patch install oute to plus phga na balw to plus alla mou lege oti den htan sumbato me thn ekdosh m 8a sou balw to screenshot se ligo.. Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FtH Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Πηγα και πηρα σημερα το Cossacks 2. Σιγα σιγα ψαχνοντας το ανακαλυψα οτι δεν μου ανοιγε στο μενου την επιλογη Battle for Eyrope. Στην συνεχεια ειδα οτι στο skirmish μου ειχε μονο την Γαλλια για να επιλεξω και στην δυσκολια δεν μου εδινε την επιλογη very hard! Τελος στο Battle μου εχει μονο 2 μαχες. Μηπως ξερεται τι πρεπει να κανω για να ανοιξω και τις αλλες επιλογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOrGe_13_ Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Boreite na mou peite pou borw na katevasw patches gia to l2 c1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παιδιά ξέρετε μήπως κανα παιχνιδάκι σαν το Dyna Blaster (ή το Explode Arena για κινητά) να μου πείτε; Έχω φάει μεγάλο κόλλημα στο κινητό με το Explode Arena και θέλω να το παίζω και στο PC. Δοκίμασα το Dyna Blaster αλλά δεν παίζει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Παίδες, μπάς και ξέρει κανείς αν και πού θα βρούμε προπληρωμένες κάρτες για το εν λόγω παιχνιδι; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Δεν μπορείς. Από όσο ξέρω η πληρωμή της συνδρομής για την ευρωπαική έκδοση του MxO γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα. Προπληρωμένες κάρτες κυκλοφορούν μόνο στην Αμερική και φυσικά είναι για την US version. Εγώ σου προτείνω να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα (debit card, χρειάζεσαι απλά ένα λογαριασμό σε τράπεζα), να βάζεις στο λογαριασμό 20 ευρώπουλα το μήνα και να κάνεις τη δουλειά σου. Άντε γιατί μου φαίνεται ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που παίζει Matrix Online (και City of Heroes επίσης)... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Μάλλον αυτό θα κάνω, αν και θα πάρει καμια 10ρια ημέρες :/ Σε ποιό server παίζεις; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Κατέβασε το ΜΑΜΕ32 και μετά και την rom για το Dynablasters. Απλά εξαιρετικό και στην Coin-op έκδοση και όταν είχα την Amiga.....xi,xi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Κατέβασε το ΜΑΜΕ32 και μετά και την rom για το Dynablasters. Απλά εξαιρετικό και στην Coin-op έκδοση και όταν είχα την Amiga.....xi,xi Ποιο Mame να κατεβάσω; Ρωτάω γιατί κατέβασα ένα και έβαλα το ROM αλλά δεν υπάρχει το παιχνίδι στη λίστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Έχεις PM. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ποιο Mame να κατεβάσω; Ρωτάω γιατί κατέβασα ένα και έβαλα το ROM αλλά δεν υπάρχει το παιχνίδι στη λίστα Φταίει σίγουρα το ότι η έκδοση του ΜΑΜΕ που κατέβασες δεν είχε την rom αυτή διαθέσιμη όταν κυκλοφόρησε, άρα σίγουρα κατέβασες παλιότερο ΜΑΜΕ από την rom που βρήκες. Η κάθε νέα έκδοση που βγαίνει υποστηρίζει κάθε φορά και νέες roms, αλλά δεν είναι 100% συμβατές προς τα πίσω με τις παλιότερες roms. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ανάλογα με την έκδοση του ΜΑΜΕ32 υπάρχουν και οι ανάλογες-συμβατές roms, σχεδόν πάντα στα sites που έχουν τις roms αναφέρουν και με ποιά έκδοση του ΜΑΜΕ32 είναι συμβατές. Mπορείς να απευθυνθείς στα "παιδιά" του http://www.mame.gr και ίσως σε βοηθήσουν να τα ξεμπερδέψεις. Λέω ίσως γιατί όσες φορές τους ρώτησα κάτι.........δεν κατάλαβα γιατί τα λένε "Γιαπωνέζικα". Βλέπεις έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο ΜΑΜΕ που δεν πρέπει να είσαι Noob για να καταλάβεις τι λένε. Τώρα πως θα γίνει αυτό....πες το μου και εμένα χα,χα,χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodos-tn Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Kalimera. Tha ithela na rotiso mipos kserei kaneis na mou pei kanena paixnidi gia ps2 pou ne exei sxesei me to beach soccer. Diladi pos einai to fifa street soccer kati paromio alla na einai beach soccer. Euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 OK ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Gia PS2 uparxei mono to Pro Beach Soccer Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι σας παρακαλω?? Εχω ψαξει αρκετα για το παιχνιδι legacy για το κινητο 6600 της nokia,αλλα ματαια.. Εχω βρει εκδοσεις που δεν παιζουν η ειναι ντεμο... Μπορει καποιος να μου δοσει ενα site οπου μπορω να το κατεβασω παρακαλω?? (full εκδοση για 6600 δλδ) Υ.Γ: Αν ειναι δυνατον τι τραβηξα για να γραψω το παρον κειμενο... Το lineage με εχει κανει να ξεχασω να γραφω ελληνικα Υ.Γ2: Αμα σας βολευει αλλιως στειλτε το στο blackchaos585@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Καλυτερα να κοιταξεις τον πινακα περιεχομενων. Κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14396 και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=714 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Επίσης το forum my games, ασχολείται με παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές και όχι για κινητά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 telika ti leei afto to matrix online re paidia? aksizei i einai kapio bareto epanalambanomeno RPGfighting? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabir Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 εγω παντως ακουσα τα χειροτερα ..ετσι εμεινα με το WOW :cool: Παράθεση GTF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 afto fenete kai stis sindromes-poliseis twn paixnidion! to WOW einai korifi , exei treli epitixia! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ ΤΟ SIMS ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ[ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ].ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ :) :) ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ THESIMS VACATION ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥΠΑΙΖΕΙ .ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ORIGINAL THE SIMS.TI ΕΝΝΟΕΙ? :) :) Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Γεια χαρά! Ψάχνω να βρω αυτό το παιχνίδι. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος το είχε και με βοηθούσε με κάποιο τρόπο. Περιμένω απαντήσεις. Ανυπομονώ γιατί είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Το είχα παίξει μικρός και μετά το επέστρεψα στον ιδιοκτήτη του και δεν το ξαναείδα. Το ψάχνο εδώ και 10 χρόνια. Πρώτη φορά το έπαιξα το 1995 όταν βγήκε. Βοήθεια! Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και τον χρόνο σας. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Gia to CD-KEY sou esteila PM. Gia na egkatastiseis opoidipote expansion prepei na einai egkatestimeno to sims. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts