Flamenerve Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Το πρώτο Driver ήταν τρομερό, το 2ο πολύ καλό, το 3ο ψιλομάπα. Έχει ήδη κυκλοφορήσει η PC έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 re gamoto to exo perasei auto to simeio alla den thimamai pou akribos eisai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Στο generals που είχα μπει για να δω τι παίζει με το online game μπορούσες να μπεις σε έναν server (της EA), να φτιάξεις δικό σου χάρτη και να βάλεις κωδικό ώστε να μπαίνουν τα άτομα που θες εσύ και ξέρουν τον κωδικό... Ίσως να γίνετε και στο RA2 αυτό. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά εγώ το είδα σήμερα να κυκλοφορεί στη σχολή μου (ΤΕΙ Αθήνας) αντιγραμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Σε ένα forum που διάβασα σχόλια για το παιχνίδι δεν ήταν και πολύ θετικά πάντως, μάλλον το αντίθετο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 re gamoto to exo perasei auto to simeio alla den thimamai pou akribos eisai Το περασα αυτο αλλα τωρα εχω κολλησει εκει που πρεπει να μπω σε ενα καστρο στο Luskan...Δεν μπορω να βρω "βεβαιωση" που ζηταει.Μου λεει να παω στους High Captains (2) αλλα τους εχω σκοτωσει! :p Ψαχνω μια ομαδα μαγων και δεν ξερω που να πρωτοψαξω..Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Exei merika eknevristika pragmata opos to iq ton astinomikon kai merika akomi sta grafika pou ostoso einai poli kala kai i poli terastia. Megali poikilia se ohimata kai ta american muscle dinoun resta. Oi katadiokseis poli kales. Kati pou to exei kai to GTA alla to driver se mikrotero vathmo einai tou tipou trouman show fainomena opou as poume vlepeis ena kalo amaksi sto steno pou molis prosperases kai molis pas na to pareis den iparxei psihi. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 apla mpainoume ston server kai kanoume ena game. san to genelars Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 kserei kaneis an kikloforise telika to championship manager 5?? sto site tis eidos leei gia 18 martiou Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbie Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 που μπορω να αγορασω παιχνιδια εκτος απο Παπασωτηριου και plaisio? Παράθεση "Μην αφηνεις για αυριο κατι που μπορεις να κανεις σημερα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 To eida to savvato se ena polykatasthma sta 30 euro an 8ymamai kala(sto idio rafi me to antipalo deos,to football manager 2005)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδιά εγώ το είδα σήμερα να κυκλοφορεί στη σχολή μου (ΤΕΙ Αθήνας) αντιγραμμένο. Και σε μας. Αλλά δε του έκανα του παιχνιδιού την τιμή να το αγοράσω ούτε καν αντιγραφή... :P . Αυθεντικό μπορείτε να το βρείτε σε Παπασωτηρίου, Πλαίσιο ή όπου αλλού πουλάνε pc games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Γιατί, δε σου κάνουν αυτά τα δύο? Συνήθως (για να μην πω πάντα) έχουν τις καλύτερες τιμές. Κι επίσης τα πάντα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 To paiksate? Sas aresei? San to Sims einai, alla pio wraio einai to Sims. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ενα site που έχει παιχνίδια http://www.redline.gr Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Αγόρασα το pandemonium2,παλίο παιχνίδι αλλά το έψαχνα και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση..Έχω ένα λλαπτοπ με 32άρα κάρτα γραφικών(Nvidia)και πριν ξεκινήση η διαδικασία μου εμφανίζει ένα error The dynamic link library glide2x.dll could not be found. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?Θυμίζω ότι το παιχνίδι είναι παλιό..Μήπως πρέπει να βρω κάποιο patch για την κάρτα γραφικών?Μπορώ να κάνω κάτι για το εγκαταστήσω? Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Αν θυμάμαι καλά, πρέπεις να βρείς το αρχείο αυτό (από google) και να το προσθέσεις στο system32 folder...Είναι παλιό και γνώριμο λάθος, απλά έχει περάσει καιρός από τότε που το ξαναείδα...εμένα πάντως μου δούλευε μόλις έκανα τα παραπάνω...;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Αν θυμάμαι καλά, πρέπεις να βρείς το αρχείο αυτό (από google) και να το προσθέσεις στο system32 folder...Είναι παλιό και γνώριμο λάθος, απλά έχει περάσει καιρός από τότε που το ξαναείδα...εμένα πάντως μου δούλευε μόλις έκανα τα παραπάνω...;) Eννοείς το dll? Το έκανα..Με πάει στο επόμενο βήμα,επιλέγω να γίνει η εγκατάσταση σε κάποιο directory και μου πετάει άλλο error cannot copy file.The file name you specified is invalid or too long.Specify a different file name.Eπιλέγω άλλο,το βρισκω αλλά είναι άδειο. :confused: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 dokimase na kaneis ena image tou cd ston skliro kai meta kane tin egatastasi apo to image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 dokimase na kaneis ena image tou cd ston skliro kai meta kane tin egatastasi apo to image Έκανα select all και copy-paste στο desktop το έτρεξα από εκεί αλλά πάλι τα ίδια error.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 kalo einai alla pisteuo to sims einai poli pio mprosta se piotita! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbie Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ωραια αφου ειναι τοσο ευκολο γιατι δεν μπορω να βρω το παιχνιδι που θελω?(heroes of might and magic iv) ο Παπασωτηριου και το πλαισιο δυστυχως δεν εχουν παντα ολα τα παιχνιδια και ιδιαιτερα τα παλαιοτερα Παράθεση "Μην αφηνεις για αυριο κατι που μπορεις να κανεις σημερα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Επείδη το HOMM4 είναι αρκετά παλιό...δεν μπορούν να έχουν όλα τα παιχνίδια των προηγούμενων 4ων ετών τα καταστήματα αυτά... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Τι windows έχεις...μήπως δεν τρέχει στην έκδοση που έχεις? (λόγο παλαιότητας του παιχνιδιού...) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngelos Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Λοιπόν, ξεκινάω το παιχνίδι μια χαρά. Μόλις το κλείσω και πάω να το συνεχίσω κάνει reboot το pc μόλις φορτώνει το checkpoint. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Έχω Pentium 4 στα 3,6 με 2gb ram Nvidia 5950 plus με τους τελευταίους drivers Creative Audigy2 zs Pro DirectX 9c Windows Xp with Service Pack 2 Σε ότι ανάλυση και να το τρέξω το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts