Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάζω το παιχνίδι και μόλις ξεκινάει μου βγάζει αυτό:"CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game." ¨Εβγαλα το DAEMON TOOLS αλλά και παλι τα ίδια. Τι να φταίει????
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

To clone cd φταίει.

Απεγκατέστησε το και αν σου πει τα ίδια ψάξε στην registry και καθάρισε ότι έχει για "clone cd"

Φιλικά Δημήτρης

ξερει κανεις κανενα καλο προγραμματακι που να βαζει ρεαλιστικο καιρο στο fs2002 (σ.σ) να ειναι και freeware αν γινετε...

ευχαριστο :)

Flight Simulator. Τώρα το 2002 δεν θυμάμαι αν είναι on-line weather όπως είχε σίγουρα το 2004. Hydro με το «ρεαλιστικό» τι εννοείς; Real-time ή κάτι άλλο;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλή χρονιά σε όλους! Για όσους δεν το ξέρουν, η Funcom (δημιουργός εταιρία του The Longest Journey) διαθέτει εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο το Anarchy Online (χωρίς τα expansions), εφόσον εγγραφείτε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το site της Funcom, αλλά και να το παίξετε χωρίς συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε την εικόνα:

http://www.anarchyonline.com/content/downloads/media/screenshots/archive/041215_00.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 1 Ιαν. 2005 , 17:56)

Flight Simulator. Τώρα το 2002 δεν θυμάμαι αν είναι on-line weather όπως είχε σίγουρα το 2004. Hydro με το «ρεαλιστικό» τι εννοείς; Real-time ή κάτι άλλο;

δεν θελω το build in προγραμμα του fs αλλα ενα αλλο που να δινει πραγματικο καιρο σε ας πουμε 10 λεπτα αν βοηθησα :happy:

Καλη Χρονια σε ολους!!!

Μπορειτε να μου πειτε καποιο link το οποιο να εχει ελληνικα Walkthrough(οδηγος στρατηγικης) για Adventure games?

[Πιο σηγκεκριμενα θελω για το Συνωμοσίες]

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Φοβάμαι ότι είναι ΠΟΛΥ χλωμό αυτό που ζητάς... Αν κοιτάξεις στο PC Master ίσως;

Άσχετο: Ποιο παιχνίδι είναι αυτό; Ποιος είναι ο αγγλικός τίτλος για να κοιτάξουμε στο gamespot;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω σηγκεκριμενα θελω για το ελληνικο adventure <<Συνωμοσιες>>.

Και δεν νομιζω να εχει τιτλο στα αγγλικα, επειδη ειναι ελληνικο.

Επισης εψαχνα να βρω και για το Syberia 2.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

sto adrenaline vault apo to '97 eimai kollhmenos ekei

http://www.avault.com

oti paixnidi kykloforei 8a breis trainer, walkthrough ktl mono ellhnika den exei...

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

μπορούμε να γράφουμε σε αυτό το thread όλα όσα αφορούν τον καλύτερο εξομοιωτή ποδοσφαίρου όλον τον εποχών! :cool:
only crossfit...

λοιπόν έχω ξεκλειδώσει από το pes shop την original τριπλά.προσπάθησα να κάνω μια δικια μου αλλα δεν τα κατάφερα!έχετε κάνει καμιά; πως ακριβώς γίνετε;
only crossfit...

Φιλε hydro αν το βρεις σε παρακαλω γραψτο εδω μεσα.

Πολυ καλο το linkακι sugardad.

Εγω εχω παλι μια αλλη απορια.Γιατι το 4ο αστερακι ειναι πιο δυσκολο απο το 5ο και το 6ο; :cry: :wacko:

...και δεν το εχω παρατηρηεσει μονο εγω αυτο.(για χβοχ μιλαω)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

δεν έχει σημασία που το παίζεις και στα 2 το ίδιο είναι.(xbox-ps2)

βασικά έχει σχέση πως το βλέπεις , σε εμενα είναι κανονικά τα επίπεδα δυσκολίας.αλλα στο 6 δεν έχω καταφέρει να σκοράρω ακόμα! :p

only crossfit...

εγώ στο master leage παίρνω την ρεαλ μανδρίτης.δεν μπορώ όμως να να κάνω μεταγραφές!!!

κάποιοι παίχτες που προτείνω για το master leage:

Κασιγιας

Δέλλας

Σαμουελ

Πιρλο

Σεφτσενκο

Αντιανο

Οουεν

Ρομπερτο Καρλος

Ρουνεϊ

Βανιστεροϊ

μεγάλη απογοήτευση είναι:

Ζινταν

Μοριεντες

Μπεκαμ

Ραουλ

only crossfit...

• The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές