ikarapas Δημοσιεύτηκε July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2017 (edited) το παραδέχομαι οτι δεν ξερω πολλα απο smartphones αλλα θελω το καλυτερο που μπορω να αγορασω για να μην τα μισήσω. ενω μπορω να χρησιμοποιησω smartphone διαλέγω να χρησιμοποιώ παλια τεχνολογια και laptop για δουλεια. αλλα ηρθε η ωρα να μυηθώ στην τεχνολογια αιχμης. εκνευρίζομαι ομως αν φορτίζω το κινητό καθε τρεις και λιγο. δλδ καθε μερα ειναι πολυ συχνα γιατι το κινητακι μου κραταει 5-6μερες. Θα το χρησιμοποιω κυριως σα κινητο (δλδ να μιλαω και να με μιλανε) να βγαζω τα πιτσιρικια καμια φωτο και αντε κανενα youtube για να διαβαζω ποδοσφαιρο και facebook. οχι ομως με τις ωρες γιατι δεν υπαρχει χρονος. Με τα πολλα φτανω στο ψαχνό: 1) Το χρηματικο ποσο= εως 370ε 2) μεγεθος οθονης= 5-5.5" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; ΔΕΝ ΞΕΡΩ /ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, αλλα θα ηταν καλο αν εχει προβλημα να μπορω να απευθυνθω σε καποιον για βοηθεια 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; μαλλον οχι αν και δουλευω σε επαρχεια και το κινητο θα ειναι 13 ωρες μακρυα απο αστικο περιβαλλον, αλλα δεν ειναι αληθινος περιορισμος γιατι θα χρησιμοποιω και το παλιο μου 5) Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, Ναι αλλα οχι απαραιτητο 6) Οχι απαραιτητο το ελληνικο μενου αλλα λογω άγνοιας οτιδηποτε για φλασαρισματα κτλ θελω αγαπη και καθοδηγηση (εστω και επι χρημασι). Κοβει ομως το κεφαλι μου και με αδηγιες μπορω να κανω παπαδες (υπερβαλλω λιγο αλλα ειμαι αισιοδοξος για τις δυναμεις μου) 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; στα λεφτα που διαθετω υποθετω οτι θα εχει πολυ καλη αναλυση οθονης και ηχου (ή κανω λαθος;), αρα Ναι και Ναι 8) Θελω αυτονομια μπαταριας, καμερα, και να το κρατησω 5 χρόνια. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. samsung GTS 5610 (οχι smartphone) αλλα εχω δουλεψει με samsung j5, iphone 5 kai 6. ευχαριστω πολυ Edited July 26, 2017 by ikarapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Αγαπητε κυριε παραξενε Οι ανυσηχιες σου λιγο πολυ συμπιπτουν με μια μεγαλη μεριδα κατόχων. Παρολα αυτα δυσκολο να τα εχουμε ολα. Το χρηματικο κατα την δικη μου αποψη ειναι αρκετα ψηλα, αυτο βεβαια θα το δεις παρακατω οποτε με συνοπτικες παμε στο ... 3-Θα σου προτεινω απο Κινα, αλλα αν το βρεις απο Ελλαδα παρτο για να εχεις καπου να απευθυνθεις 4-Αν δεν σε ενδιαφερει αρκεισε και με ενα επεξεργαστη χωρις LTE 5-Τα ανδροιντ εχουν ολα ραδιοφωνο 6- εχει ελληνικο μενου 7- Αναλυση HD, και απο ηχο, αρκετα καλο και δυνατο. 8- Η μπαταρια εχει αυτονομια για 2 μερες γεμματες, Οι καμερες δεν εχουν αυτονομια, συνηθως πανε μαζι με την μπαταρια, αν μεινεις απο μπαταρια θα μεινεις και απο καμερα....λογικο νομιζω. Οσο για το σκελος το ποσο θα σου κρατησει, αυτο το οριζεις εσυ και οχι το κινητο. Εχω ενα jiayu S3 και αν θα το αλλαζα παλι το ιδιο θα επερνα. Οπως εχω ενα Uhans a101, 101s, oukitel k4000. κινεζικα ολα τους, αλλα τιμιοτατα που αξιζουν καθε ευρω απο την αγορα τους Η ετυμηγορια μου λοιπον ειναι το Oukitel k6000 μπορεις να το παρεις απο Κινα εδω η στην Ελλαδα αν το βρεις σε καποιο καταστημα. Edited July 26, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Lenovo p2. Πιο ισχυρός και λιγότερο ενεργοβόρος επεξεργαστής σε σχέση με το oukitel, πιο αξιόπιστος κατασκευαστής και αγορά από Ελλάδα με κανονική εγγύηση http://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikarapas Δημ. July 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 ειπαμε ειμαι και παραξενος... δεν με αρεσουν οι γκουμουτσες της oukitel και Λενοβο Λ2 ελεγα κατι σε Mi5s, P9, Honor 8 κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Το Honor 8 να παρεις. Πιο παραξενος απο μενα αποκλειεται να εισαι. Εγω εκει πηγα και ειμαι ευχαριστημενος. Μεταξυ των τριων που παραθετεις το Honor ειναι συνολικα το καλυτερο. Καπου μπορει να χανει αλλα σαν συνολο ειναι ισως η πιο ολοκληρωμενη προταση σε αυτο το ευρος τιμης. Το μονο που δεν εχει ειναι ραδιοφωνο αλλα πλεον εχει σχεδον καταργηθει απο τη μεσαια κατηγορια και πανω, κακως ισως, υπαρχουν ακομα λιγες εξαιρεσεις. Ο ηχος του θα μπορουσε να ειναι πιο δυνατος. Αυτα. Με το P9 ειναι σχεδον η ιδια συσκευη με λιγοτερα λεφτα και παραπανω ραμ. Το xiaomi τωρα φαινεται δυνατο, σε καποια σημεια ισως περισσοτερο, ομως δεδομενου οτι εισαι παραξενος και πως δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπια xiaomi στην Ελλαδα, με οτι αυτο συνεπαγεται δεν θα το πολυσκεφτομουν. οχι πως θα τους χρειαστεις σιγουρα αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν τελικα πας προς Honor μερια πριν παρεις το τηλεφωνο να εχεις προμηθευτει θηκη και tempered glass. Γλυστραει σαν χελι και γρατζουνιεται μονο που το κοιτας. Δεν ειναι για να το σερνεις γυμνο μεσα σε τσαντακια, πανω σε τραπεζια κτλ. και αφου θετεις πενταετη οριζοντα η θηκη και το τζαμι ειναι μονοδρομος. Απο ομορφια δεν το συζηταμε βεβαια πως ειναι κουκλι. Καμια συσκευη δεν ειναι τελεια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikarapas Δημ. July 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 πες μου vastegial74 οτι εχει και τιτάνια μπαταρια και ειμαι ετοιμος να κλεισω το τοπικ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τιτανια δεν θα την ελεγα. Μεσα στο μεσο ορο ειναι. Μια μερα τη βγαζεις χαλαρα. Εχει μπαταρια 3000 και με την τελευταια αναβαθμιση εχει και αξιοπρεπη διαχειρηση. Τα περισσοτερα εκει παιζουν, μια μερα χρηση. Το καλο ειναι πως απο σχεδον 0% φτανεις στο φουλ σε μιαμιση ωρα μονο. Ολα εξαρτονται και απο τη χρηση που κανεις και απο τι τρεχει στο παρασκηνιο. Εφαρμογες τυπου facebook κτλ. γονατιζουν οποιαδηποτε μπαταρια. Επισης αν παιζεις παιχνιδια στο κινητο η μπαταρια παλι πεφτει δραματικα. Εγω χωρις να παιζω στο κινητο, χωρις εφαρμογη facebook, με αρκετο internet, ομιλια, τα παντα ανοιχτα (bluetooth, δεδομενα κινητης, wifi, gps), κανενα βιντεακι στο youtube, βγαζω χαλαρα τη μερα. Μπες και στο θεμα του honor 8 για να παρεις περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) πηγαινε public ή κωτσοβολο και παρε με 200 ευρω το redmi 4x 3/32 global version μαυρο ή λευκοχρυσο (πολυ καλη αυτονομια, 5 ιντσες, ραδιοφωνο, 800mhz, ελληνικο μενου, αξιοπρεπεις καμερες) απο κινα πχ geekbuying 130€ ή skroutz περιπου 155€ προσοχη να ειναι η global εκδοση που το κουτι στο πλαϊ γραφει με αγγλικα "redmi 4x" και εχει πορτοκαλι αυτοκολλητο "global version" (και οχι απλως να λενε "global rom"). οτι κι αν παρεις τα 5 ξεχασε τα, εχε στο μυαλο σου 3 χρονια. απο τα 370 φυλαξε τα 170+ για να παρεις αλλο σε 3 χρονια... Edited July 28, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikarapas Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Όπερ και εγένετο, Honor 8. σας ευχαριστω πολυ ολους σας. θα γραψω εντυπωσεις. Τι μπλιμπλικια να αγορασω για προστασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 8) Θελω αυτονομια μπαταριας, καμερα, και να το κρατησω 5 χρόνια. Βάση του "8" θα πω iphone SE 32gb Αν μπορέσεις να γυρίσεις σε οθόνη 4" 1.Έχει την καλύτερη αυτονομία από όλα τα iphone 2.Για την κάμερα δε χρειάζεται να πω κάτι (Είναι iphone) 3.To iphone 5 πήρε αναβαθμίσεις από ios 6 έως και 10 (5 χρόνια) Ο μόνος λόγος που το κόψανε ήταν ο 32μπιτός επεξεργαστής του. Πιστεύω τα υπόλοιπα θα πάνε περισσότερα από 5 χρόνια. Στα android έχεις 2 χρόνια official από τον κατασκευαστή. Και μετά xda Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Βάση του "8" θα πω iphone SE 32gb Αν μπορέσεις να γυρίσεις σε οθόνη 4" 1.Έχει την καλύτερη αυτονομία από όλα τα iphone 2.Για την κάμερα δε χρειάζεται να πω κάτι (Είναι iphone) 3.To iphone 5 πήρε αναβαθμίσεις από ios 6 έως και 10 (5 χρόνια) Ο μόνος λόγος που το κόψανε ήταν ο 32μπιτός επεξεργαστής του. Πιστεύω τα υπόλοιπα θα πάνε περισσότερα από 5 χρόνια. Στα android έχεις 2 χρόνια official από τον κατασκευαστή. Και μετά xda και ακριβώς απο πάνω σου γράφει ότι αγόρασε honor 8 .Aυτά συμβαίνουν όταν δεν διαβάζουμε όλο τα μηνύματα .:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Όπερ και εγένετο, Honor 8. σας ευχαριστω πολυ ολους σας. θα γραψω εντυπωσεις. Τι μπλιμπλικια να αγορασω για προστασια; Δεν θα το μετάνιωσεις. Στέλνει για τσάι ακριβότερες συσκευές. Δες και το. pm που σου έστειλα για τα παρελκόμενα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikarapas Δημ. August 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Δεν θα το μετάνιωσεις. Στέλνει για τσάι ακριβότερες συσκευές. Δες και το. pm που σου έστειλα για τα παρελκόμενα. αγοραστηκαν και αναμενονται συντομα τα καλουδια με το κινητο. θα το δουλεψω λιγακι (να παρελθει και το 7ημερο DOA) και θα αναζητησω πληροφοριες πλεον με τους κατοχους των honor 8 στο αντιστοιχο thread. Μια μονο διαπιστωση μετα απο 2 ωρες με το κινητο. ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΣΕ ΛΕΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 αγοραστηκαν και αναμενονται συντομα τα καλουδια με το κινητο. θα το δουλεψω λιγακι (να παρελθει και το 7ημερο DOA) και θα αναζητησω πληροφοριες πλεον με τους κατοχους των honor 8 στο αντιστοιχο thread. Μια μονο διαπιστωση μετα απο 2 ωρες με το κινητο. ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΣΕ ΛΕΩ!!! Χέλι είναι το άτιμο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts