Jump to content

Yπαρχει διαλογος στο myphone?


Dimitris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία όλα αυτά αλλά προυποθέτουν παιδεία και ωριμότητα που δεν τα έχουμε άφθονα...

Σου έυχομαι καλή τύχη στο forum σου....

 

ευχαριστω, Pythagora.

Ο σεβασμος κερδιζετε, η παιδεια μαθαινετε.

Προσωπικο αυτο: Αν κατι δεν καταλαβαινα με τιποτα ηταν η Ιστορια στο σχολειο. Δεν μπορουσα να συγκρατησω τιποτα, κι οπως αρκετοι μπερδευα το νοημα της 25ης Μαρτιου με την 28η Οκτωβριου.

Μετα απο 7 χρονια που τελειωσα το σχολειο, το μυαλο αρχισε να συγκρατει αυτην την μικρη διαφορα μαθαινωντας ειτε θελετε να το πιστεψετε ειτε οχι, απο μαθητες που τα βγαζανε οι δημοσιογραφοι στον αερα και κανανε το γνωστο λαθος που εκανα και γω μικρος. Με την διαφορα οτι εγω λογο του οτι γνωριζα οτι τα μπερδευα δεν ανοιγα το στομα μου.

Τωρα οχι μονο το ανοιγω αλλα και καταλαβαινω τη διαφορα του να κοροϊδευεις καποιον οπου το φτωχο του το μυαλο τα εχει μπερδεψει επειδη καποιοι μεγαλυτεροι δεν μπαινουν στον κοπο να τους τα μαθουν σωστα.

(ειπα κι εγω ενα παραπονακι, μην με κατασπαραξετε!).

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά άνοιξα ένα θέμα συζήτησης για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Σας παρακαλώ μην παρεκτρέπεστε μερικοί γιατί μετά θα έχουν κάθε δίκιο οι mods να σας αφαιρέσουν τα ποστ και να σας κλειδώσουν.

 

Αυτή την απειλή δεν την έχω καταλάβει ποτέ. Να δηλώνεις αποχώρηση από ένα φόρουμ που είναι δωρεάν η χρήση του δεν έχω καταλάβει πως είναι μέσο πίεσης...

 

Ναι , έχουμε μιά άτυπη κόντρα ποιός θα κλειδώσει πιο πολλά θέματα. Προς το παρόν προηγούμαι εγώ με 123 κλειδώματα. Επίσης ελπίζω τελειώνοντας τη σταδιοδρομία μου ως Super Mod και Co-Admin στο myPhone να αναλάβω Διευθύνων Σύμβουλος σε ΔΕΚΟ.

 

Φίλε μου το Chat & Fun είναι μιά περιοχή η οποία χρησιμεύει στο να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν τα μέλη μεταξύ τους και για πιό χαλαρά και "άσχετα" θέματα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις με κομματικές αντιπαραθέσεις, αθλητικές συζητήσεις με οπαδικές αντιπαραθέσεις και θρησκευτικές συζητήσεις με αντιπαραθέσεις θρησκειών, αιρέσεων κλπ...

Οι λόγοι είναι πολλοί, έχουν αναφερθεί-απαντηθεί ήδη, με πιό πρόσφατη την απάντηση του MsK σε σχετικό θέμα στο Σχολιασμό.

Αν πιστεύεις παρ όλα αυτά ότι ένα μέσα σε ένα τεχνολογικό φόρουν που αριθμεί 41.775 θέματα συζήτησης, το θέμα με τον ΦΠΑ ήταν το ΜΟΝΟ σοβαρό θέμα που υπήρχε στο myphone, τότε FYI βρίσκεσαι σίγουρα σε λάθος φόορυμ ή τουλάχιστον ζητάς πράγματα τα οποία δεν μποορύμε να προσφέρουμε... έκαστος στο είδος του, λένε...

 

Ξεκίνησες εδώ ένα θέμα διαμαρτυρίας με αρκετά (αδικαιολόγητα) επιθετικό ύφος, ένιωσες να πνίγεσαι από το άδικο, αφού όμως πρώτα παρέλειψες/δεν έκανες τα παρακάτω :

 

* Πριν δημιουργήσετε νέο θέμα καλό θα είναι να ελέγχετε εάν το θέμα συζητείται ήδη κάπου αλλού. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης για να εντοπίσετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

* Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

* Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή.

* Εφόσον κάποια «συζήτηση» παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτήν. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Moderators ή τον Administrator.

* Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε «δικαιωθεί» μπορείτε να ενημερώσετε τον Administrator με PM και αυτός θα εξετάσει το αίτημά σας.

* Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του.

 

Συγγνώμη γιατί γίνεστε τόσο ερειστικοί και ειρωνικοί ρε παιδιά; :confused: Είναι συμπεριφορά αυτή; Εσείς "διδάσκετε" να μην επιτιθέμεθα σε άλλα μέλη και αυτό κάνεις εσύ προς εμένα Wappy. Εσείς ως mods είστε εδώ ως "πυροσβέστες" και όχι να ανάβετε φυτίλια.

 

Πάντα φιλικά. Καλό θα ήταν να ξεκλειδωθεί το θέμα με το ΦΠΑ και εφόσον δεν βρίζουμε να κρατηθεί. Αυτή είναι η τελική μου κουβέντα, αφήστε τους εγωισμούς και να είστε πιο εγκρατείς.

 

Και επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τον 15χρονο φίλο που θίχτηκε, έχει δίκιο δεν είναι όλοι οι συνομίληκοι το ίδιο. Το πήρατε στραβά και έχετε δίκιο. :O Υπάρχουν και πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία που λένε μπούρδες. :)

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη γιατί γίνεστε τόσο ερειστικοί και ειρωνικοί ρε παιδιά; :confused: Είναι συμπεριφορά αυτή; Εσείς "διδάσκετε" να μην επιτιθέμεθα σε άλλα μέλη και αυτό κάνεις εσύ προς εμένα Wappy. Εσείς ως mods είστε εδώ ως "πυροσβέστες" και όχι να ανάβετε φυτίλια.

 

Ερειστικοί και ειρωνικοί??? μήπως τελικά ΕΠΙΤΗΔΕΣ λές κάποια πράγματα, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ αντιδράσεις με απαράδεκτες συμπεριφορές και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ πετάγοντας κουβέντες χωρίς επιχειρήματα???

μήπως τελικά άλλος είναι στη γωνία και έτοιμος να την πεί?

εκτός από τλίγη προσοχή που ανέφερα ήδη, προτείνω επίσης και αρκετη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

 

Πάντα φιλικά. Καλό θα ήταν να ξεκλειδωθεί το θέμα με το ΦΠΑ και εφόσον δεν βρίζουμε να κρατηθεί. Αυτή είναι η τελική μου κουβέντα, αφήστε τους εγωισμούς και να είστε πιο εγκρατείς.

:!:

 

τελικά ή ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω ή μας κάνεις πλάκα...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως MsK και SUPER MODS έχετε κάνει ενα λάθος. Σε ορισμένους mod's αντι για το εγχειρίδιο του mod, δώσατε αυτό του καρδιναλίου. Ευτυχώς για καναν μήνα τώρα θα ησυχάσουμε αφού οι συγκεκριμένοι θα πάνε για ψήφηση και ανάδειξη του νεου Πάπα. :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Eγώ εκτιμώντας τις προσπάθεις admin kai mod's για την επικράτηση ενός επιπέδου και μιάς τάξης σε ένα φόρουμ με τόσες χιλιάδες μέλη, θα πω πως όλοι μας πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά (αν κάποιες φορές αυτή συμβεί), δεδομένου πως όλα αυτά είναι αναγκαία για μια εύρυθμη και συνεχή λειτουργία ενός φόρουμ που μας έχει δέιξει πως σέβεται τις αρχές της δημοκρατίας και της πολυφωνίας, κάτι που θεωρείται νοητό εξ ορισμού (σαν φορουμ, μέρος δηλ. που ακούγονται απόψεις) και επιπρόσθετα αυτό γίνεται ακόμα πιό χειροπιαστά κατανοητό σε όσους έχουν γνωρίσει από κοντά τον δημιουργό και τους βασικούς χειριστες του φόρουμ....

 

....Κατά δεύτερο πιστέυω πως η γενικότερη ιδέα της δημοκρατίας, αν και χρησιμοποιείται από όλους ενίοτε ως άλλοθι, εν τούτοις η χρήση της και η εν γένη κατακτησή της δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως δεν είναι ενίοτε εφικτό να εννοήσει ο καθένας ότι οι ελευθερίες σταματούν εκεί που ξεκινούν τα δικαιώματα του άλλου....Με κανένα τρόπο δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία, δεν σημαίνει καταπάτηση ελευθεριών και δικαιωμάτων με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και από όπου αυτές και αν προέρχονται ή κατευθύνονται...

 

Επίσης γίνεται σαφές και από τον τίτλο του φόρουμ, ότι πρόκειται για ένα φόρουμ κατά βάση τεχνικό, με εξειδίκευση στις κινητές τηλεπικοινωνίες, και όχι ένα φόρουμ που ασχολείται με θρησκευτικά, πολιτικά και εν γένη κοινωνικά θέματα. Η δε συζήτηση αυτών στο τοπικ των chat & funs δείχνει ότι χωρίς να σημαίνει ότι αυτά είναι υποδεέστερα άλλων θεμάτων, δεν μπορούν αυτά να έχουν την έκταση και το βάθος ή τις απαιτήσεις και τον κατακερματισμό των τεχνικών θεμάτων, που απασχολούν την φύση του φόρουμ και το είδος στο οποίο τάχτηκε να υπηρετήσει...

 

Κατανοώντας όλες αυτές τις δυσκολίες, πιστέυω πως δεν χρειάζεται να δυσκολεύουμε το έργο όσων έχουν αναλάβει να δίνουν πνοή στο φόρουμ, ενοχοποιώντας τους για όσες πιθανώς ατέλειες ή λάθη γίνονται, ενίοτε και από την πλευρά τους....Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρόθεση και κρίνοντας αυτή, μάλλον πρέπει να αποδώσουμε εύσημα σε όλους όσους χαρίζουν χρόνο και έργο, για ένα site από τα πιό ζωντανά και ενεργά του διαδικτύου και που αυτό δεν βασίζεται μόνο στις κουβέντες των μελών του, αλλά και στον πακτωλό των καθημερινών ειδήσεων και νέων που κατακλύζουν το site και που απευθύνονται στην ενημέρωση όλων μας και στην διαμόρφωση γνώσης και γνώμης....

 

Βοηθόντας τους ανθώπους αυτούς, που αφιλοκερδώς ασχολούνται με την λειτουργία του αυτού του φόρουμ, που συνδυάζει μοναδικά την θεωρία με την καθημερινή πρακτική μας, βοηθούμε τους ίδιους μας να κατανοούμε και να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις τεχνολογικές προκλήσεις των καιρών και στα ετερόκλητα και πληθώρα ερεθίσματα των ημερών μας, που μας περικυκλώνουν πανταχώθεν γρηγορότερα από ποτέ...

 

....Αυτός είναι ο κύριος σκοπός του φόρουμ....Γιά όλα τα άλλα υπάρχουν αντίστοιχα φόρουμ όπου με ΟΠΧ ή όχι μπορούν να φιλοξενήσουν, θρησκευτικές, πολιτικές κλπ. απόψεις εκφρασμένες με σικ τρόπο ή με μένος αρχαίων θεών.....Ας αναζητήσουμε λοιπόν εκεί την πλήρη κάλυψη των πολιτικοκοινωνικών μας ανησυχιών και ας περιοριστούμε εδώ στην κατα βάση κάλυψη των τεχνολογικών και επικοινωνιακών αναζητήσεων.....

Link to comment
Share on other sites

mia diki mou aporeia: giati sena thema opws i nisteia anti na kanete ban ta atoma pou paraviasan tous O.P.X. klidwsate to thema?

 

Ερειστικοί και ειρωνικοί??? μήπως τελικά ΕΠΙΤΗΔΕΣ λές κάποια πράγματα, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ αντιδράσεις με απαράδεκτες συμπεριφορές και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ πετάγοντας κουβέντες χωρίς επιχειρήματα???

μήπως τελικά άλλος είναι στη γωνία και έτοιμος να την πεί?

εκτός από τλίγη προσοχή που ανέφερα ήδη, προτείνω επίσης και αρκετη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

 

o xleyasmos anaferete stous o.p.x. i oxi?

k nai imoun stimenos sti gwnia na sou tin pw

...
Link to comment
Share on other sites

Ερειστικοί και ειρωνικοί??? μήπως τελικά ΕΠΙΤΗΔΕΣ λές κάποια πράγματα, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ αντιδράσεις με απαράδεκτες συμπεριφορές και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ πετάγοντας κουβέντες χωρίς επιχειρήματα???

μήπως τελικά άλλος είναι στη γωνία και έτοιμος να την πεί?

εκτός από τλίγη προσοχή που ανέφερα ήδη, προτείνω επίσης και αρκετη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

 

 

:!:

 

τελικά ή ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω ή μας κάνεις πλάκα...

Πού το είδες το επίτηδες ρε φίλε; Εσύ μας κάνεις πλάκα. Το ποιος γίνεται ερειστικός το διακρίνουμε φίλε από τα παρακάτω.

 

Ξεκίνησες εδώ ένα θέμα διαμαρτυρίας με αρκετά (αδικαιολόγητα) επιθετικό ύφος, ένιωσες να πνίγεσαι από το άδικο, αφού όμως πρώτα παρέλειψες/δεν έκανες τα παρακάτω :

 

* Πριν δημιουργήσετε νέο θέμα καλό θα είναι να ελέγχετε εάν το θέμα συζητείται ήδη κάπου αλλού. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης για να εντοπίσετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Ερειστικότατος είσαι, όχι απλά ερειστικός. Και με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά δεν μπορείς να με θίγεις χωρίς να φταίω. Πού το είδες εσύ το επιθετικό ύφος στο αρχικό μου ποστ; :blink:

Λες ότι έπρεπε να ελέγξω στην αναζήτηση. Προφανώς δεν διάβασες το αρχικό μου ποστ. Στο υπενθυμίζω:

Θέμα: Απαράδεκτο κλείδωμα και αλαζονική στάση mods

 

Λέτε συνέχεια να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση για να μην ανοίγουμε καινούρια τόπικς. Θα ήθελα κάλλιστα να γράψω στο τόπικ του φίλου που λέει ότι δεν θα ξαναποστάρει, στο αν υπάρχει διάλογος στο myphone και σε πολλά άλλα, αλλά το ότι τα θέματα κλειδώνονται έτσι απερίσκεπτα με εκνευρίζει αφάνταστα. Και δεν είμαι και ο μόνος από ότι βλέπω.

Αφού τα κλειδώνετε πώς να μην ανοίξουμε καινούριο θέμα; :wacko:

Εάν πρόκειται για προκλητικό και ερειστικό ποστ εκ μέρους μου τότε πάω πάσο. Έχουμε χάσει και τους όρους πλέον. :mad:

 

Υ.Γ. Δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω αντιπαράθεση μαζί σας. Απλά εξέφρασα την γνώμη μου. Δεν ξανααναφέρομαι εκτός και αν θιγώ προσωπικά. :!:

Link to comment
Share on other sites

Δύο σελίδες θέμα ανευ ουσίας.

 

Οι Ο.Π.Χ. το λένε καθαρά. Σας κλείδωσε ένα θέμα ένας moderator και έχετε πρόβλημα? Στείλτε PM σε έναν Super - Mod. Δεν βρήκατε το δίκιο σας? Στείλτε PM στον Admin.

 

Πουθενά δε λέει "Ανοίξτε θέμα στο Σχολιασμό για να διαμαρτυρηθείτε"

 

Αρχίστε να ακολουθείτε τις διαδικασίες. End of story.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά!!!!

 

Smile and be happy everyday!!!

 

:)

 

Κάνει καλό το γέλιο!!

για τα πανηγύρια είμαστε!

 

αχαχαχαχαχα!

 

Καλό σου βράδυ!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Link to comment
Share on other sites

Έγινα! σ ευχαριστώ! :)

 

καλό είναι να αποφεύγονται όμως τα άσκοπα ποστς εδώ ειδικά στον Σχολιασμό...

Link to comment
Share on other sites

Μα αν κατάλαβες καλά, ένα είδους σχολιασμού ήταν κι αυτό, που αφορά το κλείδωμα των θεμάτων, μόνο που έδωσα έναν πιο ανάλαφρο τόνο.

Και δεν σου στέλνω αυτό το μήνυμα σαν PM, γιατί δεν ενδιαφέρομαι να το διαβάσεις μόνο εσύ. Νομίζω ότι το απερίσκεπτο τις πιο πολλές κλείδωμα, θα έπρεπε να σας απασχολεί. Και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη. Εξ' αλλου αυτή η κατηγορία έχει τον τίτλο "σχολιασμός" και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υποδεικνύεται σε κάποιον ο τρόπος με τον οποίο θα σχολιάσει, από την στιγμή που δεν καταφεύγει σε απρέπειες και ύβρεις.

Φιλικά πάντα..

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω με έκπληξη 2 σελίδες παραπόνων για - όπως κάποιοι υποστηρίζουν - άσκοπα κλειδώματα θεμάτων, καρδιναλική, φασιστική συμπεριφορά moderators, αποχωρήσεις, ειρωνίες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τα έκανα όλα merge σε ένα για να δώσω μια απάντηση που - ανεξάρτητα από το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε - θα είναι και η τελευταία. Όπως πάντα προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη...

 

1. Το πρώτο παράπονο αφορούσε το κλείδωμα θέματος περί της δημιουργίας αθλητικού forum. Όπως ήδη απάντησα, υπάρχουν ήδη 2 ενεργά θέματα γι αυτό το σκοπό και δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί και τρίτο θέμα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Παράλληλα, αιτιολόγησα την απόφασή μου να μην επιτρέψω τη δημιουργία αθλητικού forum.

 

Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρόκειται να δημιουργηθεί αθλητικό forum.

 

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες - ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ - η απόφαση αυτή είναι οριστική και παύει πλέον να έχει προσωρινό χαρακτήρα, όπως στο παρελθόν. Υπενθυμίζω ότι για τη δημιουργία ενός forum εξετάζονται οι ακόλουθοι παράγοντες:

 

α. Είναι το wanna-be forum σχετικό με το χώρο των τηλεπικοινωνίων;

β. Αν ναι, υπάρχουν ήδη αρκετά θέματα ώστε να αιτιολογούν τη συγκέντρωσή τους σε ένα νέο forum με σχετική θεματολογία; Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από την πλευρά των μελών, ώστε να μη δημιουργηθεί ένα νεκρό forum;

γ. Αν όχι, τότε: Υπάρχουν άλλα sites που καλύπτουν τη συγκεκριμένη θεματολογία; Τα συγκεκριμένα θέματα μπορούν να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες εντάσεις, διαξιφισμούς και έχθρες οι οποίες ίσως να μεταφερθούν και στα άλλα forums του myphone.gr;

 

2. Το δεύτερο θέμα που κλειδώθηκε (και πλέον είναι και πάλι ενεργό) έχει ως τίτλο: [thread=64472]Νέα οικονομικά μέτρα: Αυξήσεις & Αυξηση ΦΠΑ σε 9 & 19%[/thread]. Το θέμα κλειδώθηκε αφού παραβίασε το γνωστό κανόνα του Chat and Fun περί κομματικών συζητήσεων. Το κλείδωμα σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί για να βάλει άμεσο τέλος στις όποιες παρεκτροπές και παράλληλα για να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στον αρμόδιο moderator ώστε να απομακρύνει τα ενοχλητικά posts (split) και να «μοιράσει» τις όποιες ποινές - εφόσον κάτι τέτοιο απαιτείται -. Στη συνέχεια το θέμα ξεκλειδώνεται και παραδίδεται και πάλι στην κυκλοφοριά. Αυτό είναι μια τακτική που έχει εφαρμοστεί άπειρες φορές στο παρελθόν. Δικαιολογώ λοιπόν τη δυσαρέσκεια του minovg σχετικά με το κλείδωμα του θέματος, ωστόσο ΔΕΝ μπορώ να αιτιολογήσω σε καμία περίπτωση την οργή του για τους moderators που αποφάσισαν να κλειδώσουν αυτό το θέμα, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και τελικά... να το ξεκλειδώσουν.

 

Τώρα... αν κάποιος περιμένει απάντηση από εμένα, θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα, να ακολουθήσει, δηλαδή, τις τυπικές διαδικασίες Χπου προβλέπουν οι ΟΠΧ και θα πάρει αργά ή γρήγορα την απάντησή του (συνήθως αργά, λόγω απίστευτα πολλών υποχρεώσεων).

 

Όπως προβλέπουν οι ΟΠΧ σε οποιαδήποτε ανάλογη περίπτωση έχετε το δικαίωμα να στέιλετε PM στον αρμόδιο moderator και να ζητήσετε διευκρινήσεις σχετικά με το κλείδωμα / διαγραφή ενός θέματος του οποίου σας ενδιαφέρει. Αν δεν σας καλύψει η απάντησή του ανεβένετε ένα ακόμη σκαλί, επιλέγοντας τον super moderator της αρεσκείας σας. Αν και πάλι πιστέυετε ότι δεν έχετε βρει το δίκιο σας υπάρχω πάντα εγώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/policy.php

 

3. Το τελευταίο θέμα ήταν του Thanos71 και είχε ακριβώς την ίδια θεματολογία με τα προηγούμενα μηνύματα, μόνο που αυτή τη φορά περιείχε χιούμορ ή ειρωνία (ανάλογα με την οπτική γωνία του παρατηρητή). Ευπρόσδεκτο το σχόλιό σου Θάνο ( ; ) αλλά νομίζω ότι και στη δική σου περίπτωση ισχύουν τα παραπάνω.

 

Κλείνοντας αναφέρω απλά ότι εφόσον τα κλειδώματα στο Chat and Fun συνεχίζουν να προκαλούν τέτοιες αντιδράσεις τότε το συγκεκριμένο forum θα καταργηθεί ώστε να μπορέσω και εγώ σαν άνθρωπος να ασχοληθώ με τις τηλεπικοινωνίες που με ενδιαφέρουν πραγματικά και όχι με την πολιτική, τον αθλητισμό ή/και το Fame Story.

 

Δυστυχώς με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα όσα προβλήματα αναφέρονται τα 2 τελευταία έτη στο σχολιασμό αφορούν το συγκεκριμένο forum, οπότε είτε τα μέλη δεν μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας του, είτε οι moderators και εγώ δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε σωστά. Οποιοδήποτε και από τα δύο και αν ισχύει (ή και τα 2) υπάρχει μόνο μια λύση για να αποφευχθεί η εμφάνιση του συγκεκριμένου προβλήματος και πάλι ξανά στο μέλλον - και επειδή αντίθετα από ότι πιστεύετε δεν μπορούμε/μπορώ να κρίνω ποιος είναι σωστός και ποιος είναι λάθος, ποιος δημιουργεί θέματα ουσιαστικά και ποιος ανούσια και φυσικά δεν μπορώ να βάλω ταμπελίτσες κατακρίνοντας είτε όσους συμμετέχουν στο θέμα για το Φ.Π.Α., είτε όσους συμμετέχουν στο θέμα του Fame Story (για κάποιον περίεργο λόγο είδα άτομα που μιλούν για ελευθερία λόγου και δημοκρατία να κρίνουν όσους συμμετέχουν σε θέματα όπως η κλειδωμένη Πατάτα και το Fame Story), θα παρακαλέσω στο μέλλον να σεβαστείτε τους όρους χρήσης και να προσπαθήσετε να αναδείξετε τα προβλήματα, προτείνοντας ωστόσο ΛΥΣΕΙΣ και προσθέτοντας ουσιαστικά σχόλια.

 

Για απορίες σχετικά με κλειδώματα προτιμήστε τα PMs. Ανάλογα θέματα στο Σχολιασμό στο μέλλον θα διαγράφονται. Αυτό αποτελεί και το τελευταίο μου μήνυμα στο συγκεκριμένο χώρο έως ότου επέλθει και πάλι ηρεμία. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα γραφόμενα μπορείτε να επιλέξετε (τι έκπληξη) τα PMs. Καλή διασκέδαση.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...