kritikaros1 Δημοσιεύτηκε July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2017 Ξεκίνησα λογαριασμό gmail για να περάσω τις επαφές από ένα android σε ένα καινούριο. Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε κανονικά, μπήκα στο μαιλ κλπ κλπ. Τον πέρασα τον λογαριασμό στο κινητό (mls κάτι), εμφανίστηκε κανονικά, πάτησα συγχρονισμό επαφών. Μου έβγαλε επιβεβαίωση ότι έγινε κανονικά. Μπαίνω μετά στο gmail, πατάω επαφές. Κενός ο φάκελος. το συνδέω στο καινούριο κινητό, εμφανίζεται ο λογαριασμός, πατάω συγχρονισμό. Τίποτα. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο τι μπορεί να κάνω λάθος? Η βοήθεια του google δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Είναι γύρω στα 200+ τηλέφωνα μέσα οπότε το χειροκίνητο δεν είναι και πολύ πρακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Τις συγκεκριμένες επαφές (του τηλεφώνου) νομίζω δεν τις βλέπεις απο εκεί,δεν συγχρονίζονται στο gmail. Δοκίμασε να κάνεις login εδω απο το κομπιούτερ http://contacts.google.com Αν τις βλέπεις εκεί σημαίνει οτι έχουν συγχρονιστεί κανονικά. Απο εκει και περα ρυθμίζεις το κινητό να εμφανίζει τις επαφές από τον συγκεκριμένο λογαριασμό google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Από το παλιό τηλέφωνο θα πας στις επαφές. Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής των επαφών, θα επιλέξεις εξαγωγή επαφών από τηλέφωνο στο gmail. Αν δεν έχει επιλογή για απευθείας εξαγωγή στο gmail, θα κάνεις εξαγωγή σε αρχείο vcard. Θα αποθηκευτεί το αρχείο στην κάρτα μνήμης. Μετά θα κάνεις εισαγωγή επαφών στο gmail από κάρτα μνήμης. Διαλέγεις το αρχείο vcard και αποθηκεύεται στο gmail. Όλα τα παραπάνω μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής του καταλόγου σου στο παλιό κινητό. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ξεκίνησα λογαριασμό gmail για να περάσω τις επαφές από ένα android σε ένα καινούριο. Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε κανονικά, μπήκα στο μαιλ κλπ κλπ. Τον πέρασα τον λογαριασμό στο κινητό (mls κάτι), εμφανίστηκε κανονικά, πάτησα συγχρονισμό επαφών. Μου έβγαλε επιβεβαίωση ότι έγινε κανονικά. Μπαίνω μετά στο gmail, πατάω επαφές. Κενός ο φάκελος. το συνδέω στο καινούριο κινητό, εμφανίζεται ο λογαριασμός, πατάω συγχρονισμό. Τίποτα. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο τι μπορεί να κάνω λάθος? Η βοήθεια του google δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Είναι γύρω στα 200+ τηλέφωνα μέσα οπότε το χειροκίνητο δεν είναι και πολύ πρακτικό. Στο νέο κινητό έχεις βάλει να σου δείχνει τις επαφές απο το gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, Αν δεν έχει επιλογή για απευθείας εξαγωγή στο gmail, θα κάνεις εξαγωγή σε αρχείο vcard. Θα αποθηκευτεί το αρχείο στην κάρτα μνήμης. Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα, δεν έχω τέτοια επιλογή κάπου. Έκανα την αντιγραφή στην κάρτα μνήμης και πλέον θα το περάσω από εκεί στο καινούριο τηλέφωνο. Όταν ολοκληρώσω με τον "κλασσικό" τρόπο την μεταφορά, μετά πώς θα ανανεώνεται η λίστα των επαφών στο gmail ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πας στις ρυθμίσεις, στους λογαριασμούς,βρίσκεις και μπαίνεις στο λογαριασμό google και τσεκάρεις αν είναι ενεργοποιημενος ο αυτόματος συγχρονισμός στις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Από το καινούργιο τηλ θα πας πάλι από τις ρυθμίσεις των επαφών για να βρεις την εισαγωγή επαφών από vcard και θα επιλέξεις να αποθηκευτούν στον λογαριασμό Google. Θα πρέπει και στη εμφάνιση επαφών να είναι ορισμένο το Google. Μετά, κάθε νέα επαφή που προσθέτεις, θα την αποθηκεύεις στο gmail. Το vcard μπορείς να το αποθηκεύσεις και στο pc σου , να μπεις από browser στο gmail σου και να κάνεις εισαγωγή επαφών εκεί, από το αρχείο vcard. Όταν γίνει αυτό , θα κάνεις από το κινητό συγχρονισμό επαφών Google και εφόσον έχεις ορίσει να εμφανίζονται οι επαφές Google θα τις δεις στον κατάλογο σου. Meizu m2 με Tapatalk Edited July 26, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabar29 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Δεν υπάρχει χειρότερο καψώνι από τον συγχρονισμό επαφών στο android. Ελεος πια! ΕΛΕΟΣ χίλιες φορές να τις γράφω στο χαρτί παρά αυτό το πράγμα. Δυο μέρες προσπαθώ να βάλω σε τάξη 350 επαφές.. Την μια μου εξαφανίζει τις μισές.. μετά τις περνάω από το παλιό τηλέφωνο στο gmail και στο καινούριο τηλέφωνο οι περισσότερες έχουν μόνο όνομα χωρίς αριθμό! Κάποια στιγμή βρέθηκαν 4500 επαφές στο gmail..!!!! Κάποιες ήταν 5 και παραπάνω φορές γραμμένες κάποιες είχαν εξαφανιστεί! Κατεβάζω την εφαρμογή επαφές της Google και διάβαζε μόνο 11 επαφές!!! Κάνει αυθαίρετες συγχωνευσεις επαφών που έχουν 2 νούμερα Πριν 2 χρόνια που άλλαξα πάλι τηλέφωνο τα ίδια τράβηξα Τι χάλι μαύρο είναι αυτό????? Χίλιες φορές χαρτί και μολύβι τέλος Αντε με τους βλάκες πια Και σας ζητώ συγνώμη για τον εκνευρισμό μου όμως αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος.. Πώς γίνεται σε δυο συσκευές.. με την ίδια εφαρμογή "επαφές Google".. στον ίδιο λογαριασμό gmail.. με τον συγχρονισμό ανοιχτό και στις δυο.. ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ???????????????????? Edited March 19, 2018 by Gabar29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismit Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Το ίδιο έχω πάθει και εγώ. Έχω τις επαφές στην google. Όταν τις συγχονίζω με κινητό android από τις 811 επαφές μου φέρνει όσες γουστάρει και ποτέ τις ίδιες (μια μου φέρνει 46 μια 160, μια 450, μέχρι εκεί είναι οι μέγιστες). Όταν κάνω αλλαγή σε κάποια επαφή σε ορισμένες επαφές φαίνετε στην google σε άλλες όχι, το ίδιο συμβαίνει και αν προσθέσω μια νέα επαφή, σε ποσοστό 90% δεν θα φανεί στην google. Αντίθετα συγχρονίζω τις ίδιες επαφές google σε ένα macBook pro και σε ένα iPad και έχω και 811 άμεσα. Έτσι ότι αλλαγή κάνω σε οποιαδήποτε συσκευή ενημερώνετε άμεσα και η google και η άλλη συσκευή. Δύο μέρες τώρα και δεν μπορώ να έχω στο τηλέφωνο τις επαφές μου σε συγχρονισμό, έτσι κατέληξα να τις εξάγω σε αρχείο .vcf από την google και να τις κάνω εισαγωγή στο τηλέφωνο για να τις έχω όλες, για συγχρονισμό βέβαια δεν το συζητώ, τώρα κάθε αλλαγή και κάθε προσθήκη θα είναι μια περιπέτεια. Και είχα αποφασίσει να μην ξαναπληρώσω την apple, αλλά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μια βοηθεια,δεν μου βγαζει τις επαφες ενω τις εβγαζε,στο λογαριασμο του gmail στις επαφες υπαρχουν ολες στο λαπτοπ,στο κινητο οταν παταω στγχρονισμο μου λεει οτι ειναι απενεργοποιημενος τι κανω να το ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts