ALR Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 Είπα να δώσω μερικές πληροφορίες σε φίλους θεσσαλονικιούς. Τα μαγαζάκια απέναντι από την Ιασωνίδου,μετά την παλαιών πατρών Γερμανού,σχεδόν όλοι τα ξέρουμε.Αν δεν κάνω λάθος η διεύθυνση είναι Παλαιολόγου Κωνσταντίνου πάνω στην Εγναντία.Υπάρχουν μαγαζάκια και ένας πλανώδιος παπούς που μέχρι τώρα πουλούσαν cd και dvd πολύ φτηνά,φτηνότερα από παντού.Τα cd ήταν μάρκας Sanyo και dvd princo,sony,traxdata.Συγκεκριμένα η δεκάδα cd κόστιζε 3 ευρώ. Πρόσφατα όμως ανακάλύψα ένα νέο μαγαζάκι που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη,στην οδός καμβουνίων και πουλούσε την 10 cd Samsung 52x 2,80 euro! Η καμβουνίων είναι στην Εγναντία,στην Εθνική τράπεζα το μικρό στενό,Απέναντι από την Έκθεση και το ξενοδοχίο ABC. Για dvd είδα ότι είχε traxdata αλλά δεν είδα τιμές.. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε φτηνότερα ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Νομίζω εδώ... http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=789&Nav_Section_Id=824&Catalog_Id=6&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 To μόνο φτηνότερο που βρήκα είναι η δεκάδα με cd-r SKC 2.70. Τι ποιότητα όμως έχουν ;Εγώ μιλάω για cd-r Samsung. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιατί δεν παίρνεις ανα 50 που είναι καλύτερα; Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, άλλα νομίζω η TDK είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιατί δεν παίρνεις ανα 50 που είναι καλύτερα; Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, άλλα νομίζω η TDK είναι εντάξει ok κοίτα.Η TDK ξεσκίζει σε απόδοση αλλά είναι ακριβή.50άδα είναι καλή ιδέα και η δεκάδα που βρήκα σε cd samsung κοστίζει 2.80 ενώ από πλαίσιο η μάρκα SKC κοστίζει 2.70.Σε 50άδες τα cd Που λέω έχουν ακόμα καλύτερες τιμές εννοείται.Απλά κάνω σύγκριση στις 10άδες. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο φτηνότερο μαγαζί με dvd και cd στην Θεσσαλονίκη από τα μαγαζίά που ανέφερα πιο πάνω.Στο πλαίσιο φίλε μου αποκλίεται να βρείς την χαμηλότερη τιμή. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Ενας ειναι ο μακραν φτηνοτερος στη Θεσ/νικη: Extra :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Και εγω απο Extra νομιζω ειναι ο φθηνοτερος!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Πείτε ρε παιδιά που είναι και τι είναι ο extra :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εγώ πάντως απο τον παππού παίρνω απέναντι απο την Ιασωνίδου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 hostolis εκεί είναι και ο extra πιο κάτω με πιό φτηνές τιμές! Πάντως από το καινούργιο μαγαζί που λέω τα 10 dvd Samsung κοστίζουν 4.5 ευρώ.25άδα αναλογικά πάει πιο φτηνά. Για πείτε καμιά τιμή στο εχτρα! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 nomizo oti o poios ftinos einai stin olimpou sto ipsos ton arxaion den thimamai onoma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 nomizo oti o poios ftinos einai stin olimpou sto ipsos ton arxaion den thimamai onoma Θυμάσαι τουλάχιστον τιμή ; :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 i marka pou fernei teleutaia einai i comodore kali poiotita kai exoun kapou sta 10 euro ta 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 i marka pou fernei teleutaia einai i comodore kali poiotita kai exoun kapou sta 10 euro ta 50 Πω πω μακρια απο Commodore!!Τελειως μαπα ποιοτητα!!Ειχα δοκιμασει μια περιοδο και τα δισκακια τα ειχα σε κουτι και παρουσιασαν γρατζουνιες χωρις λογο!!!Πολυ ευκολα χαρασονται ευαισθητα!! Τα καλυτερα παντως ποιοτικα ειναι τα Taiyo Yuden και Plextor(μονο σε e-shop θα βρεις)!!Πολυ καλα ειναι και τα Ridisk που εχει στο extra !!Στο στενακι που λενε τα παιδια με τον παππου!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Κατα τη γνωμη μου πολυ καλα δισκακια ειναι τα Ridisc και τα Traxdata. Τελευταια φορα που πηγα στον extra (πριν 1,5 μηνα περιπου) ειχε τα μεν 0,50€ και τα δε 0,60€ (8Χ DVD-R) Ειχα παρει μια 25αδα Ridisc και αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 9€ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 απο τον παππου: DVD 8x mirror 3€ τα 10 CD commodore 52x 8€ ta 50 :D κανένα πρόβλημα ως τώρα αν και έχω γράψει λίγα CD πάντως το Extra έχει τις ίδιες τιμές με τον παππου!! από εκεί πέρνω dl όταν χρειάζομαι. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 symfwnw me ton prolalhsanta o papous einai o fthnoteros..oute emena exei kapsei polla..alla kai to extra kalo einai exei megalyterh poikilia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ρε τον παππού βγήκε και στο ίντερνετ :p Πάντως όσες φορές έχω αγοράσει δισκάκια dvd από αυτόν έχουν βγεί μάπα. Ίσως επειδή ήταν Princo. Και τα comodore δεν φημίζονται ακριβώς για την ποιότητα τους.. Τα δισκάκια mirror πρώτη φορά τα ακούω. Εγώ λέω αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό ας το κάνουμε σωστά. Οπότε όταν θέλω να γράψω μια ταινία σε 1 dvd δεν μπορώ να προτημίσω κάτι διαφορετικό από τα TDK. Για δεδομένα δοκιμάζω μάρκες όπως traxdata και samsung.Μέχρι στιγμής όλα καλά. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εγώ παιδιά πριν 2 μήνες είχα πάρει από ενα μαγαζάκι κοντά στο σταθμό των τρένων (μια τρύπα είναι :P) 25 cd pyromania για 7€ Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εγώ παιδιά πριν 2 μήνες είχα πάρει από ενα μαγαζάκι κοντά στο σταθμό των τρένων (μια τρύπα είναι :P) 25 cd pyromania για 7� δηλαδη €0,28 το καθενα, οταν ο extra εχει για παραδειγμα τα burn-out με €0,20 το ενα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Egw eixa parei 50ada budget 12 evro.. Mexri stigmis kala pane.. alla ta thelw mono gia tenies klp pou den tha klapsw an xathoun.. Ta backup se sovara diskakia vevaia... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Παίδες βρήκα και ένα άλλο μαγαζάκι στην ολύμπου πάνω από τα φοιτητικά καφέ. Τιμές πολύ χαμηλές σε δισκάκια TDK TraxDatAta samsung και άλλες μάρκες. Έχει πολύ πράμα ! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Παίδες βρήκα και ένα άλλο μαγαζάκι στην ολύμπου πάνω από τα φοιτητικά καφέ. Τιμές πολύ χαμηλές σε δισκάκια TDK TraxDatAta samsung και άλλες μάρκες. Έχει πολύ πράμα ! Για πες καμια τιμη... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Για πες καμια τιμη... :O Δεν θυμάμαι γιατί πελάγωσα μόλις τα είδα όλα χύμα. :p Πάντως είχε ίδιες τιμές και καλύτερες από το extra. Ενδεικτικά θυμάμαι την κλασσική 25 dvd-r traxdata + 5 dvd-rw στην ίδια τιμή. Αυτό που μου άρεσε είναι οτί έχει μεγάλη ποικιλία και σε dvd και σε Cd.Από noname μέχρι TDK. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Extra=tzaba prama... Episis iparxei kai ston euosmo pou meno enas me times analoges tou extra... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts