thanasiskg Δημοσιεύτηκε July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2017 Γεια σας ,θελω να αγορασω ενα κινητο κοντα στα 300 ευρω , ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο .Η χρηση που θελω ειναι για games facebook instagram και να εχει καλη καμερα.Επισης θα ηθελα να εχει εγκυηση αντιπροσωπειας.Εσεις απο αυτα τα δυο ποιο θα μου προτεινατε ή αν εχετε καποια αλλη συσκευη να μου πειτε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Για ηχο και gorilla glass πας p9. Για εξτρα 1 gb ram και λιγο χαμηλοτερη τιμη πας honor 8. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskg Δημ. July 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Η καμερα του p9 δεν ειναι καλυτερη;;επισης για gaming θα μπορω να παιζω ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Εχουν ιδια καμερα. Μονο καποια φιλτρα διαφερουν. Το gaming δεν εχει σχεση με τη ram αλλα με το soc που ειναι ιδιο και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskg Δημ. July 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Στο gsmarena ειδα οτι και τα δυο εχουν gorila τελικα τι ισχυει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Μονο το 64αρη εχει gorilla στο honor 8. Στο 32αρη δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskg Δημ. July 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskg Δημ. July 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Εχω μια αλλη απορια hdmi υποστιριζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημέρα παιδιά, κάτοχος του Honor 8 4/32 μερικούς μήνες τώρα.... 1)Η συσκευή πάει πολύ γρήγορα, αν και έρχομαι από παλαιό Windows Phone οπότε η διαφορά θα φαινόταν όπως και να έχει. 2)Νομίζω ότι το P9 έχει καλύτερη κάμερα, αν κι εμένα με υπερκαλύπτει ειδικά σε stop and shoot λήψεις. 3)Σήμα άψογο και γρήγορο 4g. 4)Είμαι χωρίς μπροστινό κάλυμα-γυαλί μπροστά, μόνο στην πίσω πλευρά γιατί γλιστράει λίγο. 5)Μπαταρία μιάμιση μέρα με αρκετό ίντερνετ, κυρίως Instagram, όχι FB. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, καλημέρα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 2)Νομίζω ότι το P9 έχει καλύτερη κάμερα, αν κι εμένα με υπερκαλύπτει ειδικά σε stop and shoot λήψεις. Αυτο δεν ισχυει. Εχουν ακριβως ιδιες καμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsel1 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζουν και τα δύο την 800άρα μπάντα ή όχι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ναι υποστηριζουν και τα 2 την 800αρα. Βασικα οτι ισχυει για το ενα ισχυει και για το αλλο με εξαιρεση τις διαφορες που εγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts