TZ_meister Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 κανα τουρ για στη θεσσαλονικη θα γινει ποτε?μια φορα μονο βρικα..:worry: και δεν ειχα ομαδα τοτε?ειναι κανεισ για κανα online 1,6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LagMan Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Siga to tour. An exei brabeio 600 $ einai .... Tespa h ellada exei polu dromo akoma mexri na organwsei kapoio kalo tour. BattleNet Counter Strike Source Lan Tournamenet finished The standings are : 1. Hellenic Elite Armed Team 2. Vatos Locos 3. Delinquent Habits. css 4. SouthPark.css 5-6. Visualize Hacking – NoLimits.css 7-8.Team.LoG – Overkill.Team 9-16. Petinoi – MauiFc – ElementaL – 4Fun – TheMurderers – Gaming.LoG – Z Club – Master Of Cs to tour itan telio tha vgoun movies,demos exoun idi kikloforisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 osoi pezete cs 1.6 kai blepete oti kolate para poli kalitera na riksete ta rate sas apo: rate 25000 cl_updarate 101 cl_Cmdrate 101 se rate 7000 cl_updarate 30 cl_Cmdrate 30 i rate 15000 cl_updarate 75 cl_cmdrate 75 genika prepei na piramatistite sta rate sas na dite pia kolane stin grmi sas episis gia na peksete pio anthrwponia cs fps_max 101 rate 25000 cl_updarate 101 cl_Cmdrate 101 se lan katastaseis ta rates : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalton21 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δημιουργησω server δικο μου;Eχω το dedicated server αλλα οι φιλοι μου δεν μπαινουν ενω βαζουν το ip στο add server.Tι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 osoi pezete cs 1.6 kai blepete oti kolate para poli kalitera na riksete ta rate sas apo: rate 25000 cl_updarate 101 cl_Cmdrate 101 se rate 7000 cl_updarate 30 cl_Cmdrate 30 i rate 15000 cl_updarate 75 cl_cmdrate 75 genika prepei na piramatistite sta rate sas na dite pia kolane stin grmi sas episis gia na peksete pio anthrwponia cs fps_max 101 rate 25000 cl_updarate 101 cl_Cmdrate 101 se lan katastaseis ta rates : ) Me rate 7000 pe3e me tous filous sou, warper, An dn exeis idea gia configz mn mhlas gt apla bazeis tous allous na kanoun mlkies,advice. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestis17 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Xωρίς Steam δεν μπορείς να παίξεις Ιντερνετ. Βασικά κοιτα να βρεις κανά αυθεντικο Cd-key και κανε λογαριασμο και παίζεις , αντί να αγοράσεις το Half-Life packet γιατί το Cd-Key είναι αυτό που χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Γεια σας παιδια, παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε. Εχω το CS:CZ και ενεργο steam account. Οταν λοιπον παω να παιξω online (με DSL up to 24Mpps απο Tellas), κανω connect με καποιο server, αλλα μου βγαζει παντα το μηνυμα ''You do not have this 3rd party mod installed''...Δεν καταλαβαινω, τι φταει?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelatis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 NEOS ellinikos server counter strike source!!!opoios 8elei as mpei na rixoyme kana kill!!!!:ninja: i ip einai 94.75.249.130:27015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πολύ ωραίο το cs source. Έπαιζα πολύ παλιά cs 1.6 αλλά τώρα το source είναι πολύ καλήτερο σίγουρα. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 ωραιο το source αλλα το 1.61 πιστευω οτι ειναι καλητερο Και το Quake 3 Arena είναι καλό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τα αφήσουμε να "πεθάνουν" ήσυχα. To μεγαλύτερο πρόβλημα του 1.6 είναι έχει γεμίσει με cheatέρια που αγοράζουν το παιχνίδι με 10€ και "παίζουν" κανά 2μηνο τρώνε ban και πάλι από την αρχή. Επίσης οι περισσότεροι Ελληνικοί server δεν είναι καν vac protected οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εχω βαλει το counter strike και εχω ενα προβλημα. παιζω κανονικα αλλα μετα οταν κανω quit game και μετα θελω να ξαναπαιξω φορτωνει μαυριζει η οθονη και με πεταει στην αρχικη.πρεπει να κανω restart το pc για να ξαναπαιξω. μηπως φταινε τα vista 64bit??:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ποια έκδοση έχεις? (source, 1.6?) Δοκίμασε του νεώτερους drivers, και δες το steam support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Καλησπερα,παιζω μήνες σε ενα συγκεκριμενο server και ξαφνικα χθες μου βγαζει αυτο το μυνημα:disconnect:kicked by console:fix your rate 25000/100/100.Ξέρει να βοηθήσει κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 γραψε στην console: rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 γραψε στην console: rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100 Φιλε hostolis,μπορεις να εξηγήσεις που βρισκω την console..:O το βρηκα τελικά,thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conflict Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Paidia simera agorasa to source kai den mporw na brw pws anoigei i console gia entoles!!As me fotisei kapoios!! Episis isxuoun oi idies entoles me to cs1.6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 πατάς το κουμπί πάνω από το ταμπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOA_10 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 παιδια ας μου εξιγιση καποιος πως μπορω και τι πρεπι να κανω για να πεζω cs 1.6 στο σπιτι μου σε διαφορα ελληνικα server οπος π.χ superpublik3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Xωρίς Steam δεν μπορείς να παίξεις Ιντερνετ. Βασικά κοιτα να βρεις κανά αυθεντικο Cd-key και κανε λογαριασμο και παίζεις , αντί να αγοράσεις το Half-Life packet γιατί το Cd-Key είναι αυτό που χρειάζεται Τότε οι portable εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει, πως παίζουν online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts