Jump to content

Επιλογή συσκευής μέχρι 250€

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα :)

Μου ζήτησαν να βρω ένα κινητό, αντικαταστάτη ενός πολύ παλιού που δεν ξέρω καν τι μάρκα είναι. Το budget είναι το μέγιστο 250€ ενώ μας ενδιαφέρει να είναι κοντά ή και καλύτερο αν γίνεται από Note 4X σε χαρακτηριστικά και αυτονομία αλλά να έχει καλύτερη κάμερα. Θέλουμε κάτι το οποίο δεν θα σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις μετά από 1 χρόνο και θα έχει ενεργό community (ROMs, τροποποιήσεις κλπ) σε περίπτωση που σταματήσουν οι αναβαθμίσεις

από την εταιρία. Για το moto g5 τι έχετε να πείτε;

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 250€ max

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. <6"

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα με εγγύηση καταστήματος ή και αντιπροσωπείας

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) 4G χωρίς να μας ενδιαφέρει πολύ η 800mhz

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Ας έχει όσα περισσότερα γίνεται, όμως το ραδιόφωνο είναι must.

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Χωρίς φλασάρισμα.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Για την τιμή που έχει να είναι καλό

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία (δύσκολη επιλογή)

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Δεν γνωρίζω

Είδα στο Σκρουτζ κριτικές και δεν φαίνονταν ενθουσιασμένοι. Το p10 lite λέτε να κάνει ή θα ξεχαστεί σαν το p8 lite μετά από λίγο καιρό; Κάποια άλλη επιλογή δεν υπάρχει;

Το moto g5 plus παραμενει καλυτερο. Ειναι κοντα σε επιπεδα honor 8. Απλα ειχε γινει λιγο Hype οτι θα εχει τη καμερα του s7 και για αυτο η αρνητικη κριτικη.

Φαίνεται λίγο παλιός ο σχεδιασμός​, σαν του Galaxy Nexus... Πολύ χοντροκομμένο. Προσωπικά θα το προτιμούσα μόνο για τα updates, αλλά δεν είναι για μένα. Προτείνετε να πάμε σε Huawei Nova Plus; Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που διαφεύγει;

Με βάση αυτά που θέλει είναι οι καλύτερες επιλογές. Καλύτερα δείξε του και τα δύο, πες του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει το καθένα και άσε τον να διαλέξει αυτός.

Δηλαδή Nova Plus & G5; Δεν αξίζει να αναφέρω p10 lite; Επίσης, το HONOR 6X με τη διπλή κάμερα;; Edited by Musicmaniac3

Με βάση αυτά που θέλει είναι οι καλύτερες επιλογές. Καλύτερα δείξε του και τα δύο, πες του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει το καθένα και άσε τον να διαλέξει αυτός.

Απάντησα χωρίς να σε κάνω quote. Αν μπορείς δες το λίγο :D

Το g5 plus και το honor 6x έχουν καλύτερες κάμερες. Το g5 plus και το p10 lite είναι 5.2" ενώ τα άλλα 5.5". Στο θέμα community-υποστήριξη το g5 plus είναι καλύτερο. Κατά τ'άλλα δεν υπάρχει κάποια αισθητή διάφορα σε κάτι άλλο. Ίσως στο software όπου από τη μία είναι το emui, από την άλλη stock android. Εγώ προσωπικά, μεταξύ αυτών θα διάλεγα το g5 plus

Είδα στο Σκρουτζ κριτικές και δεν φαίνονταν ενθουσιασμένοι. Το p10 lite λέτε να κάνει ή θα ξεχαστεί σαν το p8 lite μετά από λίγο καιρό; Κάποια άλλη επιλογή δεν υπάρχει;

Ποτε ξεχαστηκε το p8 lite; Ειναι συσκευη 2 ετων και πριν απο ενα μηνα πηρε ξανα αναβαθμιση.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το έχει ένας φίλος μου και φαίνεται λίγο ξεχασμένο σαν κινητό. Updates παίρνει αλλά δεν έχω δει προσθήκες καινούριων στοιχείων. Νομίζω ακόμα Android 6 είναι.
Your Dream Is To Catch Me

Εδω αλλα σημερινα κινητα και ειναι android 6. Θα ηταν σε νεοτερη των 2 ετων κινητο; Μια χαρα ειναι. :)