trapped Δημοσιεύτηκε July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2003 Αν εκείνος ο ''webmaster'' το ανεβάσει και πάλι και το φορυμ και όλα .. τι θα γίνει; [δεν εννοω το μπακ-απ απλά τo λογοτυπο, ta blueprints και όλα τ'άλλα..] It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Egw tha ypostiriksw auto, ektos an arxisoun k edw ta idia provlimata(crasharismata ktl) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Εννοείται ότι όλοι θα υποστηρίξουμε το myphone.. το θέμα είναι για τα copyrights κτλπ.. για το όνομα.. ; τιποτα δεν γίνεται; :confused: It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Ποιος φοβάται τον ανταγωνισμό; Ένα site δεν κρατιέται μόνο με ένα όνομα ή αντιγράφοντας απλά κάποιες σελίδες... Πρέπει να έχει τη δικιά του δυναμική, χρειάζεται τους ανθρώπους που τις εμπλουτίζουν. Εκεί κρίνονται όλα, έτσι κερδίζεται η εμπιστοσύνη... ;) Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Ένα unwired χωρίς όλους εμάς δεν θα είναι τίποτα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Για τελευταία φορά , backup δεν υπαρχει. Ο ΔΗμιουργός του unwired δεν υπαρχει (είναι εδώ) , όλη η ομάδα του Unwired είναι εδώ. Οπότε τι να σηκωθεί στο unwired? Η θα είναι κάτι άλλο νέο ή τίποτα. Τα παλιά δεν υπάρχουν... Απλά είναι τα πράγματα. Τώρα μπορεί να σηκωθεί ένα νέο site. Αλλο θέμα αυτό. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Ναι.. αλλα άν το κάνει forum κινητής.. τότε; :p τέσπα.. η νεκροψία θα δείξει..! :o It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Μια παράκληση προς όλους. Παρακαλώ να σταματήσουν να ανοίγουν συνέχεια νέα θέματα σχετικά με το unwired.gr. Επίσης παρακαλώ να σταματήσουν οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια σχετικά. Αυτή τη στιγμή το unwired.gr είναι κάτω. Αν και όταν σηκωθεί από άλλους ανθρώπους - δεν ξέρω από ποιούς - και ότι φτιάξουν με γειά τους με χαρά τους. Ελέυθερη χώρα είμαστε (την τελευταιά φορά που κοίταξα δεν είδα τίποτα άρματα μάχης στο Σύνταγμα) Δημοκρατία έχουμε , ο καθένας είναι ελέυθερος να επιλέξει από που θα παίρνει την πληροφορησή του και σε ποιό φόρουμ θα γράφει και θα διαβάζει. Δεν νομίζω ότι αυτή η πόλωση που δημιουργείται κάνει καλό σε κανέναν. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζετε κάποιος που δεν είναι εδώ για να απαντήσει (και ούτε είναι επιθυμητό αυτό). Μόνο εκπομπή παρακμιακή ξεκατινιάσματος δεν θέλουμε να το κάνουμε εδώ μέσα. Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας όλοι , τρέχοντας να γραφτείτε στο myphone.gr και να σπάσετε κάθε ρεκόρ εγγραφής νέων μελών σε Ελληνικό φόρουμ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς κανείς να σας κάνει spam με οποιοδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστούμε πραγματικά. Το μέλλον είναι μπροστά μας, ας αφήσουμε το παρελθόν στην ησυχία του και ας κοιτάξουμε μπροστά, ενωμένοι. Hugz. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 νιώθω ότι έκανα κατι κακό :snif: :snif: :cry: sorry mate.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped νιώθω ότι έκανα κατι κακό :snif: :snif: :cry: sorry mate.. Οχι βρε :) Αλλά νομίζω ότι το θέμα το εξαντλήσαμε σε 4-5 threads. Οχι άλλο κάρβουνο ;) :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 I plaka einai oti eginan foberes symptvseis opvs crashare o skliros den epaikse backup ypirxe diafvnia idioktitvn kai dimioyrgvn brethike onoma stithike forum se xrono dt me olh tin omada sysvmi. AAhhh poniries mirizomai Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Μια παράκληση προς όλους. Παρακαλώ να σταματήσουν να ανοίγουν συνέχεια νέα θέματα σχετικά με το unwired.gr. Επίσης παρακαλώ να σταματήσουν οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια σχετικά. Αυτή τη στιγμή το unwired.gr είναι κάτω. Αν και όταν σηκωθεί από άλλους ανθρώπους - δεν ξέρω από ποιούς - και ότι φτιάξουν με γειά τους με χαρά τους. Ελέυθερη χώρα είμαστε (την τελευταιά φορά που κοίταξα δεν είδα τίποτα άρματα μάχης στο Σύνταγμα) Δημοκρατία έχουμε , ο καθένας είναι ελέυθερος να επιλέξει από που θα παίρνει την πληροφορησή του και σε ποιό φόρουμ θα γράφει και θα διαβάζει. Δεν νομίζω ότι αυτή η πόλωση που δημιουργείται κάνει καλό σε κανέναν. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζετε κάποιος που δεν είναι εδώ για να απαντήσει (και ούτε είναι επιθυμητό αυτό). Μόνο εκπομπή παρακμιακή ξεκατινιάσματος δεν θέλουμε να το κάνουμε εδώ μέσα. Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας όλοι , τρέχοντας να γραφτείτε στο myphone.gr και να σπάσετε κάθε ρεκόρ εγγραφής νέων μελών σε Ελληνικό φόρουμ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς κανείς να σας κάνει spam με οποιοδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστούμε πραγματικά. Το μέλλον είναι μπροστά μας, ας αφήσουμε το παρελθόν στην ησυχία του και ας κοιτάξουμε μπροστά, ενωμένοι. Hugz. :) Η καλυτερη και σοβαροτερη τοποθετηση που εχω δει.Συμφωνω και επαυξανω!! :) mpak,μην ψαχνουμε για φαντασματα και ιστοριες.Τα πραγματα ειναι οσο απλα ακουγονται. :) <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι το όνομα και τους άλλους στο αλλο site.. αλλα τέρμα πια! παρελ8όν κοιτάμε μέλλον, με τα λάθη τα παλιά για να γίνουμε καλύτεροι! ζήτω το myphone ! :) ;) :o It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 :) ;) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι το όνομα και τους καραγκιόζιδες στο αλλο site.. αλλα τέρμα πια! παρελ8όν κοιτάμε μέλλον, με τα λάθη τα παλιά για να γίνουμε καλύτεροι! ζήτω το myphone ! :) ;) :o Δέν είναι ανάγκη να βρίζεις τον καθένα χωρίς να σε εχει πειράξει σε τίποτα... Άλλωστε δεν ξέρεις τι μπορει να έγινε κ φτάσανε εδώ που φτάσανε. Ας είναι καλα το παιδί οτι έγινε έγινε κ ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 elpizw na min to emethe o akatonomastos :worry: Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Lol, και ζήτω η (θεμιτή!) λογοκρισία! http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Συμφωνώ απολύτως με τον strofakias. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts