Jump to content

Αν ''ανεβεί'' και πάλι το Unwired απο άλλο..τι γινεται;

trapped
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εκείνος ο ''webmaster'' το ανεβάσει και πάλι και το φορυμ και όλα .. τι θα γίνει; [δεν εννοω το μπακ-απ απλά τo λογοτυπο, ta blueprints και όλα τ'άλλα..]
It's what you do to me..

Εννοείται ότι όλοι θα υποστηρίξουμε το myphone.. το θέμα είναι για τα copyrights κτλπ.. για το όνομα.. ; τιποτα δεν γίνεται; :confused:
It's what you do to me..

Ποιος φοβάται τον ανταγωνισμό;

Ένα site δεν κρατιέται μόνο με ένα όνομα ή αντιγράφοντας απλά κάποιες σελίδες... Πρέπει να έχει τη δικιά του δυναμική, χρειάζεται τους ανθρώπους που τις εμπλουτίζουν. Εκεί κρίνονται όλα, έτσι κερδίζεται η εμπιστοσύνη...

;)

Είμαστε όλοι εδώ

Για τελευταία φορά , backup δεν υπαρχει. Ο ΔΗμιουργός του unwired δεν υπαρχει (είναι εδώ) , όλη η ομάδα του Unwired είναι εδώ.

Οπότε τι να σηκωθεί στο unwired? Η θα είναι κάτι άλλο νέο ή τίποτα. Τα παλιά δεν υπάρχουν... Απλά είναι τα πράγματα.

Τώρα μπορεί να σηκωθεί ένα νέο site. Αλλο θέμα αυτό. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Μια παράκληση προς όλους.

Παρακαλώ να σταματήσουν να ανοίγουν συνέχεια νέα θέματα σχετικά με το unwired.gr.

Επίσης παρακαλώ να σταματήσουν οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια σχετικά.

Αυτή τη στιγμή το unwired.gr είναι κάτω. Αν και όταν σηκωθεί από άλλους ανθρώπους - δεν ξέρω από ποιούς - και ότι φτιάξουν με γειά τους με χαρά τους.

Ελέυθερη χώρα είμαστε (την τελευταιά φορά που κοίταξα δεν είδα τίποτα άρματα μάχης στο Σύνταγμα) Δημοκρατία έχουμε , ο καθένας είναι ελέυθερος να επιλέξει από που θα παίρνει την πληροφορησή του και σε ποιό φόρουμ θα γράφει και θα διαβάζει.

Δεν νομίζω ότι αυτή η πόλωση που δημιουργείται κάνει καλό σε κανέναν. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζετε κάποιος που δεν είναι εδώ για να απαντήσει (και ούτε είναι επιθυμητό αυτό). Μόνο εκπομπή παρακμιακή ξεκατινιάσματος δεν θέλουμε να το κάνουμε εδώ μέσα.

Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας όλοι , τρέχοντας να γραφτείτε στο myphone.gr και να σπάσετε κάθε ρεκόρ εγγραφής νέων μελών σε Ελληνικό φόρουμ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς κανείς να σας κάνει spam με οποιοδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστούμε πραγματικά.

Το μέλλον είναι μπροστά μας, ας αφήσουμε το παρελθόν στην ησυχία του και ας κοιτάξουμε μπροστά, ενωμένοι.

Hugz. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

νιώθω ότι έκανα κατι κακό :snif: :snif: :cry:

sorry mate..

Οχι βρε :)

Αλλά νομίζω ότι το θέμα το εξαντλήσαμε σε 4-5 threads.

Οχι άλλο κάρβουνο ;) :)

I plaka einai oti eginan foberes symptvseis opvs crashare o skliros den epaikse backup ypirxe diafvnia idioktitvn kai dimioyrgvn brethike onoma stithike forum se xrono dt me olh tin omada sysvmi.

AAhhh poniries mirizomai

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre

Μια παράκληση προς όλους.

Παρακαλώ να σταματήσουν να ανοίγουν συνέχεια νέα θέματα σχετικά με το unwired.gr.

Επίσης παρακαλώ να σταματήσουν οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια σχετικά.

Αυτή τη στιγμή το unwired.gr είναι κάτω. Αν και όταν σηκωθεί από άλλους ανθρώπους - δεν ξέρω από ποιούς - και ότι φτιάξουν με γειά τους με χαρά τους.

Ελέυθερη χώρα είμαστε (την τελευταιά φορά που κοίταξα δεν είδα τίποτα άρματα μάχης στο Σύνταγμα) Δημοκρατία έχουμε , ο καθένας είναι ελέυθερος να επιλέξει από που θα παίρνει την πληροφορησή του και σε ποιό φόρουμ θα γράφει και θα διαβάζει.

Δεν νομίζω ότι αυτή η πόλωση που δημιουργείται κάνει καλό σε κανέναν. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζετε κάποιος που δεν είναι εδώ για να απαντήσει (και ούτε είναι επιθυμητό αυτό). Μόνο εκπομπή παρακμιακή ξεκατινιάσματος δεν θέλουμε να το κάνουμε εδώ μέσα.

Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας όλοι , τρέχοντας να γραφτείτε στο myphone.gr και να σπάσετε κάθε ρεκόρ εγγραφής νέων μελών σε Ελληνικό φόρουμ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς κανείς να σας κάνει spam με οποιοδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστούμε πραγματικά.

Το μέλλον είναι μπροστά μας, ας αφήσουμε το παρελθόν στην ησυχία του και ας κοιτάξουμε μπροστά, ενωμένοι.

Hugz. :)

Η καλυτερη και σοβαροτερη τοποθετηση που εχω δει.Συμφωνω και επαυξανω!! :)

mpak,μην ψαχνουμε για φαντασματα και ιστοριες.Τα πραγματα ειναι οσο απλα ακουγονται. :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι το όνομα και τους άλλους στο αλλο site.. αλλα τέρμα πια! παρελ8όν κοιτάμε μέλλον, με τα λάθη τα παλιά για να γίνουμε καλύτεροι!

ζήτω το myphone ! :) ;) :o

It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι το όνομα και τους καραγκιόζιδες στο αλλο site.. αλλα τέρμα πια! παρελ8όν κοιτάμε μέλλον, με τα λάθη τα παλιά για να γίνουμε καλύτεροι!

ζήτω το myphone ! :) ;) :o

Δέν είναι ανάγκη να βρίζεις τον καθένα χωρίς να σε εχει πειράξει σε τίποτα... Άλλωστε δεν ξέρεις τι μπορει να έγινε κ φτάσανε εδώ που φτάσανε. Ας είναι καλα το παιδί οτι έγινε έγινε κ ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...