Jump to content

Κινητο ως 350 ευρώ (προτεραιοτητα αυτονομια και καμερα)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

έως 350 ευρώ.

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.

από 5,1 έως 5,5

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος;

εδώ με βάζεις δύσκολα. Αν την βρω από 10 έως 30 ευρώ παραπάνω στην Ελλάδα με 2ετή εγγύηση καταστήματος θα την πάρω αλλιώς θα

προτιμήσω αγορά από Κίνα.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)

ζω στην επαρχία αν την έχει καλώς δεν αποτελεί κύριο κριτήριο επιλογής μου με ικανοποιεί και το H+ για αυτό που θέλω κατά την πλοήγηση

μου.

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?

Dual=όχι αν το έχει δεν θα με χαλάσει. Από τα υπόλοιπα τα ζητάω και ας μην τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ir & nfc.

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα;

Και αν δεν το έχει δεν με ενοχλεί ούτε θα με αποτρέψει από την αγορά. Σαν κάτοχος 3 συσκευών xiaomi και μέλος στην beta team

global rom Mi5 πεθαίνω για flash rom.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

Εδώ μας βάζεις δύσκολα μάλλον και τα δυο αλλά θα έκανα συμβιβασμό Καλό ήχο stereo, lcd.

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

Κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία, βαρύ μου είναι αδιάφορο το gaming.

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.

Mi5prime ως κύρια. Έχω άλλες δυο επίσης Xiaomi Mi3, Redmi3s.

Leeco le pro 3 με θυσίες στην κάμερα ή περιμένεις λίγο να προσγειωθούν οι τιμές του Mi6

Από τη στιγμή που πεθαίνεις για flashαρίσματα νομίζω είναι οι καλύτερες επιλογές. Αλλά να ξέρεις, ακριβώς αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει, οπότε διαλέγεις τι θα θυσιάσεις.

Αγαπητε "σκουλικιαρη" φιλε. :) Εχεις μια αρκετα δυνατη συσκευη και μας δυσκολευεις λιγο.

Επειδη καταλαβαινω οτι ψαχνεις βελτιωση στη καμερα, αν δεν σε πειραζει να πας σε κατωτερο επεξεργαστη μπορεις να δεις το Moto z play απο καποιο ευρωπαικο καταστημα να εχεις και εγγυηση. Εχει στερεοφωνικο ηχο, αρκετα καλη οθονη, πολυ δυνατη αυτονομια και δυνατη καμερα. Ο κατωτερος επεξεργαστης θα επηρεασει περισσοτερο το βαρυ gaming κατι που οπως γραφεις δεν σε απασχολει.

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο οτι το ιδανικο για σενα θα ηταν να περιμενεις κανα 2-3 μηνες να πεσει η τιμη του mi6.

Edited by Antretng

Ενταξει δεν φτανει κινητα τυπου lg g5 ή htc 10 ομως ειναι σιγουρα σε επιπεδα huawei p9. Για τις ιντσες, μπαταρια και στερεοφωνικο ηχο που εχει ειναι μια καλη επιλογη.

Ναι εχουν σχεδον στοκ android (ειχε ελαχιστες χρησιμες προσθηκες απο moto). Αλλα σε ενημερωσεις δυστυχως πλεον δεν ειναι τοσο συχνες.

Αγαπητε "σκουλικιαρη" φιλε. :) Εχεις μια αρκετα δυνατη συσκευη και μας δυσκολευεις λιγο.

Επειδη καταλαβαινω οτι ψαχνεις βελτιωση στη καμερα, αν δεν σε πειραζει να πας σε κατωτερο επεξεργαστη μπορεις να δεις το Moto z play απο καποιο ευρωπαικο καταστημα να εχεις και εγγυηση. Εχει στερεοφωνικο ηχο, αρκετα καλη οθονη, πολυ δυνατη αυτονομια και δυνατη καμερα. Ο κατωτερος επεξεργαστης θα επηρεασει περισσοτερο το βαρυ gaming κατι που οπως γραφεις δεν σε απασχολει.

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο οτι το ιδανικο για σενα θα ηταν να περιμενεις κανα 2-3 μηνες να πεσει η τιμη του mi6.

Ωραία συσκευή το Moto z αλλά θα περιμένω το ΜΙ6 τον Αύγουστο θα έχει πάει στο ποσό που θέλω. Νομίζω ότι το Mi6 είναι σαφώς ποιο δυνατή συσκευή και ελπίζω οι προγραμματιστές της xiaomi να έχουν στρώσει την rom.

Ενταξει δεν φτανει κινητα τυπου lg g5 ή htc 10 ομως ειναι σιγουρα σε επιπεδα huawei p9. Για τις ιντσες, μπαταρια και στερεοφωνικο ηχο που εχει ειναι μια καλη επιλογη.

Ναι εχουν σχεδον στοκ android (ειχε ελαχιστες χρησιμες προσθηκες απο moto). Αλλα σε ενημερωσεις δυστυχως πλεον δεν ειναι τοσο συχνες.

Το στερεοφωνικό ήχο, πού τον είδες; Το μόνο ηχείο που έχει, είναι στο ακουστικό. Είναι συσκευαρα πάντως για μένα, απ'τα καλύτερα vfm

Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το στερεοφωνικό ήχο, πού τον είδες; Το μόνο ηχείο που έχει, είναι στο ακουστικό. Είναι συσκευαρα πάντως για μένα, απ'τα καλύτερα vfm

Νομιζω ετσι ειχα διαβασει σε σχετικο thread. Αν κανω λαθος συγνωμη :O Επεσα θυμα παραπληροφορησης :lol:

Νομιζω ετσι ειχα διαβασει σε σχετικο thread. Αν κανω λαθος συγνωμη :O Επεσα θυμα παραπληροφορησης :lol:

Δεν ξέρω τι μπέρδεμα έγινε,πάντως ο ήχος βγαίνει από το ακουστικό. Ικανοποιητικά δυνατός αλλά όχι στερεοφωνικός.

Δεν ξέρω τι μπέρδεμα έγινε,πάντως ο ήχος βγαίνει από το ακουστικό. Ικανοποιητικά δυνατός αλλά όχι στερεοφωνικός.

Οκ, καλα που το επισημανες μην παρω κοσμο στο λαιμο μου. :O