woudoulis Δημοσιεύτηκε March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2005 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ... Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας:Τηλ: 2107467000. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε. Ευχαριστούμε πολύ "Το Χαμόγελο του παιδιού" Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα & στην Κύπρο Στουρνάρη 16 Αθήνα, 10683 Τηλ: 210 3306140 Κοινωνική Υπηρεσία: 210 7609550, Γραμμή SOS 1056 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Κι ενα ποστ για να ανέβει πιο πανω το thread... Παντως κρίμα, εγώ εχω ΑΒ :( Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Εγώ νομίζω έχω ο- αλλά δεν είμαι σίγουρος... Μπορώ να δώσω αίμα σε νοσοκομείο στην Κύπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Εγώ νομίζω έχω ο- αλλά δεν είμαι σίγουρος... Μπορώ να δώσω αίμα σε νοσοκομείο στην Κύπρο? Φοβάμαι ότι στην ηλικία σου δεν θα σε αφήσουν να δώσεις... Νομίζω πρέπει να είσαι απο 18 και πάνω... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Γιατί έχω την αίσθηση ότι επιτρέπεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Γιατί έχω την αίσθηση ότι επιτρέπεται?? Τι να σου πώ μακάρι... Στο εύχομαι...:) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Γιατί έχω την αίσθηση ότι επιτρέπεται?? Που να ξέρουμε? Φυσικά και δεν επιτρέπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Στην Κύπρο, φίλε JustMe!, πρέπει να είσαι πάνω απο 17 για να σου επιτραπεί να δώσεις αίμα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εγώ παιδιά δεν μπορώ να δώσω γιατί έχω αλλεργικό άσθμα και αλλεργία και δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ερώτηση: Εγώ που δεν ξέρω τι ομάδα αίματος έχω, αν πάω στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία μπορούν να μου πούν τι ομάδα αίματος έχω και αν ταιριάζει να μου πάρουν αίμα την ίδια μέρα ή θα πρέπει να ξαναπάω; Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ερώτηση: Εγώ που δεν ξέρω τι ομάδα αίματος έχω, αν πάω στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία μπορούν να μου πούν τι ομάδα αίματος έχω και αν ταιριάζει να μου πάρουν αίμα την ίδια μέρα ή θα πρέπει να ξαναπάω;Από όσο ξέρω, βγαίνει άμεσα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Από όσο ξέρω, βγαίνει άμεσα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ετσι ειναι.Στο Αργο τουλαχιστον που μια φορα ηταν αναγκη να δωσω αμεσως εβγαλαν την ομαδα, και μετα μου πηραν αιμα. ;) Οποτε ΑRMAGEDON την ιδια μερα θα τα κανεις ολα. Αρκει οταν πας να δωσεις, να εχεις φαει κατι το πρωι, να εχεις κοιμηθει ενα 8ωρο, να μην εχεις παρει φαρμακα για 24ωρες αν θυμαμαι(ή 48),και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ! :mad: :X :O PS-Οσες φορες χρειαστηκε να δωσω "εξτρα" αιμα για καποιον που το ειχε αναγκη, δεν ειχε σημασια οτι ειχα αλλη ομαδα αιματος. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 δεν νομιζω να παιζει ρολο τι ομαδα αιματος εχει ο καθενας ,ουτε σε ποιο νοσοκομειο πανε...απλα να πει οτι το δινω για τον/την χ. info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Οποτε ΑRMAGEDON την ιδια μερα θα τα κανεις ολα. Αρκει οταν πας να δωσεις, να εχεις φαει κατι το πρωι, να εχεις κοιμηθει ενα 8ωρο, να μην εχεις παρει φαρμακα για 24ωρες Ε, αν είναι έτσι, το συζητάμε ακόμα; Δεσποινάκι... ...ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 mou steilane k mena afto to mail. pote egxeirizete to koritsaki kseroume? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andkoyki Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ(ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 0+.ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 0 16hronos ASHMAKIDHS 8EODWROS nosileuetai sto Nosokomeio Papanikolaou 8es/nikis me O3eia lemfoblastiki leuhaimia. Prokeitai na upobli8ei se metamosheusi tis epomenes meres kai ehei anagki apo dotes aimopetaliwn. Opoios epi8umei na ginei dotis aimopetaliwn parakaloume na apeu8un8ei sto tmima aimodosias tou Nosokomeiou Papanikolaou. Til. epikoinwnias: 6974169765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts