Jump to content

Καλύτερη Κάμερα Smartphone κάτω από 200€

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι από μενα. Μέσω του forum κατάφερα να επιλέξω το ιδανικό κινητό για μένα και για αυτό μου ζήτησε και ο αδερφός μου να τον βοηθήσω.

Θέλει, λοιπον, το κινητό με την καλύτερη κάμερα κάτω από 200€, που να μπορεί επιπλέον να τρέξει σε ικανοποιητικό βαθμό όχι και τόσο βαριά games, καλή selfie camera και μπαταρία τουλαχιστον 3000 mah.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν τον ενδιαφέρουν.

Προτάσεις;

P8 lite 2017 (dual) . Λεω το dual γιατι σε single υπαρχει ρισκο να εχει beta rom.

Αμεσως μετα moto g5 αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι λιγο κατωτερο σε gaming.

Καλο το cool 1. Εχει και αρκετα καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη οθονη. Αρκει να μην σε πειραζει η ελλειψη sd, ελλειψη 800αρας και ελλειψη ελληνικης γλωσσας (παιρνει κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο). Σε καμερα ομως νομιζω οτι το p8 lite 2017 ειναι καπως καλυτερο και ειδικα στη selfie η huawei παιζει μπαλα μονη της σε αυτα τα χρηματα. Edited by Antretng

Γενικά δεν νομίζω ότι θα απογοητευτεί είτε με το Huawei είτε με το leeco. Στην κάμερα εμένα μου φάνηκε καλύτερη του leeco. Γενικά το leeco έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά του λείπουν κάποια πράγματα. Αν δεν είναι πρόβλημα αυτές οι ελλείψεις πας στο leeco αλλιώς στο Huawei.

Καλο το cool 1. Εχει και αρκετα καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη οθονη. Αρκει να μην σε πειραζει η ελλειψη sd, ελλειψη 800αρας και ελλειψη ελληνικης γλωσσας (παιρνει κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο). Σε καμερα ομως νομιζω οτι το p8 lite 2017 ειναι καπως καλυτερο και ειδικα στη selfie η huawei παιζει μπαλα μονη της σε αυτα τα χρηματα.

Αν ο φίλος ασχολείται με φλασαρισματα κλπ μπορεί να περάσει τη ρομ του Ιταλού στο leeco η οποία έχει ελληνικά..

Sent from my C103 using Tapatalk

Αν ο φίλος ασχολείται με φλασαρισματα κλπ μπορεί να περάσει τη ρομ του Ιταλού στο leeco η οποία έχει ελληνικά..

Sent from my C103 using Tapatalk

Νομιζω σε κατι χανει του Ιταλου. Αν οχι τοτε μια χαρα :)

Εγώ, για μένα, έχω επιλέξει να παραγγείλω το cool 1, δεν έχω θέμα με 800ρα, ελληνικό μενού και να μην δέχεται sd. Οπότε οκ. Κι αυτός για το cool 1 σκεφτόταν στην αρχή αλλά ψάχνει για καλύτερη κάμερα σε αυτή την τιμή.

Οπότε εσείς λέτε για καλύτερη του p9 lite.

Είχα δει κι ένα sony, 200€, με κάμερα 21mp.

Άποψη για αυτο;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το xperia M5, αν δεν κάνω λάθος

Εγώ, για μένα, έχω επιλέξει να παραγγείλω το cool 1, δεν έχω θέμα με 800ρα, ελληνικό μενού και να μην δέχεται sd. Οπότε οκ. Κι αυτός για το cool 1 σκεφτόταν στην αρχή αλλά ψάχνει για καλύτερη κάμερα σε αυτή την τιμή.

Οπότε εσείς λέτε για καλύτερη του p9 lite.

Είχα δει κι ένα sony, 200€, με κάμερα 21mp.

Άποψη για αυτο;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το xperia M5, αν δεν κάνω λάθος

Αν τον νοιαζει η μπροστινη καμερα νομιζω εχει τη καλυτερη σε αυτα τα λεφτα το xperia m5.

Και εγω για την καλυτερη camera κατω απο 200 ενδιαφερομαι και ειπα να μην ανοιξω καινουριο topic.

Σαν πρωτη επιλογη ειχα το moto g4 plus ( τι λετε γι αυτο τωρα που έπεσε η τιμή του?)

τωρα τελευταια μου καρφωθηκε η ιδεα ( επειδη λόγω πιτσιρικά με ενδαφέρει και το video ) να υπαρχει και σύστημα σταθεροποίησης.

Έχετε κάποια πρόταση για καμερα με is κάτω από 200? Αυτό που βρήκα μέχρι τώρα είναι το samsung a5 2016 , αλλά πάει στα 230+.

Προτάσεις?

Καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα ειναι μακραν του moto g4 plus. Ειναι καλυτερη ακομα και απο ακριβοτερα κινητα. Το a5 2016 εχει κατωτερη καμερα.

OIS μονο σε κανενα προπερσυνο flagship τυπου huawei p8, αλλα σε καμερα και παλι θα ναι κατωτερο πιστευω.