redalert19882000 Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 exo ena pc me amd 3000+ - 2ghz/512 mb , 1 gb ram, geforce fx5200 , kai western 80 gb. otan pao na peraso ta windows sto simeio pou ginete diamorfosi mou kolaei panta sto 100%. ayto ginete kai me to argo format alla kai me to grigora. ti na kano. exo skasei duo mines mixanima einai Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 sou vgazei kapio minhma h apla kollaei to format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 testαρε τον δισκο σου με το software που υπαρχει στο site της WD Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 apla kolaei kai den deixnei tipota Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 exo ena pc me amd 3000+ - 2ghz/512 mb , 1 gb ram, geforce fx5200 , kai western 80 gb. otan pao na peraso ta windows sto simeio pou ginete diamorfosi mou kolaei panta sto 100%. ayto ginete kai me to argo format alla kai me to grigora. ti na kano. exo skasei duo mines mixanima einai Μήπως ο δίσκος σου είναι SATA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 ide einai.den eixa problima otan ton agorasa. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Εχεις αλλάξει τίποτα πρόσφατα στον υπολογιστή? Εμένα μου το έκανε αυτό πριν αρκετό καιρό, όταν είχα βάλει extra μνήμη πάνω. Τελικά ήταν πρόβλημα της μνήμης, την άλλαξα και όλα ΟΚ. Δες επίσης μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος, δώστον σε κάποιον φίλο να δοκιμάσει εκείνος να σου κάνει format, να δεις αν είναι πρόβλημα δίσκου η υπάρχει πρόβλημα αλλού. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 telika exei problima o diskos .pame gia eggiisi. eyxaristo olous Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 telika exei problima o diskos .pame gia eggiisi. eyxaristo olous Ήταν προφανές... 2 WD δίσκοι μου χάλασαν. Αν είσαι Αθήνα πήγαινέ τον Αλ. Πάντου 25 Καλλιθέα (κοντά στο Πάντειο είναι αυτό), δώστον εκεί και σε μια βδομάδα πήγαινε πάρε τον καινούριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Ήταν προφανές... 2 WD δίσκοι μου χάλασαν. Αν είσαι Αθήνα πήγαινέ τον Αλ. Πάντου 25 Καλλιθέα (κοντά στο Πάντειο είναι αυτό), δώστον εκεί και σε μια βδομάδα πήγαινε πάρε τον καινούριο :) Πραγματικά η αξιοπιστία των WD δεν είναι σε πολύ καλά επίπεδα....... :( Προτείνω Seagate. Δεν είχα ποτέ προβλήματα... (Ένας παλιός Seagate που είχα (4,3GB) είχε φάει άπειρες διακοπές ρεύματος και shutdown από την πρίζα και ακόμα λειτουργεί στο παλιό pc μου :) :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Πραγματικά η αξιοπιστία των WD δεν είναι σε πολύ καλά επίπεδα....... :( Προτείνω Seagate. Δεν είχα ποτέ προβλήματα... (Ένας παλιός Seagate που είχα (4,3GB) είχε φάει άπειρες διακοπές ρεύματος και shutdown από την πρίζα και ακόμα λειτουργεί στο παλιό pc μου :) :cool: ) Εμένα μετά απο 6 ολόκληρα χρόνια ένας τεσσάρης σκληρός Quantum Fireball στις 3.000κάτι στροφές παρουσίασε bad sectors.. Αυτή είναι αξιοπιστία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 (Ένας παλιός Seagate που είχα (4,3GB) είχε φάει άπειρες διακοπές ρεύματος και shutdown από την πρίζα και ακόμα λειτουργεί στο παλιό pc μου :) :cool: ) Κι εγώ τα ίδια :) Seagate Medalist 4321 παίζει αδιάλειπτα από το 1998 και παρά την ταλαιπωρία είναι τζιτζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 terlika mou ton allaxan giati itan se eggisi. eyxaristo olous Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Ενημερωτικά, οι WD έχουν τρία έτη εγγύησης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Ενημερωτικά, οι WD έχουν τρία έτη εγγύησης :) nomizw pws oloi einai me 3 xronia eggihsh ektos apo tous WD Raptor 36 gb pou exoun 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Καλή η εγγύηση αλλά αν χάσεις τα δεδομένα σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει :( :( :( Τουλάχιστον υπάρχει και το RAID (mirroring) αλλά ποιος πληρώνει για δύο δίσκους και να είναι σαν να έχει έναν....... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelope Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 file geia soy pisteyo oti einai o skliro soy . eixa sinantisi ena paromio problima alla den itan o skliros diskos. koita mipos exei kai problima to cd ton windows. perimeno apantisi file kali epitixia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 epeidi mou ton allaxan giati itan se eggiisi den to dokimasa na allaxo cd ton windows.alla me ton kainourgio ta perasa me to idio cd pou piga na peraso sto xalasmeno. ara katalaba oti einai diskos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts