aris21 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Υπάρχει καμια αξιόλογη πρόταση για ένα car radio CD, που να παίζει mp3/wav, να δέχεται SD/USB? Κάτι γύρω στα 150-200 ευρώ maximum.???????? εγω εβαλα πριν απο κανα τριμηνο το sony cdx-gt410u. με θυρα usb και μου βγηκε μαζι με μια βαση που εβαλα κ τα περαστικα 190ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 θα επιμεινω σε JVC σε σχεση με kenwood και sony... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Γεια σας λοιπον σας ειχα απασχολησει λιγο καιρο πριν με καποιον ενισχυτη toxic....λοιπον τοτε σκεφτομουν να παρω κατι xplod ηχεια αφοθ τα εχω ηδη σε ενα αυτοκινητο και ημουν ικανοιποιημενος.ειχα βρει τα 4 δρομων με 90 ευρω.σημερα που ασχολιθηκα να αγορασω καπου βρηκα καποια beyma με 120 75 rms δεν τηιμαμε μοντελο.και περνωντας απο καπου αλου βρηκα τα magnat pro 6930 σε βαλιτσακι που ειναι.....και μου αρεσαν και τα πηρα....εκανα καλη επιλογη σε σχεση με τα αλλα 2?ενα αυτο κατι αλλο τωρα φτανω σπιτι και βλεπω οτι ειναι 120 rms αλλα εγω ηθελα γυρω στα 80 αφου ο ενισχυτης μου ειναι 60 rms το καναλι και δεν θελω να τον γεφυρωσω γιατι θα βαλω και διερουμενα μπροστα.τι να κανω να τα αλλαξω με μικροτερα αν βρω....?λεω μηπως με 60 ρμσ τοθ ενισχυτη δεν μπεζουν και πολυ αφου ειναι 120.ειναι καλυτερο να τα βρω σε 80 που ειναι αλλο μοντελο|?αν και δεν ξερω αν μπορω να τα αλλαξω αν εγινε λαθος εγινε......σας παρακαλω τι γνωμη σας και φιλε 7020029 περιμενω να μου δωσεις τα φωτα σου παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Επειδη ηταν μεγαλο το ποστ πριν γραφω εδω 2 -3 ερωτησουλες για να μην γινετε κουραστικο το πρωτο... 1) ο ενισχυτης εχει επανω ενα κουμπακι που εχει επιλογες 2 - 3 - 4 ch αυτη η επιλογη ειναι το γεφυρωμα....?και απλα συνδεω τα ηχεια αν θελω να τον γεφυρωσω στα ακρα που λεει brigeable?h πρεπει να κανω καποια αλλη συνδεση? 2) τα καλωδια που θα φερω απο μπροστα (μπαταρια) πρεπει να προσεξω στη μηχανη να μην περνανε καπου συγκεκριμενα μηπως κανει παρασιτα η δεν υπαρχει προβλημα? Υ.Γ εχω ξανα συνδεσει ηχεια radiocd αλλα οχι ενισχυτη και θελω να το κανω μονος μου τα γουσταρω αυτα και εχω σχεση με ηλεκτρονικα...για οποιον μου πει να παω να μου τα φτιαξουν....απλα θελω τη βοηθεια σας ευχαριστω και συγνωμη για τα μεγαλα ποστ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 το 2-3-4 δειχνει το πως μπορει να λειτουργησει ο ενισχυτης (σαν 4καναλος, 3καναλος και δικαναλος). για να τον γεφυρωσεις αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να παρεις το + απο το ενα καναλι και το - απο το αλλο (και ετσι θα σου μεινουν ελευθερα ενα + και ενα -). να ξερεις ομως οτι με τη γεφυρωση συνηθως παιρνεις και ενα μικρο ποσοστο αρμονικης παραμορφωσης, γιαυτο ειδικα σε περιπτωσεις ηχειων φωνης (midrange, midbass, tweeter) καλυτερα να αποφευγεται. αν επροκειτο να τρεξεις subwoofer δεν πειραζει, αλλα αφου προκειται να παρεις φωνες, καλυτερα μη γεφυρωσεις. σχετικα με τα καλωδια αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να περναει το καλωδιο του ρευματος (απο τη μπαταρια) και το καλωδιο του σηματος (RCA απο την πηγη προς την εισοδο του ενισχυτη) απο διαφορετικα σημεια γιατι αν ειναι διπλα διπλα τοτε θα παρεις παρασιτα.. τελος αναφορικα με τα ηχεια σε καμμια περιπτωση δεν προτεινω xplon ουτε beyma. υπαρχουν καλες μαρκες. τα magnat ειναι μετρια ηχεια και καλο θα ειναι να διαλεγεις ηχεια βασει των δυνατοτητων τους και των χαρακτηριστικων και οχι απο το βαλιτσακι που ειναι μεσα!! ποσο τα πηρες τα magnat και ποιο μοντελο ειναι? α και επισης απο που τα πηρες.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ta magnat pro 6930 phra οπως ανεφαιρα και πιο πανω αλλα μετα ειδα οτι ειναι 120 rms και φοβαμαι μηπως δεν παιζουν με τον ενισχυτη που εχω.νομιζα οτι ηταν τα προ 1620 που ειδα στο manual και ελεγε 80 rms.αλλα δυσκολο να τα αλλαξω θα παιζουν η να προσπαθησω αλλαγξη?120 ευρω τα πηρα απο το media markt.....ξερω οτι δεν ειναι ποιοτητας οπως αυτα που βαζουν τα μαγαζια που ασχολουνται με αυτα αλλα δεν με πειραζει.γερμανικα ειναι απο οτι βλεπω.σε σχεση με τα αλλα 2 που σου ειπα ειναι καλυτερα η οχι?θα παιζουν τελικα με τον toxic η δεν θα καταλαβαινουν και πολλα?αυτα και ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 καλα ειναι τα magnat, σιγουρα καλυτερα απο sony και beyma. ο ενισχυτης θα τα τρεξει υποτυπωδως πιστευω. βαλτα αγεφυρωτα επανω του και αν δεις οτι ζεσταινεται τοτε θα εχεις προβλημα και θα χρειαστει γεφυρωση. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 μαλιστα απο οτι μου ηπαν θα ρυθμισω τον ενισχυτη καπου στα 3/4 των δυνατοτητων του σωστα?δηλαδη το gain δεν θα το βαλω στο τερμα.λοιπον ευχαριστω και παλι πιστευω να μην υπαρχει προβλημα καθως θελω να βαλω και κατι διαιρουμενα μπροστα που εχω δει 50 rms και χρειαζομαι και τα 4 αγεφυρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 καλα ειναι 3/4 gain...οχι παραπανω! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 an και τωρα που το σκεφτομαι αφου παιζω τα xplod 80 rms με σκετη πηγη γιατι να μην μπορω με τον ενισχυτη να παιξω τα 120 rms......σωστα?αυτα ευχαριστω ξεκιναω χειρουργιο αυριο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 μην μπλεκεις πολυ με τα RMS. η ισχυς ειναι ενα ειδικο μεγεθος. πολυ το παιρνουν ως ενταση η ως δυναμη. η ισχυς οριοθετει τις αντοχες του ηχειου και τιποτε αλλο.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Beyma και παλι Beyma απο εμενα. Οσο αφορα rd cd φοραω ενα JvC AvX1! Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 beyma για δυναμη. αν και σε αυτη την κατηγορια υπαρχουν καλυτερα πραγματα.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Σκετη αποτυχια ο ενισχυτης.....δεν μποροθσε να πεξει σχεδον καθολου μπασο οτι ρυθμιση και να εκανα .τον εβγαλα και καμια σχεση οπως παιζει σκετη η πηγη.οποτε αργοτερα θα ψαξω για αλλον.θελω να παρω για μπροστα ηχεια αν ξερει καποιος τι εχει το media markt εχει να προτεινει καποια απο τα διαιρουμενα που εχει?εχει magnat σιγουρα και caliber ισως pionner λεω να βαλω παλι magnat.ta caliber τι λενε?oso για τα beyma an to hjera pio nvriw isvw epairna ayta καθως θελω αρκετα μπασα να μπορει να παιξει το ηχειο (δεν ενδιαφαιρομε για sub) παντως σκεφτομαι γιαmagnat διαιροθμενα mprosta μοντελο δεν θυμαμαι μονο οτι ηταν 75 rms και ηταν σε κουτι οχι βαλιτσακι αυτα α και οτι εχουν 77 ευρω αν εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεκτο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 τα beyma που λεει ο φιλος πιο πανω δεν ειναι για μπασα. αναφερεται προφανως στα midrange της beyma (πχ 8Μ100, 8Μι100, iron κλπ) που ειναι για μεσαιες συχνοτητες και τσιριδα. φιλε botman γιατι θελεις να παρεις αποκλειστικα απο το mediamarkt? υπαρχουν πολυ καλα μαγαζια που μπορεις να βρεις καλα πραγματα.. σχετικα με τα caliber μακρυα! 1000 φορες magnat.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Καλα εννοειτε οτι τα Beyma ειναι για τσιριδα....εγω προσωπικα φοραω 4 σε καθε πορτα.Caliber?Απαπαπα Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 γιατι ειναι φθηνοτερα σε σχεση με τα μαγαζια που βαζουν συστηματα σε αυτοκινητα τοθλαχιστον οσα εχω ρωτησει.αν εχει καποιος να προτεινει κατι ομως ας μου πει περιπου σε αυτα τα λεφτα.αρχικα θα παιξω με πηγη μονο καποια στιγμη θα μπει και ο ενισχυτης.ο pioneer gm-5300t h o gm 5200t τι σας λενε σαν ενισχυτες?προκειτε για 2καναλους τον εχω δει στον καλογεροπουλο 189 ευρο.καθως για 4 καναλο καλο παμε πολυ ακριβα.για ηχεια ας προτεινει καποιος καποια και απο που αν ξερει. Υ.Γ μηπως σας ζαλισα λιγο.......? α και κατι αλλο δεν ξερω τι λετε αλλα τα μπασα που εβγαζαν τα xplod που ειχα στο προηγουμενο αυτοκινητο με σκετη πηγη εννοειτε δεν τα εχω βρει σε κανενα ηχειο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 προφανως και ΔΕΝ θα παρεις pioneer ενισχυτη και ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι απο τον καλογεροπουλο που ειναι ακριβος. εχεις ακουσει πολλα ΚΑΛΑ ηχεια και δεν βρηκες σε κανενα αλλο το μπασο που λες? εχεις ακουσει Focal, DLS, Hertz, Soundstream, Impact, Rockford και δεν εβγαλαν οχι μονο πιο πολυ μπασο, αλλα και καλυτερο ηχο απο οτι τα xplod? επισης τα beyma ειναι πολυ δυνατα και σχετικα καθαρα, αλλα πολλοι δεν ξερουν να τα κροσσαρουν και να τα οδηγησουν σωστα με αποτελεσμα να τα χαντακωνουν! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Λοιπον ξανα εγω.........πηγα και ρωτησα για καποια απο τα ηχεια που ειπες παραπανω....αυτα που δουλευε ηταν τα impact kai ta rockford και επειδη στις πορτες παιρνει 13αρια ρωτησα για διαιαρουμενα 13 αρια. 180 ευρω τα rocford kai 210 ta impact (η το αντιστροφο) 70 rms to ena kai 75 to allo.....πολλα λεφτα δεν ειναι.....?μου προτειναι και καποια pirles με 170 τα φθηνοτερα......αλλα πολλα λεφτα για μπροστα ηχεια......συμφωνα με τις δυνατοτητες μου παντα....επισης θελω να μου πειτε συγκεκριμενα εναν ενισχυτη 4χ75 η 4χ100 ms οταν αποφασισω να παρω.....αυτος δεν θυμαμαι ποιους μου ειπαι αλλα γυρω στα 280 με 300 ευρω.ο ενασ ηταν καποιος sx h esx kati...αντε να δουμε θα βγαλετε ακρη παλι μαζι μου....λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εισαι απο αθηνα? σε ποιο μαγαζι πηγες. επισης ΜΗΝ κρινεις μονο βασει της ισχυος σε RMS! τα Focal Utopia ειναι 150RMS δε σημαινει πως ειναι χειροτερα απο τα Sony που ειναι 200RMS! ο ενισχυτης που σου προτινε ειναι μαλλον απο τη σειρα SX-Signum της ESX, και προκειται για καλα ενισχυτακια. πες μου ποια μοντελα ακριβως απο τη γκαμα της impact η της rockford σου προτεινε για να σου πω αν αξιζουν τα λεφτα τους η αν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη. τα rockford (μονο τη σειρα power ομως), τα εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα impact. επισης προφανως απο peerless σου ειπε τα ResolutionR5.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 πηγα σε καποιον εδω στο αιγαλεω που βρηκα....για μοντελα δεν θυμαμαι απλα θυμαμαι οτι μια απο τις μαρκες που σου ειπα ηταν 3 δρομων με ενσωματωμενα 2 τοθιτερ επανω στο ηχειο αλλα αν ηθελες τα εβγαζεσ και ειχαν θηκες ξεβιδωνοντας καποιες βιδες απο τα ηχεια πισω.τωρα ακριβως για μοντελα....ητανα απλα τα φθηνοτερα ηχεια απο τα μοντελα που δουλευε....αν σε βοηθαει αυτο.εαν καποιος εχει να μου προτεινει διαιρουμενα καπου στην αθηνα καλα και φθηνοτερα να μου πει και με 100 ευρω το πολυ αν μπορω να βρω τιποτα...... κατι αλλο ο ενισχυτης που ειχα παρει υπαρχει περιπτωση να παιζει χειροτερα απο οτι παιζει η πηγη μονη της?χαλια εντελως οτι ρυθμιση και να εκανα εγω ουτε οταν τον γεφυρωσα δεν καταφερα να παιξω καθολου καλες χαμηλες μονο λιγες ψιλες εβγαλε καλες οι χαμηλες ηταν μπουκωμενες....επαιξα και με τα τριμερακια αλλα.....λεω μηπως επειδη εχω την αποδειξη να παω στο μαγαζι να μου δωσουν αλλον...να τους πω οτι εινε χαλασμενος.....τον ιδιο βεβαια σαν τα λιντλ ηταν και ειδα εχουν ακομα καποιο κοματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ρε συ, ακομα κι αν ειναι ΤΟξικ μου κανει εντυπωση που λες οτι επαιζε χειροτερα απο οτι με πηγη. μηπως ειχες ανοιξει κανα HPF και το ειχες βαλει πολυ ψηλα την αποκοπη? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 λοιπον ειχα βαλει τα καναλια στα 2 (αφου το γεφυρωσα) το χ-over εχει επιλογες hpf full kai lpf το ειχα βαλει στο φouλ αν δεν κανω λαθος καθως θελω να πεξω και πσιλες και χαμηλες.το gain στα 3/4 και καμια φορα παρακατω η λιγο πανω οταν δοκιμαζα μηπως δω αλλαγη το hpf ειχε απο 40 εως 250 hz το ειχα στημεση το ιδιο και για το lpf.το bass boost το ειχα οφφ αφου νομιζω κανει για οταν συνδεσεις sub. παντως εκτος απο αυτα επαιζα μετα αλλα δεν μπορεσα να κανω τιποτα καλυτερο ειδικα με τησ χαμηλες....πολικοτητα σωστη.....αν εχεις καποια παρατηρηση.......θα τον ξαναβαλω αυριο απο περιεργεια να δω αν εχεισ να προτεινεις καποιες ρυθμισεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 αν μπορεις βαλε το crossover στο hpf, με συχνοτητα αποκοπης τα 50Hz. επισης προσεξε μηπως αναλογο φιλτρο εχει και το radioCD ανοιγμενο. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ΘΑΥΜΑ μολις τωρα τελειωσα τη συνδεση και εκανα ακριβως οτι ειχα κανει την πρωτη φορα....και ολλα μια χαρα παιζει πολυ καλα χωρις να ειναι γεφυρωμενος.....δεν καταλαβα γιατι αφου τα ιδια εκανα τελοσ παντων το αΠΟΤΕλεσμα μετραει...οποτε μου μενει να βρω ηχεια για μπροστα......και να τα βαλω και αυτα επανω....ειμαι αρκετα ικανοποιημενος τελικα για τα λεφτα του ενισχυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts