Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2005 προσφατα αλλαξα router(εβαλλα το 3com wireless 11g) και εβγαλα το switch μιας και αυτο που εβαλλα τωρα εχει για 4pc ... το θεμα ειναι οτι παρολου που ρυθμισεις ειναι οι ιδιες μου λεει οταν παω να μπω σε καποιους φακελους του αλλου υπολογιστη οτι δεν εχω το δικαιωμα αυτο ..... μηπως εχει σχεση το zonealarm που χρησιμοποιω στους δυο υπολογιστες σαν firewall ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 απενεργοποίησε firewall παντού κ ξαναδοκίμασε. Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα σε Lan δεν κατάλαβα ποτέ τι έφταιγε... τελικά διορθώθηκε με format που έκανα για άλλο λόγο. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 ναι , ομως ειναι αδυνατον να μπω στο ιντερνετ χωρις firewall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Παίξε λίγο με τα computer names και τις ιδιότητες των φακέλων. Αν έχεις και SP2 κοίτα λίγο και τα exceptions. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Στο Zone Alarm Pro, να βάλεις και στα δύο PC το δίκτυο να είναι 'Keep Trusted Zone' ή κάπως έτσι!! Αυτό πρόβλημα έιχα και εγώ... Τελικά έκανα το παραπάνω και λύθηκε!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Παίξε λίγο με τα computer names και τις ιδιότητες των φακέλων. Αν έχεις και SP2 κοίτα λίγο και τα exceptions. exceptions δλδ ??? τι ακριβως ειναι αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 exceptions δλδ ??? τι ακριβως ειναι αυτα ? Τo firewall των Windows διαχειρίζεται τις πόρτες και τα προγράμματα που τρέχουν καθώς και το αν θα έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο(local network,internet). Με το exceptions δηλώνεις ποιά προγράμματα μπορούν να βλέπουν έξω. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 μα οταν εχεις εγκαταστηση καποιο αλλο firewall δεν κλεινει το firewall των xp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Δε νομίζω ότι γίνεται αυτόματα αυτό. Πρέπει να το κλείσεις μόνος σου και το καλύτερο είναι να το κάνεις πριν εγκαταστήσεις το firewall που θέλεις. Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα είναι να μην είσαι στο internet όταν τα κάνεις όλα αυτά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 το εχω κλεισει μονος το firewall των xp !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Δοκίμασες καθόλου να τρέξεις το Network setup wizard; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 το δοκιμασα αλλα μου τα χαλασε στο τελος , ο δευτερος υπολογιστης δεν εχει floppy ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ειχα προβλημα και δεν εβλεπα αρχεια απο το ενα Η/Υ στον αλλο (winxpsp2) το προβλημα λυθηκε οταν εφτιαξα τους χρηστες στους Η/Υ Π.Χ. H/Y PC1 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC2 USER USER2 PASS PASSWORD 2 για να βλεπει τα αρχεια του pc1 το pc2 και αντιστροφα πρεπει σε καθε h/y να ειναι: H/Y PC1 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC1 USER USER2 PASS PASSWORD 2 H/Y PC2 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC2 USER USER2 PASS PASSWORD 2 μετα δινεις δικαιωματα στους χρηστες, κανεις κοινοχρηστο οποιον φακελο-συσκευη θες και ολα οκ!!! ρωτηστε με να βοηθησω αν θελετε κατι... οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ειχα προβλημα και δεν εβλεπα αρχεια απο το ενα Η/Υ στον αλλο (winxpsp2) το προβλημα λυθηκε οταν εφτιαξα τους χρηστες στους Η/Υ Π.Χ. H/Y PC1 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC2 USER USER2 PASS PASSWORD 2 για να βλεπει τα αρχεια του pc1 το pc2 και αντιστροφα πρεπει σε καθε h/y να ειναι: H/Y PC1 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC1 USER USER2 PASS PASSWORD 2 H/Y PC2 USER USER1 PASS PASSWORD 1 H/Y PC2 USER USER2 PASS PASSWORD 2 μετα δινεις δικαιωματα στους χρηστες, κανεις κοινοχρηστο οποιον φακελο-συσκευη θες και ολα οκ!!! ρωτηστε με να βοηθησω αν θελετε κατι... οκ εκανα περιπου αυτο που μου ειπες δλδ επειδη υπαρχει και στους δυο υπολογιστες ενας υser που με το ιδιο ονομα απλως αλλαξα το password και το εκανα κοινο και δεν αλλαξε κατι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts