Jump to content

Playstation 2 vs. Xbox

zaf123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3erw sta vrilissia to xsite!http://www.xsite.gr. Emena prin apo 5 mhnes mou peiran 100 euro!Ws twra eimai efxaristimenos!:)
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον brutus85

3erw sta vrilissia to xsite!http://www.xsite.gr. Emena prin apo 5 mhnes mou peiran 100 euro!Ws twra eimai efxaristimenos!:)

100€ ε;;;;!!!!!!!! :worry: τωρα που το καλοσκεφτομαι λεω να μεινω στα PC...100€ ακου εκει... θυμαμαι τις καλες εποχες που το chipαρισμα του PS1 εκανε 20€... καμια φτηνοτερη επιλογη υπαρχει;;;

Αρχικό Μήνυμα από τον Draken

100€ ε;;;;!!!!!!!! :worry: τωρα που το καλοσκεφτομαι λεω να μεινω στα PC...100€ ακου εκει... θυμαμαι τις καλες εποχες που το chipαρισμα του PS1 εκανε 20€... καμια φτηνοτερη επιλογη υπαρχει;;;

Δηλαδή τι να πει και το ps2 που το messiah κάνει γύρο στα 150€!

Φιλικά Δημήτρης

An 3ereis apo ulektrologika mporeis na agoraseis chip kai na to valeis monos sou!Den einai toso diskolo!Yparxoun chip me 40$ pou kanoun telia th douleia tous! :D
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από τον brutus85

An 3ereis apo ulektrologika mporeis na agoraseis chip kai na to valeis monos sou!Den einai toso diskolo!Yparxoun chip me 40$ pou kanoun telia th douleia tous! :D

Ενδιαφερον...το θεμα ειναι που να τα βρω τα chipακια...internet???

mipos kserei kaneis pos mporo na enoso ena pc me ena xbox?

ti xreiazete?

Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos

ti xreiazete?

To συνδέεις μέσω ενός vga box

Φιλικά Δημήτρης

Ενδιαφερον...το θεμα ειναι που να τα βρω τα chipακια...internet???

Εδώ γίνεται "πανικός". Θα βρεις ότι χρειάζεσαι :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Εδώ γίνεται "πανικός". Θα βρεις ότι χρειάζεσαι :)

Πολυ "ενδιαφερον" site... Μαλλον θα αναγκαστω να το παιξω ηλεκτρονικος :rolleyes:

Να σαι καλα... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos

ti xreiazete?

Xreiazetai na ta sindeseis me ftp!Yparxoun programata opws to cute ftp pou kanoun thn antalagh dedomenwn!DEN to exw kanei kai den to sinistw giati an ginei h stravei den 3ereis th mporei na ginei :cry: !Anti na vazete ta programs sto skliro na ta kanetai burn me to xiso se ena cd-rw! :)

magkes gia doste ligo ta phota sas..

Isxyei oti to cdrom tou Xbox einai POLY eyaisthito kai den trexei eykola..mh aythentika paixnidia?an einai na pairnoule aythentika synexeia de leei... :( (ennoeitai chipparismeno Xbox).

Gia na apantisei kapoios katoxos...

An isxyei ayto,tote PS2 kai ksero psomi!

Kamia sxesh file oti cd kai an exw parei apo magazidoulevei!Akoma kai egw pou katevazw programata gia to xbox kai ta grafw se cd paizoun!:)AAA mhn 3exasw na sas pw oti emena anagnwrizei mono cd-rw!Den 3erw pws ta katafernoun sta magazia kai paizoun ta apla:(

xbox... killer μηχάνημα! εύκολα no1 το panzer dragoon orta! - και όποιος ψάχνει για τσιπάρισμα, κάνουν στο Ν. Ηράκλειο (80Ε + 2 παιχνίδια- pm για περισσότερα)
The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος -elix- (16 Δεκ. 2003 , 12:57)

xbox... killer μηχάνημα! εύκολα no1 το panzer dragoon orta! - και όποιος ψάχνει για τσιπάρισμα, κάνουν στο Ν. Ηράκλειο (80Ε + 2 παιχνίδια- pm για περισσότερα)

Mmmm polu kala! :) Ta games poso ta poulaei? :worry:

Ημουν από τους πρώτους - πρώτους που αγοράσαν PS2. Το είχα πάρει σε τιμή προσφοράς τότε 199.900 δρχ. Δεν το chipαρα ποτέ και το έδωσα πρόσφατα σε καλή προσφορά.

Αγόρασα XBOX παρόλο που είμαι αντι-m$ τελικά παρασύρθηκα. :o

Τι να σας πω βρε παιδιά? Πολύ καλύτερο το XBOX. :up:

Σημεία που κατά τη γνώμη μου υπερτερεί.

Υπέρ

1. Hard Disk (αει σιχτήρ με τις memory cards)

2. 4 χειριστήρια on-board (αει σιχτήρ με τα multitap)

3. Καλύτερα γραφικά (το Halo το τελείωσα ,άντε το Μάρτη να έρθει το 2)

4. Καλύτερη εργονομία στα joypads. Αν το τραβήξεις απότομα δεν πέφτει η κονσόλα στο πάτωμα. (Εχει ασφαλιστικό σύνδεσμο).

Κατά.

1. Ακριβότεροι τίτλοι

2. το DVD remote "τρώει" μια joypad port. (μικρό το κακό)

3. Δεν κάθεται όρθιο :lol: (είχα συνηθίσει από το ps2)

Ακόμα ωστόσο κανείς δεν απάντησε στον φίλο που ρώτησε 3 σελίδες πριν , "Πως παίζει DivX το XBOX?????"

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

ΧΒΟΧ

Γιατί παίζει divx

(........ανεβάζοντας μέσω ftp ένα ειδικό πρόγραμμα)

[Δε την έχω την κονσόλα αλλά μετά απο αυτό που έμαθα και εγώ γλυκάθηκα αλλά τώρα που καιρός + για (πλέον ) έξοδα... :P )

:X

βρε παιδια εσεις που ξερετε!

Εμαθα οτι οι ταινιες που ειναι γραμμενες σε DVD+R παιζουν στο playstations 2 ????

ισχυει κατι τετοιο????? :o

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και το πιο αντικειμενικό άτομο γιατί …

MICROSOFT RUUULES ΑΑΑGGG YESSS…. Χμ.. συγνώμη το παθαίνω αυτό..

Αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικά παιχνίδια του PS2 είναι μοναδικά .. GT4 ας πούμε... σνιφ .. γμτ.. τέλος πάντων.. και εγώ λεω XBOX χαλαρά ..

Συγκρίνοντας τις 2 αυτές κονσόλες διαπιστώνουμε οτι ειναι τεχνολογικά διαφορετικές.. Εγώ ειμαι χρήστης Ps2 εδω και αρκετο καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας απο εμάς και γι αυτό και δεν μπορούμε να συγκρινουμε αυτες τις 2 κονσόλες.. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να παίξω HALO σε PS2 η XBOX γιατι παιζει μια χαρα στο PC μου.. (Εχω και το αναλογο Gamepad). Με ενδιαφέρει να παίζω αποκλειστικότητες όπως την σειρα των παιχνιδιών Gran Turismo και μέχρι πρότινος την σειρά των παιχνιδιών Winning Eleven ή αλλιώς Pro Evolution Soccer. Όσο και ανωτέρα Hardwarικα να έιναι τα GC η το XBOX δεν παίζουν GT3 η GTxx.... " Ps2 μια από τις απολαύσεις της ζωης"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (23 Δεκ. 2003 , 10:09)

βρε παιδια εσεις που ξερετε!

Εμαθα οτι οι ταινιες που ειναι γραμμενες σε DVD+R παιζουν στο playstations 2 ????

ισχυει κατι τετοιο????? :o

Καποιος που να το εχει τσεκαρει??? :o

εδω και λιγους μηνες κυκλοφορει ενα "καινουριο" PS2,

θα το καταλαβαιτε απο το κουτι,

οι διαφορες με το "απλο" PS2 ειναι:

ο ανεμιστηρας ειναι αθορυβος

και υποστηριζει DVD+R & DVD-R

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dpetka2001 (23 Δεκ. 2003 , 21:48)

εννοεις αυτο που ειναι ασημενιο σε χρωμα σε σχεση με το κλασσικο μαυρο??

εχει βγει και σε μαυρο,

η μονη διαφορα ειναι το κουτι, εχει αλλο σχεδιο,

οσο για το ασημενιο φανταζομαι οτι ανηκει στην "καινουρια φουρνια"

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg