luke Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (12 Φεβ. 2004 , 10:44) Kαι εγώ να προσθέσω ότι για το XBOX δεν χρειάζεται καν τσιπάκι καθώς με ειδική διαδικασία (που περιορίζεται μόνο στην εγκατάσταση κάποιων αρχείων στο μηχάνημα) μπορείτε να παίξετε backups(και να απολαύσετε πολλά άλλα προνόμια που έχουν οι χρήστες modchip) χωρίς την ύπαρξη modchip. Και αν χρειαστείτε service, απλά κάνετε ένα restore το backup σας και στέλνετε το XBOX στην ΜS. poios kanei tetoia diadikasia?mporoume kai monoi mas?ti xreiazete? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (12 Φεβ. 2004 , 11:31) poios kanei tetoia diadikasia?mporoume kai monoi mas?ti xreiazete? http://www.xbox-scene.com For all your Xbox hacking needs :) Τέλειο Site πληροφορίες για ότι θέλετε!!!! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 κατι αναλογο για PS2 υπαρχει?? και επαναφερω ενα παλιο μου ερωτημα..μετο PS2 τσιπαρισμενο βλεπεις και divx?? τι software χρειαζεται?? η απλα τα παιζει κατευθειαν οπως και τα DVD?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 yparxoun kodikoi gia na paizeis ;oles tiw pistes kai me ola ta opla to hello sto xbox ? genika poy briskei kaneis kodikous gia na paizei ta paixnidia toy xbox ? Petros Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το μηχάνημα της Sony. Αυτό που γίνεται στο XBOX είναι ότι με ένα-δύο έξυπνα τρικ ξεγελάς την προστασία από εγραφή που έχει ο σκληρός και μετά μέσω FTP εγκαθιστάς το δικό σου dashboard (σαν να λέμε το λειτουργικό) στο σκληρό. Αυτή είναι ουσιαστικά και η δουλειά των modchips, όμως για παράδειγμα το modchip μπορείς να το κλείσεις ή να έχεις 2 διαφορετικά dashboards επάνω κλπ. Επίσης υπάρχουν κάποια προβλήματα με αυτή τη μέθοδο που δεν υπάρχουν με τα modchip. Όμως αν ποτέ χρειαστείς εγγύηση απλά επαναφέρεις το backup που έχεις κάνει από τον σκληρό του ΧΒΟΧ και είσαι ΟΚ :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 btw exei dei kaneis to ps2 na ginetai dedicated server gia counterstrike??? to xbox einai poliii mprosta :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος i_love_me (12 Φεβ. 2004 , 16:39) btw exei dei kaneis to ps2 na ginetai dedicated server gia counterstrike??? to xbox einai poliii mprosta :) Ρε παιδια διαβαζω τα γραφομενα σας και ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω γιατι εχετε ξεχασει οτι στην τελικη ειναι μια "παιχνιδομηχανη" που την θελουμε για να παιζουμε τα παιχνιδακια μας απλα και ωραια! Αν θελω να κανω οοοοολα αυτα που λετε δεν θα παρω το xbox αλλα ενα pc (οπως κι εχω). Το ps2 μου ομως το θελω μονο για games και σε αυτο ειναι κορυφη! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (12 Φεβ. 2004 , 18:17) Ρε παιδια διαβαζω τα γραφομενα σας και ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω γιατι εχετε ξεχασει οτι στην τελικη ειναι μια "παιχνιδομηχανη" που την θελουμε για να παιζουμε τα παιχνιδακια μας απλα και ωραια! Αν θελω να κανω οοοοολα αυτα που λετε δεν θα παρω το xbox αλλα ενα pc (οπως κι εχω). Το ps2 μου ομως το θελω μονο για games και σε αυτο ειναι κορυφη! 1oν) Βρες εσύ PC με τα χαρακτηριστικά του XBOX στα 200 ευρώ... 2ον) Αφού παίζει γαμάτα παιχνίδια και κάνει και όλα τα παραπάνω, γιατί να μην το προτιμήσει κανείς; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Sygnomi gia to asxeto alla kathi=oti asxetos xanarotao yparxoun kodikoi gia na paizeis oles tis pistes kai me ola ta opla to hello sto xbox ? genika poy briskei kaneis kodikous spastiria gia na "anoixei" tiw epiloges se oistes kai dynatothtes sta paixnidia toy xbox ? xero oti sta paixnidia se pc yparxoyn panta kapoioi krygoi syndiasmoi pliktron poy eleytheronoyn dynatothtes yparxei kati analogo sto xbox ? Petros Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Ρε Πέτρο ήμαρτον...ψάξε στο google.com ή πήγαινε στο http://www.avault.com να δεις αν έχει. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Φεβ. 2004 , 00:08) Ρε Πέτρο ήμαρτον...ψάξε στο google.com ή πήγαινε στο http://www.avault.com να δεις αν έχει. Η απάντηση σου θα ήταν πολύ καλή (και πιο ευγενική) αν έλειπαν οι 3 πρώτες λεξούλες.. :whistle: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Συγνωμη ρε παιδια αλλα μην τρελλαθουμε κιολας εκτος απο το ΗΑLLO και το Beach Volley με τα μωρα του Dead or Alive αντε και το Project Gotham Πια ειναι τα αλλα γαματα παιχνιδια του XBOX? Eν αντιθεση με το PS2 που μονο ετσι για την πλακα αναφερω WRC3, FFX, FFX-2, MAXIMO 2, ONIMUSHA2,3, GT3, GT4, PES 3, GhostHunter και ενα σωρο αλλα μονο για αρχη, οποτε αστο καλυτερα....Γι'αυτο παρε ενα PC και ενα PS2 και εισαι καλυμενος απο ολες τις πλευρες για gaming, divx movies και οτι ΑΛΛΟ θες να κανεις με ενα PC γιατι πλεον με 200 γιουρια και λιγο παραπανω (199 κανει το xbox) αγοραζεις απο ενα καταστημα με μεταχειρες ή απο το fleamarket μηχανημα που κανει τα περισσοτερα απο αυτα που ζητας. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 (13 Φεβ. 2004 , 01:36) Η απάντηση σου θα ήταν πολύ καλή (και πιο ευγενική) αν έλειπαν οι 3 πρώτες λεξούλες.. :whistle: Aπλά δεν αντέχω να τα θέλουν όλοι στο πιάτο... Γι'αυτό υπάρχει το internet. @spinemm Πίστεψε με με 200 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις PC τόσο δυνατό όσο το XBOX. Και τo XBOX έχει (και θα πάρει) και άλλα exclusives. Να σου πω απλά ότι η ΚΟΝΑΜΙ που ήταν μέχρι πρόσφατα φανατική του PS2 τώρα βγάζει τις παιχνιδάρες της και για άλλες κονσόλες. Το μόνο παιχνίδι που ζηλεύω από το PS2 αυτή τη στιγμή είναι το PES3...για τα υπόλοιπα υπάρχει σίγουρα είναι αντάξιο (ή καλύτερο υποκατάστατο) για το ΧΒΟΧ. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 analoga ti pezeis file mou giati an mou peis gia RPG typou final fantasy pou pezw egw an ta dei to xbox grapse mou mia kai ta bgazoun iaponikes etairies pou den prokeite na ypostiriksoun xbox oute se 1000 xronia.ektos isws elaxistwn ekseresewn gia na eimai k swstos ;) btw an mou breis esy sto xbox ipokatastat tou ffx kai twn allon rpg pes mou kai mena mia kai den metrionte oute sta daxtyla ta games auta sto xbox ;) etsi k alliws zhmasia exei ti games pezeis kai to xbox exei games paromoia me tou pc kai kapws dyskolo to blepw na mhn exei kapoios pc stis meres mas telos pantwn,pantws gia mena ps2 k se kana xronaki ps3 ekei me blepw pc exw kalo kai de mou xreiazete to xbox. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Συμφωνω επικρωτω και επαυξανω :D :D :D :D Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Φεβ. 2004 , 11:49) @spinemm Πίστεψε με με 200 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις PC τόσο δυνατό όσο το XBOX. Και τo XBOX έχει (και θα πάρει) και άλλα exclusives. Να σου πω απλά ότι η ΚΟΝΑΜΙ που ήταν μέχρι πρόσφατα φανατική του PS2 τώρα βγάζει τις παιχνιδάρες της και για άλλες κονσόλες. Το μόνο παιχνίδι που ζηλεύω από το PS2 αυτή τη στιγμή είναι το PES3...για τα υπόλοιπα υπάρχει σίγουρα είναι αντάξιο (ή καλύτερο υποκατάστατο) για το ΧΒΟΧ. Ενταξει φιλε μου το εκανα λιγο λυσσα αλλα δεν πιστευω οτι θα ηθελε καποιος να παιζει παιχνιδια και να μην εχει γ@μ@το μηχανημα τη σημερον ημερα :D , τωρα για τα υποκαταστατα πες μου ας πουμε ενα υποκαταστατο για το WRC3 και μη μου πεις το :whistle: Rallisport Challenge γιατι αυτο ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν φτανει το WRC3 :D :cool: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (13 Φεβ. 2004 , 19:11) Συμφωνω επικρωτω και επαυξανω :D :D :D :D :whistle: em ta leo ta leo kai ekei to xaba tous :rolleyes: peute mou pios den exei pc stis meres mas ektos kai an einai pedaki e tote isws parei xbox ti na pw..simasia exei i megaluteri gama sta games PX exeis ena pc kai ena ps2 exeis sxedon oti to xbox kai oli tin gama tou ps2.E ti einai kalutero twra na exeis pc kai xbox?Mhn trela8oume fisika einai kai gousta afta alla egw eimai tis apopsis oso pio megalh gama apo games toso pio kala gia na dialekso,ase pou ta games tous Pc kai ta perisotera sto xbox ta blepw mapes kai anousia ektos merikon ekseresewn fisika twra an apla sas endiaferi to dunatotero mhxanima kai mono ormikse gia x-box :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Λόγοι για να πάρεις ΧΒΟΧ: -Κόστος μηχανήματος -Κόστος "συντήρησης". Πείτε αντίο στις κάρτες μνήμης. -Κόστος τσιπαρίσματος. Ακόμη και τσάμπα για κάποιον που ξέρει τι να κάνει -Είναι Media Center -Πάρα πολλές εναλλακτικές χρήσεις -Είναι "σχεδόν" υπολογιστής -"Βγάζει" πολύ καλύτερα γραφικά από το PS2 Λόγοι για να πάρεις PS2: -Kάποια (όντως καλά) exlusives Έχω άδικο; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 exeis :) giati an exeis kalo pc to xbox einai sxedon perito kai pios den exei kalo pc stis meres mas?Kai auto pou metraei perisotero einai ta games kai oxi i idia i consola apo palia yparxoun paradeigmata kaluteres konsoles pou patwsan giati den eixan kala games.to xbox den exei na prosferei sxedon tpt to idietero se kapoion pou exei kalo pc mia kai to 80% twn game pou exei proerxonte apo ekei,opws htan kai fisiko alwste etsi?Apo thn allh to GC kai to ps2 eidika to 2 exei games pou den yparxoun sta pc kata kirio logo den milame gia ekseresis fisika.Egw eipa parapanw gia pio logo tha parw kai to ps3 anti tou xbox 2 o logos einai aplos.to exoun plasarei san konsola pc kai ftiaxnonte games san tou pc pou emena toulaxistwn me kseneronoun afta ta games ta brisko anousia kai kena,kai gia auto den pernw pia games sto pc para elaxista mono.omws an kapoiou tou aresoun games san tou pc kai den exei pc kalo totte as protimisei xbox.oi logoi pou les parapanw einai mallon astoxoi den pernei kaneis konsola gia autous tous logous,thn pernei gia GAMES :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (14 Φεβ. 2004 , 00:45) Λόγοι για να πάρεις ΧΒΟΧ: -Κόστος μηχανήματος -Κόστος "συντήρησης". Πείτε αντίο στις κάρτες μνήμης. -Κόστος τσιπαρίσματος. Ακόμη και τσάμπα για κάποιον που ξέρει τι να κάνει -Είναι Media Center -Πάρα πολλές εναλλακτικές χρήσεις -Είναι "σχεδόν" υπολογιστής -"Βγάζει" πολύ καλύτερα γραφικά από το PS2 Λόγοι για να πάρεις PS2: -Kάποια (όντως καλά) exlusives Έχω άδικο; -Τιμες Πλαισιου PLAYSTATION 2 +CONTROLLER+MEMORY CARD € 228.60 χωρις ΦΠΑ X-BOX ΚΟΝΣΟΛΑ+HALO+MTMIII € 167.00 χωρις ΦΠΑ Δεν ειναι τοσο τραγικα... αν θελω να παρω PS2 (για τα games) δεν θα αλλαξω την αποφαση μου για τα 60 ευρω διαφορα! :o -Μια μνημη πηρα πακετο με το μηχανημα και δεν χρειαζομαι αλλη...αρα προς τι ο ντορος? :cool: -Δεν τσιπαρω και δεν ειναι ατου αυτο διοτι δεν γνωριζεις πως θα αντιδρασει η κονσολα σου...ειμαι ηλεκτρονικος σε οργανα ναυσιπλοιας και με τις λιγες βασικες γνωσεις που εχω τα λεω αυτα.. :confused: -So what?Εχω pc.. :happy: -So what?Εχω pc.. :happy: -So what?Εχω pc.. :happy: -Ποιος το λεει αυτο?Εστω οτι γινεται για μενα που δεν εχω τοσο "καλο" ματι δεν υπαρχει τοση πια διαφορα ωστε να το διατυμπανιζεις ως πλεονεκτημα..! :blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Φεβ. 2004 , 09:40) -Τιμες Πλαισιου PLAYSTATION 2 +CONTROLLER+MEMORY CARD € 228.60 χωρις ΦΠΑ X-BOX ΚΟΝΣΟΛΑ+HALO+MTMIII € 167.00 χωρις ΦΠΑ Mια διαφορά της τάξης των 40 περίπου ευρώ σε συνολικό κόστος 200-250 δεν είναι και λίγο -Μια μνημη πηρα πακετο με το μηχανημα και δεν χρειαζομαι αλλη...αρα προς τι ο ντορος? :cool: Νομίζεις... -Δεν τσιπαρω και δεν ειναι ατου αυτο διοτι δεν γνωριζεις πως θα αντιδρασει η κονσολα σου...ειμαι ηλεκτρονικος σε οργανα ναυσιπλοιας και με τις λιγες βασικες γνωσεις που εχω τα λεω αυτα.. :confused: ΟΛΟΙ θεωρούν την ύπαρξη αντιγράφων σε μία κονσόλα υπέρ για αυτήν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον τρόπο αντίδρασης μίας κονσόλας από ένα modchip. Και δεν γνωρίζω κανέναν που να είχε -So what?Εχω pc.. :happy: -So what?Εχω pc.. :happy: -So what?Εχω pc.. :happy: Και δηλαδή είναι κακό να τα κάνει και η κονσόλα σου; Και μάλιστα να προβάλει ταινίες στην τηλεόραση και όχι στην οθόνη του PC; -Ποιος το λεει αυτο?Εστω οτι γινεται για μενα που δεν εχω τοσο "καλο" ματι δεν υπαρχει τοση πια διαφορα ωστε να το διατυμπανιζεις ως πλεονεκτημα..! :blink: Η διαφορά είναι μεγάλη. Βάλε δίπλα το Soulcalibur στο PS2 και το Soulcalibur στο XBOX και θα δεις. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Eξακολουθω να πιστευω οτι ο σκοπος υπαρξης μιας τετοιας κονσολας ειναι το γρηγορο και απλο gaming...και οχι η υπαρξη ενος 2ου (κρυφου) pc.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Φεβ. 2004 , 10:32) Eξακολουθω να πιστευω οτι ο σκοπος υπαρξης μιας τετοιας κονσολας ειναι το γρηγορο και απλο gaming...και οχι η υπαρξη ενος 2ου (κρυφου) pc.. Να μου το πει αυτό το παιδάκι των 13-15 χρονών (που ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να εκμεταλευτεί τις έξτρα δυνατότητες της κονσόλας του) να το πιστέψω. Αλλά πράγματι για power-users αμφιβάλω αν ο μόνος στόχος είναι το απλό και γρήγορο gaming...Γιατί όπως λέτε όλοι, και για αυτό το λόγο έχετε το PC. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Φιλε μου ΕΓΩ ο 26χρονος αγορασα το Ps2 για ΝΑ ΠΑΙΖΩ παιχνιδια...αυτος ειναι ο σκοπος του! Αν θελω να πειραματιστω εχω το PC μου ... δεν μπορεις να το καταλαβεις? Ετσι σκεφτομαι και πρατω εγω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Μα όπως λες και εσύ,αν θες παιχνίδια έχεις το PC... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts