ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ε πηγαινε να την ξαναδεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ε πηγαινε να την ξαναδεις. άμα ξέρεις το τέλος δε λέει.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 άμα ξέρεις το τέλος δε λέει.. Nai,to telos ths tainias aksizei perissotero...Einai anapantexo,einai ayto poy se kanei na ektimiseis oloklhrh thn tainia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 εγω παντως στο τελος πραγματικα τρελαθηκα πανω που ελεγα οτι βρηκα ποιος ειναι ο..........ανατρεποντε ολα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 εγώ υποψιάστηκα από την πρώτη στιγμή που έδειξε αυτόν που υποτίθεται ότι ήταν και μόλις μας δείχνει τον κανονικό έμεινα... :eek: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 αυτον νομιζα κι εγω απο τη πρωτη στιγμη πυ τον ειδα στο νοσοκομειο αλλα τελικα!!!ας μη πουμε αλλα γιατι θα καταλαβουν αυτοι που δεν την εχουν δει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 αυτον νομιζα κι εγω απο τη πρωτη στιγμη πυ τον ειδα στο νοσοκομειο αλλα τελικα!!!ας μη πουμε αλλα γιατι θα καταλαβουν αυτοι που δεν την εχουν δει Καλά και εγώ με το που τελείωσε η ταινία έμεινα μαλ _ _ ας...Είχα καιρό να δω ταινία με τέτοιο τέλος!καλή ήταν αλλά θα μπορούσαν να δώσουν κανά φράγγο παραπάνω,αλλά τα αποτέλεσμα δεν είναι κακό!!! Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 καθολου κακο ειδικα αν φανταστεις οτι ειναι και η πρωτη ταινια του σκηνοθετη το θεμα τωρα ειναι αν βγει και 2 μη τα κανει χαλια εκει και το λεω αυτο γιατι συνηθως οι συνεχειες καποιων ταινιων δεν ειναι καθολου καλες σε σχεση με τη πρωτη παραγωγη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Monica μ'αρέσει η υπογραφή σου !! Ως τώρα δεν είχα ξεκαθαρίσει τα λόγια και τώρα πλέον μπορώ να πω ότι έχουν φάση ;) ΤΗΑΝΧ... P.S. Αν θες να τρομάξεις περισσότερο με το WHITE NOISE μπες στο http://www.AAEVP.com και διάβασε για την έρευνα που κάνουν και τι έχουν βρει... :D Ευχαριστώ...Πήγα το Σάββατο αλλά δεν με έβαλαν μέσα :cry: Θα πάω αυτό το Σάββατο να το δω δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Πολυ καλη ταινια αν και το casting δεν με τρελανε αλλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 το καλο σε αυτη τη ταινια ειναι οτι αν και δεν ειχε το τρομερο cast ειναι τρομερη ταινια και αποδυκνειει οτι σε μια ταινια δε παιζουν και τοσ μεγαλο ρολο τα ονοματα μονο αλλα το σεναριο και μονο που πραγματικα εσκισε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Στα Odeon Θεσσαλονικης προβαλεται η ταινια?Γιατι απο οτι ειδα στο http://www.odeon.gr δεν αναφέρει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Se mia foto pou ixan ta 8imata stin toualeta itan kai mia photo apo to spiti tou giatrou pou edixne ton nonokoma na koita apo to para8iro! Aythn thn photo tin ebgale o astinomos giati ipe xaraktiristika...."giatre xereis pios ine spiti sou " (milontas ston eayto tou) h kati tetoio. Anaotieme lipon pws tis pire o dolofonos kai tis evale stin mavrh sakoula (an 8imame kala) sto banio! (h mipos ta exw berdepsei ligo? pros PMNEDM : saw ektos apo prioni ine kai to deytero sin8etiko to jigsaw (pazl) rixnw kai ayth thn idea-parathrhsh-gnwmh gia na goustaroume perisotero :w00t: pros, xeroun aytoi.... Guns n Roses! Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 pros PMNEDM : saw ektos apo prioni ine kai to deytero sin8etiko to jigsaw (pazl) rixnw kai ayth thn idea-parathrhsh-gnwmh gia na goustaroume perisotero :w00t: pros, xeroun aytoi.... Guns n Roses! Akoygetai logikotath kai ayth h ermhneia toy titloy ths tainias,o opoios einai,opos kai h tainia,ainigmatikos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostie Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Καλη, φανταστικο τελος αλλα με εκνευρισε πολλες φορες με το γνωστο εχω-μπροστα-μου-τον-"κακο"-αλλα-δεν-τον-πυροβολαω-για-να-μου-την-φερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Είναι ένα από τα κορυφαία θρίλερ της φετινής χρονιάς! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 to telos htan ola ta lefta...apisteuto Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Alhtheia yparxei kaneis poy na eixe ypopsiastei to telos prin pragmatopoihthei h anatroph ths olhs katastashs; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 δε το νομιζω φιλε μου κι αν καποιος πει κατι τετοιο θα ειναι ψευτης,δεν υπηρχε κανενα σημαδι οτι το τελος θα ειναι τελειος διαφορετικο εκτος απο 1 που ομως το καταλαβα στο τελος της ταινιας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Καλη, φανταστικο τελος αλλα με εκνευρισε πολλες φορες με το γνωστο εχω-μπροστα-μου-τον-"κακο"-αλλα-δεν-τον-πυροβολαω-για-να-μου-την-φερει. nai sou tin espage afto :hunter: afou mou erxotan na mpo stin tainia na... :kill: :knife: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 δε το νομιζω φιλε μου κι αν καποιος πει κατι τετοιο θα ειναι ψευτης,δεν υπηρχε κανενα σημαδι οτι το τελος θα ειναι τελειος διαφορετικο εκτος απο 1 που ομως το καταλαβα στο τελος της ταινιας. oti aftos me tin koukoula itan pio megalosomos? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 oti aftos me tin koukoula itan pio megalosomos? οχι,αν θυμασαι σε μια φαση της ταινιας που σβηνουν οι τυποι τα φωτα ο ενας παθαινει κατι σαν ηλεκτροσοκ με ενα μηχανημα,παραλληλα ομως μας δειχνει τον τυπο που τους παρακολουθει και δε ξερει τι κανουν οι 2 κρατουμενοι με σβηστα τα φωτα και γενικα ειναι σαν χαμμενος και δεν δειχνει να παταει αυτος καποιο κουμπακι ωστε να παθει ηλεκτροσοκ ο ενας απο τους 2. οποτε μονο ο ενας μας μενει που και καλα το επαιζε σκοτωμενος και μαλιστα ακουγε και την συνομιλια τους εκεινη τη στιγμη ενω ο αλλος που παρακολουθουσε δεν μπορουσε να ακουσει τιποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Καλή ταινία, μου άρεσε περισσότερο από το Seven και λιγότερο από τους Usual Suspects. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipoliani Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Geia xara se olous ... an kai den eimai polu filos twn thriller , xtes eida to "I SAW"... sumpathitiki tainia , me eksupno senario , kai aprosmeno telos .. mou thymise ligo to Seven eseis ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Geia xara se olous ... an kai den eimai polu filos twn thriller , xtes eida to "I SAW"... sumpathitiki tainia , me eksupno senario , kai aprosmeno telos .. mou thymise ligo to Seven eseis ti lete? Προσωπικά την βρήκα πολύ καλή. :D Υπάρχει και ειδικό τόπικ για την ταινία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=64173 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts