diecast Δημοσιεύτηκε June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2017 Γειά χαρά σε όλους είμαι ανάμεσα σε galaxy S7 galaxy s7 egde και Huawei p10 plus Δεν έχει να κάνει με χρήματα κτλπ, απλά ανάμεσα σε αυτά τα 3 και μου έχω κολλήσει πολύ άσχημα με το p10 plus Θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες ώστε να μπορέσω να καταλήξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εξαιρετικό το p10 Plus αν δεν είναι θέμα χρημάτων τσίμπα το. Και το s7 edge κορυφαίο απλά η edge οθόνη χαλάει όλη την ευχρηστία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εξαιρετικό το p10 Plus αν δεν είναι θέμα χρημάτων τσίμπα το. Και το s7 edge κορυφαίο απλά η edge οθόνη χαλάει όλη την ευχρηστία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Σε ευχαριστώ για την απάντηση όχι τα λεφτά δεν είναι θέμα! Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και είμαι μεταξύ S8 iPhone 7 και p10 plus και έχω χαθεί για τα καλά :p Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση όχι τα λεφτά δεν είναι θέμα! Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και είμαι μεταξύ S8 iPhone 7 και p10 plus και έχω χαθεί για τα καλά :p Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια μένα παραμένω στο p10 Plus. Το s8 καλό αλλά πολύ άσχημο. Το 7 Plus πολύ κατώτερη οθόνη τεράστια bezels κλειστό λειτουργικό μείνε μακριά για μένα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση όχι τα λεφτά δεν είναι θέμα! Απλά άλλαξαν τα δεδομένα και είμαι μεταξύ S8 iPhone 7 και p10 plus και έχω χαθεί για τα καλά :p Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραβα δεστα και εμφανισιακά σε καποιο κατάστημα. Μπορεί να σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για μένα παραμένω στο p10 Plus. Το s8 καλό αλλά πολύ άσχημο. Το 7 Plus πολύ κατώτερη οθόνη τεράστια bezels κλειστό λειτουργικό μείνε μακριά για μένα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Δεν το βλέπω τόσο εμφανισιακά και τα 3 μαρεσουν απλά μένω λίγο μακριά από galaxy S8 λόγο οθόνης και εύκολου σπασίματος στα πλάγια ακόμα και με τζαμακι! Για iPhone μιλάω μόνο για το 7 όχι για το plus! Το iphone είναι εγγύηση στα ταχύτητα κάμερα απλά έχει κάποια περίεργα με μεταφορά εικόνων μουσικής να κατεβάζεις ταινίες κτλπ και επίσης τα ακουστικά που είναι με το βύσμα! Τραβα δεστα και εμφανισιακά σε καποιο κατάστημα. Μπορεί να σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Έχω πάει φίλε μου και δεν μπορώ να αποφασίσω! Το θέμα μου είναι να μην μετάνιωσω καμία αφορά πχ άμα πάω σε p10 plus και αρχίσω και βλέπω κολλήματα μετά από κανένα μήνα ή ότι υποφέρει πολύ σε φώτο και βίντεο! Από άποψη κάμερας είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω? Με το iphone λίγο πιο μπροστά ? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Το iphone 7 έχει αρκετά μικρή οθόνη σε σχέση με τα άλλα 2. Εφόσον θες τέτοια οθόνη πας εκεί. Αλλιώς p10 έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η Huawei με το Software και την κάμερα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δεν το βλέπω τόσο εμφανισιακά και τα 3 μαρεσουν απλά μένω λίγο μακριά από galaxy S8 λόγο οθόνης και εύκολου σπασίματος στα πλάγια ακόμα και με τζαμακι! Για iPhone μιλάω μόνο για το 7 όχι για το plus! Το iphone είναι εγγύηση στα ταχύτητα κάμερα απλά έχει κάποια περίεργα με μεταφορά εικόνων μουσικής να κατεβάζεις ταινίες κτλπ και επίσης τα ακουστικά που είναι με το βύσμα! Έχω πάει φίλε μου και δεν μπορώ να αποφασίσω! Το θέμα μου είναι να μην μετάνιωσω καμία αφορά πχ άμα πάω σε p10 plus και αρχίσω και βλέπω κολλήματα μετά από κανένα μήνα ή ότι υποφέρει πολύ σε φώτο και βίντεο! Από άποψη κάμερας είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω? Με το iphone λίγο πιο μπροστά ? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω δει πολλα δειγματα τους, αλλα εχω την αισθηση οτι στη καμερα μεταξυ των 3 το s8 τα παει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Γειά χαρά σε όλους είμαι ανάμεσα σε galaxy S7 galaxy s7 egde και Huawei p10 plus Δεν έχει να κάνει με χρήματα κτλπ, απλά ανάμεσα σε αυτά τα 3 και μου έχω κολλήσει πολύ άσχημα με το p10 plus Θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες ώστε να μπορέσω να καταλήξω Φίλε αν δεν είναι επείγον και αφού δεν υπάρχει θέμα χρημάτων μην βιαστείς να πάρεις κάτι εν θερμώ ειδικά αν φοβάσαι μην το μετανιώσεις Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα τις ναυαρχίδες τους για φέτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Φίλε αν δεν είναι επείγον και αφού δεν υπάρχει θέμα χρημάτων μην βιαστείς να πάρεις κάτι εν θερμώ ειδικά αν φοβάσαι μην το μετανιώσεις Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα τις ναυαρχίδες τους για φέτος +1 Στο μεταξυ θα δουμε περισσοτερα δειγματα και τυχον προβληματα που εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Μόνο το iphone 7 είναι safe επιλογή σωστά?θέλω να πάρω κινητό αυτή τη περίοδο δεν είναι ότι μπορώ να περιμένω μέχρι Σεπτέμβρη κτλπ! Και δεν είναι ναυαρχίδα το p10 plus και το S8? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μόνο το iphone 7 είναι safe επιλογή σωστά?θέλω να πάρω κινητό αυτή τη περίοδο δεν είναι ότι μπορώ να περιμένω μέχρι Σεπτέμβρη κτλπ! Και δεν είναι ναυαρχίδα το p10 plus και το S8? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω θα σου λεγα αν μπορεις να κανεις κανα μηνα υπομονη θα καταληξεις σιγα σιγα... Αν μη τι αλλο θα χουν πεσει και οι τιμες σε καποιες συσκευες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Όσο περνάνε οι μέρες και το ψάχνω τόσο πιο δύσκολο γίνεται δυστυχώς Από την μία το iphone το σκέφτομαι για την χωρητικότητα και τα ακουστικά και κάποια πράγματα όπως το κατέβασμα ταινιών κτλπ,από την άλλη στο S8 διαβάζω πράγματα για λαγκαρισματα Edited June 10, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Όσο περνάνε οι μέρες και το ψάχνω τόσο πιο δύσκολο γίνεται δυστυχώς Από την μία το iphone το σκέφτομαι για την χωρητικότητα και τα ακουστικά και κάποια πράγματα όπως το κατέβασμα ταινιών κτλπ,από την άλλη στο S8 διαβάζω πράγματα για λαγκαρισματα Κοιτα, οσο βαρυ και αν ειναι το λειτουργικο (το οποιο και δεν συμπαθω) μου φαινεται λιγο fanbo-ιστικο να λενε οτι τους λαγκαρει σημερα snadpragon 835 με 4gb Ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Όσο περνάνε οι μέρες και το ψάχνω τόσο πιο δύσκολο γίνεται δυστυχώς Από την μία το iphone το σκέφτομαι για την χωρητικότητα και τα ακουστικά και κάποια πράγματα όπως το κατέβασμα ταινιών κτλπ,από την άλλη στο S8 διαβάζω πράγματα για λαγκαρισματαΑν βλέπεις ταινίες σειρές στο κινητό σου να πας σε κανονική αναλογία οθόνης. Χίλιες φορές s7 edge από μένα η p10 Plus. Εσύ ξέρεις αν θα βάλεις χρηστικότητα Vs ομορφιάς. Το iphone ξέχνα το είναι τόσο μονότονο που με όλους τους περιορισμούς θα το βαρεθείς γρήγορα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αν βλέπεις ταινίες σειρές στο κινητό σου να πας σε κανονική αναλογία οθόνης. Χίλιες φορές s7 edge από μένα η p10 Plus. Εσύ ξέρεις αν θα βάλεις χρηστικότητα Vs ομορφιάς. Το iphone ξέχνα το είναι τόσο μονότονο που με όλους τους περιορισμούς θα το βαρεθείς γρήγορα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Κοιτα μπορει να μην εχει σωστη αναλογια και να αφηνει μπαρες, εχει ομως αρκετα μεγαλυτερη οθονη οποτε σιγουρα δεν χανεις τελικα σε μεγεθος. Το μονο κακο ειναι οτι αν κραταγανε 16:9 και ιδιες ιντσες με τα αλλα ισως θα μπορουσαν να το χαν κανει μικροτερο σε διαστασεις (οχι οτι τωρα ειναι μεγαλο αφου ειναι bezelless) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κοιτα μπορει να μην εχει σωστη αναλογια και να αφηνει μπαρες, εχει ομως αρκετα μεγαλυτερη οθονη οποτε σιγουρα δεν χανεις τελικα σε μεγεθος. Το μονο κακο ειναι οτι αν κραταγανε 16:9 και ιδιες ιντσες με τα αλλα ισως θα μπορουσαν να το χαν κανει μικροτερο σε διαστασεις (οχι οτι τωρα ειναι μεγαλο αφου ειναι bezelless)Είναι πιο χορταστική στο μάτι μια σωστή οθόνη. 5.7 με 6.2 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αν βλέπεις ταινίες σειρές στο κινητό σου να πας σε κανονική αναλογία οθόνης. Χίλιες φορές s7 edge από μένα η p10 Plus. Εσύ ξέρεις αν θα βάλεις χρηστικότητα Vs ομορφιάς. Το iphone ξέχνα το είναι τόσο μονότονο που με όλους τους περιορισμούς θα το βαρεθείς γρήγορα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Φίλε μου το iphone δέν με ενδιαφέρει η μονοτονια γιατί είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα και εξαιρετικη καμερα και τρομερή ποιότητα κατασκευής!Τι να το κάνω αν μου δίνει παράμετροποιηση το S8 ή το p10 plus και να τρώνε σκαλωματα κατάλαβες πως το λέω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Φίλε μου το iphone δέν με ενδιαφέρει η μονοτονια γιατί είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα και εξαιρετικη καμερα και τρομερή ποιότητα κατασκευής!Τι να το κάνω αν μου δίνει παράμετροποιηση το S8 ή το p10 plus και να τρώνε σκαλωματα κατάλαβες πως το λέω?Δεν τρώνε κανένα σκάλωμα και έχουν ακόμα καλύτερες κάμερες και ποιότητα κατασκευής από το 7 Plus. Το Android εδώ και 3 χρόνια μετά την Marshalllow είναι lag free. Ότι ακούς για lag να ξέρεις ότι μιλάνε για εκδόσεις μέχρι 4.3 αντε μέχρι Lolipop. Παρατηρείς κάποιο lag? https://youtu.be/RHGSkZfKFtQ https://youtu.be/Gv9SpvToSyk Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Δεν τρώνε κανένα σκάλωμα και έχουν ακόμα καλύτερες κάμερες και ποιότητα κατασκευής από το 7 Plus. Το Android εδώ και 3 χρόνια μετά την Marshalllow είναι lag free. Ότι ακούς για lag να ξέρεις ότι μιλάνε για εκδόσεις μέχρι 4.3 αντε μέχρι Lolipop. Παρατηρείς κάποιο lag? https://youtu.be/RHGSkZfKFtQ https://youtu.be/Gv9SpvToSyk Send From Note 3 With S8 Port Rom Έχουν καλύτερη κάμερα?? Για κανένα λόγο φίλε μου!Είναι ελάχιστα τα android που είναι lagfree(και για μένα δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο smoothness των iphone εκτός από το pure android τύπου nexus 5) Στα βίντεα που έστειλες είναι άψογο το note με custom rom αλλά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με customιες,τουλάχιστον όχι ακόμα! Έχεις δουλέψει καθόλου ή γνωρίζεις για p10 plus? Edited June 10, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 IPhone 7plus αν παίξεις ακριβά S7 edge αν παίξεις πιο κάτω Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 P10 plus αν και Τσούζει η τημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έχουν καλύτερη κάμερα?? Για κανένα λόγο φίλε μου!Είναι ελάχιστα τα android που είναι lagfree(και για μένα δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο smoothness των iphone εκτός από το pure android τύπου nexus 5) Στα βίντεα που έστειλες είναι άψογο το note με custom rom αλλά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με customιες,τουλάχιστον όχι ακόμα! Έχεις δουλέψει καθόλου ή γνωρίζεις για p10 plus?P10 Plus έχω πιάσει 2 φορές και μόνο καλές εντυπώσεις έχω να πω. Η κάμερα του εφόσον σε ενδιαφέρει είναι κορυφαία όπως και του s7 egde 7 Plus s8. Από εκεί και πέρα για το lag Free που γράφεις όλα τα κινητά που βλέπεις δεν έχουν καθόλου lag με stock Rom εφόσον έτσι θα τα κρατήσεις. Lag είχαμε επί εποχές 2.3 μέχρι 4.4. Εδώ και 2 χρόνια όλες οι ναυαρχίδες δεν έχουν τέτοιο θέμα και σκέψου μιλάμε για ένα λειτουργικό που μπορείς να κάνεις στην κυριολεξία τα πάντα. Το ios είναι lag Free από όταν βγήκε γιατί είναι κλειστό γεμάτο περιορισμούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και στην ουσία δεν έχεις πραγματικο Multitasking. Από εκεί και πέρα εφόσον τα έχεις πιάσει και δουλέψει και τα 3 4 κινητά είναι δικιά σου η επιλογή εγώ είπα τη δικιά μου γνώμη. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Είναι πιο χορταστική στο μάτι μια σωστή οθόνη. 5.7 με 6.2 Send From Note 3 With S8 Port Rom Μπορείς να μου πεις την διαφορά στο πλάτος της καθαρής οθόνης μεταξύ των δύο; Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μπορείς να μου πεις την διαφορά στο πλάτος της καθαρής οθόνης μεταξύ των δύο; Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ διαφορά φαίνεται νομίζω για αυτό έβαλα το βίντεο. Του NOTE 4 δείχνει αρκετά πιο πλατιά η οθονη ενώ του S8 πιο ψηλή και στενή. Δεν σε γεμίζει το μάτι η πρώτη δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts