halvas69 Δημοσιεύτηκε March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2005 Έχω 2-3 DVD που έχουν ήχο μόνο σε DTS. Στο οικιακό DVD παίζει μιά χαρα μιάς και το υποστηρίζει, αλλά στο PC δεν ακούγεται καθόλου ήχος. Υπάρχει κάποιο plug-in ή Codec που πρέπει να εγκαταστήσω ? Έψαξα, αλλα δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Tουλάχιστον κάποιο site αν γνωρίζει κανείς που να ασχολούνται με παρόμοια θέματα αποκωδικοποίησης ήχου ή DVD γενικότερα. Θα ήταν ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Δεν μας είπες ποιό πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD χρησιμοποιείς, τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο πρόγραμμα, και ποιά κάρτα ήχου έχεις. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Eχω δοκιμάσει (σχεδόν) τα πάντα, που λέει και η διαφήμηση. WMP 9,WMP 10,Winamp και απο την σειρα 2.xx & 5,xx , Asus PowerDvD, Cyperlink PowerDVD 6,Winvideo & Media player Classic (μία παλιότερη έκδοση που είχα και την τελευταία) Στον Media Player Classic είναι το μόνο που παίζει οτν ήχο, αλλά no subtitles - πιθανών να μπορεί να δέιξει τους υπότιτλους, αλλά λίγο που το βασάνισα δεν κατάφερα να τους εμφανίζω καθ΄οτι δεν το γνωρίζω καλά το πρόγραμμα. Έχω εγκατεστημένο και AC3-filter Kαι κάρτα ήχου δεν έχω, είναι onboard AC-97. Επίσεις τα DVD's με το DTS, τα έχω δώσει και σε 2 φίλους με διαφορετικά setup και με κάρτα ήχουν και οι 2 (αν θυμάμαι καλά Audigy) πολυκάναλες. Αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν κάτι. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Αν στο PowerDVD 6 βάλεις στα Speaker Output 6 channels , δεν ακούς τίποτα? Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 OK βρέθηκε λύση, έβαλα τον κωδικό της Deluxe έκδοσης του PowerDVD 6 και όλα οκ. Η Standard έκδοση δεν έχει υποστήριξη DTS. Οπότε με ένα update του κωδικού όλα ΟΚ ! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 OK βρέθηκε λύση, έβαλα τον κωδικό της Deluxe έκδοσης του PowerDVD 6 και όλα οκ. Η Standard έκδοση δεν έχει υποστήριξη DTS. Οπότε με ένα update του κωδικού όλα ΟΚ ! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Μπορείς να μου στείλεις με pm τον κωδικό της deluxe version? ευχαριστώ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts