MeddlingMageGR Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ούτε εγώ έχω παράπονο από τον αισθητήρα φωτεινότητας. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ευχαριστώ παιδιά και καλώς σας βρήκα. Αίτηση που στέλνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Υποψήφιος αγοραστής του θηρίου! Το βρήκα στο it warehouse του geekbuying στα 189 με μεταφορικά. Η συσκευή είναι αυτή https://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi-Max2-4GB-64GB-Smartphone---Gold-382183.html Γνωρίζετε αν θα μου έρθει με την official rom και σε πόσες μέρες θα παραλάβω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ενημέρωση στην beta global πριν λίγο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Στα Σκρουτζομαγαζα αυτα έρχονται με unstable/unofficial rom ακομη; Θυμάμαι ενα redmi note 4 που ειχα και ειχε "μουφα" rom. Ουτε μιση ενημέρωση δεν πηρε ποτέ. Για να εχω notifications στο κινητό για μνμ messenger/viber κλπ έπρεπε να τα ενεργοποιήσω ο ιδιος μεσω κωλοπετινιτσας απο 3 - 4 διαφορετικά μενου ρυθμισεων (ασφάλεια, μπαταρία..), να δωσω αδειες, δικαιώματα.. Αλλιως έπρεπε να μυρισω τα νυχια μου για να δω αν εχω κάποιο μνμ ή ειδοποίηση. Του ελειπαν εντελως και καποια tools, οπως τα "downloads". Μου brickαρε κιολας κάποια στιγμή πριν το σουταρω οριστικά... Το ιδιο θα είναι κι αυτο αν το παρω απο Σκρουτζ; Πρέπει ντε και καλά να του περασουμε αλλη rom; official; Edited December 2, 2017 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Στα Σκρουτζομαγαζα αυτα έρχονται με unstable/unofficial rom ακομη; Θυμάμαι ενα redmi note 4 που ειχα και ειχε "μουφα" rom. Ουτε μιση ενημέρωση δεν πηρε ποτέ. Για να εχω notifications στο κινητό για μνμ messenger/viber κλπ έπρεπε να τα ενεργοποιήσω ο ιδιος μεσω κωλοπετινιτσας απο 3 - 4 διαφορετικά μενου ρυθμισεων (ασφάλεια, μπαταρία..), να δωσω αδειες, δικαιώματα.. Αλλιως έπρεπε να μυρισω τα νυχια μου για να δω αν εχω κάποιο μνμ ή ειδοποίηση. Του ελειπαν εντελως και καποια tools, οπως τα "downloads". Μου brickαρε κιολας κάποια στιγμή πριν το σουταρω οριστικά... Το ιδιο θα είναι κι αυτο αν το παρω απο Σκρουτζ; Πρέπει ντε και καλά να του περασουμε αλλη rom; official; Φιλε παιρνεις με global rom και καθαρισες....δεν ακουμπας τιποτα...πριν αγορασεις ρωτα το εκαστοτε καταστημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μιας κ έχουν περάσει αρκετά xiaomi από τα χέρια μου όπως και το mi max 1, σκέφτομαι την μετάβαση στο θηρίο από το mi a1 που έχω τώρα τελευταία.αξιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μιας κ έχουν περάσει αρκετά xiaomi από τα χέρια μου όπως και το mi max 1, σκέφτομαι την μετάβαση στο θηρίο από το mi a1 που έχω τώρα τελευταία.αξιζει??[/Q Ναι παρτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μιας κ έχουν περάσει αρκετά xiaomi από τα χέρια μου όπως και το mi max 1, σκέφτομαι την μετάβαση στο θηρίο από το mi a1 που έχω τώρα τελευταία.αξιζει??[/Q Ναι παρτο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη b20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το MI Max πήρε την V9.1.2.0 και το εμάς το 2 έχει μείνει με την V9.0.2.0.... Global. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Έχει κανείς να προτείνει κάνα tempered glass της προκοπής; Ότι δοκίμασα το έβγαλα, πήρα και full face αλλά μαζεύει πολλές δαχτυλιές και φαίνονται και κάτι κουκκίδες λες και έχει η οθόνη ανεμοβλογιά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το μόνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη b20 Tα ειπαμε και σε πιο πισω σελιδες φιλε σχετικα.Ριξε μια ματια,μην γραφουμε τα ιδια ξανα. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανείς να προτείνει κάνα tempered glass της προκοπής; Ότι δοκίμασα το έβγαλα, πήρα και full face αλλά μαζεύει πολλές δαχτυλιές και φαίνονται και κάτι κουκκίδες λες και έχει η οθόνη ανεμοβλογιά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω βαλει και χαίρομαι την οθοναρα.........:pΠοτε δεν τα πηγα καλα με t.g.μου χαλαει τα χρωματα,σε ολες της συσκευες,οχι μονο στο max. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημέρα σε όλους. Χθες το παρήγγειλα από ευρωπαϊκή αποθήκη του geekbuying και σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα μου είπαν πως έχει global rom. Αν έχει όμως κινεζορομ θα χρειαστεί να κάνω root ή γίνεται μόνο με φλασαρισμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Tα ειπαμε και σε πιο πισω σελιδες φιλε σχετικα.Ριξε μια ματια,μην γραφουμε τα ιδια ξανα. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχω βαλει και χαίρομαι την οθοναρα.........:pΠοτε δεν τα πηγα καλα με t.g.μου χαλαει τα χρωματα,σε ολες της συσκευες,οχι μονο στο max.Φίλε και εγώ αυτό βλέπω τώρα χωρίς γυαλί είναι έρωτας η οθόνη έβγαλα τα μάτια μου με τα tempered glass. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά να αγοράζετε σωστά γυαλιά να μην έχετε πρόβλημα. Μόνο Nillkin 2.5D Το γυαλάκι του Max 1 κάνει και στο Max 2. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά να αγοράζετε σωστά γυαλιά να μην έχετε πρόβλημα. Μόνο Nillkin 2.5D Το γυαλάκι του Max 1 κάνει και στο Max 2. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To nillkin καλυπτει ολη την οθονη?Χωρις τα bezels δεξια και αριστερα εννοειται! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά να αγοράζετε σωστά γυαλιά να μην έχετε πρόβλημα. Μόνο Nillkin 2.5D Το γυαλάκι του Max 1 κάνει και στο Max 2. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις κάποιο λινκ φίλε μου από Ελλάδα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Από Ελλάδα όχι. Μόνο από ebay αγοράζω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Από Ελλάδα όχι. Μόνο από ebay αγοράζω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία έχει κάτσει, και είναι του mi max 1 το συγκεκριμένο; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Όταν έκανα τη παραγγελία, επέλεξα για MI Max 2. Όταν μου ήρθαν τα κουτιά, έγραφαν απ έξω MI Max. Οπότε τους έστειλα μήνυμα μήπως μπερδεύτηκαν και μου τα έστειλαν καταλάθος. Τότε μου είπαν ότι επειδή είχα επιλέξει το 2.5D, το συγκεκριμένο κάνει και για το 2. Και είχαν δίκιο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 2, 2017 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ωραίο φένετε όντως. Ευχαριστούμε για τις φωτος. Θα φύγει παράγγελια σύντομα. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Όταν έκανα τη παραγγελία, επέλεξα για MI Max 2. Όταν μου ήρθαν τα κουτιά, έγραφαν απ έξω MI Max. Οπότε τους έστειλα μήνυμα μήπως μπερδεύτηκαν και μου τα έστειλαν καταλάθος. Τότε μου είπαν ότι επειδή είχα επιλέξει το 2.5D, το συγκεκριμένο κάνει και για το 2. Και είχαν δίκιο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλε λινκ να φύγει άμεσα παραγγελία γιατί και εγώ αυτό το full face που έχω έχει μαζέψει τόσο πολλή δυχτυλιες που δεν βλέπεις τίποτα και αυτά τα dots είναι τέρμα σπαστικα, άσε που αλλοιώνει και τα χρήματα της οθόνης. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Φιλε παιρνεις με global rom και καθαρισες....δεν ακουμπας τιποτα...πριν αγορασεις ρωτα το εκαστοτε καταστημα. Σε ευχαριστω. Υπαρχουν φανταζομαι και ισχυρες πιθανοτητες να μην ξερουν καν τι τους ρωταω ή απλά να πουν ψέματα και να μου πουν οτι εχει global rom για να μου το πουλησουν. Ξερει κανεις αν σε καποιο Skroutzομαγαζο το δινουν στανταρ με global ή ρωταω πολλά; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Σε ευχαριστω. Υπαρχουν φανταζομαι και ισχυρες πιθανοτητες να μην ξερουν καν τι τους ρωταω ή απλά να πουν ψέματα και να μου πουν οτι εχει global rom για να μου το πουλησουν. Ξερει κανεις αν σε καποιο Skroutzομαγαζο το δινουν στανταρ με global ή ρωταω πολλά; :( Πριν το ανοίξεις το κουτάκι στα πλαϊνά του πρέπει να γράφει global version....: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Πριν το ανοίξεις το κουτάκι στα πλαϊνά του πρέπει να γράφει global version....:Α, το γράφει στο κουτι του στην ετικέτα δηλαδη. Σε ευχαριστώ πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts