edangel8 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καλησπέρα σας. Το σκέφτομαι για αγορά , εχω Wind, εχει 800αρα μπαντα? κι αν οχι , τι προβλημα θα εχω? Δεν υποστηριζει μπαντα 800 οποτε δεν θα πιανεις 4g αλλα σε 3g δεν θα εχεις θεμα πουθενα! Με cosmote και vodafone δεν υπαρχει το ιδιο θεμα σε 4 g οπως με την wind! Εγω μονιμα 3g το εχω και πιανω μεσο ορο 27mbps ταχυτητα και ειμαι μια χαρα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Πάντως ακόμα τίποτα η 8.5.9 εδώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Πάντως ακόμα τίποτα η 8.5.9 εδώ.....Ούτε εδώ.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά από θέμα εγγύηση τι παίζει με τα online κατάστηματα τύπου bang good, gearbest κτλ κτλ?? Το κανονικό global έχει και στο κουτί global η μόνο στης ρυθμίσεις στο κινητό? ?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά από θέμα εγγύηση τι παίζει με τα online κατάστηματα τύπου bang good, gearbest κτλ κτλ?? Το κανονικό global έχει και στο κουτί global η μόνο στης ρυθμίσεις στο κινητό? ?? Χωρις παρεξηγηση αλλα τι να την κανεις την εγγυηση?? Μονο για τα ματια του κοσμου υπαρχει..Οτι κινητο ειχα δεν ισχυε πουθενα η εγγυηση!Εξω φρενων ειμαι σε αυτο το θεμα.. Εχω iphone 7 πλεον σαν δευτερη συσκευη..Λοιπον,εχει προβλημα η μπαταρια ζητημα να κραταει 6 ωρες χωρις να κανω τιποτα και η υποδοχη usb στα καλα καθουμενα δεν φορτιζει χωρις να το κανω τιποτα..Και το προσεχω σαν τα ματια μου και δεν εχει φαει ποτε πτωση! Πηγα σε 6 ναι 6 καταστηματα apple κανενας δεν αναλαμβανει την εγγυηση..Ολοι το κλασσικο μονος μου την εκανα την ζημια στο usb και για αυτο η μπαταρια χαλασε..Πληρωμη και για τα δυο!Κινητο μολις 6-7 μηνων! Γερμανια ολα αυτα βεβαια μιας και μενω εδω.. Το ιδιο θεμα ειχα με s6 edge εγγυηση γιοκ.. Η γυναικα μου εχει s7 edge επισης χαλασε το usb 60 ευρω να φτιαχτει..εχει κιτρινιλες η οθονη μονη της η γυναικα μου τα εκανε λενε!Εγγυηση παλι γιοκ.. Αυτη η εγγυηση τι καλυπτει ρε παιδια?? Κινεζικο 200 ευρω και δεν παει να χαλασει στον 1 χρονο ξαναπαιρνω αλλο και δεν κλαιω τα λεφτα μου.. Ειδα με τα αλλα που εσκασα και 1000ρικα με δηθεν εγγυηση και χτυπαω ακομα το κεφαλι μου!! Στο θεμα μας τωρα και συγνωμμη για το μακρυ ποστ!Σε περιπτωση που κατι παθει το Mi max2 για εγγυηση το στελνεις ταχυδρομικος πισω στο bangood η στο gearbest κατοπιν συννενοησης μαζι τους οπου θα σε δωσουν και διευθυνση τους και το αναλαμβανουν αυτοι..Αλλα ειναι μια διαδικασια οπου μπορει να κανει να παρεις πισω την συσκευη μετα απο 2 μηνες το πολυ!Στην καλυτερη περπτωση 1 μηνα..Και αυτο ΑΝ σε καλυψουν την εγγυηση.. ;) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Χωρις παρεξηγηση αλλα τι να την κανεις την εγγυηση?? Μονο για τα ματια του κοσμου υπαρχει..Οτι κινητο ειχα δεν ισχυε πουθενα η εγγυηση!Εξω φρενων ειμαι σε αυτο το θεμα.. Εχω iphone 7 πλεον σαν δευτερη συσκευη..Λοιπον,εχει προβλημα η μπαταρια ζητημα να κραταει 6 ωρες χωρις να κανω τιποτα και η υποδοχη usb στα καλα καθουμενα δεν φορτιζει χωρις να το κανω τιποτα..Και το προσεχω σαν τα ματια μου και δεν εχει φαει ποτε πτωση! Πηγα σε 6 ναι 6 καταστηματα apple κανενας δεν αναλαμβανει την εγγυηση..Ολοι το κλασσικο μονος μου την εκανα την ζημια στο usb και για αυτο η μπαταρια χαλασε..Πληρωμη και για τα δυο!Κινητο μολις 6-7 μηνων! Γερμανια ολα αυτα βεβαια μιας και μενω εδω.. Το ιδιο θεμα ειχα με s6 edge εγγυηση γιοκ.. Η γυναικα μου εχει s7 edge επισης χαλασε το usb 60 ευρω να φτιαχτει..εχει κιτρινιλες η οθονη μονη της η γυναικα μου τα εκανε λενε!Εγγυηση παλι γιοκ.. Αυτη η εγγυηση τι καλυπτει ρε παιδια?? Κινεζικο 200 ευρω και δεν παει να χαλασει στον 1 χρονο ξαναπαιρνω αλλο και δεν κλαιω τα λεφτα μου.. Ειδα με τα αλλα που εσκασα και 1000ρικα με δηθεν εγγυηση και χτυπαω ακομα το κεφαλι μου!! Στο θεμα μας τωρα και συγνωμμη για το μακρυ ποστ!Σε περιπτωση που κατι παθει το Mi max2 για εγγυηση το στελνεις ταχυδρομικος πισω στο bangood η στο gearbest κατοπιν συννενοησης μαζι τους οπου θα σε δωσουν και διευθυνση τους και το αναλαμβανουν αυτοι..Αλλα ειναι μια διαδικασια οπου μπορει να κανει να παρεις πισω την συσκευη μετα απο 2 μηνες το πολυ!Στην καλυτερη περπτωση 1 μηνα..Και αυτο ΑΝ σε καλυψουν την εγγυηση.. ;) Kαι εγώ της ίδιας άποψης είμαι,ποια εγγύηση το τελευταίο που κοιτάω στα κινητά είναι.Το πιο πιθανό πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα κινητό είναι θραύση οθόνης,καμιά εγγύηση δεν το καλύπτει οπότε χαιρετίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Kαι εγώ της ίδιας άποψης είμαι,ποια εγγύηση το τελευταίο που κοιτάω στα κινητά είναι.Το πιο πιθανό πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα κινητό είναι θραύση οθόνης,καμιά εγγύηση δεν το καλύπτει οπότε χαιρετίσματα. Το πιο αστειο ειναι οτι καλυπτει θεματα λογισμικου..Μου το λεγανε κιολας στο καταστημα πως για παραδειγμα αν δεν γνωριζω πως να κανω αναβαθμιση η κατι σκαλωσε και θελει επαναφορα εργοστασιακων το καλυπτει η εγγυηση.. Δηλαδη ποσο στοκος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος που να μην ξερει να τα κανει μονος του και πρεπει να παει στο καταστημα να τον κανουν αυτη τζαμπα!Τζαμπα ε??Τον καφε θα τον πληρωσεις οσο θα περιμενεις αστο τζαμπα δεν εχει..Τον κοιτουσα κιολας τον αλλον σαν χαζος οταν μου τα λεγε και δεν ηξερα αν ειρωνευοταν η αν ηταν σοβαρος που μου τα ελεγε.. Δεν ηξερα αν ημουν εγω η ο αλλος εξωγηινος!! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Kαι εγώ της ίδιας άποψης είμαι,ποια εγγύηση το τελευταίο που κοιτάω στα κινητά είναι.Το πιο πιθανό πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα κινητό είναι θραύση οθόνης,καμιά εγγύηση δεν το καλύπτει οπότε χαιρετίσματα.Δυστυχώς χρειάζεται. Τώρα αν σε καλύπτουν είναι άλλο θέμα πάντως ψυχολογικά βοηθάει όπως και στην μεταπώληση . Είχα πάρει πριν 1 μισή μήνα ένα μικρό xiaomi redmi 4a στην ανιψιά μου δώρο. Να δω και τα xiaomi από περιέργεια (και κόλλησα στη μάρκα) αλλιώς θα τις έπαιρνα Samsung κλασικά χαχα Χρειάστηκε service δεν ακούει η οθόνη. Το έχω στείλει στο σκρουτζομάγαζο το έστειλαν σε σέρβις δικό τους και περιμένω κοντά 10 μέρες.. 50-50 το έχω να τη βγάλω καθαρή... Αν δεν σκέφτομαι μετά την Κίνα.. Ούτε εγγύηση ούτε τίποτα. Είδα και το redmi note 4-64 που είχα πάρει απ το πλαίσιο πριν το Max 2 Ούτε πόσο κάνει η τιμή για αλλαγή οθόνης σε τυχόν σπάσιμο σε μου απάντησαν. Να το στέλνεις να το δούμε μου έλεγαν. Παρόλο που τους έλεγα πως ΔΕΝ έχει σπάσει η οθόνη απλά θέλω να μάθω το κόστος τυχόν αλλαγής της γιατί ήθελα να του κάνω ασφάλεια για σπάσιμο οθόνης. Όποτε και τι "επίσημο" αλλά και απ τα σκρουτζ της xiaomi εδώ είναι άστα... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Στην Αθηνα αν δεν κανω λαθος ανοιξε επισημο καταστημα xiaomi.. Που καλυπτει και εγγυηση και φυσικα παρεχουν ολα τα σερβιςγια οποιοδηποτε μοντελο! Και παλι δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο ..Καποιος να επιβεβαιωσει αν γνωριζει! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Στην Αθηνα αν δεν κανω λαθος ανοιξε επισημο καταστημα xiaomi.. Που καλυπτει και εγγυηση και φυσικα παρεχουν ολα τα σερβιςγια οποιοδηποτε μοντελο! Και παλι δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο ..Καποιος να επιβεβαιωσει αν γνωριζει! Aυτα τα μοντελα που φερνουν αυτοι εχουν την επισημη εγγυηση των 2 ετων φιλε.Οχι ολα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Δυστυχώς χρειάζεται. Τώρα αν σε καλύπτουν είναι άλλο θέμα πάντως ψυχολογικά βοηθάει όπως και στην μεταπώληση . Είχα πάρει πριν 1 μισή μήνα ένα μικρό xiaomi redmi 4a στην ανιψιά μου δώρο. Να δω και τα xiaomi από περιέργεια (και κόλλησα στη μάρκα) αλλιώς θα τις έπαιρνα Samsung κλασικά χαχα Χρειάστηκε service δεν ακούει η οθόνη. Το έχω στείλει στο σκρουτζομάγαζο το έστειλαν σε σέρβις δικό τους και περιμένω κοντά 10 μέρες.. 50-50 το έχω να τη βγάλω καθαρή... Αν δεν σκέφτομαι μετά την Κίνα.. Ούτε εγγύηση ούτε τίποτα. Είδα και το redmi note 4-64 που είχα πάρει απ το πλαίσιο πριν το Max 2 Ούτε πόσο κάνει η τιμή για αλλαγή οθόνης σε τυχόν σπάσιμο σε μου απάντησαν. Να το στέλνεις να το δούμε μου έλεγαν. Παρόλο που τους έλεγα πως ΔΕΝ έχει σπάσει η οθόνη απλά θέλω να μάθω το κόστος τυχόν αλλαγής της γιατί ήθελα να του κάνω ασφάλεια για σπάσιμο οθόνης. Όποτε και τι "επίσημο" αλλά και απ τα σκρουτζ της xiaomi εδώ είναι άστα... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαθαρά ψυχολογικος λόγος όπως είπες, θυμάμαι ένας δικός μου άνθρωπος πήρε από μεγάλο κατάστημα το s4 καινούργιο τότε και έγινε το κακό έπεσε και έγινε η οθόνη κομμάτια. Καμία εγγύηση δεν τον κάλυψε και του ζήτησαν και ένα 250αρι για αλλαγή οθόνης .Θελω να πω ότι όταν παίρνεις από έξω ξέρεις ότι αυτό έχει τα ρίσκα του, ειδικά αν αλλάζεις συχνά κινητά όπως εγώ ή εγγύηση δεν έχει καμία αξία. Είναι καθαρά για τον μέσο χρήστη αυτόν που θα το κρατήσει χρόνια και πολύ πιθανόν να βγάλει και άλλα προβλήματα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καθαρά ψυχολογικος λόγος όπως είπες, θυμάμαι ένας δικός μου άνθρωπος πήρε από μεγάλο κατάστημα το s4 καινούργιο τότε και έγινε το κακό έπεσε και έγινε η οθόνη κομμάτια. Καμία εγγύηση δεν τον κάλυψε και του ζήτησαν και ένα 250αρι για αλλαγή οθόνης .Θελω να πω ότι όταν παίρνεις από έξω ξέρεις ότι αυτό έχει τα ρίσκα του, ειδικά αν αλλάζεις συχνά κινητά όπως εγώ ή εγγύηση δεν έχει καμία αξία. Είναι καθαρά για τον μέσο χρήστη αυτόν που θα το κρατήσει χρόνια και πολύ πιθανόν να βγάλει και άλλα προβλήματα. Μήπως παραλογίζεσαι; Σοβαρά πιστεύεις ότι το σπάσιμο της οθόνης του κινητού από πτώση έπρεπε να το καλύψει η ερώτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μήπως παραλογίζεσαι; Σοβαρά πιστεύεις ότι το σπάσιμο της οθόνης του κινητού από πτώση έπρεπε να το καλύψει η ερώτηση;Γιατί να μην το καλύπτει; Οι εταιρείες δεν είναι χαζές γνωρίζουν πόσο εύθραυστες είναι οι οθόνες και πόσο συχνά τα ατυχήματα αυτά.. Αλλά εδώ δεν καλύπτουν αρκετές φορές και αυτά που λένε ότι καλύπτουν, γνωστές οι δικαιολογίες για υγρασίες, νερά κλπ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλα ειπαμε.......εαν εσυ εισαι απροσεχτος και σπας το κινητο σου θες να στο φτιαξουν τζαμπα κιολας.....καλα θα ηταν.......:lol: Κανε εξτρα προγραμμα εαν θες να ειναι και στα σπασιματα μεσα,αλλα θα το πληρωσεις κομματακι παραπανω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Καλα ειπαμε.......εαν εσυ εισαι απροσεχτος και σπας το κινητο σου θες να στο φτιαξουν τζαμπα κιολας.....καλα θα ηταν.......:lol: Κανε εξτρα προγραμμα εαν θες να ειναι και στα σπασιματα μεσα,αλλα θα το πληρωσεις κομματακι παραπανω.Βέβαια το θέμα δεν ήταν το σπάσιμο της οθόνης, σαν παράδειγμα το έφερα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευτυχώς πάντως δεν έχω σπάσει οθόνη ποτέ σε κινητό,αλλα δύο φορές που έκανα χρήση εγγύησης δεν αποκόμισα και τις καλύτερες εντυπώσεις.. Edited October 20, 2017 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Χωρις παρεξηγηση αλλα τι να την κανεις την εγγυηση?? Φίλε μου, σωστός.. Πολύ ωραία το είπες, με κάλυψες 100% Αλλά πες το στον επόμενο που θα πάρει το κινητο σου που θα στο πάρει σε τιμή χώμα επειδή δεν είχες απόδειξη αγοράς, κλασικό ελληνικό κόλλημα. Εγώ πάντα περνώ κινητά από το εξωτερικό γιατί έχουν αφενός καλύτερες τιμές και αφετέρου πιο καλύτερα και τουμπανα μοντέλα (βλέπε Samsung και άλλες εταιρείες, εδώ στέλνουν μοντέλα με 4gb ram και με ελλείψεις και στη Κορέα, Hong Kong έχει 6gb ram με τα πάντα) Edited October 21, 2017 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Φίλε μου, σωστός.. Πολύ ωραία το είπες, με κάλυψες 100% Αλλά πες το στον επόμενο που θα πάρει το κινητο σου που θα στο πάρει σε τιμή χώμα επειδή δεν είχες απόδειξη αγοράς, κλασικό ελληνικό κόλλημα. Εγώ πάντα περνώ κινητά από το εξωτερικό γιατί έχουν αφενός καλύτερες τιμές και αφετέρου πιο καλύτερα και τουμπανα μοντέλα (βλέπε Samsung και άλλες εταιρείες, εδώ στέλνουν μοντέλα με 4gb ram και με ελλείψεις και στη Κορέα, Hong Kong έχει 6gb ram με τα πάντα) Και πάλι κερδισμένος είσαι φίλε.....για την τιμή και την εγγύηση λέω....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Σήμερα τελικά πήρε την ota 8.5.9.0 κοιτάξτε και εσείς λογικά που είχατε πρόβλημα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Ναι την κατεβάζω μόλις!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μερικοί έχετε ξεφύγει λίγο. Το να λες ότι θα έπρεπε η εγγύηση να καλύπτει θραύση οθόνης γιατί είναι εύθραυστη είναι σαν να λες θα καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου επισκευή σε περίπτωση τρακαρίσματος. Μη λέμε ότι θέλουμε. Τώρα για το αν χρειάζεται η εγγύηση πάλι προσέξτε λίγο τι γράφετε. Το αν εσείς δεν προσέχετε τις συσκευές σας και τις πάτε τίγκα στα χτυπήματα και στις γρατσουνιές και απαιτείται επισκευή στην εγγύηση μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Σε όλες τις συσκευές μου και είχα και έχω πολλές όποτε χρειάστηκε εγγύηση έγινε η απαιτούμενη επισκευή σε όλες τις γνωστές εταιρείες. Όταν αγοράζεις από Κίνα ξέρεις ότι δεν έχεις εγγύηση και για αυτό παίρνεις και το ρίσκο και πληρώνεις και λιγότερα λεφτά. Άλλο δεν έχω εγγύηση εν γνώσει μου άλλο το δεν χρειάζεται η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μερικοί έχετε ξεφύγει λίγο. Το να λες ότι θα έπρεπε η εγγύηση να καλύπτει θραύση οθόνης γιατί είναι εύθραυστη είναι σαν να λες θα καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου επισκευή σε περίπτωση τρακαρίσματος. Μη λέμε ότι θέλουμε. Τώρα για το αν χρειάζεται η εγγύηση πάλι προσέξτε λίγο τι γράφετε. Το αν εσείς δεν προσέχετε τις συσκευές σας και τις πάτε τίγκα στα χτυπήματα και στις γρατσουνιές και απαιτείται επισκευή στην εγγύηση μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Σε όλες τις συσκευές μου και είχα και έχω πολλές όποτε χρειάστηκε εγγύηση έγινε η απαιτούμενη επισκευή σε όλες τις γνωστές εταιρείες. Όταν αγοράζεις από Κίνα ξέρεις ότι δεν έχεις εγγύηση και για αυτό παίρνεις και το ρίσκο και πληρώνεις και λιγότερα λεφτά. Άλλο δεν έχω εγγύηση εν γνώσει μου άλλο το δεν χρειάζεται η εγγύηση.Καλά φίλε μου πιο ήρεμα, δεν σε είπε κανείς καμπούρη, ο καθένας καταθέτει μια άποψη λογικό είναι να μην συμφωνούμε όλοι με όλους. Από την στιγμή που μιλάμε για υπερκοστολογημενες συσκευές θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ελαστικό το θέμα με τις εγγυήσεις . Νομίζω η πλειοψηφία των συσκευών φτάνει στον καταναλωτή με κόστος υπερδιπλάσιο από αυτό που χρειάστηκε για να φτιαχτεί, οπότε.. Επιπλεον μιλάμε για καθημερινά εργαλεία τα οποία μπαίνοβγαινουν σε τσέπες κλπ, δεν τα μετάχειριζονται όλοι σαν να πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μάλλον μας τρολάρεις με την επιχειρηματολογία σου... Αρχικά μας είπες ότι οι εγγυήσεις είναι άχρηστες, επειδή δεν καλύπτουν σπάσιμο οθόνης από πτώση. Μετά προσπάθησες να το μαζέψεις λέγοντας ότι δεν είναι θέμα το σπάσιμο της οθόνης, απλώς ένα παράδειγμα... Και κατέληξες ότι επειδή βγάζουν κέρδος από την πώληση, θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικές με την εγγύηση. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ ότι ΟΛΕΣ οι εγγυήσεις ΟΛΩΝ των προϊόντων, δεν καλύπτουν βλάβες που προήλθαν από κακή χρήση. Εκτός αν εδώ κολλάει η "επιχειρηματολογία" σου περί καθημερινών εργαλείων... Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση με τέτοια επιχειρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Σήμερα τελικά πήρε την ota 8.5.9.0 κοιτάξτε και εσείς λογικά που είχατε πρόβλημα. Χθες το βράδυ το πέρασα εγώ.. Global stable Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μάλλον μας τρολάρεις με την επιχειρηματολογία σου... Αρχικά μας είπες ότι οι εγγυήσεις είναι άχρηστες, επειδή δεν καλύπτουν σπάσιμο οθόνης από πτώση. Μετά προσπάθησες να το μαζέψεις λέγοντας ότι δεν είναι θέμα το σπάσιμο της οθόνης, απλώς ένα παράδειγμα... Και κατέληξες ότι επειδή βγάζουν κέρδος από την πώληση, θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικές με την εγγύηση. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ ότι ΟΛΕΣ οι εγγυήσεις ΟΛΩΝ των προϊόντων, δεν καλύπτουν βλάβες που προήλθαν από κακή χρήση. Εκτός αν εδώ κολλάει η "επιχειρηματολογία" σου περί καθημερινών εργαλείων... Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση με τέτοια επιχειρήματα.Δεν τρολαρω κανένα,αυτά είναι τα επιχειρήματα μου, ευχαριστώ, δεν προσπάθησα να μαζέψω τίποτα. Το θέμα ήταν κατά πόσο είναι χρήσιμη η εγγύηση ή όχι, τελικά είναι θέμα υποκειμενικό, εγώ απλά ανέφερα ότι το πιο συχνό πρόβλημα με τα κινητά είναι η θραύση οθόνης από την στιγμή που οι εταιρίες δεν την καλύπτουν προσωπικά για μένα δεν είναι και τόσο χρήσιμη. Τόσα χρόνια που έχω κινητό ξαναλέω ουδέποτε έσπασα οθόνη τα κινητά μου τα προσέχω αλλά δύο φορές που χρειάστηκα σέρβις ταλαιπωρηθηκα αρκετά,αυτά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Σήμερα τελικά πήρε την ota 8.5.9.0 κοιτάξτε και εσείς λογικά που είχατε πρόβλημα. Και σε εμένα ήρθε!! Άρα ήταν αυτό που είπαμε, ότι δηλαδή την δίνει σε μερικές συσκευές τυχαία για να δουν εάν θα βγάλει προβλήματα κτλ και ύστερα από μερικές ημέρες την δίνει σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts