kostas123464 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καμιά Ρομ νέα υπάρχη. Μου κολαη πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καμιά Ρομ νέα υπάρχη. Μου κολαη πάρα πολύ. καλησπέρα, δωσε χαρακτηριστικα και τι προβληματα εχεις.... τι rom εχεις? τι ακριβως κολλαει? Σχετικα με το wifi που ειχα αναφερει το πολυ γνωστο προβλημα των κινητων της Xiaomi με τον wifi driver της qualcomm που παιζει στα 2,4ghz στα 20mhz με αποτελεσμα 72mbps συνδεσης (θεωρητικα) τελικα πηρα αυτο https://mikrotik.com/product/hap_ac2 ετσι κι αλλιως το ηθελα και για αλλους λογους δεν το πηρα μονο για το κινητο. οτι και να πω ειναι λιγο....η συνδεση απογειωθηκε, η γραμμη μου παει κομματια στο κινητο επιτελους σαν το pc που εχω gigabit... 5ghz AC τα σπαει το κινητο! Στην ταχυτητα συνδεσης στο wifi λεει 433mbps απο 72! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 καλησπέρα, δωσε χαρακτηριστικα και τι προβληματα εχεις.... τι rom εχεις? τι ακριβως κολλαει? Σχετικα με το wifi που ειχα αναφερει το πολυ γνωστο προβλημα των κινητων της Xiaomi με τον wifi driver της qualcomm που παιζει στα 2,4ghz στα 20mhz με αποτελεσμα 72mbps συνδεσης (θεωρητικα) τελικα πηρα αυτο https://mikrotik.com/product/hap_ac2 ετσι κι αλλιως το ηθελα και για αλλους λογους δεν το πηρα μονο για το κινητο. οτι και να πω ειναι λιγο....η συνδεση απογειωθηκε, η γραμμη μου παει κομματια στο κινητο επιτελους σαν το pc που εχω gigabit... 5ghz AC τα σπαει το κινητο! Στην ταχυτητα συνδεσης στο wifi λεει 433mbps απο 72! :D Καλημέρα. Ρομ έχει την επίσημη την τελευταία. Έχει πολλές εφαρμογές και γενικά κολαη. Υπάρχη καμιά custom rom να του περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλημέρα. Ρομ έχει την επίσημη την τελευταία. Έχει πολλές εφαρμογές και γενικά κολαη. Υπάρχη καμιά custom rom να του περάσω; καλησπέρα, δες εδω https://forum.xda-developers.com/mi-max-2 σε custom roms εχει και μερικες σε android 9! ομως δεν ειναι πλεον στην miui ειναι based on AOSP δλδ στο stadar android το σκετο της Google. Αν σου αρεσει πολυ η Miui ξανασκεψου το... και εννοειτε οτι θες root access και custom recovery TWRP για να βαλεις custom rom και να ξεκλειδωσεις πρωτα τον bootloader. Αλλα αν ειναι θεμα των εφαρμογων θα ελεγα επαναφορα εργοστασιακων να παρεις και backup πρωτα και να βαλεις σιγα σιγα μονο οτι χρειαζεσαι να φυγουν τυχον εφαρμογες που δεν σου χρειαζονται. Την stable rom εχεις ? ή την beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 καλησπέρα, δες εδω https://forum.xda-developers.com/mi-max-2 σε custom roms εχει και μερικες σε android 9! ομως δεν ειναι πλεον στην miui ειναι based on AOSP δλδ στο stadar android το σκετο της Google. Αν σου αρεσει πολυ η Miui ξανασκεψου το... και εννοειτε οτι θες root access και custom recovery TWRP για να βαλεις custom rom και να ξεκλειδωσεις πρωτα τον bootloader. Αλλα αν ειναι θεμα των εφαρμογων θα ελεγα επαναφορα εργοστασιακων να παρεις και backup πρωτα και να βαλεις σιγα σιγα μονο οτι χρειαζεσαι να φυγουν τυχον εφαρμογες που δεν σου χρειαζονται. Την stable rom εχεις ? ή την beta ? την stable rom εχει. ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αυτό που λέγαμε για τις αποσυνδέσεις του WiFi πιο πίσω, το παρατήρησα ξανά, σήμερα. Για περίπου 15sec το WiFi εξαφανίστηκε. Την ίδια στιγμή, στο HTPC το WiFi ήταν κανονικά συνδεδεμένο, το ίδιο και στο κινητό της κοπέλας μου (αυτές είναι και όλες οι συσκευές που συνδέονται). Συνεπώς, υπάρχει κάποιο θέμα, θέλω να πιστεύω software. In any case, το κινητό διανύει μάλλον τις τελευταίες του ημέρες και φαίνεται πως θα αντικατασταθεί με το mi9, εκτός απροόπτου. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Και εγω όταν ειχα το 2 το πάθαινα και τωρα στο 3αρι που εχω. Το ίδιο και ενα redmi note 4. Κλασικό θεματακι των Xiaomi πρέπει να είναι. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Και εγω όταν ειχα το 2 το πάθαινα και τωρα στο 3αρι που εχω. Το ίδιο και ενα redmi note 4. Κλασικό θεματακι των Xiaomi πρέπει να είναι. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το παθαίνει το POCO πάντως... Τουλάχιστον δεν το έχουμε αντιληφθεί. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Καλησπέρα, εμενα δεν εχει συμβει ποτέ αυτο, δεν εχω καταλαβει ποτέ τιποτα και το εχουμε ξαναπει και το προσεχω ιδιαιτερως και δεν το εχω δει ποτε. Επισης εβαλα ενα mikrotik hap ac2 που εχει wireless 5ghz ac, οποτε πλεον σπιτι ελυσα και το θεμα της χαμηλης ταχυτητας του wifi και πλεον και στο κινητο μπορω να απολαυσω την FTTH 100/100 μια χαρα! η ταχυτητα συνδεσης στο mi max2 οταν εχω τερμα σημα wifi λεει διπλα 433mbps οταν στα 2,4 ελεγε μονο 72!!! αλλά σε speedtest πχ ookla δεν παταγε ουτε 50! Καλη Ανασταση και Καλό Πασχα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Δεν ξέρω αν είναι "enhanced max 2" το δικό σου :p αλλά εμένα και κάνα 2 ακόμη που είδα, έλεγε 65 Mbps και όχι 72 (παρότι είναι 50ρα η δική μου σύνδεση). Τώρα που ανανέωσα, μου έδωσαν το νέο speedport plus, το οποίο δεν συγχρονίζει και είτε η γραμμή δεν το θέλει, είτε φταίει το ίδιο το ρουτερ, οπότε δηλώθηκε ως βλάβη για να δούμε τι και πως. Υποθέτω εδώ πως, θα λέει τα ίδια με σένα! Αυτό με το WiFi , όπως έχω ξαναπει, το παρατήρησα και σε άλλα ασύρματα δίκτυα. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα :) Δεν είναι και κάτι groundbreaking, ίσως να φταίει η Developer Rom, δεν ξέρω. Ωστόσο είμαι σε διαδικασίες αγοράς του Mi 9, οπότε μάλλον θα χαιρετήσει το max 2 αλλά θα μου λείψει σαφώς η μπαταρία του. Οποιαδήποτε άλλη σύγκριση θα είναι άδικη, μόνο με το Poco θα μπορέσω να συγκρίνω :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Δεν ξέρω αν είναι "enhanced max 2" το δικό σου :p αλλά εμένα και κάνα 2 ακόμη που είδα, έλεγε 65 Mbps και όχι 72 (παρότι είναι 50ρα η δική μου σύνδεση). Τώρα που ανανέωσα, μου έδωσαν το νέο speedport plus, το οποίο δεν συγχρονίζει και είτε η γραμμή δεν το θέλει, είτε φταίει το ίδιο το ρουτερ, οπότε δηλώθηκε ως βλάβη για να δούμε τι και πως. Υποθέτω εδώ πως, θα λέει τα ίδια με σένα! Αυτό με το WiFi , όπως έχω ξαναπει, το παρατήρησα και σε άλλα ασύρματα δίκτυα. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα :) Δεν είναι και κάτι groundbreaking, ίσως να φταίει η Developer Rom, δεν ξέρω. Ωστόσο είμαι σε διαδικασίες αγοράς του Mi 9, οπότε μάλλον θα χαιρετήσει το max 2 αλλά θα μου λείψει σαφώς η μπαταρία του. Οποιαδήποτε άλλη σύγκριση θα είναι άδικη, μόνο με το Poco θα μπορέσω να συγκρίνω :) καλημερα, τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. τα 2,4ghz στα 20mhz ευρος διαυλου ειναι 72mbps συνδεση, αν λεει λιγοτερο ειναι επειδη εχεις λιγοτερο σημα, το εχω δοκιμασει σε πολλα κινητα της Xiaomi ολα λενε 72. Αν παω μακρια απο το ap μπορει να λεει και 65, αλλα 65 δεν υπαρχει ειναι λογω πτωσης σηματος, πηγαινε πανω του να δεις αν λεει 72. Και τωρα εδω που ειμαι και κοιταξα παλι 72 λεει με τερμα σημα wifi. Δεν εχει να κανει με την γραμμη που αναφερεις ειναι η ταχυτητα συνδεσης με το wireless access point αυτο!!!! το αλλο που πηρα ειναι ενα μηχανημα της mikrotik που εχει και 5ghz ac και με τερμα σημα εχω συνδεση ασυρματη 433mbps. Aν ειχες το speedport 2i εχει προβληματικο wifi ολοι το λενε, το εχω και εδω στο εξοχικο και δεν το δουλευω εχω της mikrotik αλλα ειναι στα 2,4 μονο. Διακοπες στο wifi δεν εχω απλα ειχα αναφερει το θεμα της ταχητητας συνδεσης και μονο γιατι ο driver της qualcomm που εχουν τα Χiaomi παιζει ΜΟΝΟ σε 20mhz ευρος διαυλου στα 2,4 και το μεγιστο ειναι 72mbps συνδεσης με τερμα το σημα του wifi. Επειδη το δικο μου wifi δεν κανει διακοπες δεν σημαινει οτι λες εσυ ψεματα, ουτε ειπα εγω ποτε κατι τετοιο!!! απλα το δικο μου ΔΕΝ κανει διακοπες! Eχω βρει τροπο διορθωσης αλλα θελει να εχεις root και δεν εχω και δεν βαζω γιατι και δεν μου χρειαζεται και εχω ακομα εγγυηση πολυ, αλλα θελω να παιζει και το nova go στο κινητο. μια τυχαια αναζητηση εχει ΑΠΕΙΡΑ θεματα με το ιδιο προβλημα σχεδον σε ολα τα μοντελα της Xiaomi δες αναφερουν 72mbps στα 2,4 https://en.miui.com/thread-782848-1-1.html ετσι τα λεει και εμενα αν συνδεθω στα 2,4 ΕΦΟΣΟΝ εχω τερμα σημα στο wifi αλλιως λεει λιγοτερο, εχω δει και εγω 65 αλλα ειχα μια γραμμη μειων στο σημα. Nα εχεις υποψην οτι το κινητο που λες μπορει να κανει το ιδιο....οποτε ψαχτο πριν το παρεις, αλλιως θα πρεπει να παρεις σπιτι σου μηχανημα 5ghz ac αν θες μεγαλυτερη ταχυτητα. Δεν το εχω πετυχει ακομα αλλα στα forums βλεπω οτι ολα μαλλον τα μοντελα της εχουν το ιδιο προβλημα, καλα δεν μπορουν να το φτιαξουν???? μαλλον ειναι στην miui 10.2 το προβλημα πιστευω να φτιαχτει στην επομενη εκδοση και βασικα η qualcomm φταιει. Edited April 29, 2019 by Nikifoross root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Σε 3 κινητά , λέει 65Mbps. Τι να σου πω, μπορεί όπως λέω να ευθύνεται η developer rom. Στο POCO της κοπέλας μου (μαμά rom), λέει 130Mbps. Αυτά, με το κινητό μπροστά στο router. Αν είναι αυτός ο δίαυλος που λες, τότε το POCO ψεύδεται :p Έχω, όντως το speedport 2i , αλλά τα άλλα router ήταν διαφορετικά που δοκίμαζα. Όλα όμως τα κινητά ήταν με την Dev Rom. Δεν θα τα χαλάσουμε για 7Mbps, τα οποία δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς :p Προφανώς και το router παίζει ρόλο , αλλά νομίζω κάτι άλλο περιορίζει τα κινητά που είδα, και αυτό λογικά, είναι η Rom. Αν το speedport plus δεήσει να συγχρονίσει (αναμένω να δω τι μπορεί να φταίει), θα επανέλθω, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού δεν υπάρχει και πάνω από 50Mbps στην περιοχή που είμαι. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Καλησπέρα, οπως ειδες στο post που εβαλα για 72 λενε, και ας μιλησουμε μονο για τα xiaomi οσα εχω δοκιμασει 72 λενε και σε παρα παρα πολλα ap's. Eγω 65 βλεπω με μια μπαρα wifi λιγοτερη. Αυτα που λεω τα εχω δοκιμασει σε τουλαχιστον 10 ap's διαφορετικων σημειων και μαρκων και παντου λεει 72 και χτες που ειχα κοσμο και ειχαν και αλλοι κινητα xiaomi τα κοιταξα ολα ενα ενα και ΟΛΑ λεγανε παλι 72!! ακομα και το παλιο μου κινητο zopo 980 1/16/quad MTK 1.2 και με custom rom miui 9 beta παλι 72 λεει! το περιεργο ειναι οτι εχει Ν και αυτο παλι τα ιδια κανει??? αρα απο παλια ηταν αυτο το προβλημα ? η rom ειναι port απο redmi note 4. Δεν θα το ειχα προσεξει ποτε αν δεν ειχα inalan, και δεν ειναι απλα 100/100 αλλα εχω αρκετο bonus+ λογω gigabit οποιος ενδιαφερεται πληροφοριες ΜΟΝΟ με PM. Μαλιστα για τον ιδιο λογο αγορασα και στικακι 5ghz ac για να αναβαθμισω και αλλες συσκευες. Σχετικα με τις ταχυτητες τωρα εκτος την μειωση του σηματος ειναι αναλογα και το access point τι ταχυτητες δινει. Τελικα σε μερικα μπορει να λεει και 65 οπως και 130 σε σωστο διαυλο ευρους 40mhz. Oμως τα περισσοτερα δινουν ταχυτητες 150mbps που ειναι η θεωρητικη μεγιστη του Ν με ευρος διαυλου στα 40mhz. Ενω το ιδιο μηχανημα αν εχει 20mhz τοτε δινει τα μισα αλλα για καποιο λογο τα δειχνει σαν 72, αυτο πχ βλεπω στα mikrotik να γινεται που εχω 4 εσωτερικα ap's. Δλδ αν συνδεσω τον λαπτοπ μου στο ιδιο μηχανημα λεει 150 σε Ν ενω το κινητο λογω του προβληματος με τον driver της Miui λεει 72mbps. Στα 5ghz AC λεει 433mbps! ειναι καθαρα και θεμα AP εφοσον εχουμε ΤΕΡΜΑ σημα στο wifi γιατι οσο μειωνεται ριχνει την ταχυτητα συνδεσης. Σε λιγο θα βαλω και φωτος ταχυτητων συνδεσης wifi για του λογω το αληθες. Edited April 29, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Δεν χρειάζεται τόση ανάλυση για κάτι τόσο ασήμαντο, imo. Μπορεί να έτυχε στα μόντεμ που είδα, να υπάρχει θέμα, αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό. Μπορώ κι εγώ να βάλω φώτος, what will be the point? Το POCO έχει 130, αυτό 65 μπροστά στη συσκευή, and that's that. Δεν υπάρχει κανένα repeater ή access point παρά μόνο το ίδιο το μόντεμ. Το κινητό και, γενικά, ο sd625, έφαγε τα ψωμιά του. Πλέον δεν με καλύπτει πλην της μπαταρίας του. Αν είναι να κάνω κάθε τόσο reset μπας και κερδίσω κάτι ψιλά σε ταχύτητα, άστα να πάνε. Για αυτό θα πάω σε κάτι δυνατότερο, μπας και το κρατήσω περισσότερο. 1.5 χρόνο είμαι με το max 2, δεν με πρόδωσε, αλλά το συγκρίνεις με το POCO που πλέον κάνει όσα λεφτά δώσαμε για το max 2 (και συγκριτικά, η τιμή του ήταν πολύ χαμηλότερη αναλογικά με το τι προσφέρει) και απλά...δεν υπάρχει σύγκριση. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Ωραια να μην κανω τον κοπο τοτε, δεν πειραζει. Εμενα με ενδιεφερε τοσο για να μπορω να πιασω την ταχυτητα της ftth γιατι ξεπερναει το θεωρητικο οριο του Ν πλεον ασχετα οτι δεν το πιανει η xiaomi γιαυτο αναβαθμισα το ασυρματο δικτυο μου στα 5ghz. Οποτε να μην το αναλυσω αλλο. Ελπιζω μονο καποτε η qualcomm να φτιαξει τον driver γιατι ειναι πολυ κριμα και αυτο γινεται σχεδον σε ολα τα Xiaomi με Miui rom! λογικα με custom rom δεν πρεπει να εχει προβλημα αλλά ποτέ δεν ξερεις. Αν και μπορει να επισκευαστει το προβλημα αφου θα υπαρχει root access για την παρεμβαση. Γενικα δεν αλλαζω ευκολα κινητα, πρεπει πρωτα να τους πιω το αιμα και με αλλαγες roms, custom recovery κτλ και εφοσον πανε αργα τοσο που να κοβω φλεβες μονο τοτε θα αλλαξω. Με το mi max 2 ειμαι 100% ευχαριστημενος, μονο με το wifi μου την εσπασε η ταχυτητα αλλα βρηκα την λυση. Το προηγουμενο που ανεφερα πριν το ειχα απο Μαιο 2013 και πηρα το mi max 2 Ιανουαριο 2018 και εχει εγγυηση μεχρι 2020, μετα θα παιξει πολυ παιχνιδι με ολες τις roms και βλεπουμε μετα. Εχει και roms με android 9 πλεον και θα ηθελα να τις δω ολες αν και ειναι AOSP (google stock android) δλδ δεν ειναι miui based και ισως να μου λειψει η miui αλλα θα δουμε. Eξαλου δε νομιζω η Xiaomi να δωσει αλλη εκδοση android θα μεινει για παντα στο 7.1.1 οποτε η αλλαγη σε custom rom επιβάλλετε απλα, τουλαχιστον για εμενα αλλα θα το κανω εφοσον ληξει η εγγυηση. Δεν πληρωσα τοτε 30 ευρω παραπανω για να την χαλασω! Tι ειναι το POCO που αναφερεις? επειδη δεν τα παρακολουθω καν, μηπως εννοεις το Xiaomi pocophone F1? Οντως εχεις δικιο σε αυτο αλλα ισχυει για μενα οτι ειχα γραψει πριν απο πανω. Μηπως να δοκιμαζες καμια custom rom με android 9 που δεν ειναι miui based αλλα AOSP οποτε σιγουρα θα ειναι ποιο γρηγορο? δεν ξερω τι εφαρμογες τρεχεις ή τι εχεις, εγω δεν παιζω ΠΟΤΕ παιχνιδια σε κινητο και μου φαινεται οτι παει πολυ γρηγορα. Ισως επειδη δεν εχω κατι καλυτερο βεβαια, αλλα οτι θελει και οπως το βλεπει ο καθενας. Εφοσον δεν με ενοχλει κατι δεν το αλλαζω. Reboot σπανιοτατα να κανω. Τι σου κρεμαει η cpu ή η ram? ετσι απο περιεργεια μπορεις να πεις σε ποια ή ποιες εφαρμογες σου φαινεται το προβλημα? thanks! Υ.Γ εκει που εχεις spoiler βλεπω μονο μαυρες μπαρες! αλλα τελικα μονο στο PC, ειδα απο το κινητο με το tapatalk τι γραφεις. Οποτε εκανα λιγο edit τα απο πανω. Edited April 29, 2019 by Nikifoross spoiler black! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Καλά έκανες και κάνεις τον κόπο, κάποιον τον ενδιαφέρουν τα παραπάνω :) Το να έχω φουλ ταχύτητες 50/100/150 Mbps σε ένα κινητό , το θεωρώ άσκοπο. Αν θέλω να τις αξιοποιήσω, θα το κάνω από το PC μου :) Δεν θα αλλάξει κάτι στο πως σερφάρω σε ένα κινητό. Άλλα με απασχολούν, όπως κατάλαβες! Όσο για το POCO, ναι αυτό εννοώ. Γνωρίζω τι είναι AOSP man, δεν πήρα χτες android πρώτη φορά :p Είχα Custom Roms στα περισσότερα κινητά μου. Το θέμα είναι πως βαρέθηκα. Τουλάχιστον, μπορεί να είναι 7.1.1 αλλά δίνει κάποια security updates (unlike LG η οποία έδωσε μια BETA Nougat και κανένα Update ασφαλείας - πολύ κακή σε αυτό). Το θέμα είναι και ο CPU πλέον. Ότι custom και να φορέσεις, θα είναι σίγουρα πιο optimized, αλλά δεν θα κάνει τον CPU ταχύτερο. Μπορεί να αξιοποιεί καλύτερα τα όποια resources. Αλλά τις ίδιες εφαρμογές θα περάσω, τα ίδια σκαλώματα θα τρώει, eventually. Γενικά, το κινητό δεν είναι σβέλτο. Βλέπω την σβελτάδα του Pocophone και μου έρχεται να κλάψω, και πίστεψέ με, δεν έχει λίγα πράγματα περασμένα μέσα η κοπέλα μου ;) Της πήρα το Poco για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Είχε το redmi note 4x (Sd 625 και αυτό). Καλό,χρυσό, αλλά κάθε μέρα που περνούσε ήταν πιο αργό. Δυστυχώς, ευθύνονται και οι εφαρμογές για αυτό, βαραίνουν συνεχώς και κάποια στιγμή τα πάλαι ποτέ mid range κινητά, γίνονται low end. Δεκέμβρη του 17 το πήρα. Συνήθως 1.5 χρόνο μου βγάζουν τα κινητά μου, άνετα. Δεν με απογοητεύει το max 2, αλλά κάποια πράγματα (βασικά), τα θέλω ταχύτερα. Και ξέρω πως ότι και αν πάρω, σε κάποιο διάστημα θα παλιώσει, but that's it με την τεχνολογία. :) Το spoiler το έβαλα χειροκίνητα από το PC :) Έχω αφήσει το Tapatalk καιρό τώρα :p btw, σίγουρα θα κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα, soon ,μιας και το κινητό σκοπεύω να το κρατήσω. Δεν βρίσκω λόγο να το πουλήσω, όχι στην τιμή που θα μπορούσε να φύγει. Έχει και μια φθορά που θα ρίξει την τιμή του περισσότερο, οπότε θεωρώ πως καλύτερα είναι να μου μείνει για backup (αν και έχω το G4 και το optimus G ακόμα, αλλά καμία σχέση! ) Edited April 29, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 (edited) Έχεις δίκιο στα παραπάνω έτσι είναι. Όπως βολεύεται ο καθένας. Εμένα μου χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα άσχετα με την γραμμή. Με το κινητό θα δοκιμάσω τα πάντα και εφόσον δεν με καλύπτει μόνο τότε θα το αλλάξω και εννοείτε όχι πώληση. Εδώ και χρόνια δεν πουλάω τίποτα πλέον. Προτιμώ να το έχω backup και να χαρίσω παλιότερα μου. Πάντα κρατάω το προηγούμενο μου κινητό έστω για backup. Έχω και twin Sim γιαυτό. Στα κινητά μου βγάζω άνετα τρία χρόνια και λίγα λέω. Το προηγούμενο κινητό το παρατραβηξα λίγο :P φτάνοντας σχεδόν στα 5 χρόνια! που είναι και το ρεκόρ μου. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 29, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Καλημερα, καλο μηνα! οπως ολα δειχνουν αρχιζει να ερχεται η Miui 10.3! ελπιζουμε να διορθωσει και το προβλημα με τον driver της qualcomm με την απουσια του ευρους διαυλου 40mhz στα 2,4ghz..... οπως λεει εδω στα προηγουμενα mi max θα ειναι η τελευταια που θα παρουν, ευτυχως δεν λεει για το δικο μας.... https://gr.gizchina.com/2019/03/04/miui-10-3-last-update-xiaomi-smartphones/ Eπισης ειδα στο επισημο site που εχει τις roms οτι σε αλλα μοντελα εχει ηδη 10.3 πχ στο mi max 3, προφανως παλι τελευταιοι θα την παρουμε... Υ.Γ νομιζα οτι θα ενωσει τα ποστς οπως γινεται σε αλλα forums αλλα τα εβαλε χωρια! σορρυ... Edited May 1, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ενώνονται τα ποστ λογικά μετά από κάποια ώρα, όχι 2 μέρες μετά :p Καλό μήνα :) Αυτό το fix που λες θα δοθεί μόνο σε global stable ή και Developer; I wonder. Ωστόσο με το που πάρω στα χέρια το mi9 (λογικά σε 10 περίπου μέρες), θα κάνω αίτημα ξεκλειδώματος και τα συναφή για το mi max 2 :) Θα μείνει για 2ο,γιατί το αγάπησα το κινητό! Αν βρω κάποια AOSP Rom που να αξίζει, θα ασχοληθώ! Να δούμε και τι ψάρια πιάνει χωρίς MIUI :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 καλησπέρα, για το fix το υποθετω εγω, δεν ξερω αν θα γινει, καπου που ειδα τι εχει παραπανω δεν το αναφερει αλλα ηταν για αλλο κινητο και δεν γνωριζω αν εκεινο το μοντελο ειχε το προβλημα. Και εγω καποια στιγμη θα ασχοληθω με αλλες roms αλλα οχι ακομα οσο εχει εγγυηση. Παντως πλεον εχουμε αρκετες επιλογες και νομιζω εχω δει και αλλη ακομα εκτος απο αυτες εδω περα : https://www.xda-developers.com/android-pie-custom-roms-xiaomi-mi-max-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Ευχαριστώ για το link, θα τιμηθούν μόλις μπορέσω! Αυτό πάντως για την Qualcom που λες ,που το έχεις δει; Το poco συνεχίζει να έχει 130Mbps ενώ το max 2 65 , πάντα στο entry 2i (Κυριακή έρχεται τεχνικός σπίτι γιατί κάτι τρέχει και θέλει να δει για ποιο λόγο δεν συγχρονίζει το speedport plus, με το που το βάλω - αν το βάλω επιτέλους - θα επανέλθω με τις διαφορές - όπως επίσης και μόλις πάρω το mi9, θα ενημερώσω) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) Ευχαριστώ για το link, θα τιμηθούν μόλις μπορέσω! Αυτό πάντως για την Qualcom που λες ,που το έχεις δει; Το poco συνεχίζει να έχει 130Mbps ενώ το max 2 65 , πάντα στο entry 2i (Κυριακή έρχεται τεχνικός σπίτι γιατί κάτι τρέχει και θέλει να δει για ποιο λόγο δεν συγχρονίζει το speedport plus, με το που το βάλω - αν το βάλω επιτέλους - θα επανέλθω με τις διαφορές - όπως επίσης και μόλις πάρω το mi9, θα ενημερώσω) Καλησπέρα, και εγω θα τιμησω αλλες roms οταν ληξει η εγγυηση δλδ απο του χρονου! θελω πρωτα να παω και σε beta βεβαια. Αυτο το λεγανε στο επισημο forum της miui εχω κανει αναφορες μερικα ποστς πισω και επισης ειχα δωσει και link με την λυση με παρεμβαση σε ενα αρχειο της miui rom που θελει ομως root access. Τα βρηκα τα ελεγα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452768&page=207 ποστ #3100 αλλα εχω αναφερθει και μερικα links πισω. Το προβλημα το λεει ποιο ειναι ακριβως εδω περα : https://en.miui.com/thread-577077-1-1.html Yπαρχει σχετικη συζητηση εδω http://en.miui.com/thread-782848-1-1.html (αναφερετε σε αλλο μοντελο αλλα οπως ειπα ειναι σε παρα πολλα μοντελα της Xiaomi με miui rom το ιδιο προβλημα!). και η λυση ειναι εδω : https://xiaomifirmware.com/guides-and-tips/how-to-support-wi-fi-40mhz-channel-on-xiaomi-snapdragon-phones/ οπως θα δεις λεει 65 και 135 ενω αλλοι που το εκαναν λενε οτι πιανουν 150 και εμενα γενικα 150 πιανουν οι συσκευες μου με τερμα σημα στα 2,4 Ν δλδ 40mhz ευρος διαυλου. Πως γινεται και απο τι εξαρταται δεν το ξερω δυστυχως. Το poco δεν εχει miui rom ? Eμενα οπου και αν το εχω συνδεσει τουλαχιστον 10 aps διαφορων μαρκων λεει 72mbps οπως και στο speedort 2i σε 2 κιολας εξοχικο και δουλεια, σε mikrotik ap's (4 μοντελα) σε 3 μοντελα της tplink και σε 2 μοντελα της ΖΤΕ. Moυ λεει 65 μονο οταν εχω μια γραμμη wifi λιγοτερη απο το τερμα. Edited May 4, 2019 by Nikifoross links προβληματος wifi 2.4ghz μονο στα 20mhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) MIUI 10 κανονικά έχει και το POCO. Ορίστε για του λόγου το αληθές σχετικά με τα 65Mbps (ακριβώς μπροστά στο ρούτερ): http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67239&stc=1&d=1556986313 Τα μισά ακριβώς από το POCO. Edited May 4, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) Δεν γνωριζω γιατι αλλα κινητα της xiaomi εχουν προβλημα και αλλα οχι, το σιγουρο οπως ειδες ειναι οτι φταιει ο driver της Qualcomm ισως εχει θεμα αναλογα το H/W σε καθε μοντελο που ειναι για το wifi και δεν εχουν ολα το ιδιο? δεν ξερω, παντως ειναι σε πολλα μοντελα δεν ειναι μονο στο mi max2 το προβλημα, αμα κανεις αναζητηση στο google θα το δεις. επισης δεν γνωριζω γιατι σε αλλα κινητα λεει 65mbps στα 2,4ghz με 20mhz ευρος διαυλου και 130mbps με 40mhz, ειναι αναλογα το access point μαλλον σε καθε ρουτερ δεν ξερω. Το κινητο συγκεκριμενα που λεμε εδω το εχω δοκιμασει οπως ειπα πριν σε 11!!! access points και λεει παντου 72mbps οπως λενε και σε αρκετα forums και αλλες συσκευες μου πχ μια wifi camera που εχω εγω λεει 150 στο mikrotik hap ac2 που χρησιμοποιω τωρα, οπως και το λαπτοπ μου. Τωρα κοιταξα το ταμπλετ μου ενα φτηνιαρικο που εχω και λεει 135mbps στο ιδιο μηχανημα συνδεδεμενο με την ip camera και σε εκεινη λεει 150! δεν βγαζουμε ακρη ειναι αναλογα το wireless μηχανημα που συνδεομαστε, το μηχανημα που συνδεουμε και την αποσταση, το σημα, ισως και η συχνοτητα να παιζει ρολο. Οποτε ας το αφησουμε αυτο δεν θα βγαλουμε ακρη. Το θεμα ειναι οτι σε πολλα μοντελα της Xiaomi στα 2,4ghz ΔΕΝ παιζει σε ευρος διαυλου που θα επρεπε για το Ν στα 40mhz αλλα παιζει ΜΟΝΟ στα 20 με αποτελεσμα να χανουμε την μιση ταχυτητα! εμενα με inalan FTTH 100/100 δεν μου βγαζει πανω απο 40-45 σε speedtest οταν στα 5ghz ac παει πολυ παραπανω απο τα 100 ισοδυναμη ταχυτητα δειχνει με το desktop pc που εχει gigabit καλωδιακη συνδεση. αυτο εμενα με πειραζει γιαυτο αναβαθμισα και το δικτυο μου σε 5ghz ac γιαυτο και το εκανα τοσο θεμα εξαρχης και ολο ξεκινησε γιατι αρχικα εκανα απο το κινητο τα speedtests και νομιζα οτι ειναι χαλασμενη η γραμμη μου δλδ η οπτικη ινα! :lol::lol::lol: Τις προαλες που ειπα να ανεβασω φωτος μου ειπες οτι δεν χρειαζεται και δεν ανεβασα, οποτε τις ανεβαζω τωρα. Δεν ειπα οτι δεν σε πιστευω απλα λεω τι λενε τα δικα μου μηχανηματα. Οπως θα ειδες και στα links που εδωσα αλλου λενε για 72mbps και στο αλλο με την λυση λεει 65 και 130! ο αλλος απο κατω λεει οτι το εκανε σε αλλο κινητο και ειπε οτι βλεπει 150....εγραψα γιατι γινονται αυτα. Στα 5ghz ac λεει 433 mbps!!!! ειναι αναλογα τι δινει το καθε μηχανημα που συνδεομαστε και τι υποστηριζει η συσκευη μας! οπως το ταμπλετ μου λεει με τερμα σημα 135! Στα 5ghz ac το ευρος διαυλου ειναι 80mhz! To mi max 2 το εχεις root εσυ ? Ανεβασα απο ταπαταλκ δεν ξερω γιατι τις δειχνει μεγαλες...σορρυ! Edited May 4, 2019 by Nikifoross Screenshots wifi mi max 2,4ghz 20mhz και 5ghz 80mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Δεν είμαι rooted. Θα τα κάνω όλα μαζί σύντομα πάντως. Αύριο θα έρθει τεχνικός να δει για ποιον λόγο δεν συνδέεται/συγχρονίζει το Speedport Plus που έλαβα. Δίνει όμως WiFi σήμα στα 5Ghz, θα δοκιμάσω εκεί να δω τι μου λέει και θα βγάλω και ένα screenshot. Το ίδιο θα κάνω και με το Poco! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts