Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή το 1 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες θες να πεις τωρα;

Από το να σου πω πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες έχεις να προσφέρεις κάποια λύση, γιατί το να γράφουμε, στο πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες δεν βλέπω που μπορεί να βοηθήσει στην δική μου περίπτωση.

Σε άλλους αρέσει το 1 σε άλλους το 2.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Καλημέρα σε όλους!

Ευτυχής κάτοχος του θηρίου από εχθές και ακόμα το εξερευνω

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει - μου πει πως θα αποκλείσω τις εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη όπως είχα στο LG;

Βρήκα την επιλογή αλλά δεν μπορώ νομίζω να αποκλείσω μόνο τις αποκρυψεις

Επίσης θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε μια εφαρμογή η ρύθμιση του τηλεφώνου που να καταργεί το πρόθεμα +30 απο τους αριθμους. Έκανα restore τα μηνύματα μου και έχουν γίνει χάλια εξαιτίας αυτου...

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by SkenaDena

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα στην παρέα..

Είμαι και εγώ κάτοχος του μικρού "θηρίου" εδώ και 2 μήνες... και όλα καλά με Version 8.5.9.0 Global Stb

Το μοναδικό του θέμα είναι το ΒlueΤooth.

Σε πάρα πολλές συσκευές που έχω δοκιμάσει με εκδόσεις Hardware ΒΤ από v2.1 έως και 4.2, και διαφορετικής εταιρείας ακουστικά, από ακριβά μέχρι και πιο φτηνά, στις συνομιλίες μου κάνει τα κλασσικά "σπασίματα" στον ήχο,σε σημείο να μην μπορέσω να μιλάω αλλά και να μην με ακούνε.

Έχεi κανείς το ίδιο θέμα;

Έχετε κάτι να προτείνετε σε μορφή ρύθμισης ή firmware, δεδομένου ότι λόγο όγκου αλλά και ΚΟΚ (τροχαία) με βολεύει αφάνταστα η χρήση ΒΤ;;.:(

Σας ευχαριστώ ...

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

Από το να σου πω πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες έχεις να προσφέρεις κάποια λύση, γιατί το να γράφουμε, στο πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες δεν βλέπω που μπορεί να βοηθήσει στην δική μου περίπτωση.

Σε άλλους αρέσει το 1 σε άλλους το 2.

Για κατσε μισο λεπτο,εσυ το 1 δεν εχεις?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για κατσε μισο λεπτο,εσυ το 1 δεν εχεις?

Έχω και τα 2 μην κοιτάς την υπογραφή μου, έχω σχεδόν αν θυμάμαι καλά το mi max pro ένα χρόνο, και εδώ και 2 μήνες το mi max 2 και εδώ μιλάμε για το 2 για αυτό και έκανα εδώ την ερώτηση μου σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ανά είναι και πρόβλημα δεν το ξέρω απλά όπως είπα σε κείμενα όπως στο παραπάνω ποστ μου στο κέντρο εστιάζει άψογα και στις πλευρές τις φωτό του κειμένου που τράβηξα έχει θολούρα, σε φωτογραφίες τοπίων δεν το παρατηρώ.

Edited by xloupas
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Έχω και τα 2 μην κοιτάς την υπογραφή μου, έχω σχεδόν αν θυμάμαι καλά το mi max pro ένα χρόνο, και εδώ και 2 μήνες το mi max 2 και εδώ μιλάμε για το 2 για αυτό και έκανα εδώ την ερώτηση μου σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ανά είναι και πρόβλημα δεν το ξέρω απλά όπως είπα σε κείμενα όπως στο παραπάνω ποστ μου στο κέντρο εστιάζει άψογα και στις πλευρές τις φωτό του κειμένου που τράβηξα έχει θολούρα, σε φωτογραφίες τοπίων δεν το παρατηρώ.

A ok,αλλαξε την....:p

Κοιτα να δεις τωρα,σε 4 διαφορετικα που τσεκαρα δεν εχει θεμα σαν αυτο που γραφεις.

Χαιρετώ την παρέα, κάτοχος από εχθές το φοβερού Mi Max 2. Δεν έχω λόγια πραγματικά, Όλα τα λεφτά η μπαταριά απλά δεν υπάρχει, Οθονάρα,ήχος,κλήσεις, ακουστικό, σχεδόν όλα είναι τέλεια για κάποιον που ξέρει τη θέλει. Σίγουρα η κάμερα είναι στο μέσο όρο αλλά είπαμε είναι μια κατηγορία μόνο του το εργαλείο στα λεφτά του.
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Μπαταρία ατέλειωτη?

Τοπαμε αυτο δεκαδες φορες φιλε.......;)

Μπαταρία ατέλειωτη?

Καμία σχέση με το v10 που εχεις και είχα κ εγω ...

Πλέον με το θηρίο φευγω για 8 ωρες με 40% και δεν φοβάμαι οτι θα μείνει και θα μου κλείσει !

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

V10 είχα και εγώ, στο θέμα μπαταρίας ήταν απλά τάφος, ούτε μέρα δεν έβγαζε.

Παιδιά το 3ημερακι βγαίνει χαλαρά με φουλ χρήση, όλη μέρα δεδομένα ανοιχτά κτλ. Σε αυτό τον τομέα είπαμε δεν έχει ανταγωνιστή!!! :)

Κάτι άσχετο, πιστεύετε ότι με την γρήγορη φόρτιση που έχει το κινητό μας, χαλάει σιγά σιγά την μπαταρία? Edited by vtag

Κάτι άσχετο, πιστεύετε ότι με την γρήγορη φόρτιση που έχει το κινητό μας, χαλάει σιγά σιγά την

Μπαταρια εννοεις...........οχι συμφωνα με τους κατασκευαστες.

Παιδιά το 3ημερακι βγαίνει χαλαρά με φουλ χρήση, όλη μέρα δεδομένα ανοιχτά κτλ. Σε αυτό τον τομέα είπαμε δεν έχει ανταγωνιστή!!! :)

Δεν ξέρω κάνετε εσείς αλλα εμενα μου βγάζει σχετικά εύκολα ένα 24ωρο ... άντε πές 27 ώρες max ... δεν εχω δει παραπάνω τωρα 3 μερες που το έχω

Μπαταρια εννοεις...........οχι συμφωνα με τους κατασκευαστες.

Γιατί σε άλλο φόρουμ διάβασα κάτι σχόλια του τύπου ότι το κάνουν και επίτηδες οι εταιρείες που βάζουν γρήγορους φορτιστές στα κινητά για να χαλάνε πιο γρήγορα οι μπαταρίες και να αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε καινούργια κινητά/μπαταρίες κτλ.! Και ότι το καλύτερο είναι να τα φορτίζουμε με απλούς και ας υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

MIUI 9 compatibility

Stable: November 3, 2017

Redmi Note 4 / Mi MIX 2 / Mi Max 2

http://en.miui.com/zt/miui9/update.html

ερχεται..

Άντε να δούμε!!! Μακάρι εκείνη την ημέρα να έρθει σε όλους μας ταυτόχρονα και όχι σε κύματα όπως συνηθίζεται!

Λογικά σε όλους θα έρθει ταυτόχρονα, μια global όλα κινέζικα είναι. Εκτός και δώσουν προτεραιότητα στην κινεζική έκδοση. Θα δούμε 2 μέρες έμειναν.

Δεν ξέρω κάνετε εσείς αλλα εμενα μου βγάζει σχετικά εύκολα ένα 24ωρο ... άντε πές 27 ώρες max ... δεν εχω δει παραπάνω τωρα 3 μερες που το έχω

Sot ποσο εχεις φιλε?

Ας πούμε τώρα που είδα το μήνυμα σου. 10 ώρες λειτουργίας με 1.5 ώρα οθόνη και είμαι στο 65 % ενώ βλέπω αλλά άτομα και είναι πολύ πιο ψηλά με αυτά τα στατιστικά 127e30a126bfcae056a8cebc6e62f8db.jpgc5c74992842de4efb66958b78050646f.jpg04def162e3ca0385de9ebd2c9ccd7dfa.jpg39541210482daaa7f529e4fc98925d5f.jpg

Πρωινή... πρωινή...:)

iA1sO

I3KMj

mFfuD

Edited by bpanos

OTA φιλε μου?

OTA πρωί, πρωί....

Την πέρασα... και μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι ανησυχητικό... :(

Τρελές αλλαγές σε interface δεν είδα.. η μπαταρία σαν να φεύγει πιο γρήγορα, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου...

Θα επανέλθω... :rolleyes: