Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνω για τα λεφτα ...!

η μπαταρια η οθονη το ραδιο και τα ηχεια ειναι βασικος λογος που με εχουν κανει να το βαλω στο ματι ..!

με την καμερα εχω καλομαθει γιατι παντα οι συσκευές που αγοραζα ειχαν κορυφη καμερα και εκει θα χαλαστω ..

θα κρατησω ομως το lg να το εχω μονο για photos η κατι τετοιο .. (αν τελικα το αγορασω ..) ...

παιδια η μπαταρια αν τυχων χαλασει η γενικα αν θες να κρατησεις το κινητο καιρο και θες να παρεις καινούργια αλλαζει ευκολα ?

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω εχω παντα 2 μπαταριες μαζι μου οποτε δεν εχω θεμα ..αλλα ναι συμφωνω οτι απο ενα σημειο και μετα κουραζει λιγο και αυτο ..

Πόσο σου βγάζει sot το LG v10;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συμφωνω για τα λεφτα ...!

η μπαταρια η οθονη το ραδιο και τα ηχεια ειναι βασικος λογος που με εχουν κανει να το βαλω στο ματι ..!

με την καμερα εχω καλομαθει γιατι παντα οι συσκευές που αγοραζα ειχαν κορυφη καμερα και εκει θα χαλαστω ..

θα κρατησω ομως το lg να το εχω μονο για photos η κατι τετοιο .. (αν τελικα το αγορασω ..) ...

παιδια η μπαταρια αν τυχων χαλασει η γενικα αν θες να κρατησεις το κινητο καιρο και θες να παρεις καινούργια αλλαζει ευκολα ?

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω εχω παντα 2 μπαταριες μαζι μου οποτε δεν εχω θεμα ..αλλα ναι συμφωνω οτι απο ενα σημειο και μετα κουραζει λιγο και αυτο ..

Φιλε εαν θες καλες foto επιπεδου απο κντ θες και αρκετα κατοσταρικα......οποτε κοιτα κατι αλλο,και φιλικα παντα οχι lg......:p

Μπαταρια που σου βγαζει 10-11 ωρες sot και με οθοναρα 6.44 και θες και αλλο.....:blink:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έχω παρατηρήσει μερικές φορές ότι ενώ το έχω στο δυνατό και βαράει κανονικά στις κλήσεις κάποιες φορές δεν χτυπάει ότι ήρθε νέο sms και το καταλαβαίνω από την μπάρα ειδοποιήσεων που το βλέπω! Σας έχει τύχει?

Καλησπεριζω την παρεα.

Απο σημερα κατοχος του εργαλειου. μεταβαση απο samsung note 2 που ειχα προβληματα τον τελευταιο χρονο και με αφησε πριν 10 ημερες δυστυχως :(. δεκα ημερες αντεξα με το htc hd2 που ειχα πριν ΟΧΙ για το τι θα παρω αλλα για να χρεωθω.

μακαρι να αντεξει οσο και τα προηγουμενα μου κινητα (δεν αλλαζω ευκολα κινητο εκτος αν χαλασει ή βρω μεγαλη ευκαιρια).

χαλασε ο νοτης αλλα στα λεφτα το max 2 ειναι ευκαιρια. :lol:

Κάτι που παρατήρησα σήμερα στην κάμερα και με προβληματίζει πολύ τράβηξα ένα διαφημιστικό έγγραφο και αν παρατηρήσετε την φωτογραφία σε κάποια σημεία ή εικόνα είναι θολή είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή έχει πρόβλημα η κάμερα του max 2 που έχω.

http://imgur.com/6rp2Mlu

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Κάτι που παρατήρησα σήμερα στην κάμερα και με προβληματίζει πολύ τράβηξα ένα διαφημιστικό έγγραφο και αν παρατηρήσετε την φωτογραφία σε κάποια σημεία ή εικόνα είναι θολή είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή έχει πρόβλημα η κάμερα του max 2 που έχω.

Επειδή η απόσταση από την κάμερα στο κάτω μέρος της σελίδας, στη μέση της σελίδας και στο πάνω μέρος σελίδας είναι διαφορετική μιας και τραβάς υπό γωνία, δεν έχει τη σωστή εστίαση και στα τρία σημεία ταυτοχρονα. Έχει μόνο στο κέντρο της σελίδας και είναι λογικό.

Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω εγώ από το λίγο που βλέπω μέσα από το κινητό γιατί δεν μου ανοίγει τη φωτογραφία στην πραγματική της ανάλυση.

Ας μας πει τη γνώμη του κάποιος πιο ειδικός.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν δοκίμασες να τραβήξεις τίποτα άλλο;

Δεν δοκίμασες να τραβήξεις τίποτα άλλο;

Έχω δοκιμάσει και άλλα σε γενικές γραμμές τραβάει στο κέντρο καλά και στις πλευρές έχει θολούρα υποψιάζομαι ελλατωματικη συσκευή μάλλον.

Εκτός και αν είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει, πάντως στο 1 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Έχω παρατηρήσει μερικές φορές ότι ενώ το έχω στο δυνατό και βαράει κανονικά στις κλήσεις κάποιες φορές δεν χτυπάει ότι ήρθε νέο sms και το καταλαβαίνω από την μπάρα ειδοποιήσεων που το βλέπω! Σας έχει τύχει?

Κάποιος???

Κάποιος???
Καμία φορά το έχει κάνει και εμένα, αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό.

Καμία φορά το έχει κάνει και εμένα, αλλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό.

Ρε φίλε είναι αρκετά σπαστικό bug. Γιατί μπορεί να σου έχει στείλει κάποιος κάτι σημαντικό και δεν το παίρνεις χαμπάρι! :(

Μάλλον με επανεκκίνηση λύνεται μέχρι να το ξανά κάνει κάποια στιγμή.

Ρε φίλε είναι αρκετά σπαστικό bug. Γιατί μπορεί να σου έχει στείλει κάποιος κάτι σημαντικό και δεν το παίρνεις χαμπάρι! :(

Μάλλον με επανεκκίνηση λύνεται μέχρι να το ξανά κάνει κάποια στιγμή.

Εμένα έκανε και το άλλο 1-2 φορές, ενώ ερχόταν η ειδοποίηση και την έσβηνα, δεν έφευγε το εικονίδιο της ειδοποίησης από δεξιά πάνω.

Έχω δοκιμάσει και άλλα σε γενικές γραμμές τραβάει στο κέντρο καλά και στις πλευρές έχει θολούρα υποψιάζομαι ελλατωματικη συσκευή μάλλον.

Εκτός και αν είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει, πάντως στο 1 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Τελικά βρήκες λύση?

Εγώ που τι δοκίμασα σε 2 συσκευές δεν το κάνουν αυτό!

Οι καμερες ειναι εντελως διαφορετικες στο 1 και στο 2.

Αλλο h/w.....δεν ειναι θεμα s/w.....τι ψαχνεται τωρα.

Μάλλον έχεις ενεργοποιημενη την "ωραιοποίηση" στην φωτογραφική. Τσέκαρε σε τι mode την δουλεύεις....

Παιδιά τώρα είναι βράδυ αύριο θα τα κοιτάξω όλα που μου είπατε για την κάμερα η ωραιοποίηση που μου είπες ήταν στο έξυπνο το απενεργοποιησα, αλλά τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό το λέω γιατί εγώ μιλάω για την πίσω κάμερα ενώ η λειτουργία της ωραιοποίηση ς είναι μόνο στην μπροστινή, αύριο μέρα θα τραβήξω μερικές φώτο και θα σας πω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για την βοήθεια σας.

Παιδιά τώρα είναι βράδυ αύριο θα τα κοιτάξω όλα που μου είπατε για την κάμερα η ωραιοποίηση που μου είπες ήταν στο έξυπνο το απενεργοποιησα, αλλά τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό το λέω γιατί εγώ μιλάω για την πίσω κάμερα ενώ η λειτουργία της ωραιοποίηση ς είναι μόνο στην μπροστινή, αύριο μέρα θα τραβήξω μερικές φώτο και θα σας πω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για την βοήθεια σας.

Για πες αποτελέσματα?

Τα ίδια?

Για πες αποτελέσματα?

Τα ίδια?

Δυστυχώς τα ίδια στο κέντρο εστιάζει πολύ καθαρά, και δεξιά αριστερά θολούρα και έκανα και επαναφορά στις ρυθμίσεις της κάμερας αλλά τίποτα.

Δυστυχώς τα ίδια στο κέντρο εστιάζει πολύ καθαρά, και δεξιά αριστερά θολούρα και έκανα και επαναφορά στις ρυθμίσεις της κάμερας αλλά τίποτα.

Τι σκοπεύεις να κάνεις?

Τι σκοπεύεις να κάνεις?

Να το δωσει και να παρει το 2.......:lol:

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στο τι να κάνω δοκίμασα ορισμένα πράγματα δεν λύθηκε το αφήνω έτσι εκτός και αν στο μέλλον βρω κάποια λύση, έτσι και αλλιώς έχω και το 1 οπότε αν θέλω φωτογραφίες χρησιμοποιώ το 1.

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στο τι να κάνω δοκίμασα ορισμένα πράγματα δεν λύθηκε το αφήνω έτσι εκτός και αν στο μέλλον βρω κάποια λύση, έτσι και αλλιώς έχω και το 1 οπότε αν θέλω φωτογραφίες χρησιμοποιώ το 1.

Δηλαδή το 1 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες θες να πεις τωρα;