Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε ότι στον χώρο σου δεν έχεις καλό σήμα δεν σημαίνει ότι φταίει το κινητό....:blink:Εγώ πχ με το s8 μου δίπλα δίπλα έχω ακριβώς το ίδιο σήμα.Τωρα εάν το lg έχει καλύτερη κεραία πάω πάσο....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μα δε μιλάω μόνο για το χώρο μου. Χθες το βράδυ για παράδειγμα πήγα σε άλλο σπίτι και ήταν τα ίδια χάλια.

Εκτός αυτού όμως, από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα στο χώρο μου, γιατί αν είχα δε θα έπιανε ούτε το LG, προφανώς και φταίει το κινητό.

Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω. Είμαι σε αυτό το σπίτι 8 χρόνια, έχω αλλάξει γύρω στα 5 κινητά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Εμένα άλλο είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Πως μπορώ να αποδείξω, πέρα από το ότι δεν πιάνει πάντα 4G, ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει την 800άρα;

Γιατί αν όντως δεν την έχει, τότε το πάω βουρ για επιστροφή. Τον ρώτησα πολλές φορές χθες και μου απάντησε θετικά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο είδα ότι το Mi max 2 ακόμη και το global δεν έχει την 800αρα..

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κανένα από τα mi max δεν έχει την μπάντα 20 στο 4g. Κανένα. Οπότε ναι, σε κορόιδεψε όποιος στο είπε.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μα δε μιλάω μόνο για το χώρο μου. Χθες το βράδυ για παράδειγμα πήγα σε άλλο σπίτι και ήταν τα ίδια χάλια.

Εκτός αυτού όμως, από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα στο χώρο μου, γιατί αν είχα δε θα έπιανε ούτε το LG, προφανώς και φταίει το κινητό.

Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω. Είμαι σε αυτό το σπίτι 8 χρόνια, έχω αλλάξει γύρω στα 5 κινητά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Εμένα άλλο είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Πως μπορώ να αποδείξω, πέρα από το ότι δεν πιάνει πάντα 4G, ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει την 800άρα;

Γιατί αν όντως δεν την έχει, τότε το πάω βουρ για επιστροφή. Τον ρώτησα πολλές φορές χθες και μου απάντησε θετικά.

Φίλε ξεκάθαρα σου λέω δεν έχει την 800, τώρα εάν σου είπε αλλά ο πωλητής είναι άλλο θέμα,σαν σήμα και κεραία τουλάχιστον η συσκευή πού έχω εγώ δεν έχει θέμα.....και δεν είμαι στο κέντρο της Αθήνας.Καλα δεν το έψαξες καθόλου πριν το αγοράσεις,το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές το τι υποστηρίζει από μπάντες.:worry:

Φίλε ξεκάθαρα σου λέω δεν έχει την 800, τώρα εάν σου είπε αλλά ο πωλητής είναι άλλο θέμα,σαν σήμα και κεραία τουλάχιστον η συσκευή πού έχω εγώ δεν έχει θέμα.....και δεν είμαι στο κέντρο της Αθήνας.Καλα δεν το έψαξες καθόλου πριν το αγοράσεις,το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές το τι υποστηρίζει από μπάντες.:worry:
Προφανώς ο φίλος δεν είχε υπόψη του τι ακριβώς συμβαίνει με τις μπάντες του 4g.

Του παιδιού εγώ του είπα ότι την έχει εφόσον είναι global αλλά είπα να ρωτήσει των πωλητή για σίγουρα μιας και δεν γνώριζα 100%. Το mi max το πρώτο που είχα έπιανε παντού 4G με Vodafone χωρίς θέμα στο σήμα και μένω επαρχία.

Το θέμα είναι ότι 4G πιάνει και μήπως έχει θέμα το συγκεκριμένο κινητο και είναι ελλατωματικο ώστε να το αλλάξει. Αν πάλι δεν ας το επιστρέψει.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ναι βρε παιδια. Επιδερμικες ειναι οι γνωσεις μου στα κινητα. Δε γνωριζω πολλα.

Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και απο την αντιμετωπιση του υπευθυνου, καταλαβα οτι μαλλον με παραμυθιασε ο πωλητης.

Περιμενω τωρα να δω πως θα το χειριστουν.

Εγω φυσικα ζητησα επιστροφη χρηματων.

Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

Στάλθηκε από το Mi Max 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προφανώς ο φίλος δεν είχε υπόψη του τι ακριβώς συμβαίνει με τις μπάντες του 4g.

Εσύ αυτό λες....η ο πονηρός πωλητής του είπε @@ριες...

Του παιδιού εγώ του είπα ότι την έχει εφόσον είναι global αλλά είπα να ρωτήσει των πωλητή για σίγουρα μιας και δεν γνώριζα 100%. Το mi max το πρώτο που είχα έπιανε παντού 4G με Vodafone χωρίς θέμα στο σήμα και μένω επαρχία.

Το θέμα είναι ότι 4G πιάνει και μήπως έχει θέμα το συγκεκριμένο κινητο και είναι ελλατωματικο ώστε να το αλλάξει. Αν πάλι δεν ας το επιστρέψει.

Αν είσαι σε μέρος που το 4g πιάνει μόνο η 800αρα τότε είναι απόλυτα λογικό ότι το κινητό δεν θα πιάσει. Ή αν οι άλλες μπάντες πιάνουν ελάχιστα.

Ναι βρε παιδια. Επιδερμικες ειναι οι γνωσεις μου στα κινητα. Δε γνωριζω πολλα.

Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και απο την αντιμετωπιση του υπευθυνου, καταλαβα οτι μαλλον με παραμυθιασε ο πωλητης.

Περιμενω τωρα να δω πως θα το χειριστουν.

Εγω φυσικα ζητησα επιστροφη χρηματων.

Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

Κατέβασε λιγο αυτό και δες πως κλειδώνει και σε τι μπάντα:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είσαι σε μέρος που το 4g πιάνει μόνο η 800αρα τότε είναι απόλυτα λογικό ότι το κινητό δεν θα πιάσει. Ή αν οι άλλες μπάντες πιάνουν ελάχιστα.

Χαλκιδική είμαι υπάρχει σε αρκετά σημεία η 800αρα. Πως πουλάνε μια έκδοση με ονομασία global και δεν έχει την B20?

Προφανώς το λένε global γιατί έχει ευρωπαϊκό φορτιστή και φοράει την global rom..

Τι να πεις....

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Για αυτό λέμε ρε παιδιά ότι άμα δεν είστε 100% σίγουροι καλύτερα να μη λέτε τίποτα.Το Mi Max 2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 800ΑΡΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ Β20.

Όποιος πωλητής σε ελληνικό κατάστημα το είπε αυτό είναι είτε ΆΣΧΕΤΟΣ είτε ΠΟΝΗΡΟΣ.

Για τον φίλο που λέει ότι το πρώτο ΜΙ ΜΑΧ είχε έκδοση με την 800αρα έχει δίκιο αλλά ως εκεί. Στο MAX 2 δεν υπάρχει τέτοια έκδοση τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Και ναι η έλλειψη της είναι πολύ σημαντική όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο έταιρος συμφορουμίτης. Σε χωριά των Σερρών που πηγαίνω τακτικά με το S7 Edge έχω 4g και με το ΜΑΧ παλεύω από Ε μέχρι Η στην καλύτερη.

Εγώ λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο είδα ότι το Mi max 2 ακόμη και το global δεν έχει την 800αρα..

The power of 10

[quote=NikosChandolias;7333355

]Κανένα από τα mi max δεν έχει την μπάντα 20 στο 4g. Κανένα. Οπότε ναι, σε κορόιδεψε όποιος στο είπε.

Εχετε καποιο λινκ να με βοηθησετε;

Μολις με πηρε η υπευθυνη του καταστηματος και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα να μου επιστρεψει τα χρηματα.

Μου τονισε ομως πολλες φορες οτι το κινητο φοραει την 800αρα. Ηταν καθετη σε αυτο.

Ενταξει, τα χρηματα μου θα παω να παρω, αλλα ετσι για την ιστορια να ξερουμε τι ισχυει και τι οχι.

Κατέβασε λιγο αυτό και δες πως κλειδώνει και σε τι μπάντα:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest

Αυτο μου βγαζει.....

55b9a7670aab0b441274d404116d0f22.jpg

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχετε καποιο λινκ να με βοηθησετε;

Μολις με πηρε η υπευθυνη του καταστηματος και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα να μου επιστρεψει τα χρηματα.

Μου τονισε ομως πολλες φορες οτι το κινητο φοραει την 800αρα. Ηταν καθετη σε αυτο.

Ενταξει, τα χρηματα μου θα παω να παρω, αλλα ετσι για την ιστορια να ξερουμε τι ισχυει και τι οχι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο μου βγαζει.....

55b9a7670aab0b441274d404116d0f22.jpg

Δεν υποστηρίζεται από το Socket. Τέλος πάντων εφόσον σου δίνει πλήρες refund το επιστρέφεις και πας σε κάποιο άλλο. Απλά αυτό για το σήμα κάπως να εξακριβωσουμε ότι οφείλεται στην b20 που έχει το g3 και όχι σε κάποιο πρόβλημα του κινητού. Γιατί από ότι κατάλαβα αυτό είναι το μόνο θέμα που το γυρνάει σε 3g πέρα από αυτό το κινητο σου άρεσε.

πέρα από αυτό το κινητο σου άρεσε.

Παρα πολυ αλλα δεν το ρισκαρω να το κρατησω.

Αν στην Αθηνα αγκομαχαει να πιασει 4G, τρεμω στην ιδεα του τι θα γινει οταν θα φευγω σ/κ για το χωριο.

Απο την εικονα που σου εστειλα, τι συμπερασμα εβγαλες;;;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν στην Αθηνα αγκομαχαει να πιασει 4G, τρεμω στην ιδεα του τι θα γινει οταν θα φευγω σ/κ για το χωριο.

Το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή. Μπορείς να δοκιμάσεις και το παρακάτω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite

Προφανώς και δεν το ρισκάρεις και κρίμα αν δεν υποστηρίζει γιατί είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο για την τιμή του.

Δηλαδή φίλε τρέμεις στην ιδέα ότι για ένα σκ δεν θα έχεις 4g....:blink:

Και πάλι ξεκάθαρα στην Αθήνα δεν αγκομαχα.....δεν μας λες όμως και το κατάστημα αγοράς να το ψάξουμε και εμείς.

Εγω παντως βρε παιδια το χω μονιμα σε 3g δεν το μπορω το 4g..Μονο μπαταρια τρωει και να ψαχνει συνεχως δικτυα !Με 3g εχω μεσο ορο 25mbps και μου ειναι υπεραρκετα...Χωρια που τρωει πιο λιγα δεδομενα ενω με το 4g τρωει διπλασια!Αν και μενω Γερμανια πιανω παντου φουλ σημα καμπανα..Οπου και αν προλαβα να παω μεχρι τωρα δεν πηγε ποτε σε 2g!Ε αν παω τωρα σε καποιο βουνο ενταξει εκει ολα το χανουν...
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Αν υπάρχει καλό 3G παιδιά με H+ για μένα είναι υπεραρκετό. Και 4G που πιάνω τι διαφορά να δω σε browsing ή YouTube? Τώρα αν θέλετε να κατεβάζετε καμία ταινία εκεί θα βοηθήσει σίγουρα το 4G.

Δηλαδή φίλε τρέμεις στην ιδέα ότι για ένα σκ δεν θα έχεις 4g....:blink:

Και πάλι ξεκάθαρα στην Αθήνα δεν αγκομαχα.....δεν μας λες όμως και το κατάστημα αγοράς να το ψάξουμε και εμείς.

Αφενός το σ/κ δεν είμαι μονό ένα κι αφετέρου δεν τρέμω για το 4G.

Απλά το κινητό εκτός από το να σκοτώνω το χρόνο μου, το χρησιμοποιώ και για δουλειά.

Άσε που άμα είναι και τα πιτσιρίκια μαζί, άντε να παρακολουθήσουν κανένα παιδικό στο youtube με 3G. Τραγικό.

Κανένα πρόβλημα. Δε μου ζητήθηκε. Αυτό εδώ είναι.

Αν υπάρχει καλό 3G παιδιά με H+ για μένα είναι υπεραρκετό. Και 4G που πιάνω τι διαφορά να δω σε browsing ή YouTube? Τώρα αν θέλετε να κατεβάζετε καμία ταινία εκεί θα βοηθήσει σίγουρα το 4G.

Συμφωνώ απόλυτα για το Η+. Είναι πολύ γρήγορο.

Αλλά γενικά το 4G της cosmote δεν παίζεται. Αν έχεις καλομάθει, οποιαδήποτε καθυστέρηση σου τη βαράει.

Γενικά αυτό το σκοτεινό σημείο με τις μπάντες του 4G υπάρχει και σε άλλες εταιρείες;(π.χ. lenovo, huawei κτλ)

Όχι τίποτα άλλο, μην την ξαναπατήσω.

Πάντως είναι φοβερό να μην υπάρχει κάτι επίσημο που να μην επιβεβαιώνει τι τελικά ισχύει.

Έτσι ο πωλητής λέει τα δικά του, χωρίς να μπορώ να τον αμφισβητήσω και από την άλλη λέω κι εγώ τα δικά μου, χωρίς να μπορώ να τα τεκμηριώσω.

Ότι διάβασα για το εν λόγω πρόβλημα, ήταν μέσα από φόρουμ και διάφορες άλλες κοινότητες που ασχολούνται με την τεχνολογία.

Αυτό όμως δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως και να 'χει, καλή συνέχεια σε όλους.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απλά το κινητό εκτός από το να σκοτώνω το χρόνο μου, το χρησιμοποιώ και για δουλειά.

Άσε που άμα είναι και τα πιτσιρίκια μαζί, άντε να παρακολουθήσουν κανένα παιδικό στο youtube με 3G. Τραγικό.

Αλλά γενικά το 4G της cosmote δεν παίζεται. Αν έχεις καλομάθει, οποιαδήποτε καθυστέρηση σου τη βαράει.

Μα τι λες τωρα,μια χαρα βλεπεις και με 3g.Και εμεις επαγγελματιες ειμαστε.......τοσα χρονια με 3g δεν ειχαμε προβλημα....:cool:

Τεσπα εαν δεν σε καλυπτη δωστο.

Μαζί σου φίλε μου και σορρυ που σε πήρα και στο λαιμό μου με τη B20 αν και μου άρεσε που στο διαβεβαίωσε και το κατάστημα. Το καλύτερο θα ήταν να ήξερες τι μπάντες υπάρχουν στις περιοχές που βρίσκεσαι ώστε να ξέρεις τι να κάνεις με το κινητό. Γιατί τις άλλες μπάντες του 4g τις έχει κανονικά.

Μαζί σου φίλε μου και σορρυ που σε πήρα και στο λαιμό μου με τη B20

Σώπα ρε 'συ. Μην το συζητάς. Μου είπες αυτό που πίστευες. Δεν είσαι και μέσα στην Xiaomi για να ξέρεις.

Κανένα πρόβλημα. Τέλος καλό, όλα καλά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως η ποιότητα του ακουστικού δεν μου έχει αρέσει ρε παιδιά! :( Καυε φορά που καλώ και ακούγεται το μπιπ ακούς και ένα μικρό τριξιματακι και μετά πάλι κάθε φορά που τερματίζω μια κλήση ακούγεται ένα μικρό τσικ :(