Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά. Αν έχω κινεζική custom ψευτο global είναι εύκολο να του εγκαταστήσω την official global με κάποιο οδηγό?

Καλησπερα και καλως ηρθες!Λοιπον,πρεπει να φλασαρεις την official stable or developer rom-oποια θελεις-τις οποιες θα βρεις στο επισημο σαιτ της Xiaomi (en.miui.com)Προσοχη ομως!Θα κατεβασεις τη recovery rom!Οχι τη κανονικη.Και να εχεις ξεκλειδωτο bootloader!Αλλιως δε μπορεις να φλασαρεις!Οταν με το καλο φλασαρεις, μπορεις για λογους εγγυησης να το ξανακλειδωσεις αν θελεις.Τον τροπο τον βρισκεις μ'ενα ψαξιμο.Περισσοτερα και αναλυτικα εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-Flash-SnapDragon/?pageNo=1

Apple iPhone 14 Pro Max

φίλε μου πώς θα καταλάβω άν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader?

Ριξε μια ματια εδω.Πανω-πανω παραπεμπει σε αλλη σελιδα που δειχνει πως.Κοιτα και θα καταλαβεις...;)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=1

Apple iPhone 14 Pro Max

Κάνα ποιοτικό από Ελλάδα μπορούμε να βρούμε;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνα ποιοτικό από Ελλάδα μπορούμε να βρούμε;

Για γινε πιο σαφης!!:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Έχω το Mi Max 2 με την τελευταία Global έκδοση, και αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα : Το τηλέφωνο μου κλείνει την εφαρμογή Adguard όποτε θέλει και χωρίς λόγο.

Έχω κάνει ο,τι ρυθμίσεις μπορούσα να κάνω ώστε να έχω το τηλέφωνο ελεύθερο ώστε να μη μου κλείνει κανένα πρόγραμμα, αφού όπως φαίνεται πάντα έχω επάρκεια μνήμης.

1) Μέσα από τη μπαταρία, την εξοικονόμηση ενέργειας την έχω ανενεργή.

2) Στις ρυθμίσεις μέσα από τη μπαταρία, την εκκαθάριση Cache όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, ΠΟΤΕ.

3) Επίσης στη μπαταρία, στις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας, έχω προσθέσει το Adguard να δουλεύει χωρίς περιορισμούς στη μπαταρία. (φώτο 1)

4) Στις ρυθμίσεις > Άδειες > Αυτόματη έναρξη, έχω προσθέσει 16 προγράμματα που δε θέλω να κλείνουν ποτέ, ή αν κλείνουν να ξανά ανοίγουν αυτόματα (όπως υποτίθεται ότι κάνει αυτή η εντολή) ανάμεσα τους και το Adguard (φώτο 2)

5) Η εξοικονόμηση ενέργειας στο παρασκήνιο, στις ρυθμίσεις μπαταρίας, το έχω ανενεργό. (φώτο 3)

6) Μέσα στις εγκατεστημένες εφαρμογές, στις Άδειες του Adguard, έχω τσεκάρει το Εκκίνηση στο Παρασκήνιο. (φώτο 4)

7) Μέσα από την εφαρμογή Adguard η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι η έναρξη κατά την εκκίνηση (που δε με βοηθάει).

8) Επίσης έχω αγοράσει το πρόγραμμα Tasker και του έχω φτιάξει 2 κανόνες : Όταν βλέπει WiFi να μου εκτελεί το πρόγραμμα Adguard, και όταν βλέπει συνδέσεις δικτύου να το σκοτώνει. Στο Wi-Fi αν το πρόγραμμα κλείσει, δεν μου το ξανατρέχει. (φώτο 5)

Βοηθάτε χριστιανοί, έχω στύψει το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω. 31de900ca0be9ce446f12eeb8814153c.jpgb30190c7bbe0762260d9e64cec7c73ec.jpg4e15909a0bb7b9dddd248efbe648cf88.jpgc8fdff3b843b7e83a99358366a1662fb.jpg8bf7572e691c50eaad695b16638aacab.jpg

Το έχεις κλειδώσει από την οθόνη των recents?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Στις ρυθμισεις του Αdguard, στο notification icon,τι εχεις βαλει; Εγω ολα τα αλλα τα εχω οπως εσυ και δε μου κλεινει,στη ρυθμιση που σου λεω ,το εχω: notification without icon

Το έχεις κλειδώσει από την οθόνη των recents?

Δεν κατάλαβα ποια ρύθμιση εννοείς...
Στις ρυθμισεις του Αdguard, στο notification icon,τι εχεις βαλει; Εγω ολα τα αλλα τα εχω οπως εσυ και δε μου κλεινει,στη ρυθμιση που σου λεω ,το εχω: notification without icon
Without icon το έχω και εγώ.

Βάλτε with icon. Όταν πατάς το κουμπί το αριστερό με τις 3 γραμμές σου εμφανίζει όλες τις πρόσφατες εφαρμογές. Βρες το Adguard, σύρε το εικονίδιο προς τα κάτω και θα εμφανιστεί ένα λουκέτο.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Βάλτε with icon. Όταν πατάς το κουμπί το αριστερό με τις 3 γραμμές σου εμφανίζει όλες τις πρόσφατες εφαρμογές. Βρες το Adguard, σύρε το εικονίδιο προς τα κάτω και θα εμφανιστεί ένα λουκέτο.

Το έκανα. Ευχαριστώ πολύ. Δεν την ήξερα αυτή τη ρύθμιση.

Πάντως θεωρώ ότι η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με του προκατόχου του που και εκεί ήταν καλή αλλά με κάποια τριξιματακια που και που! Αυτό είναι άλλη κατηγορία, καλύτερο και το μέταλλο των  iPhone!!! :)

Γεια σας βρήκα αυτή την προσφορά και δεν μπορώ να καταλάβω είναι από Αγγλία η Κίνα ???

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684710.html?wid=4

Κατοχος πλεον και γω σε μαυρο.. ειναι 10 φορες πιο ερωτευσιμο σε μαυρο....... λιωνω!!

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Κατοχος πλεον και γω σε μαυρο.. ειναι 10 φορες πιο ερωτευσιμο σε μαυρο....... λιωνω!!

Πολύ δαχτυλιά μαζεύει ρε συ το μαύρο...δεν λέει :(

Πολύ δαχτυλιά μαζεύει ρε συ το μαύρο...δεν λέει :(
Είναι ΜΑΤ δεν μαζεύει τόσο

Από που μπορώ να πάρω το κινητό χωρίς τελωνείο απ'εξω για ποιο φθηνά πάντα;;;

Φιλε,ψαξε μεσω του google και απλα να κοιταξεις το on line shop που θα το παρεις,να εχει priority line στις επιλογες αποστολης.Να ερθει δηλ.μεσω καποας ευρωπαικης χωρας πχ.Αγγλια!Ριξε και δω μια ματια (πιο πσω).Ολο και καποιοι αναφερονται...;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Έχω το Mi Max 2 με την τελευταία Global έκδοση, και αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα : Το τηλέφωνο μου κλείνει την εφαρμογή Adguard όποτε θέλει και χωρίς λόγο.

Έχω κάνει ο,τι ρυθμίσεις μπορούσα να κάνω ώστε να έχω το τηλέφωνο ελεύθερο ώστε να μη μου κλείνει κανένα πρόγραμμα, αφού όπως φαίνεται πάντα έχω επάρκεια μνήμης.

1) Μέσα από τη μπαταρία, την εξοικονόμηση ενέργειας την έχω ανενεργή.

2) Στις ρυθμίσεις μέσα από τη μπαταρία, την εκκαθάριση Cache όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, ΠΟΤΕ.

3) Επίσης στη μπαταρία, στις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας, έχω προσθέσει το Adguard να δουλεύει χωρίς περιορισμούς στη μπαταρία. (φώτο 1)

4) Στις ρυθμίσεις > Άδειες > Αυτόματη έναρξη, έχω προσθέσει 16 προγράμματα που δε θέλω να κλείνουν ποτέ, ή αν κλείνουν να ξανά ανοίγουν αυτόματα (όπως υποτίθεται ότι κάνει αυτή η εντολή) ανάμεσα τους και το Adguard (φώτο 2)

5) Η εξοικονόμηση ενέργειας στο παρασκήνιο, στις ρυθμίσεις μπαταρίας, το έχω ανενεργό. (φώτο 3)

6) Μέσα στις εγκατεστημένες εφαρμογές, στις Άδειες του Adguard, έχω τσεκάρει το Εκκίνηση στο Παρασκήνιο. (φώτο 4)

7) Μέσα από την εφαρμογή Adguard η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι η έναρξη κατά την εκκίνηση (που δε με βοηθάει).

8) Επίσης έχω αγοράσει το πρόγραμμα Tasker και του έχω φτιάξει 2 κανόνες : Όταν βλέπει WiFi να μου εκτελεί το πρόγραμμα Adguard, και όταν βλέπει συνδέσεις δικτύου να το σκοτώνει. Στο Wi-Fi αν το πρόγραμμα κλείσει, δεν μου το ξανατρέχει. (φώτο 5)

Βοηθάτε χριστιανοί, έχω στύψει το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω. 31de900ca0be9ce446f12eeb8814153c.jpgb30190c7bbe0762260d9e64cec7c73ec.jpg4e15909a0bb7b9dddd248efbe648cf88.jpgc8fdff3b843b7e83a99358366a1662fb.jpg8bf7572e691c50eaad695b16638aacab.jpg

Μάλλον βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου, το οποίο τελικά δεν είχε να κάνει με το Adguard. Είχε να κάνει με ότι το σύστημα μου έκλεινε το VPN.

Πήγα λοιπόν στις ρυθμίσεις και έβγαλα το VPN από την εξοικονόμηση ενέργειας και τώρα δεν το κλείνει ποτέ.

3dc42fe79073367b0bcef5126e0760a5.jpg

Edited by MeddlingMageGR

Είναι ΜΑΤ δεν μαζεύει τόσο

Όσα review είδα για τι μαύρο χρώμα λένε όλοι ότι γεμίζει φουλ δαχτυλιες!

Από μπροστά. Το πίσω μέρος είναι ματ.

Το έχω σε μαύρο λες να μην ξέρω; :p