NikosChandolias Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ναι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οπότε σε μιας φίλης το Redmi note 4x προτείνετε να αφήσω την global stable nougat?Εδώ πρόκειται για άλλη συσκευή, αλλά λογικά ναι!! Πάντα οι πρώτες δοκιμαστικές ρομ όλο και έχουν τα προβλήματα τους! Μη βιάζεστε να τις βάλετε... ☺️ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήρα το θηρίο καλώς σας βρήκα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mishka Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήρα το θηρίο καλώς σας βρήκα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοδούλευτο. Αν επιτρέπεται τιμή και από πού? Σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλοδούλευτο. Αν επιτρέπεται τιμή και από πού? Σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ Ευχαριστώ Καλώς σας βρήκα κι εγώ!! Το πήρα σε μαύρο από το kaizer στα 299 και προς το παρόν του φοράω μία θήκη σιλικόνης από του 1 μέχρι να μου έρθουν αυτές που έχω παραγγείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλοδούλευτο. Αν επιτρέπεται τιμή και από πού? Σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ ΕυχαριστώΑπό ένα φίλο στο insomnia σφραγισμένο από Αγγλία στα 260€. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αυτές τις μέρες έχω ένα Redmi note 4x στα χέρια μου και μου άρεσε πάρα πολύ. Σκέφτομαι να δωσω το HTC 10 και να πάω σε mi max 2 μαύρο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το 4x? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αυτές τις μέρες έχω ένα Redmi note 4x στα χέρια μου και μου άρεσε πάρα πολύ. Σκέφτομαι να δωσω το HTC 10 και να πάω σε mi max 2 μαύρο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το 4x? Ευχαριστώ πολύ. Είναι αρκετά μεγαλύτερο... Βέβαια από μπαταρία.... Είναι τέρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βρε παλικαρια εχει βγει global με B20 η το kimovil γραφει αρλουμπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είναι αρκετά μεγαλύτερο... Βέβαια από μπαταρία.... Είναι τέρας! Μου άρεσε πολύ η οθόνη του και η μπαταρία του. Με κούρασαν πολύ οι 5.2 ίντσες.. Είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη που έχει το μαύρο να πιούμε ένα καφεδάκι να το δω από κοντά? The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μου άρεσε πολύ η οθόνη του και η μπαταρία του. Με κούρασαν πολύ οι 5.2 ίντσες.. Είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη που έχει το μαύρο να πιούμε ένα καφεδάκι να το δω από κοντά? The power of the 10 Αν πας στις 6+ δεν ξαναγυρνας σε μικροτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αν πας στις 6+ δεν ξαναγυρνας σε μικροτερο. :lol::lol::lol:Μα με τιποτα.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 :lol::lol::lol:Μα με τιποτα..........Συμφωνώ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βρε παλικαρια εχει βγει global με B20 η το kimovil γραφει αρλουμπες; Αντε βρε απαντηστε :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αντε βρε απαντηστε :lol::pΓράφει αρλούμπες Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τζαμπα χαρηκα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είχα παλιότερα το Sony Xperia z ultra αλλά ήταν τεράστιο. Αυτο να φανταστώ είναι μικρότερο. Οποίος από σαλόνικα ας ρίξει ένα πμ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 To ειχα το z ultra. Ηταν λιγο φαρδυτερο κ ψηλότερο,αλλα πιο λεπτο. Ίσως γι αυτο θυμαμαι οτι το επιανα λιγο καλυτερα. Πάντως είναι μεγαλο το xiaomi και δεν κανει για χρηση με το ενα χερι. Απ την αλλη,χωρα στις περισσοτερες τσεπες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εγώ με το μόνο που απογοητεύτηκα λίγο ήταν η κάμερα, όχι ότι δεν το περίμενα βέβαια.Ειδικα εν συγκρίσει με το lg g5 που έχω ακόμα η διαφορά είναι μεγάλη. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εγώ με το μόνο που απογοητεύτηκα λίγο ήταν η κάμερα, όχι ότι δεν το περίμενα βέβαια.Ειδικα εν συγκρίσει με το lg g5 που έχω ακόμα η διαφορά είναι μεγάλη. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε το τερματισες.........εαν ειχε καμερα σαν του g5 θα εκανε και τα τριπλα λεφτα.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Φιλε το τερματισες.........εαν ειχε καμερα σαν του g5 θα εκανε και τα τριπλα λεφτα.:lol: Δεν το τερμάτισα είπα ότι το περίμενα,βέβαια αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι ότι το αυτόματο είναι κακό γενικά,είναι και θέμα software το οποίο μπορεί άνετα να βελτιωθεί με αναβάθμιση,ο φακός είναι καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν το τερμάτισα είπα ότι το περίμενα,βέβαια αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι ότι το αυτόματο είναι κακό γενικά,είναι και θέμα software το οποίο μπορεί άνετα να βελτιωθεί με αναβάθμιση,ο φακός είναι καλός. Τωρα το εγραψες καλα........αλλα εαν περιμενες επιδοσεις dslr εχασες.:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μια χαρά είναι η κάμερα του. Έρχομαι από MI Note 2 και ξέρω.... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τωρα το εγραψες καλα........αλλα εαν περιμενες επιδοσεις dslr εχασες.:rolleyes: Όχι σε καμία περίπτωση,έπαιξα λίγο με το manual τώρα το βράδυ και έβγαλα αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δες το μαξ1 με μαύρο full tempered glass Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό πού την πήρες την προστασία οθόνης; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts