bill27 Δημοσιεύτηκε May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2017 Καλησπερα πριν λιγο καιρο ετυχε να δω και εγω αυτο το γκατζετοπαιχνιδι σε κινεζικο καταστημα αλλα το προσπερασα.... Σημερα διαβαζω σε διαφορα σαιτς πως εγινε μοδα και κανει και καλο στην αυτοσυγκεντρωση, και πηρα την αποφαση να αγορασω ενα. Το εχει κανενας απο εδω μεσα?Ειναι οντως τοσο καλο και εθιστικο οσο λενε??? http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/fidget-spinner-to-neo-gkatzet-poy-tha-kollhseis-kai-h-sygkinhtikh-istoria-toy.4682721.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Περιμενω 2 να έρθουν απο gearbest. Ηθελα να τα παρω πολυ πριν γινουν μοδα. Παντα ψαχνω κατι να απασχολουμε (εχω μπεγλερι και το χρησιμοποιω καθημερινα). Τις τελευταίες ημερες βλεπω γίνεται χαμος στα σχολεία. Το βλεπουν σα παιχνιδι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 ήρθαν τα σπιννερς ομως και τα 2 σπασμένα. Τωρα αντε βγαλε ακρη με το gearbest........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 αγορασα και εγω 2 φιλε μου απο το gearbest και ηρθαν και εμενα σπασμενα.κατι δεν παει καλα μου φαινεται:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Για αυτό τα δινανε μιση τιμη... Ειμαι σε case στο παυπαλ και πρεπει να στείλω φωτός τωρα κλπ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Για αυτό τα δινανε μιση τιμη... Ειμαι σε case στο παυπαλ και πρεπει να στείλω φωτός τωρα κλπ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!το παμπλικ τα πουλα 5 ευρω το 1 η 4.95 για την ακριβεια ακομα και το σεβεν στην ιδια τιμη.αρα γιατι τα περνετε απο ιντερνετ.σιγα το <παιχνιδι> Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Νταξει, εγω τα πηρα ετσι για το χαβαλε. 3κατι ευρω τα 2. Σημερα ημουν παμπλικ. ΙΔΙΑ ακριβως με του gearbest. Πλαστικό, 4.95 σε πολλα χρωματα. Το ενα απ τα 2 το "εσωσα" με μονωτική ταινια. Μπαταρισμενο το χω :lol: Το αλλο μας αφησε χρονους απ την πρωτη στιγμη Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι αντιστρες Edited June 30, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εγώ εκανα τη διάφορα και πήρα του Μπάτμαν . κακιά αστραπή με βαραει. Χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Η συλλογή μου παιδιά Το fidget spinner είναι Bluetooth με ηχείο και leds. Όλα από gearbest ήρθαν χωρίς κανένα θέμα σε εξαιρετικές τιμές και τα 3. 7 ευρω μου βγήκαν και τα 3 μαζί. Δικό μου βίντεο μόλις το ανέβασα https://youtu.be/2Vr963oD8zc Send From Note 3 With S8 Port Rom Edited June 30, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Like για το τραγουδι στο βίντεο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το καθετο τι ειναι? Το cube κανει δουλειά??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχω και γω το cube και περιμένω δύο σπίνερς από το Gearbest. Έτσι για το χαβαλέ στη δουλειά τα πήρα. Παρήγγειλα πρώτα για τους συναδέλφους καμιά 10αριά από Gear και ήρθαν όλα σε άρτια κατάσταση. Τώρα περιμένω και τα δικά μου (μεταλλικά) και βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι να τα χαρίσω σε κάνα παιδάκι. Το cube το ευχαριστήθηκα πάντως για αρκετές μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Το σπινερ δεν ήταν αυτο που περίμενα. Δε με βολεψε(αν και θελω να οαρω κεραμικο ή μεταλλικο), καθως δε μπορείς να κανεις διάφορες λειτουργιες, οπως φανταζομαι μπορεις με τον cube. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχω και γω το cube και περιμένω δύο σπίνερς από το Gearbest. Έτσι για το χαβαλέ στη δουλειά τα πήρα. Παρήγγειλα πρώτα για τους συναδέλφους καμιά 10αριά από Gear και ήρθαν όλα σε άρτια κατάσταση. Τώρα περιμένω και τα δικά μου (μεταλλικά) και βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι να τα χαρίσω σε κάνα παιδάκι. Το cube το ευχαριστήθηκα πάντως για αρκετές μέρες. Τι δουλεια κανετε και παιζεται με spinners γιατι εμεις δεν προλαβαινουμε ουτε το καλαμακι του φραπε να κουνησουμε για να στρωσουμε τα παγακια! :lol::p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Στα jumbo έχει με 10€ κάτι περίεργα finget spinners μεταλλικά! Αλλά είναι συσκευασία και δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα πάρεις. Φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον αλλά ούτε που τα έχω αγγίξει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Τι δουλεια κανετε και παιζεται με spinners γιατι εμεις δεν προλαβαινουμε ουτε το καλαμακι του φραπε να κουνησουμε για να στρωσουμε τα παγακια! :lol::p :lol::lol::lol::lol: Είμαστε beta testers στα προϊόντα του Gearbest! Πλάκα κάνω, απλά μερικές ώρες είναι χαλαρές.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Στα jumbo έχει με 10€ κάτι περίεργα finget spinners μεταλλικά! Αλλά είναι συσκευασία και δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα πάρεις. Φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον αλλά ούτε που τα έχω αγγίξει ποτέ! Μικρα μεταλλικα, ιδια με του παμπλικ? Πανω απο 3 ευρω δε θα εδινα παντως Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Μικρα μεταλλικα, ιδια με του παμπλικ? Πανω απο 3 ευρω δε θα εδινα παντως Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!Όχι!!! Δεν είναι τα κλασικά. Είναι μεταλλικά αλλά με μυτερες άκρες! Όχι σαν αυτά του public. Αν βρω κάποιο λινκ θα σου δείξω. Ήταν τέτοιου στυλ Edited July 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχει ΚΑΙ το παμπλικ σαν αυτα που λες, στα 11.95€ Σε μικρο μεταλλικο κουτάκι ειναι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Προχθές αγόρασα και τα παρακάτω 2 Σε αναμονή να μου έρθουν είναι αλουμίνιο και μέταλλο και αρκετά ποιοτικά από ότι δείχνουν. Έχω σταμπάρει 3 4 ακόμα πολύ όμορφα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το δεύτερο με το αλογάκι το δούλεψα λιγάκι γιατί ήρθε στον συνάδελφο από Gearbest πριν κάτι μέρες. Πολύ ωραίο. Ελαφρύ αν και μεταλλικό και με ωραία σκληρή στρογγυλή θήκη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το δεύτερο με το αλογάκι το δούλεψα λιγάκι γιατί ήρθε στον συνάδελφο από Gearbest πριν κάτι μέρες. Πολύ ωραίο. Ελαφρύ αν και μεταλλικό και με ωραία σκληρή στρογγυλή θήκη! Ναι είναι από τα καλύτερα το συγκεκριμένο και μόνο προς αλουμίνιο θα πηγαίνω μακριά από πλαστικά. Τα συγκεκριμένα είναι πανεμορφα και αξίζουν τα χρήματα που έχουν. Είδα και κάτι spinners με γρανάζια αλλά στα 15 ευρώ θα περιμένω να πέσουν να τα τσιμπήσω και εκείνα. Οι θήκες που τα βάζουν είναι ότι καλύτερο να μην τα έχουμε χύμα και να δείχνουν σαν συλλογή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Τα πλαστικά είναι χαζομάρες πιστεύω. Τα αλουμινένια βέβαια αν σου φύγουν από ύψος τα φοβάμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Τα πλαστικά είναι χαζομάρες πιστεύω. Τα αλουμινένια βέβαια αν σου φύγουν από ύψος τα φοβάμαι... Προσοχή θέλουν σίγουρα. Είναι κοσμήματα πάντως και πανεμορφα τα καλής ποιότητας και σε χαλαρώνουν αρκετά. Θα προσθέσω κάποια στιγμή και τα παρακάτω στη συλλογή Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts