flyingbullshit Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Το βρηκα το DSLAM που με καλυπτει. Intracom ειναι, θα δουλευει καλα το Zyxel Router (652H ή 650η?) και το (Alcatel 510?) με αυτο το DSLAM. Το φασμα δεν καταλαβα τι ειναι... INTRACOM ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 2410 25, 53, 540, 54(8,9) ΕΡΜΟΥ Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Μια χαρά δουλεύουν τα Zyxel με τα intracom dslams. Μην προβληματίζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Και το Alcatel? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Έχω το Alcatel Thomson SpeedTouch 530 ADSL router/gateway και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το DSLAM του ΟΤΕ της περιοχής μου (που είναι Intracom)... Όπως είπε και ο παραπάνω φίλος-χρήστης Bayern7, μην προβληματίζεσαι καθόλου... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PrivateerME45 ( 1 Νοέ. 2004 , 08:44) Έχω το Alcatel Thomson SpeedTouch 530 ADSL router/gateway και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το DSLAM του ΟΤΕ της περιοχής μου (που είναι Intracom)... Όπως είπε και ο παραπάνω φίλος-χρήστης Bayern7, μην προβληματίζεσαι καθόλου... same here...(το i όμως over isdn)... ;) no problem at all...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Φίλε Nikos_s3 μια ερώτηση: Μήπως έχεις πρόβλημα με το Dr. SpeedTouch? Mου crash-άρει κάθε φορά που το χρησιμοποιώ (και στο startup που φορτώνεται αυτόματα). Έστειλα και ένα e-mail στην Thomson (από τη support φόρμα στο site http://www.speedtouch.com) και περιμένω απάντηση, αλλά αν έχεις κάτι υπόψη σου, πες μου μήπως και το λύσω το μυστήριο... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Τελικα υστερα απο 25 ημερες αναμονης δεχτηκα το τηλεφωνο που με εκανε να χαρω!!! Την τεταρτη θα ερθει ο τεχνικος για την γραμμη ΟΤΕ και το φιλτρο, την τεταρτη θα ερθει η παραγγελια το Modem και την ιδια μερα κανω συνδεση 6μηνη (μαλλον) Forthnet. αν εξαιρεσουμε οτι θα πληρωσω συνολικα λιγο παραπανω απο 510euro για ενεργοποιηση,modem,συνδεση. ολα καλα. :o :wacko: Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Φίλε flyingbullshit πριν κάνεις τη σύνδεση με τη Forthnet μπορείς να δοκιμάσεις μερικές demo συνδέσεις από τους ISP για να δεις ποιός ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου (χώρια που για αρκετές μέρες θα έχει τζάμπα πρόσβαση στο δίκτυο!). Απλά πάρε τηλέφωνο έναν-έναν και ζήτα να σου δώσουν demo σύνδεση. Και εγώ δεν το ήξερα αυτό πριν μου το προτείνε ο lewton (και τον ευχαριστώ και δημόσια γι' αυτό)... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 OK ευχαριστω πολυ, πολυ καλη η ιδεα του Lewton. Εσενα τελικα ποια συνδεση ταιριαξε, ποια προτιμησες? Και ποια προτεινεις για εμενα? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Δοκιμάζω την ΟΤΕnet με την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μετά θα δοκιμάσω Vivodi, Forthnet κτλ... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Λοιπον θα το δοκιμασω κι εγω αυτο. Να παρω την σε καθε εταιρια και να ζητησω demo connection? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Παιδιά είδα σε προηγούμενο post κάποια pdf αρχεία που έβλεπες το DSLAM της περιοχής σου αλλά αυτά ήταν μόνο για Αθήνα. Μήπως έχει κανεις url για αντίστοιχο pdf για τη Θεσσαλονίκη; Το τηλεφωνικό κέντρο που ανήκω είναι της Τούμπας. Έχω ένα Zyxel 650R-33 με σύνδεση Forthnet και θέλω να δω αν συνεργάζεται οκ.. PS.: το demo connection πως το ζητάς; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 δες αυτο , νομιζω οτι εχει μεσα και την Θεσσαλονικη. Μια ερωτηση, το 650R ποσο το αγορασες? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Thanks! 91 Ευρώ το πήρα. από το eshop με τα μεταφορικα περιπου 98. Τελικά είμαι σε Intracom όπως η περισσότερη Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει ότι για το modem μου το ιδανικό θα ήταν DSLAM Siemens. Θα δείξει... Πρώτη μέρα DSLακόμα δεν τέσταρα d/l.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Ποπο, πρεπει να αφου με http://www.sportnetwork.net/mainadmin/img/141065053968.gif να με http://www.sportnetwork.net/mainadmin/img/141072723619.gif Πριν 1μιση βδομαδα μπηκα e-shop.gr (ειμαι ενας απο τους συχνους πελατες) και δεν εχει ADSL Routers, μονο κανα δυο, οχι αυτα που με ενδιεφεραν, ετσι εκανα δηλωση ενδιαφεροντος για ADSL ZyXEL Routers, ξαναμπηκα μετα απο 5 ημερες και παλι δεν ειχε, ετσι χθες το μεσημερι παρηγγειλα το 650R 104 euro χωρις Φ.Π.Α και εξοδα αποστολης, την στιγμη που στο e-shop κανει 85,77euro με ΦΠΑ + 4,50euro εξοδα αποστολης. Ειλικρινα κριμα..... Θα αυτοκτονησω :cry: Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 3 Νοέ. 2004 , 13:44) Ποπο, πρεπει να αφου με http://www.sportnetwork.net/mainadmin/img/141065053968.gif να με http://www.sportnetwork.net/mainadmin/img/141072723619.gif Πριν 1μιση βδομαδα μπηκα e-shop.gr (ειμαι ενας απο τους συχνους πελατες) και δεν εχει ADSL Routers, μονο κανα δυο, οχι αυτα που με ενδιεφεραν, ετσι εκανα δηλωση ενδιαφεροντος για ADSL ZyXEL Routers, ξαναμπηκα μετα απο 5 ημερες και παλι δεν ειχε, ετσι χθες το μεσημερι παρηγγειλα το 650R 104 euro χωρις Φ.Π.Α και εξοδα αποστολης, την στιγμη που στο e-shop κανει 85,77euro με ΦΠΑ + 4,50euro εξοδα αποστολης. Ειλικρινα κριμα..... Θα αυτοκτονησω :cry: Ακυρώσε την παραγγελεία από τον ΟΤΕ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Kρίμα φίλε αλλά μην το σκέφτεσαι πολύ, σύντομα θα είσαι με ADSL! ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Ολα OK, ειμαι επιτελους μεσα, DSL και δεν συμμαζευεται τωρα. Κατσε ομως να το ψαξω με τις ταχυτητες Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 4 Νοέ. 2004 , 20:34) Ολα OK, ειμαι επιτελους μεσα, DSL και δεν συμμαζευεται τωρα. Κατσε ομως να το ψαξω με τις ταχυτητες Καλορίζικη και καλά κατεβάσματα ;) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Σε ευχαριστω, αντε να δουμε τι θα πιασει Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Εφτασα αισιως στις 50 μερες αναμονης...(απο 10 που ητανε αρχικα...) Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boo Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Κουράγιο...Εμένα στις 60 μου ήρθε!!! Παράθεση it is a dirty job but someone has got to do it... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Epitelus hr8e !!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Καλορίζικη!!! :) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Ευχαριστώ, αλλα αν δεν το εγραφα στο φορουμ δε προκειται να ερχοτανε......!!!!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts