jimmys Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι παραπάνω να καταλάβω τι πλεονέκτημα έχω αν έχω το strava σε σχέση με το amazfit app? Κάποιος να μου τα ξεκαθαρίσει? Απλά, κατανοητά? Ευπρόσδεκτη κάθε φώτο από τις εφαρμογές για να καταλάβω, μετά από κάθε τρέξιμο, τι επιπλέον μου προσφέρει το strava. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 βγες, τρεξε κ θα καταλαβεις. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ήθελα να ήξερα τότε τον λόγο ύπαρξης του φόρουμ... Όποτε έχω απορίες, θα τρέχω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 όντως τώρα; Σου έχει απαντηθεί από τα παιδιά. Αν δεν επιλέξεις μια δραστηριότητα το strava δεν γράφει δεδομένα. Δεν είναι απλά μια άλλη εφαρμογή όπως ίσως λανθασμένα νομίζεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Βρε παιδιά έκανα δραστηριότητες, το τι παραπάνω δεν καταλαβαίνω που προσφέρει. Όταν μέσω του strava δεν βλέπω τίποτα, λογικό δεν είναι να έχω απορίες? Εσείς μπορεί να βλέπετε στατιστικά ξέρω γω και να έχετε πιάσει το νόημα τι κάνει η εφαρμογή. Εγώ οχι. Πείτε με χαζό ότι θέλετε αλλά δεν έχω καταλάβει τι κάνει, είναι απάντηση αυτή.... Τρέχα και θα καταλάβεις? Τι κάνει πια αυτό το strava περισσότερο από την amazfit pace εφαρμογή? Κι αν δίνει περισσότερες πληροφορίες, τις βλέπω μέσω της εφαρμογής strava, από το σαιτ strava η απο amazfit app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Κι αν δίνει περισσότερες πληροφορίες, τις βλέπω μέσω της εφαρμογής strava, από το σαιτ strava η απο amazfit app? Προφανώς και η εφαρμογή amazfit δεν έχει σχέση με την εφαρμογή strava απλά κάνει sync τα δεδομένα της σε strava account τώρα που θα τα δεις αυτά , διαλέγεις , είτε από το site είτε από την εφαρμογή τι παραπάνω να σου πούμε , μη παίρνεις ως δεδομένο ότι έχουμε την εφαρμογή strava αλλά πιστεύω ότι θα είχες ήδη πάρει "απάντηση" αν απλά έκανες 1-2 ψευτο τρεξίματα (να είσαι έξω και να ενεργοποιήσεις το τρέξιμο για 10-15 λεπτά) και θα έβλεπες καλύτερα τι σε βολεύει εσένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Έχω κάνει άθληση και είδα μέσω strava πως δείχνει δεδομένα αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με την amazfit pace εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έχω κάνει άθληση και είδα μέσω strava πως δείχνει δεδομένα αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με την amazfit pace εφαρμογή. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι, αλλά αν σκοπεύεις να ασχοληθείς λίγο σοβαρότερα από τελείως περιστασιακά, θα κάνεις εγγραφή. Για εμένα οι λόγοι είναι τρεις. -Είναι από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές και τα Garmin την υποστηρίζουν πολύ καλά. Αν ασχοληθείς σοβαρότερα, αργά ή γρήγορα θα γλυκοκοιτάξεις κάποιο Garmin. -Έχει μεγάλη κοινότητα χρηστών. -Απόρροια του προηγουμένου είναι τα segments, δηλαδή διαδρομές που τις έχουν τρέξει κάποιοι άλλοι χρήστες και τις έχουν καταχωρήσει. Αν τρέξεις το ίδιο segment, βλέπεις πώς τα πήγες σε σχέση με τους υπόλοιπους που το έχουν τρέξει. Μπορείς και εσύ να καταχωρήσεις κάποιο segment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Είναι τέλειο πάντως το ρολόι. Έχω μια απορία, αν βάλω άσπρο watchface θα καίει περισσότερη μπαταρία σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή όταν πέφτει φως στην οθόνη και βλέπεις την οθόνη πιο φωτεινή, και ρεύμα η λέω χαζομάρα και στηβ έχει σχέση το χρώμα του watchface? Σε κατάσταση με κλειδωμένη την οθόνη λέω, όχι όταν το έχω ξεκλείδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaiou11 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Παιδιά ένα ελληνικό review του Στράτου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipan90 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του. έχεις ενεργοποιήσει μήπως να ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα οταν είναι το ρολόι κοντά ; αυτό σίγουρα τρώει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά Smartwatch και σκεφτομαι μεταξύ τοθ Amazfit Bip και του pace . αξίζει η διαφορά χρημάτων; Επίσης πια είναι η διάφορα ανάμεσα στα δυο pace εδώ; https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_687047.html?wid=4 https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html Δεν βλέπω να υπάρχει διαφορα μεγάλη στην Ελλαδα, ειναι το ίδιο; https://www.skroutz.gr/s/11489747/Xiaomi-Amazfit.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του. Προσωπικά το φορτιζω μια φορά τη βδομάδα περίπου ανα 6 μέρες. Δεν το εχω όλη την ωρα συνδεδεμένο στο κινητό όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αυτονομία του. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι στο 10% χρησιμοποιείται μόνο ως ρολόι Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά Smartwatch και σκεφτομαι μεταξύ τοθ Amazfit Bip και του pace . αξίζει η διαφορά χρημάτων; Επίσης πια είναι η διάφορα ανάμεσα στα δυο pace εδώ; https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_687047.html?wid=4 https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html Δεν βλέπω να υπάρχει διαφορα μεγάλη στην Ελλαδα, ειναι το ίδιο; https://www.skroutz.gr/s/11489747/Xiaomi-Amazfit.html καμια διαφορα δεν εχουν. αυτη τη στιγμη με κουπονι GBphoneclear8 το page βγαινει 78.35 αν για σενα 1,5 μεροκαματο δεν ειναι διαφορα..:lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 καμια διαφορα δεν εχουν. αυτη τη στιγμη με κουπονι GBphoneclear8 το page βγαινει 78.35 αν για σενα 1,5 μεροκαματο δεν ειναι διαφορα..:lol: Που είναι αυτο το κουπόνι; Ενα link? Επίσης , υπάρχει θέμα με τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 σε αυτο το link που εβαλες https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html βαζεις το κουπονι GBphoneclear8 κανενα θεμα με τελωνειο. 20 Μαρτιου το παρηγγειλα, 3 Απριλιου το ειχα σπιτι. Βαζεις Belgium Registered και εισαι αρχοντας. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipan90 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 έχεις ενεργοποιήσει μήπως να ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα οταν είναι το ρολόι κοντά ; αυτό σίγουρα τρώει μπαταρία Ναι το εχω! Θα δοκιμασω χωρις αυτο. Σε ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά το φορτιζω μια φορά τη βδομάδα περίπου ανα 6 μέρες. Δεν το εχω όλη την ωρα συνδεδεμένο στο κινητό όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αυτονομία του. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι στο 10% χρησιμοποιείται μόνο ως ρολόι Ναι το εχω δει κι εγω αυτο ειναι πολυ καλο δεν κλεινει το ρολοι!!! Θα δοκιμασω και ετσι. Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Καλημερα, γνωριζετε αν πειραζει να τελειωνουμε την μπαταρια πριν την φορτιση, η δεν πρεπει να το αφηνουμε να πεφτει πολυ η μπαταρια? Edited April 16, 2018 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του. 5 μέρες με ενεργά τα notifications και πάντα συνδεδεμένο στο κινητό. Η αυτονομία του είναι ένα από ατού του. Από 25% στο 100% φορτίζει με φορτιστή 2Α σε 1ω25λ ενημερωτικά. Παιδιά ένα ελληνικό review του Στράτου!!! Αν έχεις pace σίγουρα δεν αξίζει να πας σε stratos. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-X70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημερα, γνωριζετε αν πειραζει να τελειωνουμε την μπαταρια πριν την φορτιση, η δεν πρεπει να το αφηνουμε να πεφτει πολυ η μπαταρια? Όπως σε όλες μου τι συσκευές, έτσι και εδώ ακολουθώ το δόγμα 30%-80%. Το βάζω για φόρτιση γύρω στο 30% και το βγάζω γύρω στο 80%. Η αυτονομία του είναι έτσι και αλλιώς τρομερή, δεν κάνει ουσιαστική διαφορά αν θα το φορτίσω μία ημέρα αργότερα ή νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αλήθεια τι watchface φοράτε; (έτσι να πιάσω το κλίμα προτιμήσεων) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αλήθεια τι watchface φοράτε; (έτσι να πιάσω το κλίμα προτιμήσεων)Τελευταία έχω μείνει με το παρακάτω και με μαύρο λουράκι στο ρολόι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αυτό που με χαλάει τόσο καιρό είναι ότι ενώ όταν είναι αναμμένη η οθόνη δείχνει ωραία κάποιο watchface μόλις το βλέπεις μετά στο φως της ημέρας πιξελιαζει η πλειοψηφία αυτών. :( (το 95%) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Όπως σε όλες μου τι συσκευές, έτσι και εδώ ακολουθώ το δόγμα 30%-80%. Το βάζω για φόρτιση γύρω στο 30% και το βγάζω γύρω στο 80%. Η αυτονομία του είναι έτσι και αλλιώς τρομερή, δεν κάνει ουσιαστική διαφορά αν θα το φορτίσω μία ημέρα αργότερα ή νωρίτερα. Ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts