Jump to content

Xiaomi Watch AMAZFIT Pace

yorgos00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι παραπάνω να καταλάβω τι πλεονέκτημα έχω αν έχω το strava σε σχέση με το amazfit app? Κάποιος να μου τα ξεκαθαρίσει? Απλά, κατανοητά? Ευπρόσδεκτη κάθε φώτο από τις εφαρμογές για να καταλάβω, μετά από κάθε τρέξιμο, τι επιπλέον μου προσφέρει το strava.

• Απαντήσεις 792
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όντως τώρα;

Σου έχει απαντηθεί από τα παιδιά.

Αν δεν επιλέξεις μια δραστηριότητα το strava δεν γράφει δεδομένα.

Δεν είναι απλά μια άλλη εφαρμογή όπως ίσως λανθασμένα νομίζεις.

Xiaomi 12 Pro

Βρε παιδιά έκανα δραστηριότητες, το τι παραπάνω δεν καταλαβαίνω που προσφέρει. Όταν μέσω του strava δεν βλέπω τίποτα, λογικό δεν είναι να έχω απορίες? Εσείς μπορεί να βλέπετε στατιστικά ξέρω γω και να έχετε πιάσει το νόημα τι κάνει η εφαρμογή. Εγώ οχι. Πείτε με χαζό ότι θέλετε αλλά δεν έχω καταλάβει τι κάνει, είναι απάντηση αυτή.... Τρέχα και θα καταλάβεις? Τι κάνει πια αυτό το strava περισσότερο από την amazfit pace εφαρμογή? Κι αν δίνει περισσότερες πληροφορίες, τις βλέπω μέσω της εφαρμογής strava, από το σαιτ strava η απο amazfit app?

Κι αν δίνει περισσότερες πληροφορίες, τις βλέπω μέσω της εφαρμογής strava, από το σαιτ strava η απο amazfit app?

Προφανώς και η εφαρμογή amazfit δεν έχει σχέση με την εφαρμογή strava

απλά κάνει sync τα δεδομένα της σε strava account

τώρα που θα τα δεις αυτά , διαλέγεις , είτε από το site είτε από την εφαρμογή

τι παραπάνω να σου πούμε , μη παίρνεις ως δεδομένο ότι έχουμε την εφαρμογή strava

αλλά πιστεύω ότι θα είχες ήδη πάρει "απάντηση" αν απλά έκανες 1-2 ψευτο τρεξίματα (να είσαι έξω και να ενεργοποιήσεις το τρέξιμο για 10-15 λεπτά) και θα έβλεπες καλύτερα τι σε βολεύει εσένα

Έχω κάνει άθληση και είδα μέσω strava πως δείχνει δεδομένα αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με την amazfit pace εφαρμογή.

Έχω κάνει άθληση και είδα μέσω strava πως δείχνει δεδομένα αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με την amazfit pace εφαρμογή.

Εκ πρώτης όψεως δεν είναι, αλλά αν σκοπεύεις να ασχοληθείς λίγο σοβαρότερα από τελείως περιστασιακά, θα κάνεις εγγραφή. Για εμένα οι λόγοι είναι τρεις.

-Είναι από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές και τα Garmin την υποστηρίζουν πολύ καλά. Αν ασχοληθείς σοβαρότερα, αργά ή γρήγορα θα γλυκοκοιτάξεις κάποιο Garmin.

-Έχει μεγάλη κοινότητα χρηστών.

-Απόρροια του προηγουμένου είναι τα segments, δηλαδή διαδρομές που τις έχουν τρέξει κάποιοι άλλοι χρήστες και τις έχουν καταχωρήσει. Αν τρέξεις το ίδιο segment, βλέπεις πώς τα πήγες σε σχέση με τους υπόλοιπους που το έχουν τρέξει. Μπορείς και εσύ να καταχωρήσεις κάποιο segment.

Είναι τέλειο πάντως το ρολόι. Έχω μια απορία, αν βάλω άσπρο watchface θα καίει περισσότερη μπαταρία σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή όταν πέφτει φως στην οθόνη και βλέπεις την οθόνη πιο φωτεινή, και ρεύμα η λέω χαζομάρα και στηβ έχει σχέση το χρώμα του watchface? Σε κατάσταση με κλειδωμένη την οθόνη λέω, όχι όταν το έχω ξεκλείδωτο.

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του.

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Xiaomi Watch AMAZFIT Pace και ήθελα να ρωτήσω όποιος το έχει να μου πει πόση διάρκειά κρατάει η μπαταρια του. Κάποιες φορές σε μένα κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και αναρωτιέμαι μην το επηρεάζει κάτι άλλες φορές κρατάει και 2 μέρες. Το φορτίζω κλειστό. Σαν την μπαταριά του brand 2 δεν έχει:lol:. Γενικά είναι ικανοποιητικό ρόλοι και με όλες τις λειτουργείς του.

έχεις ενεργοποιήσει μήπως να ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα οταν είναι το ρολόι κοντά ;

αυτό σίγουρα τρώει μπαταρία

Καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά Smartwatch και σκεφτομαι μεταξύ τοθ Amazfit Bip και του pace . αξίζει η διαφορά χρημάτων;

Επίσης πια είναι η διάφορα ανάμεσα στα δυο pace εδώ;

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_687047.html?wid=4

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html

Δεν βλέπω να υπάρχει διαφορα μεγάλη στην Ελλαδα, ειναι το ίδιο;

https://www.skroutz.gr/s/11489747/Xiaomi-Amazfit.html

Προσωπικά το φορτιζω μια φορά τη βδομάδα περίπου ανα 6 μέρες. Δεν το εχω όλη την ωρα συνδεδεμένο στο κινητό όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αυτονομία του. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι στο 10% χρησιμοποιείται μόνο ως ρολόι

OnePlus 3T, iPad mini 2

Καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά Smartwatch και σκεφτομαι μεταξύ τοθ Amazfit Bip και του pace . αξίζει η διαφορά χρημάτων;

Επίσης πια είναι η διάφορα ανάμεσα στα δυο pace εδώ;

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_687047.html?wid=4

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html

Δεν βλέπω να υπάρχει διαφορα μεγάλη στην Ελλαδα, ειναι το ίδιο;

https://www.skroutz.gr/s/11489747/Xiaomi-Amazfit.html

καμια διαφορα δεν εχουν.

αυτη τη στιγμη με κουπονι GBphoneclear8 το page βγαινει 78.35

αν για σενα 1,5 μεροκαματο δεν ειναι διαφορα..:lol:

καμια διαφορα δεν εχουν.

αυτη τη στιγμη με κουπονι GBphoneclear8 το page βγαινει 78.35

αν για σενα 1,5 μεροκαματο δεν ειναι διαφορα..:lol:

Που είναι αυτο το κουπόνι; Ενα link?

Επίσης , υπάρχει θέμα με τελωνείο?

σε αυτο το link που εβαλες https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html βαζεις το κουπονι GBphoneclear8

κανενα θεμα με τελωνειο. 20 Μαρτιου το παρηγγειλα, 3 Απριλιου το ειχα σπιτι.

Βαζεις Belgium Registered και εισαι αρχοντας.

έχεις ενεργοποιήσει μήπως να ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα οταν είναι το ρολόι κοντά ;

αυτό σίγουρα τρώει μπαταρία

Ναι το εχω! Θα δοκιμασω χωρις αυτο. Σε ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά το φορτιζω μια φορά τη βδομάδα περίπου ανα 6 μέρες. Δεν το εχω όλη την ωρα συνδεδεμένο στο κινητό όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αυτονομία του. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι στο 10% χρησιμοποιείται μόνο ως ρολόι

Ναι το εχω δει κι εγω αυτο ειναι πολυ καλο δεν κλεινει το ρολοι!!! Θα δοκιμασω και ετσι. Σε ευχαριστω.

Καλημερα, γνωριζετε αν πειραζει να τελειωνουμε την μπαταρια πριν την φορτιση, η δεν πρεπει να το αφηνουμε να πεφτει πολυ η μπαταρια? Edited by jimmys

5 μέρες με ενεργά τα notifications και πάντα συνδεδεμένο στο κινητό. Η αυτονομία του είναι ένα από ατού του. Από 25% στο 100% φορτίζει με φορτιστή 2Α σε 1ω25λ ενημερωτικά.

Παιδιά ένα ελληνικό review του Στράτου!!!

Αν έχεις pace σίγουρα δεν αξίζει να πας σε stratos.

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-X70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλημερα, γνωριζετε αν πειραζει να τελειωνουμε την μπαταρια πριν την φορτιση, η δεν πρεπει να το αφηνουμε να πεφτει πολυ η μπαταρια?

Όπως σε όλες μου τι συσκευές, έτσι και εδώ ακολουθώ το δόγμα 30%-80%. Το βάζω για φόρτιση γύρω στο 30% και το βγάζω γύρω στο 80%. Η αυτονομία του είναι έτσι και αλλιώς τρομερή, δεν κάνει ουσιαστική διαφορά αν θα το φορτίσω μία ημέρα αργότερα ή νωρίτερα.

Αλήθεια τι watchface φοράτε; (έτσι να πιάσω το κλίμα προτιμήσεων)
Τελευταία έχω μείνει με το παρακάτω και με μαύρο λουράκι στο ρολόι:e66df0199f51f6eabd0371810a4883bd.jpg

Αυτό που με χαλάει τόσο καιρό είναι ότι ενώ όταν είναι αναμμένη η οθόνη δείχνει ωραία κάποιο watchface μόλις το βλέπεις μετά στο φως της ημέρας πιξελιαζει η πλειοψηφία αυτών. :( (το 95%)
Ι need a six month vacation, twice a year.

Όπως σε όλες μου τι συσκευές, έτσι και εδώ ακολουθώ το δόγμα 30%-80%. Το βάζω για φόρτιση γύρω στο 30% και το βγάζω γύρω στο 80%. Η αυτονομία του είναι έτσι και αλλιώς τρομερή, δεν κάνει ουσιαστική διαφορά αν θα το φορτίσω μία ημέρα αργότερα ή νωρίτερα.

Ευχαριστω πολυ !