baiosss Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 σε lg g4 & s8+ που το δοκίμασα παίζει. Μόλις έκανα και επαναφορά εργοστασιακών και πάλι τα ίδια. Ε τοτε κατι θα εχει να κανει με updates που πηρε προσφατα η συσκευη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Εάν δεν έχεις για Samsung και iPhone, περνεις κινητό τύπου oneplus κτλ κτλ Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά πλέον Όλα έχουν να κάνουν με το marketing.. Και εμείς τα θύματα Μα εδώ είναι και όλο το ζουμί της υπόθεσης για μένα. Πώς το iPhone είναι πιο φθηνό και το Samsung 7€ πιο ακριβό. Μιλάμε πάντα για το << καλό >> μοντέλο με το << σωστό χρώμα >> και την σωστή χωρητικότητα.Άρα;;; Το μεγάλο ατού της one plus χάθηκε πλέον. Και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ατού για τις άλλες εταιρίες, μιας και οι τιμές πέφτουν, ενώ της one plus όχι. Συνυπολογίζοντας και όλες τις υπόλοιπες ελλείψεις του τι μας μένει; Η ταχύτητα και το ρουτ που πλέον κακά τα ψέματα είναι αχρείαστο πλέον. Τίποτα άλλο. Είμαι μεγάλος φαν της εταιρίας, τα παιδιά που έχουν 3 και 3Τ θα με ξέρουν σίγουρα μιας και τα λέμε πολύ συχνά εκεί, αλλά ας μην εθελοτυφλούμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 25, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μα εδώ είναι και όλο το ζουμί της υπόθεσης για μένα. Πώς το iPhone είναι πιο φθηνό και το Samsung 7€ πιο ακριβό. Μιλάμε πάντα για το << καλό >> μοντέλο με το << σωστό χρώμα >> και την σωστή χωρητικότητα.Άρα;;; Το μεγάλο ατού της one plus χάθηκε πλέον. Και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ατού για τις άλλες εταιρίες, μιας και οι τιμές πέφτουν, ενώ της one plus όχι. Συνυπολογίζοντας και όλες τις υπόλοιπες ελλείψεις του τι μας μένει; Η ταχύτητα και το ρουτ που πλέον κακά τα ψέματα είναι αχρείαστο πλέον. Τίποτα άλλο. Είμαι μεγάλος φαν της εταιρίας, τα παιδιά που έχουν 3 και 3Τ θα με ξέρουν σίγουρα μιας και τα λέμε πολύ συχνά εκεί, αλλά ας μην εθελοτυφλούμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που βρήκες ποιο φθηνό το iPhone? 700 το 32αρι και 780 το 128αρι βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Που βρήκες ποιο φθηνό το iPhone? 700 το 32αρι και 780 το 128αρι βλεπω Για το μικρό iPhone και το μικρό s8 μιλώ φίλε μου. Αυτό που είπα από πάνω, μόλις το διάβασα και από έναν editor του gsmarena ο οποίος σαν επίλογο αναφέρει τα εξής: So is the OnePlus 5 worth something? Of course it is. The phone is the most logical choice for all the specs geeks who want the best chipset, lots of RAM and clean OS. OnePlus 5 is winning that race, and that’s no small achievement feature. Εδώ ολόκληρο το άρθρο http://m.gsmarena.com/our_editors_talk_what_we_think_of_the_oneplus_5-news-25794.php Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 25, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Για το μικρό iPhone και το μικρό s8 μιλώ φίλε μου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μικρό με την 4.7 ιντσες οθόνη με το OnePlus με 5.5 ιντσες οθονη, τη σύγκρουση είναι αυτή? Αν δεν υπήρχε iPhone με 5.5 ιντσες οθόνη οκ, αλλά αφού υπάρχει γιατί δεν βαζεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Το μικρό με την 4.7 ιντσες οθόνη με το OnePlus με 5.5 ιντσες οθονη, τη σύγκρουση είναι αυτή? Αν δεν υπήρχε iPhone με 5.5 ιντσες οθόνη οκ, αλλά αφού υπάρχει γιατί δεν βαζεις αυτο? Είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αυτοί που έχουν χρήμα πηγαίνουν σε iphone και Samsung. Και αυτοί που δεν έχουν κοιτούν την one plus. Χωρίς να προσδιορίσει μοντέλα. Και απάντησα στο ίδιο ύφος. Ότι αν θέλει σώνει και καλά κάποιος να πάρει iPhone και Samsung πλέον είναι στα ίσα. Μην πιανεσαι από μοντέλα κλπ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Αυτή τη φορά θα πέσει η τιμή του 1+5 πιστεύω, αλλά πραγματικά κάνει τη διαφορά αν θα πέσει 40-50€? Οι άνθρωποι έχουν βάλει ufs 2.1 που ούτε καν όλα τα Samsung και Huawei δεν έχουν. Έχουν βάλει 2πλες πολύ καλές κάμερες (και με update σήμερα). Εχουν τεράστια Ραμ. Έχουν amoled οθόνη. Έχουν σοβαρό design ( έστω και copied από apple) πανλεπτό με καλή μπαταρία. Πχ u11 έχει 3000 μόνο. Έχουν dash που ντροπιαζει τους πάντες. Έχουν σοβαρό ήχο, καλύτερο από s8 στα ακουστικά. Τα προηγούμενα oneplus είχαν χαμηλότερη τιμή αλλά προσέφεραν και λιγότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Αυτή τη φορά θα πέσει η τιμή του 1+5 πιστεύω, αλλά πραγματικά κάνει τη διαφορά αν θα πέσει 40-50€? Οι άνθρωποι έχουν βάλει ufs 2.1 που ούτε καν όλα τα Samsung και Huawei δεν έχουν. Έχουν βάλει 2πλες πολύ καλές κάμερες (και με update σήμερα). Εχουν τεράστια Ραμ. Έχουν amoled οθόνη. Έχουν σοβαρό design ( έστω και copied από apple) πανλεπτό με καλή μπαταρία. Πχ u11 έχει 3000 μόνο. Έχουν dash που ντροπιαζει τους πάντες. Έχουν σοβαρό ήχο, καλύτερο από s8 στα ακουστικά. Τα προηγούμενα oneplus είχαν χαμηλότερη τιμή αλλά προσέφεραν και λιγότερα. Άλλαξε τίποτα με το update στις κάμερες; Μη νομίζεις κράζω τόσο γιατί ήμουν τόσο ψημένος να το πάρω γιατί από τη μια έχω μείνει πλήρως ευχαριστημένος από το 3 και το 3Τ, απ'την άλλη έχει με διάφορα το καλύτερο service που υπάρχει αυτή τη στιγμή εκεί έξω. Και πάει και μου βγάζει το OIS. Με αυτό Έχω τρελαθεί πιο πολύ απ όλα. Που για να βγάλεις φωτογραφία σωστή τη νύχτα θα θες τρίποδο.με την ίδια οθόνη εδώ και 2 χρόνια, με μικρότερη μπαταρία απ το προηγούμενο έστω και οριακά και με αψυχολόγητη αντιγραφή του μισητού αντιπάλου. Και ξέρεις τι μου την σπάει πιο πολύ; ότι σε κάνα 5μηνο από τώρα στο 5Τ (γιατί θα βγει 5Τ) θα πάει και θα βάλει OIS στάνταρ, όπως και μεγαλύτερη μπαταρία. Νιώθω ότι μας δουλεύουν και ενώ το ξέρουμε πάμε και τα αγοράζουμε.Και η Samsung μας δούλεψε με το s6, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν της τα έσκασα. Πήρα το s7. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Παιδια για οποιον ξερει τα oneplus εχουν 1 ετος εγγυηση? OnePlus phones purchased on oneplus.net come with a 1-year limited warranty, starting from the date of delivery. Unless otherwise specified, this warranty covers the hardware components of the Product as originally supplied and does not cover, or partially covers, software, consumable items, or accessories even if packaged or sold together with the Product. This warranty is only redeemable within the original country or region of purchase. The limited warranty only covers product defects caused by workmanship or build materials. To make a claim, please present your original Proof of Purchase (invoice), model and serial number of your product, and photographic evidence of the product’s defects to OnePlus Customer Service at https://oneplus.net/support. OnePlus may use rebuilt, reconditioned or new parts and components when repairing any product. Alternatively, we may replace the defective product entirely with a rebuilt, reconditioned or new OnePlus product. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Στην Ευρώπη έχει 2 χρόνια γι'αυτό και η ακριβότερη τιμή αγοράς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τα πράγματα είναι απλά, όποιος θέλει αυτή την στιγμή δίκαρτο σε επίπεδο "ναυαρχίδας", γιατί έχει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά για να συναγωνίζεται με τους μεγάλους, παίρνει το 5, αλλιώς μπορεί να περιμένει την αναβαθμισμένη έκδοση. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Αυτή τη φορά θα πέσει η τιμή του 1+5 πιστεύω, αλλά πραγματικά κάνει τη διαφορά αν θα πέσει 40-50€? Οι άνθρωποι έχουν βάλει ufs 2.1 που ούτε καν όλα τα Samsung και Huawei δεν έχουν. Έχουν βάλει 2πλες πολύ καλές κάμερες (και με update σήμερα). Εχουν τεράστια Ραμ. Έχουν amoled οθόνη. Έχουν σοβαρό design ( έστω και copied από apple) πανλεπτό με καλή μπαταρία. Πχ u11 έχει 3000 μόνο. Έχουν dash που ντροπιαζει τους πάντες. Έχουν σοβαρό ήχο, καλύτερο από s8 στα ακουστικά. Τα προηγούμενα oneplus είχαν χαμηλότερη τιμή αλλά προσέφεραν και λιγότερα. Άλλοι όμως θέλουν. Αδιάβροχοποίηση. Ασύρματη φόρτιση. 2k ανάλυση οθόνης Micro sd support. Φυσική παρουσία σε κατάστημα να το δούνε live και να το περιεργαστούνε. Ποιοτικά ακουστικά μέσα στη συσκευασία. OIS και καλύτερη ποιοτικά κάμερα στις περισσότερες συνθήκες. Μεγαλύτερο πλούτο και επιλογές σε αξεσουάρ. Bezeless design(sorry αλλά του one plus πέρα από κόπια είναι και παρωχημένο και ξεπερασμένο κινητό 5ετιας θυμίζει) Stereo speakers. DAC HiFi ήχο. Υπέρυθρες Η USB C να είναι η πιο σύγχρονη 3.1 προδιαγραφών και όχι 2.0 του oneplus 5. Ε δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω που κάποιοι τα θέλουν και τα προσφέρει ο ανταγωνισμός. Και μην αναπαράγεις αναλήθειες και παραπληροφόρηση. Μόνο λίγες παρτίδες με 835 s8 έχουν ufs 2.0. Όλα τα exynos δηλαδή Ευρώπη που μας ενδιαφέρει έχουν 2.1 όπως και όλα τα 835 s8+ Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά που εκανα το κινητό είναι κόσμημα.Στο τσακ ειμουν να πάρω το htc u11 αλλά είπα να δοκιμάσω 1+ και πραγματικά με εξέπληξε.Παει σφαιρα ,φυσικα είναι πανέμορφο έχει στιβαρή κατασκευή βγάζει άριστες φωτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loubas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Όσοι έχουν παραλάβει, από μπαταρία πως πάει (αν και είναι αρκετά νωρίς)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Κραζεις;.... Θαυμάζεις!!! Όποιος με ρωταει πιο είναι το καλύτερο κινητό στο κοσμο... Η απάντηση είναι αυτό που έχω και έχεις στα χέρια σου. Επειδή εσύ το επέλεξες και κάνει για τις ανάγκες σου. Τώρα άμα θέλετε να παίζουμε... έχω κανονάκι ή υπερατού τι να πω.Το νήμα αφορά το Oneplus 5 και υπάρχει άλλο νήμα για συγκρίσεις συσκευών.. όποιος το καταλαβαίνει καλώς. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχουν παραλάβει, από μπαταρία πως πάει (αν και είναι αρκετά νωρίς)? Μετά την πρώτη φόρτιση έβγαλε 5:30ωρες με βαριά χρήση. Χθες πέρασα τη νέα αναβάθμιση οπότε νεώτερα αύριο :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 κατάφερε κανένας να πάρει την έκπτωση από το referral? αν ναι πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εγώ λέω να τα πείτε στο σχολασμα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Όσοι έχουν παραλάβει, από μπαταρία πως πάει (αν και είναι αρκετά νωρίς)? Εγώ το φόρτισα πρωί Σαββάτο (10:00) από πλήρως αποφορτισμένο και με μέτρια χρήση μέσα στο ΣΚ με έβγαλε με 17% στις 1.00 το βράδυ χτές. Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) εγω απλα δινω παραδειγμα τι κανουν και άλλες τεταιριες για να κοψουν κοστος. . To ιδιο κανει όμως και η one plus. No IOS,only usb 2.0 προδιαγραφών type c,No ακουστικά στη συσκευασία. Και εγω αναφέρθηκα το τι εισπράττει ο Έλληνας καταναλωτής μιας και ελληνικο φόρουμ είμαστε και Ελλάδα ζουμε. Edited June 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Guys καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Επειδή έχω φίλους στις ΗΠΑ σκεφτόμουν να τους ζητήσω να αγοράσουν την συσκευή από το US site για εμένα και να μου το φέρουν εδώ όταν έρθουν Ελλάδα. Ξέρει κανείς τι ισχύει με την εγγύηση τότε; Σε μια προσπάθειά μου να μάθω αυτή την πληροφορία από το Live Chat τους, μου είπαν πως ισχύει η εγγύηση 2 ετών και στην Ευρώπη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Guys καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Επειδή έχω φίλους στις ΗΠΑ σκεφτόμουν να τους ζητήσω να αγοράσουν την συσκευή από το US site για εμένα και να μου το φέρουν εδώ όταν έρθουν Ελλάδα. Ξέρει κανείς τι ισχύει με την εγγύηση τότε; Σε μια προσπάθειά μου να μάθω αυτή την πληροφορία από το Live Chat τους, μου είπαν πως ισχύει η εγγύηση 2 ετών και στην Ευρώπη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Κρατα αντιγραφο συνομιλιας μαζι τους και εισαι καλυμμενος. Μια φορα μου ετυχε με μια συσκευή και το αντιγραφο του chat αποδειχθηκε σωτηριο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εννοείται πως έχω κρατήσει, απλά μου κάνει λίγο εντύπωση. Θεωρούσα πως δεν θα ισχύει στην Ευρώπη εφόσον αγοράσεις από US. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Εννοείται πως έχω κρατήσει, απλά μου κάνει λίγο εντύπωση. Θεωρούσα πως δεν θα ισχύει στην Ευρώπη εφόσον αγοράσεις από US. Σε πολλα προιοντα δεν ισχυει,αλλα εφόσον στο επιβεβαίωσαν σε chat αρα δεν συντρέχει φόβος. Βγαίνει και πολύ πιο προσιτά και αξίζει σαφώς περισσότερο από την λυστρικη τιμή εδώ. Αν θες μιλα και με δεύτερο εκπρόσωπο η στειλει email εξίσου. Αν και εκει καταφατικά απαντήσουν αρα προχωράς αφοβα. Edited June 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εμενα σε ερωτηση αν αγορασω απο καναδα τι γινεται με εγγυηση μου ειπαν οτι ισχυει και στην ελλαδα αλλα για ενα μονο χρονο και σε περιπτωση βλαβης το στελνω ευρωπη. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (09:10:29) Thanasis: My works requires rare travel and this way I will be in the US in a few weeks. I wanted to buy the OnePlus 5 when in the US but the phone will be used in my home country, Greece (09:11:07) Thanasis: I wanted to know what is the warranty status if this will happen? assuming I have an issue that required warranty when in Greece (09:11:16) Thanasis: Am i covered for anything? (09:11:56) Carl: I see. (09:12:35) Carl: In regard to that concern, if in case you will be going to US, you will still have the 2 year-limited warranty. (09:13:37) Thanasis: I understand this, thank you very much. But my concern is what happens when I am in Greece? Because I spend 95% of my time here (09:14:24) Carl: You will also have the 2 year-limited warranty when you purchase the device from our website. (09:15:40) Thanasis: So you are telling me that, if I buy the phone from your US website (as I will be in Atlanta at the time) and then bring it to greece where I live and something happens here I am covered? (09:16:15) Carl: Yes, (09:16:56) Thanasis: and in case I have an issue, I send my device to be fixed in Greece or in the US? (09:18:19) Carl: If you are in US and you purchase the device in US Website, you will be having the limited warranty and in case you will have an issue when you are in US you can have your device repaired in US. (09:19:25) Thanasis: In the same scenario, in case I will have an issue when I am in Greece what happens with repair? (09:20:02) Carl: You can send it in our EU Service Center. Παραθέτω και το κομμάτι της συνομιλίας για του λόγου το αληθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts