Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν στην OnePlus κατάλαβαν ότι το κινητό τους έπασχε στην ταχύτητα, τότε έχουν απλά αστείο feedback.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίζετε να προασπίζεστε τα συμφέροντα της εταιρείας σας. Τι; όχι; δεν σας ανήκει;

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν στην OnePlus κατάλαβαν ότι το κινητό τους έπασχε στην ταχύτητα, τότε έχουν απλά αστείο feedback.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίζετε να προασπίζεστε τα συμφέροντα της εταιρείας σας. Τι; όχι; δεν σας ανήκει;

ενω το feedback της Samsung ηταν οτι "δεν εχουμε αναγκη απο software, βγαλτε οθονη τηλεκοντρολ και special κουμπι για.....bixby!!";;;

:lol:

1000 φορες σοβαρο και σωστο software, παρα touchwiz και samsung με τα γνωστα θεματα και τον πιο αθλιο fingerprint reader της αγορας.

Τι; Οχι; Ειναι apple νο2; Τι λες ρε Αλεκο;

:lol:

ΥΓ

Τι περιμενω απο ανθρωπο που ελεγε οτι ειδικα σε μικρες οθονες ειναι must η 2κ αναλυση :)

Καλημέρα σε όλους!

Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει τα στατιστικά της μπαταρίας? Έχω την αίσθηση ότι αρκετή μπαταρία καταναλώνει το WiFi όπως επίσης και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές.

Καλημέρα σε όλους!

Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει τα στατιστικά της μπαταρίας? Έχω την αίσθηση ότι αρκετή μπαταρία καταναλώνει το WiFi όπως επίσης και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές.

Καλημέρα. Ίσα ίσα σε εμένα συμβαίνει το αντίθετο. Μήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία;

Samsung S21 Ultra

Καλημέρα σε όλους!

Καλημέρα ακριβώς το ίδιο ήθελα να γράψω και εγώ τώρα.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Τι εγινε παιδια το υπερηχητικο χάνει απο το mi6 που κοστίζει τωρα 100 ευρω λιγότερα και σε 3 μηνες θα κοστίζει τα μισά?

Edited by THANKIN

Τι εγινε παιδια το υπερηχητικο χάνει απο το mi6 που κοστίζει τωρα 100 ευρω λιγότερα και σε 3 μηνες θα κοστίζει τα μισά?

Kοστιζει λιγοτερο γιατι ειναι μικροτερο, εχει χειροτερη οθονη, καμερα, ποιοτητα κατασκευης, χειροτερο ηχειο, χειροτερη εξοδο στα ακουστικα, ισως δεν εχει quick charger στην συσκευασια και ισως εχει μετριο fingerprint reader

εχω το μι5ς και ισχυουν αυτα που λεω, για τα 2 τελευταια δεν ειμαι σιγουρος (αν δηλαδη εβαλαν qc charger στο κουτι και αν βελτιωσαν τον reader)

Edited by nikchris

Εχεις το mi6s? Μαλιστα... Γιατι ακομα δεν εχει κυκλοφορήσει!

Ως προς τις ελλείψεις του μι6 θυμίζω οτι σε 3 μηνες που το μι6 θα κοστίζει 250 ευρω το 1+5 θα συνεχιζει να εχει 500-550 .Τι συγκρίνεις τωρα? Το σιαομι ειναι και θα ειναι απίστευτα πιο vfm. Και αν καποιον χαλάει οτι δεν ειναι 5.5 περιμενεις μεχρι τον Σεπτέμβριο που θα βγει το plus με τις 5.7 που και αυτο θα ειναι 100 ευρω φθηνότερο απο την πρωτη μερα!

Το Κράξιμο που πέφτει στο 1+5 εχει να κανει με την αδικαιολόγητη ανηφόρα που εχει παρει τιμολογιακα. Δεν εκανε τις αναβαθμίσεις που καλεί να πληρωσει ο χρήστης. Αντίθετα εχει ελλείψεις οπως το ΟΙS απο το 3Τ.

Edited by THANKIN

Ωπ τι έγινε παιδιά το mi6 που κοστίζει τώρα 100 ευρώ λιγότερα και σε 3 μήνες θα κοστίζει τα μισά χάνει από το υπερηχητικό oneplus 5...;;;

Γνώμη μου είναι ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό,αυτού του είδους τα τεστ έχουν και διαφορετικά αποτελέσματα δεν μπορούμε να βαφτίσουμε νικητή κάποιο κινητό με βάση αυτά τα τεστ.

Τουλάχιστον τα τεστ δείχνουν οτι το 1+5 δεν κανει τον περίπατο σε ταχύτητα που φαντασιώνονται οι φανς του.

Είναι φυσικά από τα γρηγορότερα αλλα εχει και αδυναμίες εμφανείς κυριως στην κάμερα σε χαμηλό φωτισμό στην σταθεροποίηση στο βιντεο σε ποιοτητα πχ η πλατη ειναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε γρατσουνιές εχει κατώτερη οθόνη απο το s7-s8 ενω προκειται για το δευτερο ακριβότερο κινητο της αγοράς μετα απο τους 3-4 μηνες διαρκείας ζωης καθε flagship κινητού.

Εχεις το mi6s? Μαλιστα... Γιατι ακομα δεν εχει κυκλοφορήσει!

Ως προς τις ελλείψεις του μι6 θυμίζω οτι σε 3 μηνες που το μι6 θα κοστίζει 250 ευρω το 1+5 θα συνεχιζει να εχει 500-550 .Τι συγκρίνεις τωρα? Το σιαομι ειναι και θα ειναι απίστευτα πιο vfm. Και αν καποιον χαλάει οτι δεν ειναι 5.5 περιμενεις μεχρι τον Σεπτέμβριο που θα βγει το plus με τις 5.7 που και αυτο θα ειναι 100 ευρω φθηνότερο απο την πρωτη μερα!

Το Κράξιμο που πέφτει στο 1+5 εχει να κανει με την αδικαιολόγητη ανηφόρα που εχει παρει τιμολογιακα. Δεν εκανε τις αναβαθμίσεις που καλεί να πληρωσει ο χρήστης. Αντίθετα εχει ελλείψεις οπως το ΟΙS απο το 3Τ.

Ειναι ακριβο το 1+5, και ειμαστε οι ατυχοι στην Ευρωπη, λογω του €€

Στις άλλες χωρες εχει ανταγνωστικοτατη τιμη, πχ Αμερικη κοστιζει 200$ λιγοτερο απο s8.

To mi6 ειναι σαφως καλη προταση αλλα παραμενει κινητο που πρεπει να εισαγεις, με οτι αυτο συνεπαγεται στην εγγυηση.

Δεν εχει Β20 για το 4g.

To software που φοραει ειναι δυσκοιλιο, πολλα προβληματα μου δημιουργει η miui.

εχω 1+3 και mi5s και η διαφορα στην τιμη φαινεται.

Πολυ καλη προταση το Mi5s, αλλα δεν φτανει το επιπεδο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τουλάχιστον τα τεστ δείχνουν οτι το 1+5 δεν κανει τον περίπατο σε ταχύτητα που φαντασιώνονται οι φανς του.

Μια χαρα κανει τον περιπατο, δες συγκριτικα με άλλες ναυαρχιδες (πχ u11 και s8)

Ειδικα το s8 το πανε ολοι βολτα, πραγματικα απαραδεκτα πραγματα απο την samsung.

Η τιμη ειναι ακριβη. Αυτο δεν αλλαζει.

Ειτε πρεπει να βγαλει refreshed μοντελο σε λιγους μηνες με παραπανω πραγματα ή να την ριξει σε λιγους μηνες.

Ωπ τι έγινε παιδιά το mi6 που κοστίζει τώρα 100 ευρώ λιγότερα και σε 3 μήνες θα κοστίζει τα μισά χάνει από το υπερηχητικό oneplus 5...;;;

Γνώμη μου είναι ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό,αυτού του είδους τα τεστ έχουν και διαφορετικά αποτελέσματα δεν μπορούμε να βαφτίσουμε νικητή κάποιο κινητό με βάση αυτά τα τεστ.

Συμφωνώ απόλυτα...Κάνεις σοβαρός άνθρωπος δεν καθετε να κάνει τέτοιου είδους τεστ,και οι διαφορές στα δευτερόλεπτα από το άνοιγμα των εφαρμογών ελάχιστοι τις καταλάβαινουν στην καθημερινότητα...

Συμφωνώ σε καποια που λες εκτος απο οτι :

Δεν ειναι δυσκολο το λειτουργικό της σιαομι εχω 13 μηνες το note 3 pro στα αγγλικα μάλιστα και ειναι απίστευτα βολικό.

Συγκρίνεις το 3τ με το μι5s και λες οτι δεν φτανει σε ποιότητα το σιαομι. Δεν λες ομως οτι το σιαομι κοστίζει 40% λιγότερο! Από αυτο το πρίσμα πιο εχει αναλογικά την καλυτερη ποιότητα?

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνώ απόλυτα...Κάνεις σοβαρός άνθρωπος δεν καθετε να κάνει τέτοιου είδους τεστ,και οι διαφορές στα δευτερόλεπτα από το άνοιγμα των εφαρμογών ελάχιστοι τις καταλάβαινουν στην καθημερινότητα...

Ε τοτε γιατι ολοι οι φανς του 1+τρελενονται με την ταχψυτητα του? Φυσικα συμφωνω με το σχολιο σου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η τιμη ειναι ακριβη. Αυτο δεν αλλαζει.

Ειτε πρεπει να βγαλει refreshed μοντελο σε λιγους μηνες με παραπανω πραγματα ή να την ριξει σε λιγους μηνες.

Θα βγαλει το 5Τ οπου θα ξαναβάλουν ΟΙS αλλα η τιμη ξεχαστετο να κατέβει να ανεβει λιγο ακομα μπορει.

Σαφως και υπαρχει διαφορα. Και στο ανοιγμα των εφαρμογων και στο multitasking.

Οταν παω να ανοιξω chrome και μου τον εχει κρατησει στη μνημη, μου τον πεταει στα μουτρα μου αστραπιαια, το ιδιο και για άλλες εφαρμογες που κραταει στη μνημη.

βλεπουμε δω πχ την τεραστια διαφορα στο multitasking

Αν ειναι δυνατον που δεν παιζει ρολο ρε παιδια, πλακα κανουμε;

Τι καθονται οι εταιριες και βαζουν ufs 2.1 και τελευταια chipset, λιγο σοβαροτης παρακαλω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνώ σε καποια που λες εκτος απο οτι :

Δεν ειναι δυσκολο το λειτουργικό της σιαομι εχω 13 μηνες το note 3 pro στα αγγλικα μάλιστα και ειναι απίστευτα βολικό.

Δεν ειναι δυσκολο, ηλιθιο ειναι.

Και η ολη φαση με τα Permissions, και όλα τα Battery saver μου προκαλουν ζαλαδες αλλα εχω και μονιμο προβλημα με φαρμογες.

Πχ εχω Live wallpaper και μου το σταματαει, εχω sidebar για εφαρμογες και μου την κλεινει, κανω clear recents και μου σταματαει τη μουσικη.

Μεσοβεζικη λυση να τα καρφιτσωσω στα recents, αλλα μου τα κανει clutter και δυσλειτουργικα.

Συγκρίνεις το 3τ με το μι5s και λες οτι δεν φτανει σε ποιότητα το σιαομι. Δεν λες ομως οτι το σιαομι κοστίζει 40% λιγότερο! Από αυτο το πρίσμα πιο εχει αναλογικά την καλυτερη ποιότητα?

Το 1+3, σαφως.

Καλυτερο σε ολα, πλην ελαχιστα στην καμερα.

Μεγαλυτερο μεγεθος, τεραστια διαφορα στην οθονη υπερ 1+3, τεραστια διαφορα σε ηχειο και εξοδο ακουστικων υπερ 1+3, εχω dash charge ενω στο mi5s ουτε quick charge φορτιστη δεν εχει, τεραστια διαφορα στο fingerprint reader υπερ 1+3 κλπ

Αν δεν ειναι ολα αυτα για 100-150€ παραπανω (40% που λες και εσυ), τι ειναι;

Σε αυτό το βίντεο το mi6 είναι πιο γρηγορο.Το θέμα είναι να μην πολύ πιστεύουμε αυτά τα βίντεο γιατί με μια απλή επεξεργασία που δεν την βλέπουμε ο καθένας βαγαζει οποίο θέλει πιο γρήγορο κινητό

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Από τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου,μιας και επιτέλους κατάλαβες ότι αυτά τα τεστ δεν προσφέρουν τπτ...

Φυσικά στο πρώτο συγκριτικό που το ΜΙ6 φαίνεται πιο γρήγορο είναι με το 1+5 6GB....Αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν κοιτάω τέτοια τεστ αν θέλω να αγοράσω μια συσκευή....Κανένα τεστ δεν θα με έκανε να αλλάξω γνώμη όταν πήγα στο S7,η στο 1+3Τ,οπωςκαι ποτέ δεν περνώ σοβαρά το Antutu...

Το μεγάλο κοινο που απευθύνεται η one plus αφορά λατρεις των speedtest/multitasking test. Σίγουρα για το υπόλοιπο 99.9% αγοραστικου κοινου ελάχιστο νόημα εχει το ποιο κινητό θα ανοίξει κάποια ms γρηγορότερα μια εφαρμογη ή ποιο θα κρατήσει στην μνήμη 15 ή 17 παιχνίδια ταυτοχρονα ανοιχτα. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι το βρίσκουν ενδιαφερον, κυρίως σαν χόμπι φαντάζομαι

Επί του θέματος, η αποψή μου είναι ότι το μοναδικό feature που μπορεί να κρατήσει ζωντανό το one plus 5 είναι το dual sim option καθώς οι υπόλοιπες ναυαρχιδες δεν κυκλοφορούν dual SIM εκδόσεις στην Ευρωπη. Κατα τα λοιπά σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικά περίεργο να το επιλέξει κανείς εναντί άλλων επωνύμων flagship σε παρόμοια ή και μικρότερη τιμη. Και μάλιστα χωρίς διάθεση σε φυσικά καταστήματα για έλεγχο/δοκιμή/χρήση και σε μια σπαρτιατική συσκευασία χωρίς ουτε καν ακουστικα.

Σε αυτό το βίντεο το mi6 είναι πιο γρηγορο.Το θέμα είναι να μην πολύ πιστεύουμε αυτά τα βίντεο γιατί με μια απλή επεξεργασία που δεν την βλέπουμε ο καθένας βαγαζει οποίο θέλει πιο γρήγορο κινητό

Το 1+5 είναι με τα 6GB,αλλά τι δεν σου αρέσει??Ότι είναι πιο γρήγορο το MI6 και το αμφισβητείς;;;; Δηλαδή πάντα το 1+ πρέπει να είναι πιο γρήγορο...Συγγνώμη που θα στο χαλάσω,αλλά εδώ το 5αρι τρώει χώμα,το αφήνει κολώνες πίσω...τι να κάνουμε;;;;κάποτε κερδίζεις κάποτε χάνεις...Αλλά για να καταλάβουμε το ένα έκανε 2 δευτερόλεπτα και το άλλο 1,52 η διαφορά είναι 8 δευτερόλεπτα για να ανοίξουν 15 εφαρμογές...Και ακόμα ασχολείστε με τέτοια τεστ,και τα παίρνετε στα σοβαρά...

Edited by jimlost

Καλημέρα σε όλους!

Έχει Draining στην μπαταρία όντως. Λογικά θα το φτιαξουν σύντομα όπως έκαναν και στο s8+

Μού κάνει τρομερή εντύπωση η οθόνη και η απόκριση της αφής.

Πραγματικά έχουν κάνει σοβαρή βελτίωση.

Επειδή γίνεται έντονη σύγκριση με το s8 να τονίσω ότι εδώ μιλάμε για δίκαρτη συσκευή με εγγυηση από αντιπροσωπεία κάτι που δεν μπορείς να το έχεις στην ίδια έκδοση στο s8 (μόνο από τρίτες χώρες και σε άλλες τιμές) . Για κάποιους από εμάς τα δικαρτα είναι μονόδρομος λόγω δουλειάς

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Όντως η απόκριση της οθόνης είναι απίστευτη. Σου δίνει την αίσθηση ότι η εντολή δίνεται πριν καν την πατήσεις!

Ελπίζω να διορθωθεί και το θέμα της μπαταρίας γιατί είναι κρίμα να χάνεις από κάτι τέτοιο, από τη στιγμή ειδικά που είμαι στο 20% με ήδη 8 ώρες sot.

20% με ήδη 8 ώρες sot.

Υπαρχει καποιο screenshot γι αυτο?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όσο και να το περιστρέφουμε, νομίζω η αλήθεια είναι ότι είναι μικρή αναβάθμιση σε σχέση με ότι περιμέναμε. Τα είδα δίπλα δίπλα με op3 και η ταχύτητα κάμερα είχαν πολύ μικρή διαφορά, τουλάχιστον για τη δική μου χρήση. Ο οθόνη είναι ακριβώς η ίδια, δυστυχώς φαίνεται παλιά πλέον

Στάλθηκε από το Moto G (5) Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to OnePlus 5