manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Να πω και την αποψή μου... :worry: Με ενόχλησε το οτι δεν έχει πιστοποίηση IP ενώ σε αυτά τα χρήματα έπρεπε να έχει. (Δεν έχω βουτήξει ποτέ κινητό στο νερό και ας ήταν αδιάβροχο).. Με ενόχλησε το OIS που δεν έχει γιατί δεν έχω και πολύ σταθερό χέρι. (Όχι οτι θα έχω και τρομερό πρόβλημα, για την χρήση που του κάνω εγώ).. Με ενόχλησε η τιμή του που θεωρώ οτι ήταν αρκετά υψηλή. (Αλλά αυτό που με τρέλενανε ήτανε ότι αντι για π.χ. 479$ = 499€).. Μου άρεσαν τα δείγματα φωτογραφίας που έδειξαν διάφορα κανάλια. Μου άρεσε ο σχεδιασμός. Μου άρεσε που έχει πλέον 8GB LPDDR4X Ram + 128GB UFS2.1. Day 0 και το έβαλα παραγγελία καθώς μου άρεσε η παρουσίαση και τα specs που έχει. Πρώτη φορά λοιπόν βλέπω παρουσίαση και κάνω άμεση αγορά. Μόλις παραλάβω θα σας ενοχλήσω με την άποψή μου. Ως προηγούμενος κάτοχος του 3T 6/64GB, φαντάζομαι πως θα έχω μια σαφέστερη άποψη σε σχέση με το Oneplus 5. :blink: Παντού βλέπω παράπονα για όλες τις συσκευές (Samsung S8/+, LG G6, Apple iPhone 7/Plus......) και πάει λέγοντας, σαφώς οτι η 1+ έπρεπε να έχει κάνει κάτι το διαφορετικό και να ήταν πιο φθηνή (τουλάχιστον στα 479€) (Ισχύει για όλες τις μάρκες). Αλλά οι περισσότεροι που κράζουν είναι μόνο για να κράξουν, περιμένετε ρε παιδιά να δούμε από κοντά να βγούν δυο απόψεις απο εμάς εδώ στο forum και μετά το συζητάμε. :) Ναι ΟΚ μπορεί κάποιος να πάρει το S8 γιατί θέλει να πάει να δώσει τα 600€, ωραία γιατί όχι ? Εγώ όμως που έχω αυτά 550€ γιατί να μην δεν επιλέξω το OnePlus 5 ? Ο καθένας κρίνει από αυτά που βλέπει, ακούει και όχι να δοκιμάσει πρώτα να δει τι του κάνει. Εγω προτίμησα να πάρω το OnePlus 5, κάποιος άλλος θα πάρει το S8, κάποιος το 7 Plus και πάει λέγοντας (όλοι παρέα θα κάνουμε, καφέ θα πιούμε και θα συζητήσουμε δεν θα βγαίνουμε σαν τα μωρά παιδιά (κοίτα εγώ την έχω μεγαλύτερη), δεν είναι VS όλη μας η ζωή, ο καθένας με το γούστο του. Ναι είμαι εντυπωσιασμένος αλλά αν δεν το συγκρίνω με το 3T δεν θα υσηχάσω και μετά θα κρίνω αναλόγως τι θα κάνω. Αγάπη παιδια!!! (Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές εντυπώσεις, γούστο κ.τ.λ. δεν κράζω και δεν προσπαθω να την πω σε κανέναν, πριν αρχίσετε να με κράζετε :cry: ) Peace! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Επειδή σας έχω χάσει για πια ισοτιμία μιλάμε; Τα 480$ είναι 431.09€. Τις περισσότερες φορές τιμολογούνται τα προϊόντα με ισοτιμία 1€=1$ και εδω βάζουν και ένα 20€ ακόμη για να πάει στρογγυλά στα 500€. Και αν δεν κάνω λάθος παλιά που εκχε αλλάξει η ισοτιμία η op είχε ανεβασει τις τιμές γιατί ήταν έλεγε στο όριο η τιμολογηση και έμπαιναν μέσα. Όταν ξανααλλαξε η ισοτιμία δεν είδα να το αλλάζουν. Η συσκευή είναι εξαιρετική. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο φτηνή βάση των όσων προσφέρει ώστε να δικαιολογεί το flagship killer. Στην τιμή που είναι και που δύσκολα θα πέσει, τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα μιας και ο ανταγωνισμός είναι ήδη ίσως και φτηνότερος. Και μπορεί να μην προσφέρει την ram αλλά έχει καλύτερη οθόνη, πιο καλή κάμερα/video, αδιαβροχοποίηση, ασύρματη φόρτιση κ.α. Παρε τον ανταγωνισμο. Πχ παρε το s8 και να χαρεις την edge οθονη και τα framedrops και τα stutters. 'Η παρε το g6 με τον 821 Επιλογες δοξα τω θεω εχουμε. Για μένα το μόνο που σώζει την εταιρεία, είναι ότι έχουν κλειδώσει οι άλλοι τα τηλέφωνα τους,σαμυ,LG.άρα από κοινότητα λίγα πράγματα για aosp Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι μονο αυτο, ειναι και οτι το software τους σπερνει, ειναι το καλυτερο και το ταχυτερο εκει εξω. Μηδεν lags, μηδεν stutters, πανγρηγορο διαστημικο με πραγματικη ιπποδυναμη. Δευτερο και ιδρωμενο το pixel με την τρισαθλια τιμη (που ειναι και πιο αργο στα σημεια) και τριτα τα htc, που προσωπικα απεχθανομαι το sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 σε οποιον αποσταλει σημερα, ας το αναφερει ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Που μπορώ να βρω το δικό μου invite link? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε όλοι θέλουμε ένα κινητό που κάνει τα πάντα με 299ευρω!! Εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά η τιμή του, βελτιωμενη κάμερα, είναι 8γιγα ram και 128γιγα rom.. Κάτσε καλά Ποιότητα Α+ Λογικό βρίσκω τα 499-560ευρω Εδω τα iphone είχαν 1000ευρω S8 700-950ευρω G6 (αρχές) 600-700ευρω Που είδατε ακριβή τιμή στο future proof oneplus 5, με τα specs που έχει είσαι κομπλέ για μια 2ετια!!! Αυτά από εμένα Όσοι το πήρανε καλά κάνατε (+1 από εμένα χε χε χε) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε όλοι θέλουμε ένα κινητό που κάνει τα πάντα με 299ευρω!! Εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά η τιμή του, βελτιωμενη κάμερα, είναι 8γιγα ram και 128γιγα rom.. Κάτσε καλά Ποιότητα Α+ Λογικό βρίσκω τα 499-560ευρω Εδω τα iphone είχαν 1000ευρω S8 700-950ευρω G6 (αρχές) 600-700ευρω Που είδατε ακριβή τιμή στο future proof oneplus 5, με τα specs που έχει είσαι κομπλέ για μια 2ετια!!! Αυτά από εμένα Όσοι το πήρανε καλά κάνατε (+1 από εμένα χε χε χε) Και το ΟΡ3 κάνει τα πάντα, το 5 είναι το R11 της ΟΡΡΟ με άλλο επεξεργαστή και μνήμη... δεν δικαιολογεί το R&D για αυτή την τιμή... Και όταν το ΟΡ3 είχε 400 ευρώ... +100 ευρώ για μια κάμερα παραπάνω όχι δεν τα δικαιολογεί κατά τη γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ακριβώς ίδια οθόνη με του 3Τ http://www.phonearena.com/news/The-OnePlus-5-has-literally-the-same-display-panel-as-the-OnePlus-3T_id95192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 εφυγε το δικο μου :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) Και το ΟΡ3 κάνει τα πάντα, το 5 είναι το R11 της ΟΡΡΟ με άλλο επεξεργαστή και μνήμη... δεν δικαιολογεί το R&D για αυτή την τιμή... Και όταν το ΟΡ3 είχε 400 ευρώ... +100 ευρώ για μια κάμερα παραπάνω όχι δεν τα δικαιολογεί κατά τη γνώμη μου Και τα midrange κινητά κάνουν τα πάντα, αλλά τεχνικά χαρακτηριστικά στο τέρας oneplus 5 όμως!!! Όλα τα High end smartphones έχουν πάνω από 600-700ευρω!!! Αρα μέσα είναι Και εγώ θα το ήθελα 400-450ευρω... Μην ξεχνάμε το μοναδικό Android smartphone που έχει μεταπώληση είναι τα Oneplus.. Λόγο marketing Edited June 21, 2017 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε όλοι θέλουμε ένα κινητό που κάνει τα πάντα με 299ευρω!! Εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά η τιμή του, βελτιωμενη κάμερα, είναι 8γιγα ram και 128γιγα rom.. Κάτσε καλά Ποιότητα Α+ Λογικό βρίσκω τα 499-560ευρω Εδω τα iphone είχαν 1000ευρω S8 700-950ευρω G6 (αρχές) 600-700ευρω Που είδατε ακριβή τιμή στο future proof oneplus 5, με τα specs που έχει είσαι κομπλέ για μια 2ετια!!! Αυτά από εμένα Όσοι το πήρανε καλά κάνατε (+1 από εμένα χε χε χε) κάνει τα πάντα αλλά δεν έχει τα πάντα!!! τώρα πως τα κάνει δεν ξέρω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ακριβώς ίδια οθόνη με του 3Τ http://www.phonearena.com/news/The-OnePlus-5-has-literally-the-same-display-panel-as-the-OnePlus-3T_id95192 Ιδιο Panel σε Op3-Op3τ-Op5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ιδιο Panel σε Op3-Op3τ-Op5. Σε ΟΡ3 είχε διαφορετικό κωδικό, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 εφυγε το δικο μου :) Εμένα ακόμα είναι κολλημένο στο processing... δεν ξέρω ελπίζω να φύγει σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εμένα ακόμα είναι κολλημένο στο processing... δεν ξέρω ελπίζω να φύγει σήμερα ερχεται απο Gorzow Wielkopolski, Poland, μεσω UPS Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 OnePlus 5 Unboxing, Hands On, Camera, Review https://www.youtube.com/watch?v=n7CcZ7f17m0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά από όσο είδα και εμείς που είχαμε πάρει το 3/3Τ έχουμε referral link έτσι ? Έχω ένα referral link λοιπόν αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να χρησιμοποιηθεί . μπορεί κάποιος να ρίξει τα φώτα τ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Οριστε και το δικό μου λινκ. https://oneplus.net/invite#HPAUN7G0SFIABO Βρε παιδιά, έχει καταλάβει κανείς σας αν θα υπάρξουν και άλλα χρώματα διαθέσιμα? Είναι ο λόγος που δεν παραγγέλνω ακόμη. Στην παρουσίαση είπε ότι αυτά τα 2 είναι τα χρώματα του "launch" , αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν στην συνέχεια κι άλλα... Αλλά και πριν την παρουσίαση, δεν είχαν κάνει ένα tweet που έδειχνε 4 χρώματα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Να και το δικό μου link για έκπτωση 20€ https://oneplus.net/gr/invite#5XMDGVB50C1GVQG Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Και το δικό μου link για έκπτωση 20€ https://oneplus.net/gr/invite#I1R1HVB5WYPFEF9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 και το δικο μου έφυγε. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Τι στο καλό μόνο το δικό μου κόλλησε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 αλλά δεν έχω tracking number ακόμα, προσπαθώ να επικοινωνήσω με το chat αλλά έχει ουρά μεγάλη 90+ Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 αλλά δεν έχω tracking number ακόμα, προσπαθώ να επικοινωνήσω με το chat αλλά έχει ουρά μεγάλη 90+ Ένας απ αυτούς είμαι και εγώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 αλλά δεν έχω tracking number ακόμα, προσπαθώ να επικοινωνήσω με το chat αλλά έχει ουρά μεγάλη 90+ Εχει ενα κουμπι tracking στις παραγγελιες σου. ετσι δεν ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εχει ενα κουμπι tracking στις παραγγελιες σου. ετσι δεν ειναι; έχει αλλά δεν αναφέρει κάτι όταν το πατάς. σε πάει σε άλλη σελίδα για να βάλεις το tracking number ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει αλλά δεν αναφέρει κάτι όταν το πατάς. σε πάει σε άλλη σελίδα για να βάλεις το tracking number το πήρα και το tracking.Μου είπαν άυριο προς το απόγευμα θα το έχω. Πολύ γρήγορα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts