Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Και μένα αυτό μου κάθεται καλύτερα από το mi6. Και λόγο 3.5 jack και 800αρας.

Μάλλον θα τσιμπήσω κάνα μεταχειρισμένο γτ από ότι βλέπω δεν υπάρχει άλλο στο επίσημο σάιτ παρά μόνο το Τ.

Στη κάμερα το φοβάμαι λίγο γτ προέρχομαι από σ7 οπου η καμερα ηταν σουπερ

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφυγες για το oneplus.όσον αφορά την κάμερα μην φοβάσαι τπτ.

Δες τα δείγματα που εχω ανεβάσει στο Flickr.

https://flic.kr/s/aHsmfnAZX1

Γιατί δεν περνεις το 5t και θέλεις το 5αρι?

Don't mess with oneplus 5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εφυγες για το oneplus.όσον αφορά την κάμερα μην φοβάσαι τπτ.

Δες τα δείγματα που εχω ανεβάσει στο Flickr.

https://flic.kr/s/aHsmfnAZX1

Γιατί δεν περνεις το 5t και θέλεις το 5αρι?

Tα δικα σου ειχα δει πριν κατι σελιδες φιλε μου και ξετρελαθηκα με τη καμερα. Αλήθεια πολυ καλες φωτογραφιες.

Το 5αρι το θελω γιατι εχει το δαχτυλικο μπροστα που με βολευει και γιατι για το 5τ ακουσα παραπονα για τη καμερα.

εχει καλυτερη καμερα το 5 απο το 5Τ;
Σε κάποιες περιπτώσεις σε ημερισιες, ναι.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σε ημερήσιες δεν έχουν απόλυτος καμία διαφορά, οποίος δουλεύει όμως το 2x zoom εκεί το 5 υπερέχει ξεκάθαρα,στο bokeh το 5Τ είναι πολύ ανώτερο και δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό η OnePlus μιας και λόγο του τηλεφακου το 5 θα έπρεπε να είναι ανώτερο,στις lowlight οι διαφορές είναι μηδαμινές προς το 5Τ, γενικά στη κάμερα δεν έχουν κατά την γνώμη μου διαφορά οι συσκευές,η μεγάλη διαφορά τούς είναι η ποιότητα και η φωτεινότητα της οθόνης στο 5Τ η οθόνη πλησιάζει την ποιότητα των 2Κ οθονών της Samsung

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vag74

Σε ημερήσιες δεν έχουν απόλυτος καμία διαφορά, οποίος δουλεύει όμως το 2x zoom εκεί το 5 υπερέχει ξεκάθαρα,στο bokeh το 5Τ είναι πολύ ανώτερο και δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό η OnePlus μιας και λόγο του τηλεφακου το 5 θα έπρεπε να είναι ανώτερο,στις lowlight οι διαφορές είναι μηδαμινές προς το 5Τ, γενικά στη κάμερα δεν έχουν κατά την γνώμη μου διαφορά οι συσκευές,η μεγάλη διαφορά τούς είναι η ποιότητα και η φωτεινότητα της οθόνης στο 5Τ η οθόνη πλησιάζει την ποιότητα των 2Κ οθονών της Samsung

Από περιέργεια, ποια οθόνη φοράει; Γράφει κάτι στο Aida 64;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Από περιέργεια, ποια οθόνη φοράει; Γράφει κάτι στο Aida 64;

Samsung s6e3fc1

Samsung s6e3fc1
Και το 5Τ; Την ίδια περίπου δεν είναι και στο 5, αν δεν αλλάζουν τίποτα ψηφία η γράμματα;

Εγώ αυτήν έχω στο 5αρι μου. 6ffe12806910aafd23d4cd8cd6bb63a1.jpg

Εγώ αυτήν έχω στο 5αρι μου. 6ffe12806910aafd23d4cd8cd6bb63a1.jpg

Αν θυμάμαι καλά και γω την ίδια έχω.

Άλλη οθόνη έχει το 5Τ παιδιά

Εννοείται ότι θα είναι άλλη. Απλά το S6 δεν καταλαβαίνω και στις δύο περιπτώσεις. Έβγαλε ποτέ οθόνες η Sammy για το S6 με τέτοιες αναλύσεις και αναλογίες;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαιε δεν νομίζω το s6 να έχει σχέση με το μοντέλο του τηλεφώνου απλά κάποιος κωδικός είναι που ταιριάζει

Κανένας kernel από xda αλλά για stock καταστάσεις, έχει δοκιμάσει κανείς; Στο δίπλα νήμα του 5T διαβάζω καλά λόγια για τον new kernel και κυρίως στο κομμάτι της αυτονομίας σε standby.

Δοκιμάζω blu spark για αρχή και βλέπουμε :)

Edited by baiosss

Σήμερα παιδιά έριξα την μπαταρία στο 1% και την φόρτισα μέχρι 100% με συνδεμένο επάνω στον φορτιστή usb meter και μου έβγαλε ότι η μπαταρία έχει 2781mah από 3300mah.

Το κινητό είναι αγορασμενο τέλη Ιουνίου 2017 αλλά με πολύ ελάχιστη χρήση..

Διάβασα ότι και άλλα άτομα ακόμη και με το καινούργια συσκευη τους βγάζει η μπαταρία ότι είναι 3000 αντί 3300.

Μιλησα με oneplus και η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 33.55 ευρώ και τα έξοδα αποστολής δικά τους.

Κάποια στιγμή θα το στείλω για αλλαγή να μου κάνουν κιόλας και το update για Netflix HD..

Έχω βάλει και μέτρηση με το Accubattery και σχεδόν μου βγάζει ίδιο estimate και battery help μετά από μερικές φορτισεις.

Βάλτε το και εσείς παιδιά να δούμε τι θα βγάλετε

71f05510f8bb2c6624e670a47a98c89b.jpg90f616ab430dbb44decb612f5baff7a7.jpg

006ad51525db6512de40e2831b19dffd.jpgc7385a10265b513cfd24abbc62a55354.jpg

Edited by johnnyman25

Ειναι κατι που το φοβαμαι αρκετα σε οσα κινητα εχουν γρηγορη φορτιση.. Στο Oppo Find 7a που ειχα, μεσα σε 2 χρονια χαλασαν 2 μπαταριες.. Τουλαχιστον εκει η μπαταρια ηταν αποσπωμενη.. Η Oneplus εχει πει οτι με το Dash Charge δεν επηρεαζεται ο χρονος ζωης της μπαταριας, αλλα αμφιβαλλω.. Εαν το φορτιζουμε με απλους φορτιστες ή ακομα καλυτερα απο το USB του υπολογιστη, ειναι καλυτερα πιστευετε; Λιγοτερα Mah, μικροτερη ταχυτητα φορτισης, λιγοτερη ζημια στην μπαταρια;

Ανάλογα τι ζητάς,αν σου αρέσει η καινούρια αναλογία;η εμφάνιση είναι υποκειμενικό, μόνο η οθόνη είναι καλύτερη και ίσως η κάμερα σε lowlight

Πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε 5τ;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν αξίζει, ειδικά 1,5 μήνα πριν βγει το 6.

Oneplus 6 8/128

Εγώ μόλις εχθές παρατήρησα, ότι με την Oreo έχουν αφαιρέσει την πλαϊνή μπάρα στο μενού των ρυθμίσεων που σε οδηγούσε σε άλλα μενού :p

Κρίμα και ήταν βολική ορισμένες φορές.

Δεν ξέρω αν βοήθησε ο blu spark kernel σε αυτό, αλλά είχα να δω από το Oneplus 3T τόσο καλή αυτονομία...

c35585c5963342441ea1d354db008acb.jpg

c97ddf7aab1cbcdf7c0ea9186a421e1f.jpg

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά του 5t και από όσα διάβασα εδώ αξίζει σίγουρα. Με φοβίζουν λίγο τα σχόλια για την κάμερα, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα μου. Το θέμα είναι πως έχει μπει στο μυαλό μου και το note8. Τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δύο;

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά του 5t και από όσα διάβασα εδώ αξίζει σίγουρα. Με φοβίζουν λίγο τα σχόλια για την κάμερα, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα μου. Το θέμα είναι πως έχει μπει στο μυαλό μου και το note8. Τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δύο;

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ είναι το νήμα του απλού 5.

Δεν ξέρω αν βοήθησε ο blu spark kernel σε αυτό, αλλά είχα να δω από το Oneplus 3T τόσο καλή αυτονομία...

c35585c5963342441ea1d354db008acb.jpg

c97ddf7aab1cbcdf7c0ea9186a421e1f.jpg

ποιο φοντ έχεις και πως την άλλαξες?

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• The title was changed to OnePlus 5