pilotos_18 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Και μένα αυτό μου κάθεται καλύτερα από το mi6. Και λόγο 3.5 jack και 800αρας. Μάλλον θα τσιμπήσω κάνα μεταχειρισμένο γτ από ότι βλέπω δεν υπάρχει άλλο στο επίσημο σάιτ παρά μόνο το Τ. Στη κάμερα το φοβάμαι λίγο γτ προέρχομαι από σ7 οπου η καμερα ηταν σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εφυγες για το oneplus.όσον αφορά την κάμερα μην φοβάσαι τπτ. Δες τα δείγματα που εχω ανεβάσει στο Flickr. https://flic.kr/s/aHsmfnAZX1 Γιατί δεν περνεις το 5t και θέλεις το 5αρι? Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Εφυγες για το oneplus.όσον αφορά την κάμερα μην φοβάσαι τπτ. Δες τα δείγματα που εχω ανεβάσει στο Flickr. https://flic.kr/s/aHsmfnAZX1 Γιατί δεν περνεις το 5t και θέλεις το 5αρι? Don't mess with oneplus 5 Tα δικα σου ειχα δει πριν κατι σελιδες φιλε μου και ξετρελαθηκα με τη καμερα. Αλήθεια πολυ καλες φωτογραφιες. Το 5αρι το θελω γιατι εχει το δαχτυλικο μπροστα που με βολευει και γιατι για το 5τ ακουσα παραπονα για τη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 εχει καλυτερη καμερα το 5 απο το 5Τ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 εχει καλυτερη καμερα το 5 απο το 5Τ;Σε κάποιες περιπτώσεις σε ημερισιες, ναι. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 (edited) Σε ημερήσιες δεν έχουν απόλυτος καμία διαφορά, οποίος δουλεύει όμως το 2x zoom εκεί το 5 υπερέχει ξεκάθαρα,στο bokeh το 5Τ είναι πολύ ανώτερο και δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό η OnePlus μιας και λόγο του τηλεφακου το 5 θα έπρεπε να είναι ανώτερο,στις lowlight οι διαφορές είναι μηδαμινές προς το 5Τ, γενικά στη κάμερα δεν έχουν κατά την γνώμη μου διαφορά οι συσκευές,η μεγάλη διαφορά τούς είναι η ποιότητα και η φωτεινότητα της οθόνης στο 5Τ η οθόνη πλησιάζει την ποιότητα των 2Κ οθονών της Samsung Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 18, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σε ημερήσιες δεν έχουν απόλυτος καμία διαφορά, οποίος δουλεύει όμως το 2x zoom εκεί το 5 υπερέχει ξεκάθαρα,στο bokeh το 5Τ είναι πολύ ανώτερο και δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό η OnePlus μιας και λόγο του τηλεφακου το 5 θα έπρεπε να είναι ανώτερο,στις lowlight οι διαφορές είναι μηδαμινές προς το 5Τ, γενικά στη κάμερα δεν έχουν κατά την γνώμη μου διαφορά οι συσκευές,η μεγάλη διαφορά τούς είναι η ποιότητα και η φωτεινότητα της οθόνης στο 5Τ η οθόνη πλησιάζει την ποιότητα των 2Κ οθονών της Samsung Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό περιέργεια, ποια οθόνη φοράει; Γράφει κάτι στο Aida 64; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Από περιέργεια, ποια οθόνη φοράει; Γράφει κάτι στο Aida 64; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Samsung s6e3fc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Samsung s6e3fc1Και το 5Τ; Την ίδια περίπου δεν είναι και στο 5, αν δεν αλλάζουν τίποτα ψηφία η γράμματα; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Εγώ αυτήν έχω στο 5αρι μου. Don't mess with oneplus 5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Εγώ αυτήν έχω στο 5αρι μου. Don't mess with oneplus 5Αν θυμάμαι καλά και γω την ίδια έχω. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Άλλη οθόνη έχει το 5Τ παιδιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Άλλη οθόνη έχει το 5Τ παιδιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται ότι θα είναι άλλη. Απλά το S6 δεν καταλαβαίνω και στις δύο περιπτώσεις. Έβγαλε ποτέ οθόνες η Sammy για το S6 με τέτοιες αναλύσεις και αναλογίες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Βαιε δεν νομίζω το s6 να έχει σχέση με το μοντέλο του τηλεφώνου απλά κάποιος κωδικός είναι που ταιριάζει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Κανένας kernel από xda αλλά για stock καταστάσεις, έχει δοκιμάσει κανείς; Στο δίπλα νήμα του 5T διαβάζω καλά λόγια για τον new kernel και κυρίως στο κομμάτι της αυτονομίας σε standby. Δοκιμάζω blu spark για αρχή και βλέπουμε :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 20, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Σήμερα παιδιά έριξα την μπαταρία στο 1% και την φόρτισα μέχρι 100% με συνδεμένο επάνω στον φορτιστή usb meter και μου έβγαλε ότι η μπαταρία έχει 2781mah από 3300mah. Το κινητό είναι αγορασμενο τέλη Ιουνίου 2017 αλλά με πολύ ελάχιστη χρήση.. Διάβασα ότι και άλλα άτομα ακόμη και με το καινούργια συσκευη τους βγάζει η μπαταρία ότι είναι 3000 αντί 3300. Μιλησα με oneplus και η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 33.55 ευρώ και τα έξοδα αποστολής δικά τους. Κάποια στιγμή θα το στείλω για αλλαγή να μου κάνουν κιόλας και το update για Netflix HD.. Έχω βάλει και μέτρηση με το Accubattery και σχεδόν μου βγάζει ίδιο estimate και battery help μετά από μερικές φορτισεις. Βάλτε το και εσείς παιδιά να δούμε τι θα βγάλετε Edited March 20, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Ειναι κατι που το φοβαμαι αρκετα σε οσα κινητα εχουν γρηγορη φορτιση.. Στο Oppo Find 7a που ειχα, μεσα σε 2 χρονια χαλασαν 2 μπαταριες.. Τουλαχιστον εκει η μπαταρια ηταν αποσπωμενη.. Η Oneplus εχει πει οτι με το Dash Charge δεν επηρεαζεται ο χρονος ζωης της μπαταριας, αλλα αμφιβαλλω.. Εαν το φορτιζουμε με απλους φορτιστες ή ακομα καλυτερα απο το USB του υπολογιστη, ειναι καλυτερα πιστευετε; Λιγοτερα Mah, μικροτερη ταχυτητα φορτισης, λιγοτερη ζημια στην μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε 5τ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ανάλογα τι ζητάς,αν σου αρέσει η καινούρια αναλογία;η εμφάνιση είναι υποκειμενικό, μόνο η οθόνη είναι καλύτερη και ίσως η κάμερα σε lowlight Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε 5τ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν αξίζει, ειδικά 1,5 μήνα πριν βγει το 6. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Εγώ μόλις εχθές παρατήρησα, ότι με την Oreo έχουν αφαιρέσει την πλαϊνή μπάρα στο μενού των ρυθμίσεων που σε οδηγούσε σε άλλα μενού :p Κρίμα και ήταν βολική ορισμένες φορές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν ξέρω αν βοήθησε ο blu spark kernel σε αυτό, αλλά είχα να δω από το Oneplus 3T τόσο καλή αυτονομία... Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά του 5t και από όσα διάβασα εδώ αξίζει σίγουρα. Με φοβίζουν λίγο τα σχόλια για την κάμερα, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα μου. Το θέμα είναι πως έχει μπει στο μυαλό μου και το note8. Τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δύο; Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά του 5t και από όσα διάβασα εδώ αξίζει σίγουρα. Με φοβίζουν λίγο τα σχόλια για την κάμερα, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα μου. Το θέμα είναι πως έχει μπει στο μυαλό μου και το note8. Τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δύο; Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είναι το νήμα του απλού 5. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν ξέρω αν βοήθησε ο blu spark kernel σε αυτό, αλλά είχα να δω από το Oneplus 3T τόσο καλή αυτονομία... ποιο φοντ έχεις και πως την άλλαξες? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts