Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για ποιο λογο να εχω εφαρμογες της google τις οποιες δε θα χρησιμοποιησω ποτε μου και συνηθως ξεκινανε τα services τους με το ανοιγμα του κινητου;

Τεσπα, εσβησα τo ccleaner και απλα απενεργοποιησα τις εφαρμογες της google που δεν θελω..

Μερικες ερωτησεις τωρα :

1) Το Android System Webview να το κανω update; Δεν χρησιμοποιω Chrome και τον εχω απενεργοποιημενο.

2) Το OnePlus Launcher να το κανω Update; Εχει αρκετα κακες βαθμολογιες..

3) Gboard και Google Talkback δεν μπορω να τα απενεργοποιησω, αλλα δε τα χρησιμοποιω κιολας. Οποτε ουτε αυτα τα κανω update, σωστα;

4) Υπαρχει ρυθμιση να μη μου δειχνει καποια update των εφαρμογων, τα οποια δε θελω να εγκαταστησω;

5) Γενικοτερα να αφηνω τις εφαρμογες ολες ανοικτες ή να τις κλεινω; Το facebook στο παρασκηνιο τρωει μπαταρια; Να βαλω το gsam battery monitor για να το ελεγχω;

Όλα τα κάνεις update και απενεργοποιεις ότι δεν χρειάζεσαι. Δεν κλείνεις τίποτα, δεν ασχολείσαι με τόση μνήμη, δεν βάζεις battery monitor κατά τη γνώμη μου πάντα. Μόνο αν συναντήσεις πρόβλημα. Δεν έχω δει μέχρι στιγμής.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατηρώ ότι όταν το κινητό είναι με κλειστή οθόνη, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις; Ειναι το doze mode ή το optimize; Ειναι πρόβλημα.. Πχ το βράδυ που κοιμόμουν είχα ειδοποιήσεις στο viber και έπρεπε να ανοιξω την εφαρμογή το πρωί για να τις δω. Δεν υπήρχαν ούτε σαν ειδοποιήσεις. Επίσης ένα άλλο σπαστικό, όταν παίζω παιχνίδια και έρχονται μηνύματα στο viber, εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τελος, δεν βρίσκω κάποιο γρήγορο τρόπο για να βάζω ξυπνητήρι.

Επισης ενα αλλο που δεν προκειτα να συνηθισω ειναι ο ηχος των ειδοποιησεων και media που εγινε ενα.. Καθολου βολικο. Στο oppo find 7 υπηρχε διαφορετικος επιλογεας εντασης για media και διαφορετικος για notifications..

Πολλα τα θεματακια.. Δε ξερω πως θα την παλεψω! Επισης δε ξερω εαν φταιει το android 7 ή η OnePlus.

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να αλλαξω τουλαχιστον το τελευταιο; Θελω δυνατο ηχο για τις ειδοποιησεις, αλλα παραειναι δυνατος οταν παιζω τα παιχνιδια.. Επισης ενα τελευταιο που το εχω παραπονο σε πολλα κινητα.. Ακομα και στην πρωτη σταθημ της εντασης, ο ηχος παραμενει αρκετα δυνατος, ειδικα το βραδυ σε απολυτη ησυχια.. Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν επιπλεον βαθμιδες εντασης;

Edited by Lux

Παρατηρώ ότι όταν το κινητό είναι με κλειστή οθόνη, δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις; Ειναι το doze mode ή το optimize; Ειναι πρόβλημα.. Πχ το βράδυ που κοιμόμουν είχα ειδοποιήσεις στο viber και έπρεπε να ανοιξω την εφαρμογή το πρωί για να τις δω. Δεν υπήρχαν ούτε σαν ειδοποιήσεις. Επίσης ένα άλλο σπαστικό, όταν παίζω παιχνίδια και έρχονται μηνύματα στο viber, εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τελος, δεν βρίσκω κάποιο γρήγορο τρόπο για να βάζω ξυπνητήρι.

Επισης ενα αλλο που δεν προκειτα να συνηθισω ειναι ο ηχος των ειδοποιησεων και media που εγινε ενα.. Καθολου βολικο. Στο oppo find 7 υπηρχε διαφορετικος επιλογεας εντασης για media και διαφορετικος για notifications..

Πολλα τα θεματακια.. Δε ξερω πως θα την παλεψω! Επισης δε ξερω εαν φταιει το android 7 ή η OnePlus.

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να αλλαξω τουλαχιστον το τελευταιο; Θελω δυνατο ηχο για τις ειδοποιησεις, αλλα παραειναι δυνατος οταν παιζω τα παιχνιδια.. Επισης ενα τελευταιο που το εχω παραπονο σε πολλα κινητα.. Ακομα και στην πρωτη σταθημ της εντασης, ο ηχος παραμενει αρκετα δυνατος, ειδικα το βραδυ σε απολυτη ησυχια.. Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν επιπλεον βαθμιδες εντασης;

Μα είναι διαφορετικός ο ήχος για πολυμέσα, διαφορετικός για τις κλήσεις, οπως και για το ξυπνητήρι.

Για τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις τους, πηγές ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις να δεις τι παίζει και εκεί μέσα? Εμένα μου έρχονται όλες κανονικά πάντως.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μα είναι διαφορετικός ο ήχος για πολυμέσα, διαφορετικός για τις κλήσεις, οπως και για το ξυπνητήρι.

Για τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις τους, πηγές ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις να δεις τι παίζει και εκεί μέσα? Εμένα μου έρχονται όλες κανονικά πάντως.

Με τις ειδοποιήσεις δεν έχω και εγώ κανένα θέμα έρχονται άμεσα,για τους ήχους θα συμφωνήσω ότι δεν έχει ξεχωριστά να ρυθμίσεις ένταση για κάθε ειδοποίηση είναι ένα μείον αυτό

Με τις ειδοποιήσεις δεν έχω και εγώ κανένα θέμα έρχονται άμεσα,για τους ήχους θα συμφωνήσω ότι δεν έχει ξεχωριστά να ρυθμίσεις ένταση για κάθε ειδοποίηση είναι ένα μείον αυτό

Εγώ μέχρι και στο μην ενοχλείτε τις έχω βάλει να έρχονται. Βέβαια δεν είναι εκεί το θέμα του φίλου παραπάνω. Δεν είναι ας πούμε miui που πολλοί παραπονιούνται για χαμένες ειδοποιήσεις αν και εκεί ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Εδώ είναι πιο απλά τα πράγματα στο κομμάτι αυτό. Ίσως να μην του έχει καθήσει καλά κάποιο update, ίσως κάποια εφαρμογή να ευθύνεται, ίσως να θέλει wipe.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οχι αλλα εννοω, αλλα το βρηκα.. Οι ρυθμισεις για ηχο που εχει ειναι τρεις : Ξυπνητηρι, πολυμεσα και κλησεις.

Στο Oppo εχει και μια 4η για τις ειδοποιησεις.

Στο Oneplus η ενταση για τις ειδοποιησεις ρυθμιζεται απο την ενταση για τις κλησεις και οχι για τα πολυμεσα. Καθολου βολικο γιατι το βραδυ θελω να εχω μεγαλη ενταση στις κλησεις μη τυχον με παρει καποιος επειγον, αλλα δε θελω ενταση στις ειδοποιησεις.. Ενα μπερδεμα..

Επισης κατι αλλο που παρατηρω.. Εχω βαλει καποια τραγουδια στο κινητο μεσω υπολογιστη. Προσπαθω τωρα τα τραγουδια να τα μεταφερω σε φακελους που εχω φτιαξει και ειναι κολλημενο στο "Moving" χωρις να κανει τιποτα.. Λεει <<OnePlus Α5000 is busy>> Ισως να φταιει ο υπολογιστης σε αυτο το θεμα;

Αν τα μεταφερω ξανα πισω στον υπολογιστη και απο εκει στους νεους φακελους δεν υπαρχει θεμα. Αλλα να μετακινησω αρχεια μεσα απο το κινητο ( οχι μονο τα τραγουδια, αλλα οποιοδηποτε αρχειο ) απλα δεν γινεται.. Γιατι;

http://i63.tinypic.com/34q4juo.jpg

http://i65.tinypic.com/1z21z0p.jpg

https://streamable.com/u5ijn

Στην πρωτη εικονα φαινονται ποσα αδιαβαστα μηνυματα εχω στο viber. Στην 2η εικονα φαινονται οι επιλογες ηχου. Υπαρχει ξεχωριστη ενταση για τα media ( παιχνιδια/βιντεο/μουσικη ) και διαφορετικη για τα Notifications.

Στο βιντεο δειχνω ποσο γρηγορα πηγαινω στο ξυπνητηρι και στις διαφορες ρυθμισεις ωρας.. Ολα αυτα δεν υπαρχουν στο Oneplus..

http://i63.tinypic.com/34q4juo.jpg

http://i65.tinypic.com/1z21z0p.jpg

https://streamable.com/u5ijn

Στην πρωτη εικονα φαινονται ποσα αδιαβαστα μηνυματα εχω στο viber. Στην 2η εικονα φαινονται οι επιλογες ηχου. Υπαρχει ξεχωριστη ενταση για τα media ( παιχνιδια/βιντεο/μουσικη ) και διαφορετικη για τα Notifications.

Στο βιντεο δειχνω ποσο γρηγορα πηγαινω στο ξυπνητηρι και στις διαφορες ρυθμισεις ωρας.. Ολα αυτα δεν υπαρχουν στο Oneplus..

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Στο πρώτο screen πατώντας πάνω στην ώρα της notification bar, πάνω αριστερά, με πάει στο ξυπνητήρι κατευθείαν. Οπότε είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις στο βιντεάκι.

Επίσης μπορείς απλούστατα στην αρχική σου οθόνη να βάλεις σαν συντόμευση την εφαρμογή του ρολογιού και να πηγαίνεις κατευθειαν στα ξυπνητήρια.705967cf118489487e3fe83a8668b1dc.jpg61b68732f629e9aeb2cb69a2c0825714.jpg

Εχεις μπερδευτει. Οι εικονες ειναι απο το OPPO find 7 που εχει Android 5.

Στο Oneplus σε παει στο ξυπνητηρι, μονο εαν εχεις ορισεις πιο πριν ενα. ( Οπως εκανες και εσυ με το ξυπνητηρι που εβαλες για τις 06.00 ) Αλλιως δε μπορεις να πατησεις καπου στο notification bar. Τεσπα εβαλα το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και τωρα με παρατεταμενο πατημα εμφανιζει επιλογες για ξυπνητηρι, χρονομετρο και αντιστροφη μετρηση. Μια χαρα και ετσι.

Ποιο Mp3 Player χρησιμοποιειτε;

Εχεις μπερδευτει. Οι εικονες ειναι απο το OPPO find 7 που εχει Android 5.

Στο Oneplus σε παει στο ξυπνητηρι, μονο εαν εχεις ορισεις πιο πριν ενα. Αλλιως δε μπορεις να πατησεις καπου στο notification bar. Τεσπα εβαλα το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και τωρα με παρατεταμενο πατημα εμφανιζει επιλογες για ξυπνητηρι, χρονομετρο και αντιστροφη μετρηση. Μια χαρα και ετσι.

Ποιο Mp3 Player χρησιμοποιειτε;

Το poweramp χρησιμοποιώ εγώ.

Μα αυτός δεν είναι ο σκοπός? Να έχεις ορίσει ξυπνητήρι? Αν δεν έχεις ορίσει κάποιο, απλά κανείς αυτό που λες με παρατεταμένο πάτημα. Αλλά και με ένα απλό κλικ στην εφαρμογή του ρολογιού, με κατευθύνει εκεί. Το ξυπνητήρι άλλωστε μόνο μια φορά την εβδομάδα το απενεργοποιω προσωπικά.

Διαφορετικά ui το ένα με το άλλο, άλλωστε. Το ένα είναι stock android σχεδόν και λογικό να μην έχει όλες τις επιλογές που έχουν άλλοι κατασκευαστές στα skins τους.

Κατεβασα τον Oneplus player και ειναι τελειως απλος, καμια ρυθμιση, δε κατηγοριοποιει καν τα τραγουδια συμφωνα με τους φακελους που τα εχω.. Οποτε ειμαι ακομα στο ψαξιμο.. Το audio switch κανει τιποτα; Δε παρατηρω καποια διαφορα.. Χωρις να πειραξω αλλες ρυθμισεις. Παντως απο τον ηχο δεν ειμαι ακομα ευχαριστημενος.. Θα το ψαξω παραπανω.. Ειναι ο κυριος λογος που ηθελα καινουριο κινητο.

Κατεβασα τον Oneplus player και ειναι τελειως απλος, καμια ρυθμιση, δε κατηγοριοποιει καν τα τραγουδια συμφωνα με τους φακελους που τα εχω.. Οποτε ειμαι ακομα στο ψαξιμο.. Το audio switch κανει τιποτα; Δε παρατηρω καποια διαφορα.. Χωρις να πειραξω αλλες ρυθμισεις. Παντως απο τον ηχο δεν ειμαι ακομα ευχαριστημενος.. Θα το ψαξω παραπανω.. Ειναι ο κυριος λογος που ηθελα καινουριο κινητο.
Γιατί δεν βάζεις τον poweramp που σου έγραψα παραπάνω? Είναι πολύ καλός player. Ο ήχος της συσκευής θεωρώ πως είναι αρκετά καλός. Δυνατο ηχείο και καθαρό. Εκτός αν εννοείς με ακουστικά που και πάλι είναι ικανοποιητικός.

Επίσης από μπαταρία τα πάει καλά βλέπω η 4.5.14 δύο μέρες τώρα. Έχω δει και καλύτερα βέβαια με άλλη έκδοση ίσως.

7d167057e043a999f88f657d32ddf9c8.jpgbbd56528c22c7962569ae2965297decc.jpg

8d171a530adbd8cf59b72fd23a6316db.jpg

Edited by baiosss

Θα δοκιμασω το PowerAmp. Ναι για τον ηχο απο τα ακουστικα εννοω. Απο τα ηχεια ειναι αρκετα δυνατος και ωραιος πιστευω. Ενταξει σιγα-σιγα θα συνηθισω τις αλλαγες.. Εξαλλου εδω και 3 χρονια ημουν με Android 4.4 και μολις τον τελευταιο μηνα εβαλα android 5!! Οποτε ξαφνικα απο την 4.4 στην 7 δε το λες και μικρη αλλαγη!

Τωρα που εκανα ροοτ, καθε φορα που κλεινω και ανοιγω το κινητο, πριν το Logo γραφει κατι περιεργα. Ειναι νορμαλ, ετσι;

Η μπαταρια οντως κραταει καλα. Σιγουρα πανω απο 5 ωρες οθονη.

Θα δοκιμασω το PowerAmp. Ναι για τον ηχο απο τα ακουστικα εννοω. Απο τα ηχεια ειναι αρκετα δυνατος και ωραιος πιστευω. Ενταξει σιγα-σιγα θα συνηθισω τις αλλαγες.. Εξαλλου εδω και 3 χρονια ημουν με Android 4.4 και μολις τον τελευταιο μηνα εβαλα android 5!! Οποτε ξαφνικα απο την 4.4 στην 7 δε το λες και μικρη αλλαγη!

Τωρα που εκανα ροοτ, καθε φορα που κλεινω και ανοιγω το κινητο, πριν το Logo γραφει κατι περιεργα. Ειναι νορμαλ, ετσι;

Πάντα τα γράφει αυτά. Είτε με root είτε χωρίς.

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή μεμβράνη για το κινητό; δεν μπορώ να βάλω tempered glass γιατί έχω βάλει θήκη της spigen κ 'τρώει' λίγο χώρο.

Έχω κάποιο θέμα με τις φωνητικές εντολές της google.

Ενώ στην αρχή εκτός από αναζήτηση μπορούσα να ορίσω και ξυπνητήρι, πλέον ότι και να ζητήσω θα κάνει μόνο αναζήτηση στο google.

(πχ set up an alarm at 8:30 am--> κάνει google search)

Κάποια ιδέα για το πρόβλημα;

Επειδή έχεις ξεκλειδώσει το bootloader

Έχω κάποιο θέμα με τις φωνητικές εντολές της google.

Ενώ στην αρχή εκτός από αναζήτηση μπορούσα να ορίσω και ξυπνητήρι, πλέον ότι και να ζητήσω θα κάνει μόνο αναζήτηση στο google.

(πχ set up an alarm at 8:30 am--> κάνει google search)

Κάποια ιδέα για το πρόβλημα;

Νομιζω πως μαλλον εχεις αλλαξει την κυρια γλωσσα του τηλεφωνου σου σε ελληνικα. Για να δουλεψουν οι φωνητικες εντολες, πρεπει να ειναι σε US English. Για πηγαινε στις ρυθμισεις γλωσσας να τσεκαρεις.

Το εζησα θεε μου και αυτο. Σκρουτζομαγαζο θελει να μου πουλησει το κινητο χωρις εγγυηση. Τι αλλο θα ακουσω?

Παιδιά καλησπέρα

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλω οπωσδήποτε να αλλάξω συσκευή σε ενα μήνα και μαζεύω λεφτα για το oneplus 5 . Η τωρινή μου συσκευή τα παίζει σιγα σιγα

Μπορει να μου στειλει κανεις απο εξωτερικό ενα μαγαζι κ χωρις τελωνείο οσο πιο φθηνά γινεται? Γιατι εκανα αναζητηση και εχω κομπλάρει λιγο. Σε μαύρο χρωμα το ψαχνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά καλησπέρα

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλω οπωσδήποτε να αλλάξω συσκευή σε ενα μήνα και μαζεύω λεφτα για το oneplus 5 . Η τωρινή μου συσκευή τα παίζει σιγα σιγα

Μπορει να μου στειλει κανεις απο εξωτερικό ενα μαγαζι κ χωρις τελωνείο οσο πιο φθηνά γινεται? Γιατι εκανα αναζητηση και εχω κομπλάρει λιγο. Σε μαύρο χρωμα το ψαχνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περίμενε για το 5Τ που θα αρχίσει να πωλείται από 21 του μήνα λογικά.

Δε θελω το 5Τ. Θελω να παραμείνω σε αυτη την κλασική οθόνη και συν τις άλλοις θα ειναι ακριβό το 5Τ, οπότε εμένα προσωπικά δε με συμφέρει οικονομικώς γιατί το ποσο που μπορω να διαθέσω ειναι το μέγιστο τα 450€

• The title was changed to OnePlus 5