maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η νέα open beta 17 πρόσθεσε portrait mode στην μπροστινή καμερα (μεταξύ άλλων). Αν κάποιος είναι σε oxygen os, ας μας πει αν λειτουργεί σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η νέα open beta 17 πρόσθεσε portrait mode στην μπροστινή καμερα (μεταξύ άλλων). Αν κάποιος είναι σε oxygen os, ας μας πει αν λειτουργεί σωστά!Γυρνάω σπίτι και ξεκινάω :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Γυρνάω σπίτι και ξεκινάω :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα, ωραίος! Περιμένω σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Χαχα, ωραίος! Περιμένω σχόλια.Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει. Όχι κάτι το τρελό βέβαια. Ένα gimmick που ζητούσαν οι Ινδοί στο community. Πήρε και patch Αυγούστου και βλέπω κάποιες μικροπροσθηκες στον καιρό επίσης. Μέχρι στιγμής αυτά. Τα υπόλοιπα θα τα δω στην πορεία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει. Όχι κάτι το τρελό βέβαια. Ένα gimmick που ζητούσαν οι Ινδοί στο community. Πήρε και patch Αυγούστου και βλέπω κάποιες μικροπροσθηκες στον καιρό επίσης. Μέχρι στιγμής αυτά. Τα υπόλοιπα θα τα δω στην πορεία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπίζω να το βελτιώσουν μέχρι το Android 9. Είναι μια αρχή κι αυτό. Επανήλθε το advanced reboot option που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε ή ακόμη λείπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ελπίζω να το βελτιώσουν μέχρι το Android 9. Είναι μια αρχή κι αυτό. Επανήλθε το advanced reboot option που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε ή ακόμη λείπει?Αυτό εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Αυτό εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεχρι και 2-3 beta πριν υπήρχε επιλογή για reboot to recovery, reboot to bootloader και reboot to system. Τα δύο πρώτα εξαφανίστηκαν. Και έμεινε μόνο το κλασικό reboot to system. Φαντάζομαι στην επανεκκίνηση δεν σου δίνει έξτρα επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Όχι κατευθείαν επανεκκίνηση κάνει. Το θυμάμαι τώρα που το λες. Το είχα ξεχάσει :) Και στο gaming mode βλέπω αλλαγές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τελικά ποια από τις δύο επιλογές χρειαζόμαστε ανοικτή για να έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις; Αυτή που έχω η την από κάτω; Αν και με αυτή που έχω ενεργή, δεν έχω προβλήματα προς το παρόν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Τελικά ποια από τις δύο επιλογές χρειαζόμαστε ανοικτή για να έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις; Αυτή που έχω η την από κάτω; Αν και με αυτή που έχω ενεργή, δεν έχω προβλήματα προς το παρόν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι οι δύο κλειστές δε βολεύει καλύτερα; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει με κλειστές και τις δύο. Αυτό ήταν εξαρχής ενεργοποιημένο. Θα δοκιμάσω πάντως.Και οι δύο κλειστές δε βολεύει καλύτερα; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 https://www.cnet.com/news/oneplus-6t-in-screen-fingerprint-sensor-confirm-exclusive/ Επίσημη επιβεβαίωση ότι το 6Τ θα έχει under the screen fingerprint sensor. Πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το 7 η τεχνολογία θα έχει τελειοποιηθεί! Πολύ καλό νέο αυτό, γιατί πίστευα ότι θα το πρωτοβαλουν στο 7αρι και μέχρι να γίνει η νέα τεχνολογία γρήγορη όσο η υπάρχουσα θα φτάναμε στο 7T. Τώρα μένει μόνο η αφαίρεση του notch! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 https://www.cnet.com/news/oneplus-6t-in-screen-fingerprint-sensor-confirm-exclusive/ Επίσημη επιβεβαίωση ότι το 6Τ θα έχει under the screen fingerprint sensor. Πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το 7 η τεχνολογία θα έχει τελειοποιηθεί! Πολύ καλό νέο αυτό, γιατί πίστευα ότι θα το πρωτοβαλουν στο 7αρι και μέχρι να γίνει η νέα τεχνολογία γρήγορη όσο η υπάρχουσα θα φτάναμε στο 7T. Τώρα μένει μόνο η αφαίρεση του notch!Εάν το Notch είναι μικρό σαν "σταγόνα", άνετα παμε για το 7αρι. Αρκεί να είναι όμορφη και σαν συσκευή γενικότερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Εάν το Notch είναι μικρό σαν "σταγόνα", άνετα παμε για το 7αρι. Αρκεί να είναι όμορφη και σαν συσκευή γενικότερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ, παλεύεται έτσι! Παρόλα αυτά, τα κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας άνετα τα κρατάς 2ετια χωρίς να τα βαριέσαι (πρώτη φορά μου συμβαίνει εμένα αυτό). Φαντάσου λοιπόν να πάρουμε την σταγόνα, και το αμέσως επόμενο να βγει με full screen.. Για αυτό ελπίζω να προλάβουν στο 7αρι να βγάλουν ακόμη και την σταγόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Συμφωνώ, παλεύεται έτσι! Παρόλα αυτά, τα κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας άνετα τα κρατάς 2ετια χωρίς να τα βαριέσαι (πρώτη φορά μου συμβαίνει εμένα αυτό). Φαντάσου λοιπόν να πάρουμε την σταγόνα, και το αμέσως επόμενο να βγει με full screen.. Για αυτό ελπίζω να προλάβουν στο 7αρι να βγάλουν ακόμη και την σταγόνα.Και γω με το 5αρι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και ας του λείπουν δύο τρία βασικά για άλλους και ασήμαντα για κάποιους άλλους πραγματακια. Από πέρυσι τον Ιούνιο που το αγόρασα μέχρι σήμερα, δεν βλέπω κάτι που να με ενδιαφέρει ακόμα και από την ίδια την Oneplus. Αυτό είχα να το παθω εγώ από εποχές BBZ30, το οποίο είχα κρατήσει περίπου δύο χρόνια. Μετά από εκεί μέχρι το OP5, άλλαζα συσκευές ανά 5 μήνες κατά μέσο όρο. Σίγουρα από το 7αρι θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία όπως πλέον επιτάσσει η εποχή, IP68, OIS στις κάμερες όπως και δήποτε και μια πολύ καλή σχεδίαση από άποψη εμφάνισης. Αν υπάρχει Notch, που μάλλον θα υπάρχει σχεδόν για όλους όσο το έχει και η Apple στα iphone, ας είναι waterdrop φάση. Σημαντικό επίσης να έχει αισθητήρα αποτυπωματος στην οθόνη, αν και νομίζω ότι αν μπει στο 6Τ, θα συνεχίσει να το έχει και στα επόμενα μοντέλα της. Ηχεία stereo δεν με νοιάζουν και τόσο μιας και κάνω άνετα τη δουλειά μου με αυτά που έχει και τώρα. Αν έχει λοιπον αυτά και κυμανθεί στα 550 ευρω αρχική με 600+ το 8/128 ας πούμε, είναι στάνταρ αγορά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Και ποιος ο λόγος από τη στιγμή που επιλέγεις το Beta channel να είσαι 4 εκδόσεις πίσω αφού έχει φθάσει στο 16; αυτό είναι το νόημα της Beta αν ακολουθείς, να δοκιμάσεις το τελευταίο με τα όποια προβλήματα και τις αντίστοιχες λύσεις που έχουν δωθει. Επίσης ζητάς βοήθεια και λες ότι είσαι σε custom και ξαφνικά είσαι σε beta 2 μήνες πίσω. Τι βοήθεια περιμένεις να σου δώσει ο καθένας εδώ. Θα μυρίσει τα νύχια του να δει τι έχεις βάλει; Να είμαστε πιο συγκεκριμένοι για να έχουμε και βοήθεια προκοπής. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΕυχαριστω φιλε. Δεν ηξερα να κανω φορματ καθε εβδομαδα για να βαζω την τελευταια beta που θα κυκλοφορει. Να'σαι καλα που με διαφωτισες. Αλανι μου εσυ. Κάμερα σίγουρα πιστεύω πως θα είναι ένα δύο κλικ καλύτερη. Αυτονομία στα ίδια επίπεδα, ισως και λίγο καλύτερα του Mi8. Θεωρητικά και στην οθόνη θα δεις διαφορές προς το καλύτερο λόγω HDR 10. Γενικά είναι μια συσκευή με λίγο πιο πρόσφατο hardware και ίσως καλύτερη σε κάποια σημεία. Θα έχεις όμως notch και μεγάλο μάλιστα, θα έχεις MIUI που σε ενημερώσεις Android είναι πιο αργές. Μόνο και μόνο για αυτά τα δύο, προτιμώ ακόμα και σήμερα το Oneplus 5. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπειδη συγκρινα το oneplus5 8gb ram με το mi8 6 ram, το oneuplus ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο. Απο καμερα το mi8 εχει καλυτερη σιγουρα, αλλα με το google camera patch κατι γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ευχαριστω φιλε. Δεν ηξερα να κανω φορματ καθε εβδομαδα για να βαζω την τελευταια beta που θα κυκλοφορει. Να'σαι καλα που με διαφωτισες. Αλανι μου εσυ. Επειδη συγκρινα το oneplus5 8gb ram με το mi8 6 ram, το oneuplus ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο. Απο καμερα το mi8 εχει καλυτερη σιγουρα, αλλα με το google camera patch κατι γινεται.. Απλά για να ξέρεις δεν χρειάζεται φορμάτ για να αναβαθμίσεις σε beta. Μολις αναβαθμισα σε beta 18 με dirty flash χωρίς να χάσω τίποτα από data. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω με το 5αρι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και ας του λείπουν δύο τρία βασικά για άλλους και ασήμαντα για κάποιους άλλους πραγματακια. Από πέρυσι τον Ιούνιο που το αγόρασα μέχρι σήμερα, δεν βλέπω κάτι που να με ενδιαφέρει ακόμα και από την ίδια την Oneplus. Αυτό είχα να το παθω εγώ από εποχές BBZ30, το οποίο είχα κρατήσει περίπου δύο χρόνια. Μετά από εκεί μέχρι το OP5, άλλαζα συσκευές ανά 5 μήνες κατά μέσο όρο. Σίγουρα από το 7αρι θα ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία όπως πλέον επιτάσσει η εποχή, IP68, OIS στις κάμερες όπως και δήποτε και μια πολύ καλή σχεδίαση από άποψη εμφάνισης. Αν υπάρχει Notch, που μάλλον θα υπάρχει σχεδόν για όλους όσο το έχει και η Apple στα iphone, ας είναι waterdrop φάση. Σημαντικό επίσης να έχει αισθητήρα αποτυπωματος στην οθόνη, αν και νομίζω ότι αν μπει στο 6Τ, θα συνεχίσει να το έχει και στα επόμενα μοντέλα της. Ηχεία stereo δεν με νοιάζουν και τόσο μιας και κάνω άνετα τη δουλειά μου με αυτά που έχει και τώρα. Αν έχει λοιπον αυτά και κυμανθεί στα 550 ευρω αρχική με 600+ το 8/128 ας πούμε, είναι στάνταρ αγορά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω οτι το 7αρι θα έχει όλα τα ανωτέρω. Και θα έρθει η ώρα μας να το τιμήσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ευχαριστω φιλε. Δεν ηξερα να κανω φορματ καθε εβδομαδα για να βαζω την τελευταια beta που θα κυκλοφορει. Να'σαι καλα που με διαφωτισες. Αλανι μου εσυ. Επειδη συγκρινα το oneplus5 8gb ram με το mi8 6 ram, το oneuplus ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο. Απο καμερα το mi8 εχει καλυτερη σιγουρα, αλλα με το google camera patch κατι γινεται..Άμα από αυτά που είπα εσύ κατάλαβες αυτά που μου απάντησες, τότε πάω πάσο. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να μας βοηθούν και να ανταλλάσουμε απόψεις και όχι για να κάνουμε τους έξυπνους στον άλλο . Για να μας βοηθήσουν όμως πρέπει να δίνουμε στοιχεία για να μπορούμε να απαντάμε, αν ξέρουμε, στη σωστή βάση. Αυτό είπα, το να απαντάς με ένα ανυπόστατο επιχείρημα για να αποδείξεις ότι είμαι εξυπνάκιας και αλάνι, δε λύνει κανένα θέμα στο φόρουμ μας. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Καλημερα. Τον τελευταίο μήνα έχω παρατηρήσει ότι απενεργοποιείται συνέχεια η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Την ενεργοποιω και μετα από μερικές ώρες που πάω να δω φωτό, είναι πάλι γυρισμένο στο κατακόρυφο. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; Εκκρεμεί μονο η τελευταία αναβάθμιση την οποία δεν την έχω κατεβάσει ακόμα. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Εχω ενα προβλημα, που το ειχα και με το παλαιοτερο μου κινητο Oppo find 7a. Οταν ειναι το κινητο στην τσεπη μου, καποιες φορες φαινεται να ανοιγει η οθονη και πατιουνται διαφορα πραγματα απο μονα τους! Δεν εχω καποια προστασια οθονης, ουτε καν το swipe, δλδ αν ανοιξει η οθονη, μπηκες στο κινητο. Αλλα εχω ενεργοποιημενο το pocket mode.. Πως γινεται να ανοιγει η οθονη μεσα στην τσεπη; Επισης δεν καταλαβαινω εαν κατι εχει αλλαξει στις κανουριες οθονες των κινητων. Παλαιοτερα θυμαμαι οτι η οθονη δεν ανοιγε, παρα μονο με το δερμα, ενω πλεον παρατηρω οτι μπορεις να αλληλεπιδρασεις με την οθονη με σχεδον ολα τα υλικα. Γιατι γινεται κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εχω ενα προβλημα, που το ειχα και με το παλαιοτερο μου κινητο Oppo find 7a. Οταν ειναι το κινητο στην τσεπη μου, καποιες φορες φαινεται να ανοιγει η οθονη και πατιουνται διαφορα πραγματα απο μονα τους! Δεν εχω καποια προστασια οθονης, ουτε καν το swipe, δλδ αν ανοιξει η οθονη, μπηκες στο κινητο. Αλλα εχω ενεργοποιημενο το pocket mode.. Πως γινεται να ανοιγει η οθονη μεσα στην τσεπη; Επισης δεν καταλαβαινω εαν κατι εχει αλλαξει στις κανουριες οθονες των κινητων. Παλαιοτερα θυμαμαι οτι η οθονη δεν ανοιγε, παρα μονο με το δερμα, ενω πλεον παρατηρω οτι μπορεις να αλληλεπιδρασεις με την οθονη με σχεδον ολα τα υλικα. Γιατι γινεται κατι τετοιο;Δοκίμασε να βγάλεις το ambient display και το wake screen με τα notifications και δες αν έφτιαξε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δοκίμασε να βγάλεις το ambient display και το wake screen με τα notifications και δες αν έφτιαξε. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΚαι τα δυο τα εχω απενεργοποιημενα. Θα βαλω κανα swipe ή pin pattern μου φαινεται.. Γιατι το εχω στο none. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Και τα δυο τα εχω απενεργοποιημενα. Θα βαλω κανα swipe ή pin pattern μου φαινεται.. Γιατι το εχω στο none. Αυτή την επιλογή την έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Αυτή την επιλογή την έχεις; Το είπε ότι την έχει ενεργοποιημενη. Με lockscreen pin και fingerprint, δε μου έχει τύχει. Χωρίς τίποτα που το είχε ο φίλος, δεν ξέρω. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Το είπε ότι την έχει ενεργοποιημενη. Με lockscreen pin και fingerprint, δε μου έχει τύχει. Χωρίς τίποτα που το είχε ο φίλος, δεν ξέρω. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΕ καλα, εννοειται με pin και fingerprint δεν θα ανοιξει το κινητο μεσα στην τσεπη.. Λογικο.. Αλλα εμενα που δεν εχει τιποτα, δε θελει και πολυ κατι να πατηθει καταλαθος.. Εξαλλου εχω και το "double tap to wake screen".. Οποτε με δυο πατηματα ανοιγει η οθονη και χωρις lock μπαινεις κατευεθειαν στο μενου! Το θεμα ειναι να ανοιγε η οθονη μονο με την δερματικη επαφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts