baiosss Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Να ενημερώσω ότι η Μπαταρία επανήλθε σε κανονική λειτουργία. Εκτός από τις οδηγίες του Baiosss , να είναι καλά, έκανα κάτι που είχα ξεχάσει ... να κάνω .. ο χαζός ... :rolleyes: ειχα μήνες να το ...απενεργοποιήσω !! :O:O:O Ουσιαστικά π.χ τα βράδια έβαζα μόνο πτήση και άντε και κάνα clear τις εφαρμογές της ημέρας. το πρόβλημα το εντόπισα στο "σύστημα Android" κάτι λοιπόν γινόταν και εκεί που σε κανονική χρήση έτρωγε συνήθως 5% της μπαταρίας σε ένα κύκλο χρήσης οθόνης 5.30 ωρών, τις ημέρες του προβλήματος ήταν το "σύστημα android" στο 37 % σε κύκλο χρήσης οθόνης 3.30 ωρών Αυτά .. προς ενημέρωση. Οπότε το 5ρακι μου είναι τώρα μια χαρά ! ..άντε γιατί πλησιάζουν και οι ήμερες διακοπών ! :) Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.Tι είχες ξεχάσει να κλείσεις τελικα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Tι είχες ξεχάσει να κλείσεις τελικα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ProΛογικα απενεργοποιησε το background activity του android system. Ειναι το μοναδικο που δεν εχω κανει μεχρι στιγμης, αλλα διαβαζω οτι ισως προκαλεσει προβλημα σε notifications, οποτε το αφηνω ως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Λογικα απενεργοποιησε το background activity του android system. Ειναι το μοναδικο που δεν εχω κανει μεχρι στιγμης, αλλα διαβαζω οτι ισως προκαλεσει προβλημα σε notifications, οποτε το αφηνω ως εχει.Τώρα που το ξαναδιαβάζω μάλλον απενεργοποιησε την συσκευή η της έκανε επανεκκίνηση. Κάτι θα είχε κολλήσει και έστρωσε με reboot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Τώρα που το ξαναδιαβάζω μάλλον απενεργοποιησε την συσκευή η της έκανε επανεκκίνηση. Κάτι θα είχε κολλήσει και έστρωσε με reboot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ProΑποκλειεται να ειχε το κινητο του του ανοικτο για μηνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έτσι είναι. Δε θυμάμαι το χρονικό διάστημα ( δε το κράτησα sreen shot ) Είχα όμως πολύ καιρό να το κλείσω ή έστω να το κάνω reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Kαι η open beta 14 μια χαρά δείχνει μέχρι στιγμής. Τι έγινε παιδιά το παρατήσαμε το κινητό; Πήγατε όλοι στα καινούρια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Kαι η open beta 14 μια χαρά δείχνει μέχρι στιγμής. Τι έγινε παιδιά το παρατήσαμε το κινητό; Πήγατε όλοι στα καινούρια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που μπορώ να την βρω είμαι μόλις 7 μέρες με το κινητό και δεν ξέρω και πολλά από one plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Που μπορώ να την βρω είμαι μόλις 7 μέρες με το κινητό και δεν ξέρω και πολλά από one plusΑν είσαι σε stable 5.1.3 δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Αν θες να περάσεις την Open beta, την κατεβάζεις από το community της Oneplus και την περνας με wipe cache και dalvik. Η επιστροφή σε stable είναι πιο δύσκολη μετά, αφού χρειάζεται και διαγραφη data. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Kαι η open beta 14 μια χαρά δείχνει μέχρι στιγμής. Τι έγινε παιδιά το παρατήσαμε το κινητό; Πήγατε όλοι στα καινούρια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν το παρατήσαμε. Αλλά δεν έχει και κάτι να πειράξουμε πολύ ειδικά. Σε γενικές γραμμές είναι άριστο και πολύ κοντά με το 6. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Όχι δεν το παρατήσαμε. Αλλά δεν έχει και κάτι να πειράξουμε πολύ ειδικά. Σε γενικές γραμμές είναι άριστο και πολύ κοντά με το 6. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΕίναι μια αλήθεια αυτη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αν είσαι σε stable 5.1.3 δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Αν θες να περάσεις την Open beta, την κατεβάζεις από το community της Oneplus και την περνας με wipe cache και dalvik. Η επιστροφή σε stable είναι πιο δύσκολη μετά, αφού χρειάζεται και διαγραφη data. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το κινητό και δεν σκοπεύω προσωπικά να το παρατήσω τουλάχιστον μέχρι το op7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το κινητό και δεν σκοπεύω προσωπικά να το παρατήσω τουλάχιστον μέχρι το op7 :)Εννοείται αυτό! Δύο χρόνια άνετα θα μου κάνει παρέα και είχα πολύ καιρό να μείνω με συσκευή τόσο πολύ. Για να δούμε όμως τι θα λέει και το 7αρι! Ούτε notch θέλω, ούτε γυάλινες πλάτες χωρίς λόγο θέλω, ούτε τσιγκουνιες σε αδιάβροχοποίηση. Και ίσως το 620αρι να το δώσω εφόσον θα έχω κάνει την απόσβεση μου με το 5αρι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Εννοείται αυτό! Δύο χρόνια άνετα θα μου κάνει παρέα και είχα πολύ καιρό να μείνω με συσκευή τόσο πολύ. Για να δούμε όμως τι θα λέει και το 7αρι! Ούτε notch θέλω, ούτε γυάλινες πλάτες χωρίς λόγο θέλω, ούτε τσιγκουνιες σε αδιάβροχοποίηση. Και ίσως το 620αρι να το δώσω εφόσον θα έχω κάνει την απόσβεση μου με το 5αρι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εισαι μέσα στο μυαλό μου, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ. Αν δεν φτάσουμε στην εποχή απώλειας του notch και αδιαβροχοποιησης (θα προσθέσω και under the screen fingerprint sensor), δεν έχω λόγο να το αλλάξω! Πίστευα ότι αυτά θα γίνουν με το op7, όμως δεν ξέρω αν θα προλάβει η OnePlus, γιατί ως φαίνεται και το επόμενο iPhone θα έρθει με notch άρα θα φάμε στη μάπα τη μόδα αυτή για ακόμη ένα ολόκληρο έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Εισαι μέσα στο μυαλό μου, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ. Αν δεν φτάσουμε στην εποχή απώλειας του notch και αδιαβροχοποιησης (θα προσθέσω και under the screen fingerprint sensor), δεν έχω λόγο να το αλλάξω! Πίστευα ότι αυτά θα γίνουν με το op7, όμως δεν ξέρω αν θα προλάβει η OnePlus, γιατί ως φαίνεται και το επόμενο iPhone θα έρθει με notch άρα θα φάμε στη μάπα τη μόδα αυτή για ακόμη ένα ολόκληρο έτος.Αυτό με τον fingerprint και εμένα με προβληματίζει λίγο. Ο μπροστινος αισθητήρας είναι ο λόγος που δεν αλλάζω και ας έχω μεγάλα bezels. Στην εποχή του κατά τ άλλα "bezel less" όμως, ακόμα και πίσω να τον έχει, θέλω κάτι καλύτερο του OP6. Δεν ξέρω, δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αλλά ότι εμπειρία έχω με fingerprints στην πλάτη της συσκευής, δεν δούλευε το ίδιο καλά με την ίδια ακριβεια. Και στο 6 από ότι διαβάζω, δεν πιάνει πάντα λόγω σχήματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτό με τον fingerprint και εμένα με προβληματίζει λίγο. Ο μπροστινος αισθητήρας είναι ο λόγος που δεν αλλάζω και ας έχω μεγάλα bezels. Στην εποχή του κατά τ άλλα "bezel less" όμως, ακόμα και πίσω να τον έχει, θέλω κάτι καλύτερο του OP6. Δεν ξέρω, δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αλλά ότι εμπειρία έχω με fingerprints στην πλάτη της συσκευής, δεν δούλευε το ίδιο καλά με την ίδια ακριβεια. Και στο 6 από ότι διαβάζω, δεν πιάνει πάντα λόγω σχήματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστα, το σχήμα του είναι πολύ περίεργο και αντιεργονομικο. Αν τον αφησει πίσω, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι κυκλικος, όπως στο 5Τ και το pixel 2 xl. Αυτό επιτρέπει και τα fingerprint gestures, που καταργήθηκαν στο 6αρι. Δεν νομίζω να τον αλλάξει στο 6Τ αλλά στο 7αρι ελπίζω να αναθεωρήσει την απόφαση της, και αν δεν προλάβει να ενσωματωθεί ο under the screen fps, τουλάχιστον να επανέλθει στον κυκλικό. Οι κινήσεις των αδελφών εταιριών πάντως (oppo και vivo) δείχνουν να οδεύουν προς αργή εξάλειψη του notch, άρα διατηρώ τις ελπίδες μου για το op7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Σωστα, το σχήμα του είναι πολύ περίεργο και αντιεργονομικο. Αν τον αφησει πίσω, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι κυκλικος, όπως στο 5Τ και το pixel 2 xl. Αυτό επιτρέπει και τα fingerprint gestures, που καταργήθηκαν στο 6αρι. Δεν νομίζω να τον αλλάξει στο 6Τ αλλά στο 7αρι ελπίζω να αναθεωρήσει την απόφαση της, και αν δεν προλάβει να ενσωματωθεί ο under the screen fps, τουλάχιστον να επανέλθει στον κυκλικό. Οι κινήσεις των αδελφών εταιριών πάντως (oppo και vivo) δείχνουν να οδεύουν προς αργή εξάλειψη του notch, άρα διατηρώ τις ελπίδες μου για το op7.Αλλιως περιμένουμε 2,5 χρόνια και πάμε για 7T ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αλλιως περιμένουμε 2,5 χρόνια και πάμε για 7T ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα, πες το ψέμματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Χαχα, πες το ψέμματα ;)Αλλωστε έχουμε ακόμα να γευτούμε μια Android P έκδοση, ίσως και 9.1 υπό εκδόσεις εάν υπάρξουν, συν τα όποια security patches και OOS updates πάρουμε μέχρι τα μέσα του '19. Κλείσαμε και το 24ωρο άνετα για σημερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 18, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Γιατί τέτοια πτώση στην μπαταρία με την καινούρια έκδοση; Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Πρώτη φορά που μέσα σε λιγότερο από ημέρα, πέφτει τόσο πολύ. Ξημερώματα το φορτισα και αυτή τη στιγμή είναι στο 37%. Το ζορισα βέβαια αρκετά αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια κατανάλωση. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Γιατί τέτοια πτώση στην μπαταρία με την καινούρια έκδοση; Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Πρώτη φορά που μέσα σε λιγότερο από ημέρα, πέφτει τόσο πολύ. Ξημερώματα το φορτισα και αυτή τη στιγμή είναι στο 37%. Το ζορισα βέβαια αρκετά αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια κατανάλωση. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας TapatalkΓια την καινούρια beta 14 εννοεις; Για τσέκαρε στον ρυθμίσεις του WiFi μήπως είναι ανοιχτή η σαρωση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 19, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Για την καινούρια beta 14 εννοεις; Για τσέκαρε στον ρυθμίσεις του WiFi μήπως είναι ανοιχτή η σαρωση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑνοιχτή ήταν. Τόσο σημαντική κατανάλωση έχει με τη σάρωση ανοικτή; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ανοιχτή ήταν. Τόσο σημαντική κατανάλωση έχει με τη σάρωση ανοικτή; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας TapatalkNαι έχει τύχει κάποιες φορές να την αφήσω ανοιχτή και μέσα σε μερικές ώρες να έχει φάει σημαντικό ποσοστό μπαταρίας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά μετάνιωσα που πέρασα την τελευταία ενημέρωση. Η 5.1.3 δεν είναι; Δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά. Τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. Πριν απο αυτή, με έβγαζε σχεδόν 2 ημέρες. Αν άφηνα δηλαδή την μπαταρία να πάει στο 2%-3%. Τώρα καθε 24ωρες, άντε 30 ώρες, ζητάει φόρτιση. Μεγάλη κατανάλωση όταν το χρησιμοποιώ ως gps, όταν βλέπω βιντεάκια και γενικότερα στην πλοήγηση σε ινστα, φβ, ταπατοκ κτλ. Κρίμα..... Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 22, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ίσως η 5.1.2 να ήταν ένα τσικ καλύτερη σε αυτό.Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά μετάνιωσα που πέρασα την τελευταία ενημέρωση. Η 5.1.3 δεν είναι; Δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά. Τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. Πριν απο αυτή, με έβγαζε σχεδόν 2 ημέρες. Αν άφηνα δηλαδή την μπαταρία να πάει στο 2%-3%. Τώρα καθε 24ωρες, άντε 30 ώρες, ζητάει φόρτιση. Μεγάλη κατανάλωση όταν το χρησιμοποιώ ως gps, όταν βλέπω βιντεάκια και γενικότερα στην πλοήγηση σε ινστα, φβ, ταπατοκ κτλ. Κρίμα..... Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μια ερώτηση γιατί δεν μου δείχνει την στάθμη από την μπαταρία του Bluetooth το p10 lite το έκανε πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts