jimteo Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μήπως εννοείς όταν είσαι recovery; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Απ' ότι διάβασα δεν επηρεάζει το μενού. Είναι καθαρά και μόνο για την εγκατάσταση. Ισχύει; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ναι. Απ' ότι διάβασα δεν επηρεάζει το μενού. Είναι καθαρά και μόνο για την εγκατάσταση. Ισχύει; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το recovery έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Αυτό δεν επηρεάζει κάτι άλλο από τις γλώσσες του συστήματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Το recovery έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Αυτό δεν επηρεάζει κάτι άλλο από τις γλώσσες του συστήματος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Σας φαίνεται φυσιολογικό; 0 wakelocks και παρόλα αυτά ξύπνησε η συσκευη 236 φορές; Κάτι παίζει με τα schedules.. Εχω απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα μέσω wakeblock app. 3% battery drain μέσα σε 8 ώρες idle χωρίς wifi και data. Όταν το Huawei p10 έχει μόλις 1%. Το g4 έχει 2% με WiFi και Bluetooth ενεργοποιημενα. Και εννοείται χωρίς κανένα wakelock μπλοκαρισμενο.. Σήμερα το βράδυ θα βάλω καθαρή rom από την αρχή να δω τι πάει στραβα.. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Σας φαίνεται φυσιολογικό; 0 wakelocks και παρόλα αυτά ξύπνησε η συσκευη 236 φορές; Κάτι παίζει με τα schedules.. Εχω απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα μέσω wakeblock app. 3% battery drain μέσα σε 8 ώρες idle χωρίς wifi και data. Όταν το Huawei p10 έχει μόλις 1%. Το g4 έχει 2% με WiFi και Bluetooth ενεργοποιημενα. Και εννοείται χωρίς κανένα wakelock μπλοκαρισμενο.. Σήμερα το βράδυ θα βάλω καθαρή rom από την αρχή να δω τι πάει στραβα.. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΌλα είναι φυσιολογικά. Το μόνο μη φυσιολογικό είναι που αντί να χαίρεσαι τη συσκευή μετράς τα wakelocks και ζητάς να σου πούμε τι συμβαίνει στο τηλέφωνο σου χωρίς να έχουμε ιδέα τι έχει μέσα και τι κάνεις. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την 5.0.1 από Γερμανία με Opera VPN, το αρχείο ήταν 1,5GB. Αυτό που παρατήρησα εκ πρώτης, είναι ότι δεν έχει πλέον δόνηση όταν ξεκλειδώνω με το αποτύπωμα. Το έχουν αφαιρέσει ή ενεργοποιείται από κάπου, που δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις; Από χθες το απόγευμα που την έχω, είναι γρήγορη και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την 5.0.1 από Γερμανία με Opera VPN, το αρχείο ήταν 1,5GB. Αυτό που παρατήρησα εκ πρώτης, είναι ότι δεν έχει πλέον δόνηση όταν ξεκλειδώνω με το αποτύπωμα. Το έχουν αφαιρέσει ή ενεργοποιείται από κάπου, που δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις; Από χθες το απόγευμα που την έχω, είναι γρήγορη και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ρυθμισεις > Ηχος και δονηση > Δονηση κατα το πατημα. Ενεργοποιησε το. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα την 5.0.1 από Γερμανία με Opera VPN, το αρχείο ήταν 1,5GB. Αυτό που παρατήρησα εκ πρώτης, είναι ότι δεν έχει πλέον δόνηση όταν ξεκλειδώνω με το αποτύπωμα. Το έχουν αφαιρέσει ή ενεργοποιείται από κάπου, που δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις; Από χθες το απόγευμα που την έχω, είναι γρήγορη και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Το έχουν απενεργοποιήσει. Μόνο αν έχεις δόνηση παντού θα ισχύει. Αλλιώς μόνο όταν κάνεις λάθος. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ρυθμισεις > Ηχος και δονηση > Δονηση κατα το πατημα. Ενεργοποιησε το. Πριν δεν χρειαζόταν... Το έκανα, ευχαριστώ. Το έχουν απενεργοποιήσει. Μόνο αν έχεις δόνηση παντού θα ισχύει. Αλλιώς μόνο όταν κάνεις λάθος. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Αυτό κατάλαβα κι εγώ... Κρίμα, γιατί ήταν ωραίο για να καταλαβαίνεις το ξεκλείδωμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις τη δόνηση στα υπόλοιπα όλη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παίδες, προσπαθώ να περάσω την 5.0.1 και έχει μείνει εδώ και μισή στο σήμα εισόδου, αυτό με τις 2 σφαίρες να γυρίζουν. Θέλει τόση πολλή ώρα για να εκκινήσει πάλι ή κάτι πάει στραβά? Τι λέτε; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Κάτι πάει στραβά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Χρειάζεται format data από nougat σε oreo? Γιατί διάβασα στο XDA ότι γίνεται κι απευθείας ή εγώ δεν κατάλαβα σωστά; Και τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση τι κάνω; Το κλείνω; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εάν έχεις κάνει back up μπες recovery and restore Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εννοείς να έχω nandroid backup? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εννοείς να έχω nandroid backup?Παίδες, προσπαθώ να περάσω την 5.0.1 και έχει μείνει εδώ και μισή στο σήμα εισόδου, αυτό με τις 2 σφαίρες να γυρίζουν. Θέλει τόση πολλή ώρα για να εκκινήσει πάλι ή κάτι πάει στραβά? Τι λέτε;Με τι recovery προσπαθείς. Εγώ το πέρασα με codeworx από 5.0 χωρίς πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Με τι recovery προσπαθείς. Εγώ το πέρασα με codeworx από 5.0 χωρίς πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk κι εγώ αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πήγε στραβά... Έπεσα σε bootloop με μήνυμα "Encryption Unsuccessful" . Χάλια μάυρα... Τελικά κατάφερα και είδα τους φακέλους (στο twrp ήταν με άσχετα ονόματα), πήρα backup και τέλος επανέφερα ένα nandroid που είχα από μέσα Δεκεμβρίου... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Τώρα είμαι με την 5.0.1 αλλά χωρίς root και twrp. Μπορώ να τα περάσω κανονικά ή υπάρχει θέμα στο Oreo ; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Τώρα είμαι με την 5.0.1 αλλά χωρίς root και twrp. Μπορώ να τα περάσω κανονικά ή υπάρχει θέμα στο Oreo ;Όλα μέσα. Ριχτα! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όλα μέσα. Ριχτα! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Οκ, πάει κι αυτό. Από τα modules του Magisk προτείνετε/αξίζει κάποιο? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Οκ, πάει κι αυτό. Από τα modules του Magisk προτείνετε/αξίζει κάποιο?Ε αυτό είναι εύκολο. Βάλε και δοκίμασε. Βγαίνουν εύκολα οπότε δεν έχεις θέμα. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Υπαρχει καπου γενικος οδηγος πως να κανουμε clean install και γενικα πανω-κατω τι πρεπει να προσεχουμε; Σχεδον ολα τα κινητα κατεφερνω στο τελος να τα μπρικαρω.. Ευτυχως επανερχονται με τα unbrick tools.. Γενικοτερα υπαρχει μπερδεμα οταν θελεις να παω απο μια εκδοση android σε μια αλλη, ειδικα αν προκειται για downgrade. Τωρα πχ θελω να βαλω custom oreo και αυτη τη στιγμη εχω 7.1.1 χωρις root. Επισης οταν κανουμε install απο TWRP boot.img το βαζουμε στο boot partition ή στο system; Το boot.img ειναι τα διαφορα stock/custom kernel που κυκλοφορουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Υπαρχει καπου γενικος οδηγος πως να κανουμε clean install και γενικα πανω-κατω τι πρεπει να προσεχουμε; Σχεδον ολα τα κινητα κατεφερνω στο τελος να τα μπρικαρω.. Ευτυχως επανερχονται με τα unbrick tools.. Γενικοτερα υπαρχει μπερδεμα οταν θελεις να παω απο μια εκδοση android σε μια αλλη, ειδικα αν προκειται για downgrade. Τωρα πχ θελω να βαλω custom oreo και αυτη τη στιγμη εχω 7.1.1 χωρις root. Επισης οταν κανουμε install απο TWRP boot.img το βαζουμε στο boot partition ή στο system; Το boot.img ειναι τα διαφορα stock/custom kernel που κυκλοφορουν; Αφού είσαι στην 7.1.1 πρέπει να βάλεις τα Update και να πας στην 8.0. Μετά μπορείς να περάσεις οποία custom 8 θες. Στη χειρότερη θέλει να κάνεις format data και θα σου σβηστεί ο αποθηκευτικός χώρος. Τα boot img είναι ο kernel. Από twrp μπαίνει και ζιπ και img. Ανάλογα πως το δίνει ο κάθε developer. Πάντα φλασαρεις τα αντίστοιχα partition, boot σε boot, system σε system, recovery σε recovery. Αν είναι ζιπ πάει μόνο του εκεί που πρέπει. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-stable-oxygen-os-5-0-update-t3724247 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-unlock-bootloader-flash-twrp-t3624877 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-oxygenos-4-5-2-7-1-1-ota-t3627003 https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-mirrors-official-oxygen-os-t3628190 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Παιδια καλημερα , θα ηθελα μερικες πληροφοριες και βοηθεια με το Oreo. Χτες μου κατεβασε την ενημερωση και σημερα το πρωι, χωρις να το παρω χαμπαρι, πατησα και αρχισα να την κανει. Κατ'αρχας, εκανε πολυ λιγο. Μολις το κινητο εκανε το restart που ηθελε, στις ειδοποιησεις εβγαλε ενα μηνυμα "Προετοιμασια Android" και μια μπαρα να γεμιζει. Μου εβγαλε κι αλλες ειδοποιησεις (πχ facebook κλπ) και εγω κανοντας τις swipe, εδιωξα και την "Προετοιμασια". Υπαρχει περιπτωση να το σταματησα ετσι; Στο "σχετικα με το τηλεφωνο" μου γραφει 8.0.0 και εκδοση Oxygen OS 5.0.1. Ειμαι οκ; Καποια στιγμη θα κανω format, αλλα και παλι,πως θα ξερω αν η εγκατασταση εγινε κανονικα; για αρχη, να κανω ενα swipe cache? Τελος, επειδη με το backup δεν το ειχα ποτε μου, οι κωδικοι wifi κυριως και τα data των εφαρμογων πως επανερχονται; (τα data θελουν κανα titanium backup?). Οι κωδικοι wifi ενω μου γραφει οτι αποθηκευονται στο λογαριασμο google, δεν εχω καταφερει ποτε να τους ανακτησω. Edited January 10, 2018 by Solidarity Επισης, χαθηκε η συνδεση στο 4G/3G/2G !! Πλεον, δεν εχω δεδομενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 εμένα προχώρησε κανονικά στο μεγάλο update σε Ο μεσω OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts