Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση για όποιον ξέρει και έχει πείρα σε τέτοια θέματα. Σκέφτομαι να αλλάξω το πίσω μέρος της συσκευής λόγω δύο πολυ μικρών σημαδιών μετά από πτώση, τον καιρό που δεν του φορούσα ακόμα θήκες και περίμενα να έρθουν.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το τζαμακι της πίσω καμερας. Επειδή απ' ότι βλέπω έρχεται ξεχωριστό σαν ανταλλακτικό και όχι προεγκατεστημένο στο καπάκι της συσκευής, είναι εύκολο να βγει και να μπει στο καινούριο καπάκι (πίσω μέρος)? Αν το παω ας πούμε σε ειδικό κατάστημα που αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές, θα μπορέσει να ξεκολλήσει και να κολλήσει το τζαμακι αυτο ο υπάλληλος?

Ένας λόγος που δεν θέλω να πάρω και το τζαμακι ξεχωριστά, είναι γιατί δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο ποιοτικό με το αντίστοιχο της συσκευής που είναι sapphire glass.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε ένα dbrand σε ότι υλικό και ότι χρωμα θέλεις και είσαι μια χαρά

Άμα μπεις σε διαδικασία τέτοια αλλαγής του back cover να χάσεις εγγύηση και λοιπά άστο καλύτερα

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαιε η απάντηση μου5275ca32900333d810e92795ada8b81b.jpg

Βάλε ένα dbrand σε ότι υλικό και ότι χρωμα θέλεις και είσαι μια χαρά

Άμα μπεις σε διαδικασία τέτοια αλλαγής του back cover να χάσεις εγγύηση και λοιπά άστο καλύτερα

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο περιεργος και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η λυση των dbrand skins. Προτιμω δηλαδη την συσκευη οπως εχει με μια απλη θηκη. Γι αυτο και ψαχνομαι να αλλαξω το πισω καπακι ωστε να αντικαταστησω την μικρη ζημια και οχι να την καλυψω. Απο την αλλη βεβαια θα μπορουσα να το στειλω και στην OnePlus να μου το φτιαξουν, αλλα υποθετω οτι θα γλυτωσω χρημα και συναμα θεωρω οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολη δουλεια για εναν τεχνικο, οποτε ισως δεν χρειαζεται να φτασω μεχρι εκει.

Περιττο φυσικα να αναφερω, οτι η γκινια ερχεται την ακαταλληλη στιγμη. Οταν δεν ειχα θηκη εφαγε την τουμπα απο σχετικα χαμηλο υψος. Οταν του φορεσα θηκη, δεν εφαγε ουτε μια:p

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Θέλω τα Pico gapps για να έχω τα ελάχιστα services για να δω εάν συνεχιστεί η κατανάλωση της μπαταρίας. Η κατάσταση έχει φτιάξει βέβαια λίγο πλέον. Ήθελε ένα ρεσταρτ, το είχα ανοικτό 10+ ημέρες.. Αλλα και πάλι τα Google play services ξυπνάνε την συσκευή πολλές φορές, και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έχω απανεργοποιησει τα πάντα.

Το μόνο καλό είναι ότι έχω σχεδόν μηδαμινα wakelocks από Google maps, μάλλον εφταιγε το location history.

Το held awake τι αναλογία πρέπει να έχει σε σχέση με το sot; πχ τώρα έχω 5.30 ώρες οθόνη και 2.30 ώρες Held awake. Στο tablet η αναλογία είναι 4 προς 1, ίσως και παραπάνω.

Πες μας και μια από 100% μέχρι 10πχ πόσες ώρες διάρκεια και πόση οθόνη βγάζει.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βασικά όντως υπάρχει θέμα με τα Google play services στις one plus συσκευές με το τελευταίο update. Μόλις έβαλα την beta έκδοση τους και βλέπουμε.

Βασικά όντως υπάρχει θέμα με τα Google play services στις one plus συσκευές με το τελευταίο update. Μόλις έβαλα την beta έκδοση τους και βλέπουμε.
Δεν βοηθάς βέβαια αλλά οκ. Δοκίμασε και αυτό. Εμένα πάνω από 4-5% δεν πάνε με όλα ανοιχτά χωρίς καμία εφαρμογή για doze sleep κλπ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Κάποιος εύκολος τρόπος να ανεβάσω φωτογραφίες από το κινητό; Το forum δεν δέχεται φώτο με μεγαλο μέγεθος.

Κάποιος εύκολος τρόπος να ανεβάσω φωτογραφίες από το κινητό; Το forum δεν δέχεται φώτο με μεγαλο μέγεθος.
Μέσω tapatalk αν το έχεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τα πράγματα έφτιαξαν με τα wakelocks αλλά τα Google play services εξακολουθούν να τρώνε μπαταρία, όταν συνδέομαι με mobile data. Γνωστό πρόβλημα και στο xda. Η oneplus τα έχει κάνει σκ@τ@..

Φίλε ευχαριστώ για το tapatalk. d0778b880413ab6554385bcbb0c553ae.jpgba00b0326368edcd72ffef02f7e3c84c.jpg974f0c4892f57a70df23ba250853b37b.jpg

Βασικά δεν φταίει η OnePlus για τα Google services και την κατανάλωση τους στην μπαταρία. Είναι πρόβλημα που υπήρχε ανέκαθεν, από τότε που εμφανιστηκανε μέχρι σήμερα κάποιες φορές.

Παρόλα αυτά από το gsam βλέπω 5ωρες και 46 λεπτά μέσο όρο οθόνης και η χρήση σου βγάζει 1μερα και 13 ώρες. Σε 2g παίζεις; Εγω στο S7 έχω πολύ held awake, εχςις πειράξει τίποτα και είναι τόσο χαμηλά;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παρόλα αυτά από το gsam βλέπω 5ωρες και 46 λεπτά μέσο όρο οθόνης και η χρήση σου βγάζει 1μερα και 13 ώρες. Σε 2g παίζεις; Εγω στο S7 έχω πολύ held awake, εχςις πειράξει τίποτα και είναι τόσο χαμηλά;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Είμαι σε χωριο με κακό σήμα, συνήθως παίζω σε Ε με πολλές αλλαγές. Ίσως αυτό να φταιει. Στην Αθήνα τα πράγματα πρέπει να ηταν καλύτερα. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να συνδέεται το Google play services στο Internet. Έχω απενεργοποιήσει τα πάντα, background data, modify system settings, notifications, play protect κτλ..

Το Held awake μειώθηκε από την στιγμή που έβαλα την beta έκδοση της Google play services. Θεωρείς καλό sot τις 5.30 ώρες; Σε καθαρό install είχα πάνω από 6.

Edited by Lux

Είμαι σε χωριο με κακό σήμα, συνήθως παίζω σε Ε με πολλές αλλαγές. Ίσως αυτό να φταιει. Στην Αθήνα τα πράγματα πρέπει να ηταν καλύτερα. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να συνδέεται το Google play services στο Internet. Έχω απενεργοποιήσει τα πάντα, background data, modify system settings, notifications, play protect κτλ..

Το Held awake μειώθηκε από την στιγμή που έβαλα την beta έκδοση της Google play services. Θεωρείς καλό sot τις 5.30 ώρες; Σε καθαρό install είχα πάνω από 6.

Από αυτά που βλέπω, δεν έχεις θέμα κατά τη γνώμη μου πάντα με δεδομένο και το κακό πολύ κακό σου σήμα.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Βασικά δεν φταίει η OnePlus για τα Google services και την κατανάλωση τους στην μπαταρία. Είναι πρόβλημα που υπήρχε ανέκαθεν, από τότε που εμφανιστηκανε μέχρι σήμερα κάποιες φορές.

Κατά καιρούς διορθώνουν μερικά προβλήματα

Είχα περιόδους 1% κατανάλωση από τα play services

Βασικά οποίος έχει θέμα ας δοκιμάσει να κλείσει την τοποθεσία. Θα δει διαφορά στην κατανάλωση των services

Nokia 8800 Scirocco

Κατά καιρούς διορθώνουν μερικά προβλήματα

Είχα περιόδους 1% κατανάλωση από τα play services

Βασικά οποίος έχει θέμα ας δοκιμάσει να κλείσει την τοποθεσία. Θα δει διαφορά στην κατανάλωση των services

Αυτό λέω, δεν φταίει η OnePlus που αναφέρθηκε παραπάνω. Άλλοι είναι οι λόγοι. Σε άλλα κινητά έχω δει πολύ παραπάνω ποσοστά στα google services κατά καιρούς. Εγώ μονίμως παίζω από το καθόλου % έως το 2%

Αυτό λέω, δεν φταίει η OnePlus που αναφέρθηκε παραπάνω. Άλλοι είναι οι λόγοι. Σε άλλα κινητά έχω δει πολύ παραπάνω ποσοστά στα google services κατά καιρούς. Εγώ μονίμως παίζω από το καθόλου % έως το 2%

Είναι τόσο σύνθετο το πως δουλεύουν τα play services που μπορεί να φταίει και η κουτσή Μαρία και η google όχι

Όταν έκλεισα την πρόσβαση από τον καιρό στην τοποθεσια έπεσαν τα ποσοστά

Όμως η εφαρμογή του καιρού της oneplus δεν δουλεύει χωρίς τοποθεσια

Θα έπρεπε να μπορείς χειροκίνητα να προσθέσεις πόλεις

Nokia 8800 Scirocco

Είναι τόσο σύνθετο το πως δουλεύουν τα play services που μπορεί να φταίει και η κουτσή Μαρία και η google όχι

Όταν έκλεισα την πρόσβαση από τον καιρό στην τοποθεσια έπεσαν τα ποσοστά

Όμως η εφαρμογή του καιρού της oneplus δεν δουλεύει χωρίς τοποθεσια

Θα έπρεπε να μπορείς χειροκίνητα να προσθέσεις πόλεις

Εγώ στην εξοικονόμηση την έχω την τοποθεσία κυρίως και δουλεύει μια χαρά. Απλά αν θέλω να δω τον καιρό, κάνω το γνωστό swipe down και ενημερώνεται ο καιρός και η πόλη.

Επίσης αν και η 4.5.14 δεν είναι και η καλύτερη στην αυτονομία, νομίζω ότι η 4.5.10 ήταν πολύ καλύτερη, να τα στοιχεία...

6cfb64b91d9996dfd9614a916059c6e7.jpgd2264a7eaaa9a911604b61df4c314e30.jpgcf2ad3fefbbb92f323a90847268325fe.jpgf4901dae8ce77b4898aa672f2eb57fe8.jpg

Όλα αυτά μόνο με το doze ενεργοποιημένο από τα developer settings και τα δεδομένα παρασκηνίου κλειστά στις περισσότερες εφαρμογές μου.

Εγώ στην εξοικονόμηση την έχω την τοποθεσία κυρίως και δουλεύει μια χαρά. Απλά αν θέλω να δω τον καιρό, κάνω το γνωστό swipe down και ενημερώνεται ο καιρός και η πόλη.

Επίσης αν και η 4.5.14 δεν είναι και η καλύτερη στην αυτονομία, νομίζω ότι η 4.5.10 ήταν πολύ καλύτερη, να τα στοιχεία...

Όλα αυτά μόνο με το doze ενεργοποιημένο από τα developer settings και τα δεδομένα παρασκηνίου κλειστά στις περισσότερες εφαρμογές μου.

μηπως θα ηταν ευκολο να μου πεις σε ποιες εφαρμογες ΔΕΝ εχεις κλεισει τα δεδομενα παρασκηνιου ;

Edited by mger

Παιδιά μέσα στο μενου της μπαταρίας έχει μια επιλογή advanced optimizations (δεν ξέρω πως θα το έχει με ελληνική γλώσσα). Το έχετε ενεργοποιημένο??

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Η αυτονομία γενικά είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε κινητό, και έχω αλλάξει αρκετά.

Μπορεί να παίζει μισή ώρα πάνω μισή κάτω sot από έκδοση σε έκδοση αλλά έχοντας και την ταχύτερη φόρτιση της αγοράς δεν καταλαβαίνω πως 80% των ποστ ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Τι να πω ο δυσμοιρος που με το g5 φόρτιζα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

Έχω αφαιρέσει εφαρμογές που μετράνε wakelocks και παρόμοια, το πετάω στον φορτιστή λίγη ώρα πριν βγω από το σπίτι και έχω μηδενικό άγχος.

Παιδιά μόνο κάτι xiaomi με 4100ma μπαταρίες και το iPhone 8 plus συγκρίνονται σε αυτονομία

Gilles smiles!

Λοιπον μετα πο αρκετες μερες παρακολουθηση , επιβεβαιωσα drain την νυχτα με beta oreo . Το εβγαλα απο τον φορτιστη 100% τις 12 το βραδυ και το πρωι ειχα 82% . Θα κανω παλι clear cache και θα το παρακολουθησω. Αλλιως παμε για καθαρο φλασαρισμα.

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Λοιπον μετα πο αρκετες μερες παρακολουθηση , επιβεβαιωσα drain την νυχτα με beta oreo . Το εβγαλα απο τον φορτιστη 100% τις 12 το βραδυ και το πρωι ειχα 82% . Θα κανω παλι clear cache και θα το παρακολουθησω. Αλλιως παμε για καθαρο φλασαρισμα.

Είσαι beta όμως

Οι υπόλοιποι έχουν θέμα σε stable εκδόσεις

Βασικά μια χαρά τα πηγαίνει η συσκευή.

Κάποιοι κάτι κάνουν λάθος δεν εξηγείται

Nokia 8800 Scirocco

μηπως θα ηταν ευκολο να μου πεις σε ποιες εφαρμογες ΔΕΝ εχεις κλεισει τα δεδομενα παρασκηνιου ;
Κυρίως σε εφαρμογές που θέλω να έχω ειδοποιήσεις. Viber,bbm, gmail, μηνύματα κλπ.

Η αυτονομία γενικά είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε κινητό, και έχω αλλάξει αρκετά.

Μπορεί να παίζει μισή ώρα πάνω μισή κάτω sot από έκδοση σε έκδοση αλλά έχοντας και την ταχύτερη φόρτιση της αγοράς δεν καταλαβαίνω πως 80% των ποστ ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Τι να πω ο δυσμοιρος που με το g5 φόρτιζα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

Έχω αφαιρέσει εφαρμογές που μετράνε wakelocks και παρόμοια, το πετάω στον φορτιστή λίγη ώρα πριν βγω από το σπίτι και έχω μηδενικό άγχος.

Παιδιά μόνο κάτι xiaomi με 4100ma μπαταρίες και το iPhone 8 plus συγκρίνονται σε αυτονομία

Αυτό ακριβώς

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Απλά όταν υπάρχει περίεργο drain κατά την διάρκεια του sleep τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.. Δεν είναι φυσιολογικό να πετυχαίνω κάτω από 6 ώρες με μέτρια χρήση.

Σκέφτομαι να σβήσω τελείως τα Google play services και να βάλω f Droid και yalp store. Έχει κανείς εμπειρία; Θα μπορώ να χρησιμοποιώ Gmail και Google maps;

Επισης αν κρατήσω nandroid μέσω twrp ή backup μέσω titanium, θα μπορώ να κάνω restore εάν έχω άλλη rom/kernel ή δεν παίζει ρόλο αυτό;

Για παράδειγμα κοιτάξτε τώρα. 1 ώρα και λίγα λεπτά συνεχόμενου surfing έφαγε μόνο 10%. Μόλις έμεινε Για 1 λεπτό με κλειστή οθόνη, είχε 40+ δευτερόλεπτα Held awake και 1000+ wakelocks.. Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά.. 4680f1da23a2d8526030bc402760967e.jpg0e9f17306945cf853ac3bec10ecb2d84.jpgbcaa931e2329c14e4e9859f838b3c7e6.jpg608e0dc5df9bde778af051e25582649b.jpg

• The title was changed to OnePlus 5