RickDangerous Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Οι οθόνες που βάζει στα κινητά της η Samsung είναι ανώτερης ποιότητας με διαφορετική διάταξη στα pixels. Είχα και s7 s8 και ποτέ δε μου δημιούργησαν πρόβλημα. Τέλος πάντων μην κουράζουμε το forum. Μάλλον τα μάτια μου έχουν δυσανεξία σε ορισμένες οθόνες Φίλε μου δεν ισχύει αυτό, είναι ο ίδιος τύπος, σημαίνει έχουν την ίδια διάταξη στα pixel. Δεν αμφισβητώ ότι κάτι μπορεί να μην σου κάθεται καλά, αλλά αυτό δεν είναι ο διαφορετικός τύπος της οθόνης ή η διαφορετική διάταξη στα pixel, γιατί απλά είναι ίδιες εκεί. Για την θήκη, εγώ επειδή έχω βάλει σκληρή, δεν την ξαναβγάζω αν δεν αλλάξω κινητό :p Ήδη την είχα βάλει την πρώτη φορά πριν βάλω την SIM είχα ξεχαστεί και το μετάνιωσα αρκετά μετά που έπρεπε να την ξαναβγάλω, μου πήρε λίγο, άσε που νόμιζα ότι θα το χιλιογρατζούνιζα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το βράδυ υπήρξε περίεργη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης απότομη κατανάλωση μπαταρίας έχω και όταν φτιάχνω Hotspot, ίσως λογικό.. https://imgur.com/gallery/ouIGA Και μια φωτογραφία με την κατανάλωση του WiFi στην μπαταρια του ταμπλετ. 60+ ώρες. Μέρα με τη νύχτα.. https://imgur.com/gallery/mlNhn Έχεις πολλά kernel wakelocks. Αν αλλάξεις κερνελ, δεν θα τα έχεις. Επίσης έχεις μονίμως ανοιχτό το wifi και αυτό ευλόγως δημιουργεί αυξημένη κατανάλωση. Και στο τάμπλετ οι χρόνοι που μένει ξύπνια η συσκευή δεν είναι φυσιολογικοι. Έχεις 10 ώρες ενεργό μηχάνημα χωρίς να είναι ενεργή η οθόνη. Αυτό οφείλεται σε 65 ώρες ενεργού wifi. Άλλαξε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις του wifi και θα λυθεί το θέμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το βράδυ υπήρξε περίεργη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης απότομη κατανάλωση μπαταρίας έχω και όταν φτιάχνω Hotspot, ίσως λογικό.. https://imgur.com/gallery/ouIGA Και μια φωτογραφία με την κατανάλωση του WiFi στην μπαταρια του ταμπλετ. 60+ ώρες. Μέρα με τη νύχτα.. https://imgur.com/gallery/mlNhnΈχεις πολλά kernel wakelocks. Αν αλλάξεις κερνελ, δεν θα τα έχεις. Επίσης έχεις μονίμως ανοιχτό το wifi και αυτό ευλόγως δημιουργεί αυξημένη κατανάλωση. Και στο τάμπλετ οι χρόνοι που μένει ξύπνια η συσκευή δεν είναι φυσιολογικοι. Έχεις 10 ώρες ενεργό μηχάνημα χωρίς να είναι ενεργή η οθόνη. Αυτό οφείλεται σε 65 ώρες ενεργού wifi. Άλλαξε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις του wifi και θα λυθεί το θέμα σου.Πρώτα πες μας τι έχεις πειράξει και μετά να δούμε. Επίσης το να έχεις ανοιχτό το wifi μόνιμα δεν καταναλώνει μπαταρία όσο φανταζόμαστε. Το έχω ανοιχτό από το 2012 και πότε δε δημιούργησε πρόβλημα. Αντίθετα σκουπιδοεφαρμογες σίγουρα. Επίσης αυτό εδώ το τέρας απλά δεν χρειάζεται παρακολούθηση. Είμαι μόνιμα με τα πάντα ανοιχτά. Gps high accuracy, wifi, location sharing, data, και βγάζει 24 ώρες με 6μιση ώρες οθόνη άνετα σε διάβασμα και surfing χωρίς παιχνίδια. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Έχεις πολλά kernel wakelocks. Αν αλλάξεις κερνελ, δεν θα τα έχεις. Επίσης έχεις μονίμως ανοιχτό το wifi και αυτό ευλόγως δημιουργεί αυξημένη κατανάλωση. Και στο τάμπλετ οι χρόνοι που μένει ξύπνια η συσκευή δεν είναι φυσιολογικοι. Έχεις 10 ώρες ενεργό μηχάνημα χωρίς να είναι ενεργή η οθόνη. Αυτό οφείλεται σε 65 ώρες ενεργού wifi. Άλλαξε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις του wifi και θα λυθεί το θέμα σου.Όταν λες να αλλάξω kernel τι εννοείς; Να βάλω custom rom; Τις νορμάλ ρυθμίσεις έχω στο ρουτερ για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Μόνο έχω αφήσει να μένει πάντα ανοικτό το WiFi κατά το sleep, επειδη χρειάζομαι το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Όταν λες να αλλάξω kernel τι εννοείς; Να βάλω custom rom; Τις νορμάλ ρυθμίσεις έχω στο ρουτερ για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Μόνο έχω αφήσει να μένει πάντα ανοικτό το WiFi κατά το sleep, επειδη χρειάζομαι το viber.Και το βράδυ πχ με αυτά τα wakelock που έβαλες στη φωτογραφία, πόσο πέφτει η μπαταρία σε πόσες ώρες; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Για -20% . https://oneplus.net/gr/invite#EHJI5VBT0NJW1H7 Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) παιδια καλησπερα, απο ποιο εμπιστο κινεζικο μαγαζι (για να μην πληρωσουμε τελωνειο) και ποσο κοστιζει για να το προμηθευτουμε? δεν ξερω ποιες εκδοσεις ειναι σωστες στο να δουλευει στις δικες μας μπαντες. ειναι σωστο το συγκεκριμενο που κοιταζω? https://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Slate-Gray-379084.html Edited November 22, 2017 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 παιδια καλησπερα, απο ποιο κινεζικο μαγαζι (για να μην πληρωσουμε τελωνειο) και ποσο κοστιζει για να το προμηθευτουμε? δεν ξερω ποιες εκδοσεις ειναι σωστες στο να δουλευει στις δικες μας μπαντεςΑυτή τη στιγμή από ότι ξέρω δεν υπάρχει συμφέρουσα προσφορά από banggood και gearbest που είναι τα πιο σίγουρα. Συμφέρει το 5Τ από oneplus.net επίσημα. 500 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) παιδια καλησπερα, απο ποιο εμπιστο κινεζικο μαγαζι (για να μην πληρωσουμε τελωνειο) και ποσο κοστιζει για να το προμηθευτουμε? δεν ξερω ποιες εκδοσεις ειναι σωστες στο να δουλευει στις δικες μας μπαντες. ειναι σωστο το συγκεκριμενο που κοιταζω? https://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Slate-Gray-379084.html Αυτό που κοιτάς είναι το 6+64 στην ίδια τιμή έχει το gearbest το 8+128 : https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684559.html Αν όμως υπολογισεις + 24€ για να στο φέρει σπίτι κούριερ χωρίς να περάσει τελωνείο ΕΛΤΑ κλπ (priority line + EU Express) θα σου ερθει παλι ενα πεντακοσαρικο ...(το oneplus5) Στα 560€ έχει το 8+128 η one plus,τα 60€ δεν είναι σπουδαία διαφορά, οπότε καλύτερα απο εκεί για σιγουριά: https://oneplus.net/gr/oneplus-5t?source=storeBanner Στα 500€ το 6+64...Για 60€ διαφορά οπωσδήποτε το 8+128 συμφέρει..(Το 5Τ μιλάμε) Edited November 22, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Σήμερα είχα στα χέρια μου το 5αρι και το δοκίμασα λίγο . Εννοείται ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις και το jelly effect ελάχιστο δεν ενοχλεί καθόλου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι στην εγγραφή βίντεο ότι κάνει ένα θόρυβο, το λεγόμενο hissing που έχει και στο iPhone. Προϋπόθεση η εγγραφή να γίνει σε ησυχο μερος. Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μου πει αν το κάνει και σε σας; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Ηρθε λοιπον η ωρα να αλλαξω και εγω το avatar μου μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με το SG Note 2 :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλώς ήρθες φίλε μου, λογικά θα έχεις πάθει σοκ γιατί οι διαφορές είναι τεράστιες... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Λογικά θα πάρουμε και εμείς το face unlock με την open beta που θα βγει μέχρι το τέλος του μήνα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Λογικά θα πάρουμε και εμείς το face unlock με την open beta που θα βγει μέχρι το τέλος του μήνα.Για εμάς είναι άχρηστο θαρρώ. Άσε που όταν βγει η τελική stable, ίσως να μην υπάρχει. Από την άλλη και η αναγνώριση προσώπου από το smart lock, μια χαρά κάνει την δουλειά της για όποιον χρειάζεται αυτό το χαρακτηριστικό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Για εμάς είναι άχρηστο θαρρώ. Άσε που όταν βγει η τελική stable, ίσως να μην υπάρχει. Από την άλλη και η αναγνώριση προσώπου από το smart lock, μια χαρά κάνει την δουλειά της για όποιον χρειάζεται αυτό το χαρακτηριστικό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊσως όμως σε περιπτώσεις που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δαχτυλικο αποτύπωμα να βολεύει. Το θετικό είναι ότι μάλλον θα έχουμε unified builds όπως με το 3/3T Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Όταν λες να αλλάξω kernel τι εννοείς; Να βάλω custom rom; Τις νορμάλ ρυθμίσεις έχω στο ρουτερ για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Μόνο έχω αφήσει να μένει πάντα ανοικτό το WiFi κατά το sleep, επειδη χρειάζομαι το viber. Άλλο η custom rom και άλλο ο kernel. Για να αλλάξεις kernel όμως χρειάζεται custom recovery. Έχεις? Η είσαι με την stock recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κατέχει κάνεις από "Magisk"? Έχω περάσει twrp & root με το magisk. Μου βγάζει ειδοποίηση για νέα έκδοση, πατώ για αναβάθμιση αλλά πάπαλα... Πρέπει να περάσω πάλι μέσω twrp? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κατέχει κάνεις από "Magisk"? Έχω περάσει twrp & root με το magisk. Μου βγάζει ειδοποίηση για νέα έκδοση, πατώ για αναβάθμιση αλλά πάπαλα... Πρέπει να περάσω πάλι μέσω twrp? Σε ποια έκδοση είσαι τώρα? Σου βγάζει αναβάθμιση για το magisk ή το magisk manager app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κατέχει κάνεις από "Magisk"? Έχω περάσει twrp & root με το magisk. Μου βγάζει ειδοποίηση για νέα έκδοση, πατώ για αναβάθμιση αλλά πάπαλα... Πρέπει να περάσω πάλι μέσω twrp?Πιθανότατα και για τα δυο σου βγάζει, αλλά το magisk παραμένει στην έκδοση 14.0. Το Manager θα στο κατεβάσει και απλά θα το κάνεις εγκατάσταση σαν apk. Αυτό είναι στην έκδοση 5.4.3. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Πάντως αν σου έβγαλε για το magisk beta 14.5, μην την κάνεις. Έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με bootloops σε OnePlus και Samsung συσκευές. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο developer. Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την stable έκδοση μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Είμαι με v.14 και manager: 5.4.0(57) Ειδοποίηση έχω για την 5.4.3 την οποία επιλέγω αλλά δεν κάνει τίποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ ότι δεν φαίνεται να κατεβάζει κάτι, ούτε βρίσκω να έχει αποθηκευτει κάπου. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Είμαι με v.14 και manager: 5.4.0(57) Ειδοποίηση έχω για την 5.4.3 την οποία επιλέγω αλλά δεν κάνει τίποτα... Είναι γνωστό προβληματακι του app. Κατέβασε το XDA labs apk και κάνε την αναβάθμιση από εκεί. Θα σου το κάνει κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Είμαι με v.14 και manager: 5.4.0(57) Ειδοποίηση έχω για την 5.4.3 την οποία επιλέγω αλλά δεν κάνει τίποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ ότι δεν φαίνεται να κατεβάζει κάτι, ούτε βρίσκω να έχει αποθηκευτει κάπου. Αν στην εχει κατεβασει, θα βρεις το apk αρχειο μεσα στον φακελο "MagiskManager" στην εφαρμογη διαχειριση αρχειων. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Αν στην εχει κατεβασει, θα βρεις το apk αρχειο μεσα στον φακελο "MagiskManager" στην εφαρμογη διαχειριση αρχειων. Αυτό είναι ακόμη πιο γρήγορο βασικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Δεν βρίσκω /έχω φάκελο "Magisk Manager"!! Γιατί; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού εγκατέστησα το XDA Lads apk και αναβάθμισα το magisk, τότε και μόνο είδα /βρήκα φάκελο "Magiskmanager" Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts