ro33ck Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Εγώ είδα τη λειτουργία του EIS σε 5άρι φίλου και πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό! Δε θα με χάλαγε να έχει και OIS αλλά πραγματικά το βίντεο είναι πολύ σταθερό με τη συγκεκριμένη υλοποίηση του EIS. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν πολλά samples και στο Youtube. Βέβαια είναι διαθέσιμο μόνο για 4K@30fps, όχι για 1080p@60fps. Στα 60fps έχει θεματάκι το βίντεο χωρίς EIS. Ελπίζω να το βάλουν στο 5t... Αλήθεια στις φωτογραφίες πως τα πάει; Βγαίνουν καθόλου κουνημένες λόγω έλλειψης OIS; Λογικά σε νυχτερινές λήψεις θα έχει θεματάκια, ας μας πουν οι κάτοχοι γιατί έχει ενδιαφέρον. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Το έγραψα και πιο πάνω είναι στα επίπεδα των άλλων ναυαρχιδων στις νυχτερινές, δουλεύει στο 1/17 Shutter speed ανεβάζοντας iso χωρίς να έχει θέματα με motion blur όπως το 3T που δούλευε με 1/4, σίγουρα θα ήθελα τον σενσορα του pixel με μεγαλύτερο μέγεθος pixel για λιγότερο θόρυβο, αλλά και πάλι στα δικά μου γούστα ακόμα και σε σύγκριση με το s8 plus που είχα πριν,σε φωτογραφίες indoor με φως εμένα το OnePlus 5 έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα,στις πολύ χαμηλού φωτισμού το s8 υπερισχύει αν και πάλι οι φωτογραφίες είναι μόνο για Facebook, Instagram δηλαδή για μένα μη αξιοποιήσιμες.βεβαια εμένα με ενδιαφέρουν μόνο φωτογραφίες με τα παιδιά μου, λογικά σε φωτογραφίες με τοπία το s8 plus λόγο ois και μεγαλύτερο μέγεθος pixel στο manual θα τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά δυστυχώς manual και παιδιά δεν πάνε μαζί. Δεν κάνω vs απλά προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε σε πιο επίπεδο βρίσκεται η κάμερα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 εάν θελήσω να αλλάξω TWRP πως γίνεται; Με τον ίδιο τρόπο που πέρασα το πρώτο : fastboot flash recovery (twrp name).img ή θέλει κάποια ειδική εντολή ώστε να σβήσει το ένα και να περάσει το άλλο; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Λογικά και με fastboot εντολές, αλλά γίνεται και με φλασαρισμα μέσα από twrp, τουλάχιστον στο Nexus 7 εχθές αυτό έκανα,αν έχει αλλάξει κάτι στο OnePlus 5 ας ενημερώσει κάποιος μιας και εγώ δεν το έχω πειράξει ακόμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 εάν θελήσω να αλλάξω TWRP πως γίνεται; Με τον ίδιο τρόπο που πέρασα το πρώτο : fastboot flash recovery (twrp name).img ή θέλει κάποια ειδική εντολή ώστε να σβήσει το ένα και να περάσει το άλλο; Μέσα από το twrp περνάς νέα είτε .zip είτε .img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Φλασάρεις απο twrp to neo img απευθείας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) ωραία, γιατί στην αρχή μου ζήτησε Password? Δεν έβαλα τίποτα... Επίσης, δεν βλέπω στο storage τα ονοματα όπως είναι κανονικά..., τι έγινε; Εντάξει, τα κατάφερα! Edited November 6, 2017 by balakof Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Υπαρχει ευκολος τροπος για να κανεις root το κινητο;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σύμφωνα με αυτά που έγραψε ένας φίλος , κατέβασα το opera vpn, συνδέθηκα με Γερμανία, και αμέσως κατέβασα την 4.5.14 Σε 5 λεπτά όλα αυτά, είναι ένα αρχείο 61mb. Και κατήργησα το vpn opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σύμφωνα με αυτά που έγραψε ένας φίλος , κατέβασα το opera vpn, συνδέθηκα με Γερμανία, και αμέσως κατέβασα την 4.5.14 Σε 5 λεπτά όλα αυτά, είναι ένα αρχείο 61mb. Και κατήργησα το vpn opera.Δεν χρειάζεται να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία εφόσον υπάρχει θέμα στο xda που έχει όλα τα επίσημα, ολόκληρα και τμηματικά updates : https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-mirrors-official-oxygen-os-t3628190 Επίσης υπάρχει και εφαρμογή που στα βρίσκει : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arjanvlek.oxygenupdater Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Από τη στιγμή που το κινητό είναι rooted, οι ενημερώσεις πρέπει να περνιούνται μέσω twrp; Επίσης, γίνεται επιστροφή στην αρχική κατάσταση; unroot και κλείδωμα του bootloader. Υπάρχει κάποιο link να διαβάσω; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Γίνεται επιστροφή κανονικοτατα και κλειδώνει και ο bootloader επίσης! Ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή! https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-unlock-bootloader-flash-twrp-t3624877 Για να περνάς τα update αν εχεις twrp ξεχνας τα ΟΤΑ. Θα τα κατεβάζεις και θα τα φλασαρεις μόνος σου. Βγαινουν άμεσα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Γίνεται επιστροφή κανονικοτατα και κλειδώνει και ο bootloader επίσης! Ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή! https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/oneplus-5-unlock-bootloader-flash-twrp-t3624877 Για να περνάς τα update αν εχεις twrp ξεχνας τα ΟΤΑ. Θα τα κατεβάζεις και θα τα φλασαρεις μόνος σου. Βγαινουν άμεσα στο xda.Θελει καθε φορα φορματ για να περναω το update; Δλδ να κραταω backup; Αν ναι, ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.. Ειδικα με το viber. Δεν μπορω απλα να το κανω root χωρις twrp ωστε να περναω κανονικα τα Updates; Το root το θελω για να βαζω διαφορες ειδικες εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Θελει καθε φορα φορματ για να περναω το update; Δλδ να κραταω backup; Αν ναι, ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.. Ειδικα με το viber. Δεν μπορω απλα να το κανω root χωρις twrp ωστε να περναω κανονικα τα Updates; Το root το θελω για να βαζω διαφορες ειδικες εφαρμογες.. Ποιος σου είπε ότι θέλει φορμάτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα στο forum. Βρήκα το one plus 5 με priority line στα 430€. Είναι καλά; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα στο forum. Βρήκα το one plus 5 με priority line στα 430€. Είναι καλά; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΌχι, περίμενε να πάει 360-370 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Λες: Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 430 μαζι με τα μεταφορικα; ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος σου είπε ότι θέλει φορμάτ?Περναει το update χωρις να χανω τα δεδομενα; Δε μιλαω για ΟΤΑ Updates, αλλα για εγκατασταση απο twrp, καθως θα το εχω rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Δεν χάνεις τίποτα όταν αναβαθμίζεις απο twrp.. Παρά μόνο αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 430 μαζι με τα μεταφορικα; ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περναει το update χωρις να χανω τα δεδομενα; Δε μιλαω για ΟΤΑ Updates, αλλα για εγκατασταση απο twrp, καθως θα το εχω rooted.Απλά κατεβάζεις το full rom zip και το περνάς μέσω twrp. Από εκεί και πέρα μετά το φλασαρισμα, επιλέγεις εσύ αν θα κάνεις μόνο wipe dalvik ark cashe η αν θα κάνεις και wipe data. Εγώ προσωπικά κάθε δύο εκδόσεις βαράω και ένα wipe data για να έρθει στα ίσα του. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Αν δεν κανω λαθος wipe dalvik κανω αυτοματα με το restart. Σωστα; Δλδ καθε φορα οταν θα βγαινει καινουριο Update θα πρεπει να κατεβαζω την full rom; Αν προσπαθησω να βαλω με ΟΤΑ θα μπρικαρει το κινητο; Εκανα root, πανευκολο ηταν, οπως γινοταν και στο OPPO. Κατεβασα το Ccleaner για να κανω disable/uninstall καποιες αχρηστες εφαρμογες. Ποιες μου προτεινετε και ποια εντολη να προτιμησω; Disable ή Uninstall; Σκεφτομαι τα εξης : Google app, Talk Back, Google Photos, Duo, Google Books, Movies&Music, Weather, OnePlus Community, Print Spooler, Google Text-to-speech Engine(??), Google Keyboard (????) και γενικα οτιδηποτε μπορει να τρωει ασκοπα την μπαταρια του κινητου.. Να εγκαταστησω Gsam Battery Monitor για να βλεπω ποιες εφαρμογες ρουφανε την μπαταρια; Καποιες αλλες ρυθμισεις; Τιποτα tweaks; Οι εφαρμογες οταν τις κλεινω τρεχουν στο παρασκηνιο; Υπερβολικα γρηγορα φορτωνουν, για αυτο ρωταω.. Να εγκαταστησω το greenify για την εφαρμογη του facebook; Παντως μεσα σε ενα 8ωρο οταν κοιμαμαι με το wifi ανοικτο τρωει πανω απο 5%, δεν ειναι φυσιολογικο.. Στο Oppo τρωει 2% ή και λιγοτερο.. Σημερα εβαλα την τελευταια εκδοση, θα δω μηπως αλλαξε κατι πλεον.. Edited November 7, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Ναι αν είσαι root αναγκαστικά πρέπει να κατεβάζεις την full rom. Η OTA είναι πιο μικρό αρχείο και είναι για stock συσκευές. Δεν θα μπρικαρει αν προσπαθήσεις να περάσεις το OTA, απλά θα σου αποτύχει η αναβάθμιση. Για εφαρμογές εδώ απλά έχω αφαιρέσει σχεδόν όλες της google. Κατι google duo, hangouts, video,photos κλπ που δεν χρησιμοποιώ. Αυτες τις εφαρμογές τυπου greenify τις θεωρώ βλαβερές για τις συσκευές μας και ας είναι θεωρητικά αξιόπιστες. Όπως και το Ccleaner που αναφέρεις. Απλά βάζεις ένα doze mode από τα developer options και αν θες απενεργοποιείς από όλες τις εφαρμογές σου εκτός των messengers και ότι άλλο θες να σε ειδοποιεί, τα δεδομένα παρασκηνίου. Ρυθμίσεις>εφαρμογές>χρήση δεδομένων και κλείνεις τα δεδομένα παρασκηνίου σε κάθε εφαρμογή χωριστά, που δεν χρειάζονται κιόλας κάπου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ναι αν είσαι root αναγκαστικά πρέπει να κατεβάζεις την full rom. Η OTA είναι πιο μικρό αρχείο και είναι για stock συσκευές. Δεν θα μπρικαρει αν προσπαθήσεις να περάσεις το OTA, απλά θα σου αποτύχει η αναβάθμιση. Για εφαρμογές εδώ απλά έχω αφαιρέσει σχεδόν όλες της google. Κατι google duo, hangouts, video,photos κλπ που δεν χρησιμοποιώ. Αυτες τις εφαρμογές τυπου greenify τις θεωρώ βλαβερές για τις συσκευές μας και ας είναι θεωρητικά αξιόπιστες. Όπως και το Ccleaner που αναφέρεις. Απλά βάζεις ένα doze mode από τα developer options και αν θες απενεργοποιείς από όλες τις εφαρμογές σου εκτός των messengers και ότι άλλο θες να σε ειδοποιεί, τα δεδομένα παρασκηνίου. Ρυθμίσεις>εφαρμογές>χρήση δεδομένων και κλείνεις τα δεδομένα παρασκηνίου σε κάθε εφαρμογή χωριστά, που δεν χρειάζονται κιόλας κάπου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως αφαιρεσες τις google εφαρμογες χωρις να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα τυπου Ccleaner. Μηπως απλα τις απενεργοποιησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αν δεν κανω λαθος wipe dalvik κανω αυτοματα με το restart. Σωστα; Δλδ καθε φορα οταν θα βγαινει καινουριο Update θα πρεπει να κατεβαζω την full rom; Αν προσπαθησω να βαλω με ΟΤΑ θα μπρικαρει το κινητο; Εκανα root, πανευκολο ηταν, οπως γινοταν και στο OPPO. Κατεβασα το Ccleaner για να κανω disable/uninstall καποιες αχρηστες εφαρμογες. Ποιες μου προτεινετε και ποια εντολη να προτιμησω; Disable ή Uninstall; Σκεφτομαι τα εξης : Google app, Talk Back, Google Photos, Duo, Google Books, Movies&Music, Weather, OnePlus Community, Print Spooler, Google Text-to-speech Engine(??), Google Keyboard (????) και γενικα οτιδηποτε μπορει να τρωει ασκοπα την μπαταρια του κινητου.. Να εγκαταστησω Gsam Battery Monitor για να βλεπω ποιες εφαρμογες ρουφανε την μπαταρια; Καποιες αλλες ρυθμισεις; Τιποτα tweaks; Οι εφαρμογες οταν τις κλεινω τρεχουν στο παρασκηνιο; Υπερβολικα γρηγορα φορτωνουν, για αυτο ρωταω.. Να εγκαταστησω το greenify για την εφαρμογη του facebook; Παντως μεσα σε ενα 8ωρο οταν κοιμαμαι με το wifi ανοικτο τρωει πανω απο 5%, δεν ειναι φυσιολογικο.. Στο Oppo τρωει 2% ή και λιγοτερο.. Σημερα εβαλα την τελευταια εκδοση, θα δω μηπως αλλαξε κατι πλεον..Καμία από αυτές που είπες δεν τρώει άσκοπα την μπαταρία του κινητου. CCleaner, antivirus κλπ είναι σκουπίδια, δεν χρειάζεται grenify amplify και χαραμοφάι γιατί δεν έχει θέμα απόδοσης ούτε άσκοπης κατανάλωσης. Γενικά δεν χρειάζεται να ασχοληθείς τόσο, είναι τερας απόδοσης, δεν θέλει σκαλισματα και χοντρό ψάξιμο. Απόλαυσε το και ότι δεν χρειάζεται καν το disable πολύ απλά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Και για ποιο λογο να εχω εφαρμογες της google τις οποιες δε θα χρησιμοποιησω ποτε μου και συνηθως ξεκινανε τα services τους με το ανοιγμα του κινητου; Τεσπα, εσβησα τo ccleaner και απλα απενεργοποιησα τις εφαρμογες της google που δεν θελω.. Μερικες ερωτησεις τωρα : 1) Το Android System Webview να το κανω update; Δεν χρησιμοποιω Chrome και τον εχω απενεργοποιημενο. 2) Το OnePlus Launcher να το κανω Update; Εχει αρκετα κακες βαθμολογιες.. 3) Gboard και Google Talkback δεν μπορω να τα απενεργοποιησω, αλλα δε τα χρησιμοποιω κιολας. Οποτε ουτε αυτα τα κανω update, σωστα; 4) Υπαρχει ρυθμιση να μη μου δειχνει καποια update των εφαρμογων, τα οποια δε θελω να εγκαταστησω; 5) Γενικοτερα να αφηνω τις εφαρμογες ολες ανοικτες ή να τις κλεινω; Το facebook στο παρασκηνιο τρωει μπαταρια; Να βαλω το gsam battery monitor για να το ελεγχω; Edited November 8, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts