vadergr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 πότε έπαιξε αυτό ρε παιδιά;:blink: που το είδατε και γιατί δεν είπατε κάτι;:p Δες και εδώ. Σε παλαβή τιμή το oneplus 5 6gb. Κάπου 340€ μαζί με μεταφορικά και χωρίς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δες και εδώ. Σε παλαβή τιμή το oneplus 5 6gb. Κάπου 340€ μαζί με μεταφορικά και χωρίς τελωνείο. Με τον τρόπο για το τελωνείο μέσα? Σίγουρα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πωωω πέφτει ραγδαία.. Δεν υπάρχει η τιμή του 6ριου Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Με τον τρόπο για το τελωνείο μέσα? Σίγουρα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πωωω πέφτει ραγδαία.. Δεν υπάρχει η τιμή του 6ριου Ναι επιλέγεις priority line EU express, πρόσεχε η πιο φθηνή επιλογή είναι μέσω Γαλλίας και υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εξακολουθεί το 6gb να έχει 499€ στο επίσημο site? Είναι σχεδόν 160€ πιο κάτω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ναι επιλέγεις priority line EU express, πρόσεχε η πιο φθηνή επιλογή είναι μέσω Γαλλίας και υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο... Άψογος.. Πιο πριν αναφερόμουν στις γνώσεις σου για τα καλώδια- φορτίσεις ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξακολουθεί το 6gb να έχει 499€ στο επίσημο site? Είναι σχεδόν 160€ πιο κάτω ! Ναι δεν αλλάζουν οι τιμές τους Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγώ που μένω Γερμανία, εαν το παραγγείλω με EU express, έρχεται 100% χωρίς τελωνείο? Γνωρίζει στα σίγουρα κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Εγώ που μένω Γερμανία, εαν το παραγγείλω με EU express, έρχεται 100% χωρίς τελωνείο? Γνωρίζει στα σίγουρα κάποιος? Εσύ που μένεις Γερμανία έχεις καλύτερα προνόμια και μπορείς να το εκτελωνισεις μόνος σου στη μισή τιμή απ ότι Ελλάδα με DHL η μέσω του ολλανδικού ταχυδρομείου να είσαι ευνοϊκής μεταχείρισης. Ψαξτο λίγο έστω και απο περίεργα... Στείλε και ένα μνμ στο support tou GB Πάντως Ναι, μπορείς με την τριγωνική μέθοδο να σου έρθει Γερμανία, με τη διαφορά πως Εσύ θα το έχεις στα χέρια σου σε 5 μέρες σε σχέση με τα αργά μου ζαα στην Ελλάδα... Πάντως, με μηδενικά έξοδα αποστολής το priority line για Γερμανία, δεν χωρά θέμα συζήτησης... Edit: Ναι, χωρίς τελωνείο, στην Αγγλία αλλάζουν αυτοκόλλητα και φαίνεται αποστολή απο Ευρωπαϊκή χώρα. Το ΕU όμως έτσι; Το άλλο το στέλνουν μέσω Γαλλίας και έχει τύχει περιστατικό που ζητούσαν εκτελωνισμο απο κει. Με τα τώρα δεδομένα το Εu express είναι κατά 100% ασφαλές. Edited September 15, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Στις επιλογές του gearbest βγάζει 2 επιλογές.. Είναι η δεύτερη που είναι κ ακριβότερη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παιδιά εντάξει με το καλώδιο θα πάρω σαφώς το γνήσιο οπότε πάω για παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Η αλήθεια είναι πως μόνο μια ήταν η προσφοραρα για 50 κομμάτια το 8/128 στα 389... 409 με το priority...Εγω το πήρα στα 395 σε προσφορά 10 κομμάτια. 320 είχε το 6gb αλλά δεν πρόλαβα. Καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εξαιρετική τιμή.. The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Κοίτα που δεν είχα πάρει χαμπάρι τις προσφορές αυτές και βλέπω βγαίνουν συνεχώς Από joybuy που το παρήγγειλα να δούμε ποοότε θα φτάσει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Και να φανταστώ από Κίνα έρχεται με την hydrogen και όχι την oxygen. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Και να φανταστώ από Κίνα έρχεται με την hydrogen και όχι την oxygen. Σωστά?Λογικά ναι. Οπότε, ή βάζεις Playstore στην Hydrogen ή φλασάρεις Oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλύτερα να φλασαρεις Oxygen.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μια ερώτηση έχω μιας και παρηγγειλα το op5 στα 325 απο gearbest, έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστη ή θα ψάχνω για ανταπτορες? Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγω το πήρα στα 395 σε προσφορά 10 κομμάτια. 320 είχε το 6gb αλλά δεν πρόλαβα. Καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι.. Ούτε αυτή την πρόλαβα... Μια ερώτηση έχω μιας και παρηγγειλα το op5 στα 325 απο gearbest, έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστη ή θα ψάχνω για ανταπτορες? Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έρχεται με τον κινέζικο αλλά πετούν και ανταπτορα μέσα. Τώρα αν το ξέχασαν, Ελλάδα κάνει 2 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Και το θέμα είναι πώς φλασάρουμε την oxygen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ή με ADB μέσω υπολογιστή ή την κατεβάζεις στο κινητό και την περνάς από στοκ recovery. Με factory reset εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φοράει κάνεις την Version 4.5.10;; Παίρνει κανονικά ΟΤΑ; είναι σταθερή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φοράει κάνεις την Version 4.5.10;; Παίρνει κανονικά ΟΤΑ; είναι σταθερή; Εγω την φοραω. Εχω την εντυπωση πως δεν εχει πολυ καλη αυτονομια, αλλα οχι κατι σοβαρο. Καποιο αλλο προβλημα με την χρηση που κανω εγω, δεν εχω παρατηρησει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παίρνει ΟΤΑ; Πόσο SOT σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παίρνει ΟΤΑ; Πόσο SOT σου βγάζει; Ναι κανονικα παιρνει OTA. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις κιολας αν παιρνει OTA. Ολες παιρνουν. Εμενα δεν παιρνει επειδη ειμαι root:p Sot αναλογα με την χρηση που θα κανω. Τωρα για παραδειγμα που το δουλεψα λιγο αυτες τις μερες, εχω δυομιση ημερες αναμονη και 5 ωρες οθονης με ενα υπολοιπο 30% πανω κατω. Αν το δουλεψω λιγο πιο εντονα, θα κρατησει μιαμιση ημερα αλλα θα εχω κανει 6.30 ωρες οθονης σιγουρα. Στις διακοπες του καλοκαιριου που το ξεσκιζα κυριολεκτικα γιατι δεν ειχα καποιο αλλο gadget μαζι μου, μεσα σε 15 ωρες ειχα κανει 8ωρα και 9ωρα Sot. Βεβαια μιλαμε για Ιουλιο μηνα με αλλη εκδοση λογισμικου. Αλλα υποψιν, δεν χρησιμοποιω δευτερη sim, τα data τα δουλευω για κανα δυωρο ολη μερα και την φωτεινοτητα την εχω στο αυτοματο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Και το θέμα είναι πώς φλασάρουμε την oxygen?Προχώρα εσύ και όταν έρθει η ωρα εδω είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ναι κανονικα παιρνει OTA. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις κιολας αν παιρνει OTA. Ολες παιρνουν. Είχε αναφερθεί στο xda οτι κάποια βερσιόν είχε θέματα και δεν πετούσε ΟΤΑ. Το σοτ μια χαρά το ακούω... Ορμαμε για αγορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts