johny_pl Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αυτά που κάνει η 1+ με τα 3/3τ και τώρα 5 και μάλλον 5τ είναι σαχλαμάρες.οκ δεν σου φτάνει το 1 κινητό την χρονιά αλλά μην μας πλασάρεις το ίδιο πράγμα 3 μήνες μετά.Βγάλε απλά άλλο μοντέλο με άλλη ονομασία, άλλο μέγεθος να απευθύνεται σε άλλο κοινό.Πχ θέλω να ανέβω ιντσες, μπαταρία και αναγκαστικά θα αλλάξω εταιρεία γιατί η 1+ την είδε χιαομι και βγάζει κάθε 3 μήνες το ίδιο πράγμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1987 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που να μας δείχνει πως περνάμε την global rom σε περίπτωση που πάρω το κινητό απο gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 ακούστε τι λέει για την εγγύηση..... δηλαδή ήμαρτον, δεν βρέθηκε ένας να του πει να το διορθώσει και να μην λέει ότι να ναι? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Για φορτιστή αυτοκινήτου οποιονδήποτε που είναι QC3. Για καλώδιο οποιονδήποτε είναι 2Α Για επιτοιχιο ανταπτορα οτι είναι 9v/2A Δυστυχώς το μιχ 2 είναι lcd... Edit: 2αμπερο καλώδιο έχει η Huawei στα 10€ απο Ελλάδα... Τώρα αν θες dash το μόνο καλώδιο είναι το μαμά ή της Huawei ο ap81. Edited September 14, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 για κάποιους ευτυχώς που είναι Lcd.Σταματήστε να παρουσιάζετε μερικοί κάποια πράγματα σαν μειονέκτημα γιατί για άλλους το δικό σας μειονέκτημα, είναι πλεονέκτημα. πχ amoled, 2k κλπ κλπ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Από oneplus Ιταλίας τέλος το Midnight Black δεν θα ξανά κυκλοφορήσει άρα την Τρίτη ή καινούριο χρώμα ή 5t ή όπως αλλιώς θα το πουν..... Κρίμα κ ήταν το πιο ωραίο χρώμα.... Τώρα για ποιο λόγο σταματάνε το πιο πετυχημένο χρώμα δεν ξέρω τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Ναι .. έχει αφαιρεθεί από το site : https://oneplus.net/gr/oneplus-5 σε 5 μέρες θα μάθουμε :rolleyes: (ή νωρίτερα από παπαγαλάκια... :cool::lol: ) έχω δηλαδή ....συλλεκτικό κομμάτι ?? :lol: Edited September 14, 2017 by msarig Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για φορτιστή αυτοκινήτου οποιονδήποτε που είναι QC3. Για καλώδιο οποιονδήποτε είναι 2Α Για επιτοιχιο ανταπτορα οτι είναι 9v/2A Δυστυχώς το μιχ 2 είναι lcd... Edit: 2αμπερο καλώδιο έχει η Huawei στα 10€ απο Ελλάδα... Τώρα αν θες dash το μόνο καλώδιο είναι το μαμά ή της Huawei ο ap81. Φίλε μου για dash/vooc φόρτιση θες αναγκαστικά dash/vooc charger και αντίστοιχο καλώδιο Τα άλλα, QC3.0, καλώδια κτλ είναι άσχετα για κάποιους ευτυχώς που είναι Lcd.Σταματήστε να παρουσιάζετε μερικοί κάποια πράγματα σαν μειονέκτημα γιατί για άλλους το δικό σας μειονέκτημα, είναι πλεονέκτημα. πχ amoled, 2k κλπ κλπ. και για κάποιους είναι πλεονέκτημα π.χ. να μην έχουν internet, δεν πάμε κάπου έτσι εντάξει κάποια πράγματα τα αναγνωρίζουμε γενικά αρκετοί π.χ. που έχουν απλή συσκευή με ips και προσέχουν την Oled οθόνη του flex μου συνήθως το σχολιάζουν θέλω να πω η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής δίπλα σε κινητό με ips δε λέμε τώρα για 2K vs fullhd, όπου σε 5,5" δε θα πάρει χαμπάρι κάποιος κάτι, οκ μαζί σου εκεί, δεν είναι κάποιο ουσιαστικό edge Πάντως δε νομίζω να βγει 5T τώρα, αλλά μάλλον κάποιο special edition/χρώμα όπως είπε και ο baiosss, από την άποψη ότι δεν έχει βγει κάποιο "leak" κάτι τόσο καιρό κάτι θα ακούγαμε/βλέπαμε πιστεύω όπως και να'χει, αναμένουμε σε λίγες μέρες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Φίλε μου για dash/vooc φόρτιση θες αναγκαστικά dash/vooc charger και αντίστοιχο καλώδιο Τα άλλα, QC3.0, καλώδια κτλ είναι άσχετα Γι αυτό έκανα edit και ανέφερα για dash. Το qc3 βγάζει max output 12v/2A = 24watt και έχει την δυνατότητα για output 5v/3.4A είναι η καλύτερη λύση για φορτιστές αυτοκινήτου και το προτείνει η ίδια η oneplus για τα μοντέλα της σαν 2η λύση μετά απο τα δικά της προϊόντα... Επίσης το vooc της OPPO είναι 5v/5A ενώ το 5ρι δέχεται το μαξ 5v/4A. Ο φορτιστής αυτοκινήτου που πουλάει η Oneplus έχει max output 5v/3.5A o qc 3.0 5v/3.4A σιγά τη διαφορά Ο φορτιστής που πρότεινα σαν φθηνή λύση της Huawei τον ap81 έχει max output 5v/5A μάντεψε σε ποιά κατηγορία είναι; Ο dash adapter που πουλάει η OnePlus έχει max output 5v/4A. Οι προτάσεις μου ήταν για φθηνή λύση, γτ αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν το ζητούμενο ε; Πάμε τώρα και στις διάφορες, άντε για να σου δώσω και δίκιο. Το OnePlus 5 με τον φορτιστή του θα φορτίσει σε 72 λεπτά με έναν φορτιστή qc3.0 θα κάνει 81 λεπτά ε δε το λες και σημαντική διαφορά, η διαφορά είναι οτι θα ζεστάνει λίγο περισσότερο το κινητό ο qc 3.0. Οπότε η πάμε όλοι σε προϊόντα της one plus ή βρίσκουμε φθηνή ικανοποιητική λύση. Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αν γινεται μια γρηγορη απαντηση γιατι βιαζομαι να το αγορασω απο το gearbest. Τι ακριβως γινεται με τον φορτιστη που θα ερθει κινεζικος; Ποιον ανταπτορα να αγορασω; Θα εχω θεμα με το dash charge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Γι αυτό έκανα edit και ανέφερα για dash. Το qc3 βγάζει max output 12v/2A = 24watt και έχει την δυνατότητα για output 5v/3.4A είναι η καλύτερη λύση για φορτιστές αυτοκινήτου και το προτείνει η ίδια η oneplus για τα μοντέλα της σαν 2η λύση μετά απο τα δικά της προϊόντα... Επίσης το vooc της OPPO είναι 5v/5A ενώ το 5ρι δέχεται το μαξ 5v/4A. Ο φορτιστής αυτοκινήτου που πουλάει η Oneplus έχει max output 5v/3.5A o qc 3.0 5v/3.4A σιγά τη διαφορά Ο φορτιστής που πρότεινα σαν φθηνή λύση της Huawei τον ap81 έχει max output 5v/5A μάντεψε σε ποιά κατηγορία είναι; Ο dash adapter που πουλάει η OnePlus έχει max output 5v/4A. Οι προτάσεις μου ήταν για φθηνή λύση, γτ αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν το ζητούμενο ε; Πάμε τώρα και στις διάφορες, άντε για να σου δώσω και δίκιο. Το OnePlus 5 με τον φορτιστή του θα φορτίσει σε 72 λεπτά με έναν φορτιστή qc3.0 θα κάνει 81 λεπτά ε δε το λες και σημαντική διαφορά, η διαφορά είναι οτι θα ζεστάνει λίγο περισσότερο το κινητό ο qc 3.0. Οπότε η πάμε όλοι σε προϊόντα της one plus ή βρίσκουμε φθηνή ικανοποιητική λύση. Ε; Έχεις δοκιμάσει με qc 3 να δεις πόση ώρα κάνει να φορτίσει? Με 3Α φορτιστή δεν τραβάει πάνω από 1.5Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αν γινεται μια γρηγορη απαντηση γιατι βιαζομαι να το αγορασω απο το gearbest. Τι ακριβως γινεται με τον φορτιστη που θα ερθει κινεζικος; Ποιον ανταπτορα να αγορασω; Θα εχω θεμα με το dash charge; Δίνει ανταπτορα, υπενθύμισε τους το. Κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει ναι, τραβάει 2.1-2.2 σε σχέση με τα 2.7-2.9 απο dash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ο φορτιστής αυτοκινήτου που πουλάει η Oneplus έχει max output 5v/3.5A o qc 3.0 5v/3.4A σιγά τη διαφορά Ο dash adapter που πουλάει η OnePlus έχει max output 5v/4A. Οι προτάσεις μου ήταν για φθηνή λύση, γτ αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν το ζητούμενο ε; Δεν έχουν σχέση τα V/A/W Δεν θα πάρει 3.5Α από τον QC3.0, γιατί δεν υποστηρίζει QC3.0 Λειτουργεί εντελώς διαφορετικά το DASH/VOOC Είναι εντελώς άλλο πρότυπο και κλειστό, γι'αυτό και χρειάζεται και δικό του καλώδιο Η ερώτηση ήταν αν υπάρχει πιο φτηνή dash λύση, αν μπορούμε να βρούμε τον original car dash charger δλδ από αλλού πιο φτηνά Ή αν κάποιοι 3rd party που βλέπω στο ebay κάνουν δουλειά όπως λένε φορτιστές γενικούς QC κτλ, έχουμε, είναι άλλο πράγμα Αν γινεται μια γρηγορη απαντηση γιατι βιαζομαι να το αγορασω απο το gearbest. Τι ακριβως γινεται με τον φορτιστη που θα ερθει κινεζικος; Ποιον ανταπτορα να αγορασω; Θα εχω θεμα με το dash charge; Αγοράζεις έναν αντάπτορα china -> EU Μπορείς να τον αγοράσεις κι από εδώ όταν σου έρθει, πας σε ένα μαγαζί με τον φορτιστή και τον παίρνεις επιτόπου, να δεις μήπως σου έχουν βάλει πρώτα θέμα με το dash δεν θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δεν έχουν σχέση τα V/A/W Δεν θα πάρει 3.5Α από τον QC3.0, γιατί δεν υποστηρίζει QC3.0 Λειτουργεί εντελώς διαφορετικά το DASH/VOOC Είναι εντελώς άλλο πρότυπο και κλειστό, γι'αυτό και χρειάζεται και δικό του καλώδιο Η ερώτηση ήταν αν υπάρχει πιο φτηνή dash λύση, αν μπορούμε να βρούμε τον original car dash charger δλδ από αλλού πιο φτηνά Ή αν κάποιοι 3rd party που βλέπω στο ebay κάνουν δουλειά όπως λένε φορτιστές γενικούς QC κτλ, έχουμε, είναι άλλο πράγμα Αγοράζεις έναν αντάπτορα china -> EU Μπορείς να τον αγοράσεις κι από εδώ όταν σου έρθει, πας σε ένα μαγαζί με τον φορτιστή και τον παίρνεις επιτόπου, να δεις μήπως σου έχουν βάλει πρώτα θέμα με το dash δεν θα έχεις Μα δεν είπα εγώ οτι είναι το ίδιο ή αν δέχεται το 1+ την τεχνολογία αυτή (αν και θα έπρεπε λόγο SD) ξέρω πως λειτουργεί το dash και οτι όλο το κύκλωμα το έχει στον επιτοιχιο για να μη θερμαίνεται το κινητό. Δεν κατάλαβα ότι ψάχνετε after market dash, αλλά μια οικονομική λύση, αναθεωρω... Πάντως όσο είχα το 3Τ από ebay που πήρα 2 car charge ήταν φόλες και βολευομουν με το power bank της vinsic. Τώρα αν έχουν αλλάξει οι πωλητές του ebay και πουλούν άξια πράγματα για το 5ρι δε το ξέρω αλλά μετά της 19 θα το μάθω σίγουρα, αγοράζοντας το 5 ή οτι άλλο κυκλοφορήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 @rackal έκανες καλή έρευνα, άξιος. Δηλαδή στην ουσία περνάμε απλά την official rom και είμαστε κομπλέ? Το τηλέφωνο έχει κ την β20? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 @rackal έκανες καλή έρευνα, άξιος. Δηλαδή στην ουσία περνάμε απλά την official rom και είμαστε κομπλέ? Το τηλέφωνο έχει κ την β20? Τι εννοείς έρευνα; ναι έχει την 20ρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το Spotify mod τι είναι; έχεις κάποιο Λίνκ; https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=191024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δίνει ανταπτορα, υπενθύμισε τους το. Κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει ναι, τραβάει 2.1-2.2 σε σχέση με τα 2.7-2.9 απο dash.Είσαι λάθος εδώ.. Μαμά παίζει 3.7 με 3.9 και 4 στιγμιαία, ενω με αλλον φορτιστή quick charge 3 ή και με απλό Fast 2A δεν δίνει πανω απο εναμιση. Εχω κάνει πολλα πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είσαι λάθος εδώ.. Μαμά παίζει 3.7 με 3.9 και 4 στιγμιαία, ενω με αλλον φορτιστή quick charge 3 ή και με απλό Fast 2A δεν δίνει πανω απο εναμιση. Εχω κάνει πολλα πειράματα. Για το 1.5 αποκλείεται, δε νομίζω να έχει τόση διαφορά το 3Τ με το 5ρι. Για τα άλλα μπορεί, επειδή δεν έχω συσκευή 1+ στα χέρια δεν μπορώ να λογοφερω. Το αφήνω ανοιχτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Να και το καλωδιάκι που σας έλεγα....http://www.ebay.com/itm/401357461035?ul_noapp=true για δεύτερη χρήση από υπολογιστή! Φοβερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παραγγελια απο Gearbest σε τρελη προσφορα, θα το εχω σε 20 ημερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παραγγελια απο Gearbest σε τρελη προσφορα, θα το εχω σε 20 ημερες! Flash sale το έχει το gearbest και είναι άγνωστο πότε θα το στειλουν, σε τάμπλετ το έστειλαν μετά από ένα μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Η αλήθεια είναι πως μόνο μια ήταν η προσφοραρα για 50 κομμάτια το 8/128 στα 389... 409 με το priority... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Η αλήθεια είναι πως μόνο μια ήταν η προσφοραρα για 50 κομμάτια το 8/128 στα 389... 409 με το priority... πότε έπαιξε αυτό ρε παιδιά;:blink: που το είδατε και γιατί δεν είπατε κάτι;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Gearbest Greece, ενα γκρουπ στο FB ππυ βγάζει κάθε μέρα τοπ προσφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts