pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν είναι γκάφα επίτηδες έχει τοποθετηθεί η οθόνη ανάποδα για να χωρέσει η διπλή κάμερα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπολόγισαν όμως ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την ανάποδη τοποθέτηση, οπότε είναι γκάφα. Δεν είπα ότι κατά λάθος την έβαλαν ανάποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 OK νόμιζα εννοούσες κατά λάθος έγινε η τοποθέτηση και μακάρι να είχε γίνει έτσι γιατί στις επόμενες παρτίδες θα μπορούσαν να το διορθωσουνε αλλά δεν το βλέπω και είναι μεγάλο θέμα για μένα με κρατάει μακριά από το αγαπημένο μου oxygen os Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 OK νόμιζα εννοούσες κατά λάθος έγινε η τοποθέτηση και μακάρι να είχε γίνει έτσι γιατί στις επόμενες παρτίδες θα μπορούσαν να το διορθωσουνε αλλά δεν το βλέπω και είναι μεγάλο θέμα για μένα με κρατάει μακριά από το αγαπημένο μου oxygen os Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠιστεύω ότι δεν θα αργήσει το 5t. Εκεί ελπίζουμε πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Εγώ πάλι αμφιβάλλω αν θα βγει 5T. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 OK νόμιζα εννοούσες κατά λάθος έγινε η τοποθέτηση και μακάρι να είχε γίνει έτσι γιατί στις επόμενες παρτίδες θα μπορούσαν να το διορθωσουνε αλλά δεν το βλέπω και είναι μεγάλο θέμα για μένα με κρατάει μακριά από το αγαπημένο μου oxygen os Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μένα αυτό με φρέναρε και δεν το πήρα, τώρα για το 5t θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις πιστεύω. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ακόμη και να βγει 5T, αν είναι το ίδιο τηλέφωνο όπως έγινε πέρυσι με τα 3/3Τ, δε νομίζω πως θα τοποθετήσουν σωστά την οθόνη αυτή την φορά. Ίσως όμως να κρύψουν το πρόβλημα το οποίο κακώς συζητάμε εδώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ακόμη και να βγει 5T, αν είναι το ίδιο τηλέφωνο όπως έγινε πέρυσι με τα 3/3Τ, δε νομίζω πως θα τοποθετήσουν σωστά την οθόνη αυτή την φορά. Ίσως όμως να κρύψουν το πρόβλημα το οποίο κακώς συζητάμε εδώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν το κάνουν να μην φαίνεται ακόμα και με την οθόνη τοποθετημένη ανάποδα, τότε δεν με ενοχλεί. Μακάρι να βρουν τρόπο να το κάνουν έτσι. Όσο για το αν δεν βγει τελικά 5t, πιστεύω ότι θα είναι λάθος της εταιρείας. Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν έχει λόγο να το κάνει. Ειδάλλως τι θα βάλει στο OnePlus 6 για να το παρουσιάσει του χρόνου ως καλυτερο, αν βγει 5T με όσα θα θέλαμε στο 5αρι? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν έχει λόγο να το κάνει. Ειδάλλως τι θα βάλει στο OnePlus 6 για να το παρουσιάσει του χρόνου ως καλυτερο, αν βγει 5T με όσα θα θέλαμε στο 5αρι? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι πέρυσι αυτό δεν έκανε με το 3t? Έχει πολλά να βάλει. Αδιαβροχοποίηση, OIS και φυσικά να διορθώσει το θέμα με την οθόνη. Αυτά για εμένα είναι αρκετά. Του χρόνου ας βάλει καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Θα δείξει. Μακάρι να βγάλει κάτι πιο αναβαθμισμένο. Με το 6 απλά θα προτιμούσα μικρότερα bezels. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Οκ το 3τ ήταν για μένα καλή αναβάθμιση από το 3.. Κάμερα μπροστά..επεξεργαστής.. μπαταρία ..προστασία πίσω κάμερας.. Και ακόμα το μαύρο έχει αξία αν δείτε στο eBay σχεδόν όσα το 5ρι 128gb Αν βγάλει 5τ θα πρέπει να κάνει παπάδες όμως..αλλιώς δεν θα πουλήσει τπτ. Ήδη το σ8 είναι 530.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Αφού δεν μπορεί να βάλει καλύτερο επεξεργαστή τότε πρέπει να βάλει καλύτερη οθόνη, αδιαβροχοποίηση και καλύτερη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Αφού δεν μπορεί να βάλει καλύτερο επεξεργαστή τότε πρέπει να βάλει καλύτερη οθόνη, αδιαβροχοποίηση και καλύτερη κάμεραΜια χαρά είναι η κάμερα του. Και ίσως γίνει καλύτερη με updates. Το ois είναι η μόνη παραφωνία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Εγώ πάλι αμφιβάλλω αν θα βγει 5T. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί επειδή έχεις το 5αρι; Δλδ πως πέρυσι έβγαλε 3/3τ; Το ίδιο θα κάνει και φέτος θα βγάλει το 5τ με ois καλύτερη κάμερα χωρίς το πρόβλημα οθόνης που δεν παραδέχεται και όλα καλά! Και του χρόνου θα ξαναβγάλει το 6 χωρίς ois πάλι και θα ξαναβριζουμε ! Τόσο απλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited July 23, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Γιατί επειδή έχεις το 5αρι; Δλδ πως πέρυσι έβγαλε 3/3τ; Το ίδιο θα κάνει και φέτος θα βγάλει το 5τ με ois καλύτερη κάμερα χωρίς το πρόβλημα οθόνης που δεν παραδέχεται και όλα καλά! Και του χρόνου θα ξαναβγάλει το 6 χωρίς ois πάλι και θα ξαναβριζουμε ! Τόσο απλά. Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΜακάρι να το βγάλει και θα το αγορασω :p Απλά αμφιβάλλω ότι θα κάνουν ότι και πέρυσι. Εσύ που δεν το έχεις καν γιατί τρωγεσαι δεν καταλαβαίνω. Πήγαινε να βγάλεις την χολή σου στο νήμα με τα τάχα μου jello effect :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι που βγάλανε το 3Τ φάγανε τρελό κράξιμο. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι που βγάλανε το 3Τ φάγανε τρελό κράξιμο.Φέτος το κράξιμο το φάγανε με το 5αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κράξιμο πάντα θα τρώνε ολοι και για τους πιο ασημαντους λόγους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλά φέτος με τις πωλήσεις του 5 είναι σίγουρο το 5τ..Η τιμή η απουσία οπτικού σταθεροποιητή και τα θέματα τις οθόνης του έχουν κόψει πωλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Μακάρι να το βγάλει και θα το αγορασω :p Απλά αμφιβάλλω ότι θα κάνουν ότι και πέρυσι. Εσύ που δεν το έχεις καν γιατί τρωγεσαι δεν καταλαβαίνω. Πήγαινε να βγάλεις την χολή σου στο νήμα με τα τάχα μου jello effect :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εσυ ρε φιλε οπως σε βλεπω απο αυτα που γραφεις και αδειο κουτι με το logo με μια κορδελα να σου εστελναν παλι θα πανηγύριζες ... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλά το κινητό τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη....:):):) Απίστευτες ταχύτητες. Απαιτητική συνάντηση την Παρασκευή με προθεσμίες για διαγωνισμους κλπ...ψάχναμε ένα mail και ένα έγγραφο για επεξεργασία, ο σύμβουλος με κινητό τελευταίας τεχνολογίας (όνοματα δε λέμε...υπολήψεις δε θίγουμε) ..."κόλλησε" στην κακή σύνδεση, στο αργό ιντερνετ και στις επανεκκινήσεις...:lol::lol: Να'ναι καλά το 5αρι μου που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους..... Μετά τη συνάντηση και αφού περιεργάστηκε λίγο το 5αρι μου, που πρώτη φορά το άκουγε, το παρήγγειλε επί τόπου ...... Η γνωστή "ναυαρχίδα" δώρο στη γυναίκα του γιατί "έχει και ωραίο χρώμα¨ :lol::lol::lol::lol: Αυτά είναι....:lol::lol::lol::lol: Όποιος θέλει σοβαρό επαγγελματικό κινητό για να κάνει τη δουλειά του μόνο OP5...τέλος... Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 εσυ ρε φιλε οπως σε βλεπω απο αυτα που γραφεις και αδειο κουτι με το logo με μια κορδελα να σου εστελναν παλι θα πανηγύριζες ...Φυσικά. Και όταν έχω πρόβλημα και κόμπλεξ το βγάζω σε συσκευή που έχω στην κατοχή μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά το κινητό τα έχει βγάλει τα λεφτά του ήδη....:):):) Απίστευτες ταχύτητες. Απαιτητική συνάντηση την Παρασκευή με προθεσμίες για διαγωνισμους κλπ...ψάχναμε ένα mail και ένα έγγραφο για επεξεργασία, ο σύμβουλος με κινητό τελευταίας τεχνολογίας (όνοματα δε λέμε...υπολήψεις δε θίγουμε) ..."κόλλησε" στην κακή σύνδεση, στο αργό ιντερνετ και στις επανεκκινήσεις...:lol::lol: Να'ναι καλά το 5αρι μου που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους..... Μετά τη συνάντηση και αφού περιεργάστηκε λίγο το 5αρι μου, που πρώτη φορά το άκουγε, το παρήγγειλε επί τόπου ...... Η γνωστή "ναυαρχίδα" δώρο στη γυναίκα του γιατί "έχει και ωραίο χρώμα¨ :lol::lol::lol::lol: Αυτά είναι....:lol::lol::lol::lol: Όποιος θέλει σοβαρό επαγγελματικό κινητό για να κάνει τη δουλειά του μόνο OP5...τέλος...Πες τους κι άλλα τέτοια εσύ και θα σου πουν για το τι άκουσαν, τι είδαν και τι τους είπαν στα διάφορα reviews. Τώρα μάθαμε ότι δεν πουλάει το 5αρι, χωρίς να έχει βγάλει επίσημα η εταιρία κάποιο στοιχείο πωλήσεων της συσκευής. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 2 φορες μου ετυχε να παω να απαντησω σε μια κληση, να "τραβαω" προς τα κατω να ανοιξει και να μενει εκει το ολο θεμα. Δεν απανταει και δεν ανοιγει η κληση δλδ, και πρεπει να κανω επανεκκινηση. Ετυχε σε κανεναν αλλον; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 2 φορες μου ετυχε να παω να απαντησω σε μια κληση, να "τραβαω" προς τα κατω να ανοιξει και να μενει εκει το ολο θεμα. Δεν απανταει και δεν ανοιγει η κληση δλδ, και πρεπει να κανω επανεκκινηση. Ετυχε σε κανεναν αλλον;Όχι ποτέ. Αυτό πάλι τι χαζομάρα, να πρέπει να κάνεις swipe κάτω για απάντηση? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Όχι ποτέ. Αυτό πάλι τι χαζομάρα, να πρέπει να κάνεις swipe κάτω για απάντηση? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι γιατι σε εσενα πως ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts