georgevti1 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μόλις έκανα παραγγελία!!! (Το 64αρι ) :) Tempered Glass δεν είχε διαθέσιμο. Ορίστε και το δικό μου λίνκ για το referral Program https://oneplus.net/gr/invite#OPB0N6M6YPKULX Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Απλά φοβάμαι μην χρειαστώ κάποια στιγμή το customer service της one plus και μου κάνουν...τον Κινέζο! Δεν θα έχω τον μοχλό πίεσης και την προστασία της PayPal (dispute case) ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έκανα παραγγελία!!! (Το 64αρι ) :) Tempered Glass δεν είχε διαθέσιμο. Ορίστε και το δικό μου λίνκ για το referral Program https://oneplus.net/gr/invite#OPB0N6M6YPKULX Κατορθωσες να πληρώσεις με PayPal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Απλά φοβάμαι μην χρειαστώ κάποια στιγμή το customer service της one plus και μου κάνουν...τον Κινέζο! Δεν θα έχω τον μοχλό πίεσης και την προστασία της PayPal (dispute case) ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατορθωσες να πληρώσεις με PayPal ? Μεγιές, δεν θα έχεις πρόβλημα τουλάχιστον για το σερβις τους είναι κορυφαίοι, με το καλό να παραλάβεις και περιμένουμε εντυπώσεις, Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Δεν δοκίμασα να πληρώσω με PayPal !! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος που υπάρχει με μικροπωλητές του INTERNET. To Επίσημο SITE της ONEPLUS δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές!! Με Πιστωτική κάρτα κατευθείαν πλήρωσα!! Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για PayPal credit λεει οχι για PayPal ....... oοpsss.. :O σωστός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αν ειναι μεσα στα ορια, οχι. Οσο πιο χαμηλο το sar τοσο πιο αδυναμο το σημα, φανταζομαι. Δεν ισχύει. Υπάρχουν συσκευές με χαμηλό sar και εξαιρετικό σήμα. Από την άλλη η μέγιστη τιμή του sar από μόνη της δεν λέει κάτι αν δεν έχουμε και την μέση τιμή sar όπου μπορεί να αντιστρέφονται οι ρόλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μικρές διαφορές . Θα έπρεπε να το είχε λιώσει το mi6 κανονικά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να επιβεβαιώσω και εγώ που τσέκαρα σήμερα οτι δεν είχα κανένα "κόλλημα" στην οθόνη, όπως φαίνεται παραπάνω και οτι από ήχο μια χαρά ακούω εγώ και ο συνομιλητής μου (βαριά χρήση τηλ.) και μάλιστα με έχει εντυπωσιάσει το σήμα του.:) Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδιά είμαι και εγώ έτοιμος να κάνω παραγγελία. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς το τιμολόγιο από την Oneplus περνάει στα έξοδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Η αλήθεια είναι πως μόλις παρήγγειλα κι εγώ το 8άρι. Ήθελα οπωσδήποτε δίκαρτη συσκευή και μιας και η εγγύηση είναι σημαντική, προχώρησα! Ορίστε και το δικό μου link για τα 20 ευρώ έκπτωση σε αξεσουάρ: https://oneplus.net/gr/invite#EYWM4N62YD2QSVK Μια ερώτηση προς τους έχοντες: στον ήλιο είστε ευχαριστημένοι με το πως φαίνεται η οθόνη; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδιά είμαι και εγώ έτοιμος να κάνω παραγγελία. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς το τιμολόγιο από την Oneplus περνάει στα έξοδα? δεν κοβουν τιμολογιο μονο αποδειξη.ρωτησε τους. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 new firmware 4.5.3 πριν απο λιγο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Η αλήθεια είναι πως μόλις παρήγγειλα κι εγώ το 8άρι. Ήθελα οπωσδήποτε δίκαρτη συσκευή και μιας και η εγγύηση είναι σημαντική, προχώρησα! Ορίστε και το δικό μου link για τα 20 ευρώ έκπτωση σε αξεσουάρ: https://oneplus.net/gr/invite#EYWM4N62YD2QSVK Μια ερώτηση προς τους έχοντες: στον ήλιο είστε ευχαριστημένοι με το πως φαίνεται η οθόνη; για ποσο καιρο εχει εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 για ποσο καιρο εχει εγγυηση? 2 χρόνια Ευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 new firmware 4.5.3 πριν απο λιγο 1.5gb file είναι Oxygen OS 4.5.3 for OnePlus 5 system or firmware stability, WiFi connectivity issue fix, camera effect optimization, data usage statistics improvements, and much more Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 1.5gb file είναι Oxygen OS 4.5.3 for OnePlus 5 system or firmware stability, WiFi connectivity issue fix, camera effect optimization, data usage statistics improvements, and much more 53mb ειναι η ΟΤΑ. αυτο που λες ειναι ολο το λογισμικο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Με την 4.5.3 στο play store η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Με την 4.5.3 στο play store η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkCertified το βγάζει σε εμένα Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Με την 4.5.3 στο play store η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανενα προβλημα εδω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 εμένα κατεβάζει το update μέχρι 100% και μετά τίποτα μένει εκεί. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 κανενα προβλημα εδω Παράξενο, το δικό μου επιμένει. Θα φλασάρω φουλ ρομ και βλέπουμε. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 έβαλαν και τα downloads για το 5. http://downloads.oneplus.net/oneplus-5/oneplus_5_oxygenos_4.5.3/ και το manual https://s3.amazonaws.com/oneplussupport/user-manual/OnePlus+_5_User_Manual.pdf Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παράξενο, το δικό μου επιμένει. Θα φλασάρω φουλ ρομ και βλέπουμε. Λοιπόν, το έφτιαξα ως εξής: - Flash φουλ ρομ: δεν άλλαξε κάτι. - Clear cache από recovery: δεν άλλαξε κάτι. - Force stop google play, clean google play cache και δεδομένα, clean google play services cache και δεδομένα, clear cache από recovery: Συσκευή πιστοποιημένη. Το αφήνω εδώ για όποιον το χρειαστεί. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 εμένα κατεβάζει το update μέχρι 100% και μετά τίποτα μένει εκεί. Και απαντάω στο πρόβλημά μου. Αν κανεις update μέσω wifi, τότε 1. σβήσε το temp download 2. reboot 3. κλείσε το wifi op5 4. επέλεξε ξανά το download και θα παίξει. Κάτι παίζει είτε με κάποια wifi που πιθανόν να είστε συνδεδεμένοι είτε γενικότερα παντού με wifi. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts