Vash_GR Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 υπάρχει κάποια σύγκριση αυτής της revision με την προηγούμενη? it has begun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Τελικά η νέα έκδοση είναι καλύτερη (σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουμε) ; Edited May 30, 2010 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Και λίγο κατώτερη να είναι, δεν νομίζω πως πρέπει να κολλάς.Είναι σίγουρα καλύτερα από τα IEMs που αναφέρεις. EDIT: Καλύτερη? Από που συνάγεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Δεν μπορώ απο το amazon.com, να τα παραγγείλω και να έρθουν Ελλάδα; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Μετά πολλών κόπων και βασάνων κατάφερα να μάθω από το head-fi πως τα tips που αξίζει κανείς να βάλει στα eterna είναι αυτά τα οποία φοράνε τα REO.Παρόλα αυτά όμως όσο και αν ρώτησα, με γράψανε κατ'επανάληψη στους ορχεοθύλακές τους για το από που θα τα αγοράσω...Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι παρά μόνο στο σάιτ που πουλά τα REO.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ποστάρει.Εσύ Vash που έχεις τα REO μήπως γνωρίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Μετά πολλών κόπων και βασάνων κατάφερα να μάθω από το head-fi πως τα tips που αξίζει κανείς να βάλει στα eterna είναι αυτά τα οποία φοράνε τα REO.Παρόλα αυτά όμως όσο και αν ρώτησα, με γράψανε κατ'επανάληψη στους ορχεοθύλακές τους για το από που θα τα αγοράσω...Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι παρά μόνο στο σάιτ που πουλά τα REO.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ποστάρει.Εσύ Vash που έχεις τα REO μήπως γνωρίζεις; Από όσο ξέρω μπορείς να τα βρεις μόνο στο head-direct.com και μόνο τα (large) biflanges. Δεδομένου ότι έχουν το ίδιο στόμιο άρα τα tips είναι interchangeable μπορώ να σου πω τι ισχύει για τα RE0. Γενικά θεωρείται ότι τα (large) biflanges δίνουν το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα. Έχω δει ότι γενικά ακολουθείτε κάτι τέτοιο: μικρά αυτιά: small biflanges μεσαία αυτιά: sony hybrids, (large) biflages μεγάλα αυτιά: (large) biflanges Πολλοί στο head-fi λένε ότι τα biflanges είναι για μεγάλα αυτιά, εγώ μεγάλα αυτιά δεν έχω και μου κάθονται μια χαρά. Δεν είναι για πολύωρη όμως χρήση, γιατί προσωπικά κάποιες φορές με ενοχλεί το αριστερό tip μετά από κάνα 2ωρο (κάποιες άλλες όμως όχι οπότε μπορεί να έχει να κάνει με άλλους παράγοντες). Όλα τα υπόλοιπα tips τα δοκίμασα και βρήκα ότι άλλαζουν τον ήχο σε μη επιθυμητό για μένα. Μερικές χρήσιμες πληροφορίες από ένα review για τα RE0 ------------------------------------------------------------------------- Let me to share some of my experience with the tips. There are the tips properties which affect the sound in order of importance: 1. Depth - it determines how much of air volume will be pumped by driver. Deeper tips produce faster sound with better dynamics. 2. Inner tube diameter - narrow tubes soften the highs, hide the details and vice versa. 3. Stiffness - softer tips soften the bass attack and reduce bass weight and depth. Here are the tips I tried, #1 - #4 at the top and #5 - #8 at the bottom: 1. Hard shallow pink custom tips, narrow inner tube: The most mature Hi-Fi sound resembles D2000 very much. Bass is deep, articulated and well integrated to the rest of the spectrum, Highs softer by a hair than those of D2000. You may add some highs with ClieOS nozzle mod (follow his review link at the beginning of OP. Comfort is good. 2. Stock transparent bi-flanges, stiff: V-shaped response, bass is deep and tight, electric guitars roar very nice, overall sound is forward and aggressive. Sound signature reminds me Grado, bass-boosted Ety, DT990 tamed on bass and highs. There are plenty of fun and energy for rock music. Comfort is bearable. 3. Stock white bi-flanges, soft: Close to #2 with slightly lesser and softer bass. Comfort is very good. 4. UE tips, stiff: Very balanced sound, seconds to #1 only, adds highs a little and lacks some bass weight and depth in comparison. Sound signature reminds me tubes-driven DT880. Comfort is average. 5. Shure E2c black olives, narrow inner tube, stiff: Same to #4 with deeper bass and softer highs. Comfort is average. 6. Stock mid-sized tips: Softened version of #4 sound. Comfort is very good. 7. Unknown black tips: These are tips I used for Round 2 by mistake. Sound is between #6 and #8, featuring significant loss of bass depth, soundstage, details and dynamics comparing to #4. Comfort is good. 8. Sennheiser CX300 tips: Most pliable and comfortable tips. Sound is the most relaxed, softened, compressed, dark and veiled. So this is a best solution for background listening. Sound signature steps to HD600 / HD650 direction. Comfort is excellent. ----------------------------------------------------------------------------------- Ένα link: εναλλακτικά ΥΣ: Αν σε ενδιαφέρουν foam tips, η μόνη επιλογή είναι de-cored shure olives (shure black foam). ΥΣ2: Τα RE0 bilfanges θα σου βγουν 25$ και θα είναι τα (large) biflanges. Αντίθετα τα UE biflanges έχουν μόνο αντίστοιχα των small biflanges (τουλάχιστον εγώ αυτά βρήκα) και τα φθηνότερα που είδα από μια γρήγορη αναζήτηση είναι στα 21$. Το θέμα είναι ποιά θα σου κάνουν. Φυσικά υπάρχουν και τα sony hybrids ως η επόμενη επιλογή. Edited May 31, 2010 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 μου ήρθε το LOD από τον τούρκο....μετά από ένα μήνα σχεδόν! είναι πολύ καλή κατασκευή.δυστηχώς δεν έχω τα ακουστικά για να το τεστάρω.λίγο όμως που το έβαλα στο iphone,μου έβγαλε ένα μύνημα ότι αυτό το εξάρτημα δεν είναι για το iphone,και αν θέλω να το βάλω σε πτήση για να μην έχει παράσιτα)παρόλαυτά με τον ενισχυτή και κάτι άλλα ακουστικά,δούλεβε οκ.(δεν ξέρω αν θα πετάει το μύνημα συνέχεια ένα τραγούδι που άκουσα μόνο δεν μου έβγαλε τίποτα) ο ήχος αποκλειστικά από τον ενισχυτή δούλεβε οπότε μάλλον πρόκειτε πράγματι για digital output Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Είσαι τυχερός.Εγώ ακόμη περιμένω και όπως φαίνεται χάθηκε το δικό μου...Αυτό είναι το κακό με τα προπληρωμένα.Μέχρι το βράδυ θα επικοινωνήσω μαζί του και θα κάνω claim για χαμένο αντικείμενο......Να σε ρωτήσω.Πόσο εύκαμπτο είναι το καλώδιό του Vash σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Βασικά γενικά έχω και εγώ μικρά αφτιά.Foam tips δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά τα bi-flanges που ήρθαν μαζί με τα eterna μου κάνουν μια χαρά και βυθίζονται πολύ βαθιά στο αφτί χωρίς να είναι καθόλου ενοχλητικά. Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα.Πιστεύω ότι τα μεγάλα bi-flanges ίσως είναι η καλύτερή μου επιλογή.Εσύ που δεν έχεις μεγάλα αφτιά, τα μεγάλα bi-flanges πως σου κάθονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 hackfree θεωρητικά θα στο βγάζει κάθε φορά που θα το συνδέεις ή κάθε φορά που θα είναι συνδεδεμένο και θα ανοίγεις το iphone. G_T_J από ότι βλέπω τα biflanges των Eterna είναι τα μικρά flanges των RE0. Τα μεγάλα biflanges δεν εισέρχονται βαθιά στο αυτί, είναι αρκετά εξωτερικά. Το πρώτο flange είναι στην ουσία το ίδιο μέγεθος με το medium single flanges, οπότε μπαίνουν περίπου στο ίδιο βάθος (δεν ξέρω κατά πόσο βγάζω νόημα). Το μεσημέρι/απόγευμα θα βγάλω μερικές photos να ποστάρω να δεις πως είναι. Θα ξαναδοκιμάσω και τα small biflanges και θα ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Να σαι καλά ρε Vash! Θα με βοηθήσει όντως πολύ αυτό. Πάντως τα bi-flanges που ήρθαν με τα eterna όντως είναι τα μικρά.Είναι τόσο μικρά που όταν τα πρωτοείδα πίστεψα ότι δεν κάνουν για τα αφτιά και -αν θυμάστε- τα έβγαλα και έβαλα τα bi-flanges των UHP306! Τελικά στην πορεία κατάλαβα ότι είναι καλά στα αφτιά και απλά πρέπει να μπουν πολύ βαθιά. Κάτι μου λέει πως τα μεγάλα bi-flanges θα έχουν ακόμη αποτελεσματικότερο fit γιατί έχω την αίσθηση πως και θα εισέλθουν καλύτερα στο κανάλι αλλά και η δεύτερη ''στεφάνη'' τους θα καθίσει περίπου στο σημείο με τη μεγαλύτερη διάμετρο του καναλιού, απομονώνοντας τελείως το αφτί.Επαναλαμβάνω τα αφτιά μου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα εξού και το ότι μου κάνουν τα μικρά b-flanges με τα οποία ήρθαν τα eterna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Λοιπόν αυτοί της iBasso είναι επιεικώς τραγικοί! 6 ημέρες παραγγελία με πληρωμή άμεση και ακόμη καμία ενημέρωση ούτε για αποστολή και ούτε για tracking number φυσικά... Στην τύχη μου ήταν κι αυτοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Είσαι τυχερός.Εγώ ακόμη περιμένω και όπως φαίνεται χάθηκε το δικό μου...Αυτό είναι το κακό με τα προπληρωμένα.Μέχρι το βράδυ θα επικοινωνήσω μαζί του και θα κάνω claim για χαμένο αντικείμενο......Να σε ρωτήσω.Πόσο εύκαμπτο είναι το καλώδιό του Vash σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Βασικά γενικά έχω και εγώ μικρά αφτιά.Foam tips δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά τα bi-flanges που ήρθαν μαζί με τα eterna μου κάνουν μια χαρά και βυθίζονται πολύ βαθιά στο αφτί χωρίς να είναι καθόλου ενοχλητικά. Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα.Πιστεύω ότι τα μεγάλα bi-flanges ίσως είναι η καλύτερή μου επιλογή.Εσύ που δεν έχεις μεγάλα αφτιά, τα μεγάλα bi-flanges πως σου κάθονται; είναι αρκετά ποιοτικό καλώδιο.αλλα φοβάμαι να το λιγίσω γιατί όταν το στραβώνεις δεν επανέρχεται μένει! το μύνημα το βγάζει μόνο μια φορά στην αρχή.δεν έχω καταλάβει όμως γιατί προτείνει να το γυρίσω στο flight mode για να μην έχω τυχόν παράσιτα... ο ήχος ακόμα και με χάλια ακουστικά μέσω ενισχυτή ακούγεται πολύ καθαρός.εγώ πήρα τα φτηνότερα από τον Τούρκο,εκείνα που έλεγαν best deal.όταν πάρω στο τέλος της βδομάδας τα custom tips μου,θα τα βάλω όλα κάτω και θα τα τεστάρω με lossless-χωρίς,με ενισχυτή-χωρίς,με LOD χωρίς LOD για να πω τις εντυπώσεις μου.πήρα και τις σταγόνες τελικά από το φαρμακείο εκείνο το λαδάκι για τα αυτιά,για να τα βάζω 2 φορές τη βδομάδα να έχω πάντα καθαρά αυτιά edit: το LOD το έκανε ship στης 4 του μηνός οπότε πήγε σχεδόν ένας μήνας για να έρθει.έχω παραγγείλει και ένα 3.5 σε 3.5 mm 2 nutric plugs,και το ίδιο καλώδιο για μελοντικά mp3 players αλλά το βλέπω να έρχεται στα μέσα του άλλου μήνα.... Edited May 31, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Το φοβόμουν ρε γμτ ότι δεν θα επανέρχεται....Θα χω μεγάλο προβλημα με το που και πως θα το βολέψω το καλώδιο.Τεσπα ας έρθει που δεν το βλέπω, και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Το φοβόμουν ρε γμτ ότι δεν θα επανέρχεται....Θα χω μεγάλο προβλημα με το που και πως θα το βολέψω το καλώδιο.Τεσπα ας έρθει που δεν το βλέπω, και βλέπουμε... δεν είναι τραγικά τα πράγματα εγώ το λίγισα και το επανέφερα μετά για δοκιμή.απλά δεν είναι για να το κάνεις κάθε φορά....τα πιο ακριβά που έχει ο Τούρκος στις φωτό φαίνονται πιο χοντρά.βλέπω είσαι θεσσαλονίκη οπότε μπορώ να στο δείξω καμιά μέρα πάντως θα σου έρθει πιστεύω.πότε στο έστηλε? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Σε κάνα δεκάλεπτο θα δώσω link με τις φωτογραφίες. Edit:http://www.flickr.com/photos/vash_gr/sets/72157624050838161/ Δοκίμασα ξανά τα μικρά biflanges. Τώρα έχω μπερδευτεί. Δεν ακούγονται άσχημα, άλλα είναι διαφορετικά από τα μεγάλα biflanges. Δεν είμαι σίγουρος πως να το περιγράψω και δεν θέλω να δώσω λάθος εντύπωση. Θα χρειαστεί να κάνω περισσότερες δοκιμές για την ώρα. Edited May 31, 2010 by Vash_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Ρε 'σεις δεμπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα. Θέλω π.χ. να αγοράσω τα ts01 από την ιστοσελίδα http://www.thinksound.gr. Πατάω "add to cart". Στη χώρα μπορώ να επιλέξω την Ελλάδα αλλά απο 'κει και πέρα απο που θα τα παραλάβω; Επίσης ο κωδικόςλεέι οτι είναι προαιρετικός. Τέλος στο σύνολο δεν μου βγάζει τα μεταφορικά αλλά μόνο $74.99. Τι πρέπει να κάνω; EDIT: Το βρήκα αλλά μου βγάζει $26 για μεταφορικά... παρατραβηγμένο; Επίσης είδα πως τα Brainwavz M2/ Visang R03 δεν δίνουν έμφαση στο μπάσο αλλά στην ανάλυση. Ποια άλλα ακουστικά υπάρχουν; Eterna και HeadDirect RE2q Edited June 1, 2010 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) παιδιά νομίζω ότι το ευρωπαικό site με το headstage arrow νομίζω δέχεται παραγγελίες τώρα.γράφει New orders will ship in June 2010 και έκανα δοκιμή να πληρώσω και δέχεται κανονικά(δεν πλήρωσα βέβαια).ξέρει κανείς τίποτα? edit: βγαίνει η καινούργια second generation έκδοση τέλος του Ιουνίου....με copy paste λέει το εξής: the new generation has 2 headphone jacks, no power switch (only the auto switch), deeper bass boost, better decoupling caps (film caps), longer battery run time and other minor improvements κάποιος έγραψε ότι παράγγηλε το headstage arrow,και τον ρώτησαν αν θέλει να πάρει το first generation τώρα,η το καινούργιο στο τέλος του μήνα.... Edited June 1, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παιδιά κάποιος λίγο να μου απαντήσει. Δε μπορώ να αγοράσω τα ακουστικά από το amazon.com; (Δείτε εδώ --> http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 ) Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 μου ρθε και το 3.5 σε 3.5mm απο τον τουρκο σε μια εβδομαδα!!! χρονο ρεκορ. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Hackfree ευχαριστω για τρην καλη σου διαθεση να μου επιδείξεις το LOD αλλά το θέμα είναι να το πάρω.Ούτως ή άλλως το έχω παραγγείλει και αν δεν έχω χάσει τα λεφτά μου, θα πρέπει να το πάρω κάποια στιγμή....Να σε ρωτήσω πως ήρθε; Συστημένο; Σε πακέτο; Είχε αριθμό αποστολής; Υπέγραψες όταν το έαβες; Αν έχει αριθμό αποστολής ίσως μπορώ να το αναζητήσω με τον αριθμό που θα μου δώσει ο τύρκος ενα βέβαια υπάρχει τετοιος αριθμός.... Vash φίλε έγραψες!! Κορυφαίες οι φωτογραφίες αν και η πρωτη η 'monster' με αναγούλιασε και με αγρίεψε λιγάκι! :lol: Απ' ό,τι βλέπω τα μεγάλα flanges βγαίνουν λογικά πιο έξω και εισέρχεται στο αφτί το καουτσούκ ενώ με τα μικρά η διείσδυση επιτυγχάνεται και με το ίδιο το σώμα του ακουστικού.Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.Πάντως περιμένω με ανυπομονησία τη γνώμη σου και για τον ήχο.Δηλαδή θέλω τη γνώμη σου για τις διαφορές αλλά και για το ποια τελικά tips προτιμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 (edited) όχι μου το άφησε ο ταχυδρόμος δεν υπέγραψα τίποτα....απλά η πρώτη βάρδια που έστηλε ο Τούρκος άργησε πολύ.(μάλλον σε διακοπές ήταν).σε ένα απλό φάκελο ήταν μέσα.στήλτου μύνημα και πες του αν έχει αριθμό να το αναζητήσει edit: για όποιον ενδιαφέρεται για τον ενισχυτή headstage arrow,ο robert(δημιουργός) μου έστηλε email,αφού του έστηλα εγώ για να μάθω πότε στέλνει τα καινούργια,και μου είπε ότι η νέα έκδοση αν παραγγείλω θα σταλεί σε 5 εβδομάδες περίπου.δηλαδή αρχές Ιουλίου.όποιος δεν έχει πρόβλημα να περιμένει κανά 1μιση μήνα..... Edited June 2, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Παιδιά κάποιος λίγο να μου απαντήσει. Δε μπορώ να αγοράσω τα ακουστικά από το amazon.com; (Δείτε εδώ --> http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 ) Απ'όσο γνωρίζω μπορείς απο το αγγλικό amazon Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Απ'όσο γνωρίζω μπορείς απο το αγγλικό amazon Ευχαριστώ για την απαντησή σου. Επειδή είμαι λίγο άσχετος μ' αυτά θα ήθελα να σας ρωτήσω. Τα προιόντα που βλέπω στο amazon και στο ebay στην ουσία δεν πωλούνται από κάποιους dealers οι οποίοι "βάζουν" τα προιόντα τους και σ' αυτές τις ιστοσελίδες για να είναι γρηγορότερη και πιο άμεση η εύρεσή τους; Δεδομένου τα προαναφερόμενα πώς θα γνωρίζω εάν κάποιος dealer είναι αξιόπιστος; Επίσης στο ebay βρηκα τα ΙΕΜς που ψάχνω [ http://cgi.ebay.com/Thinksound-TS01SLV-10mm-Wooden-Headphone-slvr-chr-/230454786623?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a82cfa3f ] και [ http://cgi.ebay.com/TS01BLK-10mm-Wooden-Headphone-blk-choc-Thinksound-/150443695639?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2307249e17 ] και στις πληροφορίες αναφέρει "Ships to: Worldwide ". Επίσης πως θα γνωρίζω εαν τα ΙΕΜς που θα 'ρθουν στα χέρια μου είναι καινούρια ή χρησιμοποιημένα; Για να τα αγοράσω απ'το ebay πρέπει να γίνω μέλος; Τέλος, όταν πατάω πως θέκω να αγοράσω ενα προιον (χωρίς να φτάνω ως το τεευταίο βήμα και να τα παραγγέλνω) επιλέγω πως θέλω να έρθουν στην Ελλάδα, απο 'κει και πέρα όμως δεν μπορώ να επιλέξω που ακριβώς θα' ρθουν; Από πού θα τα παραλάβω, λοιπόν; Το ξέρω πως οι ερωτήσεις μου για άλλη μια φορά είναι πολλές αλλά δεν έχω ξανακάνει καμία άλλη αγορά μέσω διαδικτύου και επίσης δεν έχω καμία όρεξη να χάσω τα χρήματα μου ;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 πήρα σήμερα τα custom tips μου. ο ήχος απλά τέλειος.... και είμουν και από τους τυχερούς γιατί η τιμή για custom πήγε 90!! η διαφορά είναι μεγάλη στα πρίμα κυρίως.λιγάκι δυσκολεύομαι να τα βάλω και να τα βγάλω τώρα στην αρχή αλλά κάθονται πολύ καλά... με το LOD και τον ενισχυτή ο ήχος είναι τρομερός. είχα κάνει κάτι cd του τερζή σε lossless και καθόμουν και άκουγα με τις ώρες! η χροια της φωνής είναι μαγεία! σε όλα τα είδη μουσικής. με τα westone ο ενισχυτής δίνει ένα 10-15% μετά από πολύ προσεκτική παρατήρηση.στον διαχωρισμό των οργάνων κυρίως. όταν πέζουν τα όργανα η φωνή αποχωρεί λιγάκι και δίνεται έμφαση στα όργανα ενώ όταν μπαίνει ο τραγουδιστής γίνεται το ανάποδο. σε τραγούδια με χαμηλό bitrate (128-256) δεν κατάλαβα διαφορά, μόνο στα lossless.ο ήχος ακούγεται ακόμα με τον ενισχυτή και το lod πιο ξεκούραστος και λιιιιγο πιο αληθινός από σκέτο.ακόμα στα live κομμάτια lossless ο τραγουδιστής είναι μπροστά σου και το κοινό που τραγουδά πίσω σου! απίστευτο soundstage.φαντάζομαι ότι είμαι εκεί δηλαδή.η ηχομόνωση είναι πολύ καλή αφού μπαίνει ακριβώς και σφραγίζει το αυτί παρόλα αυτά ακούς σε μικρό βαθμό ομιλίες των γύρω σου δεν είναι δηλαδή 100% μούγκα! η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή. το πρωί τα πήρα οπότε δεν τα τέσταρα full ακόμα και νομίζω ότι τα αυτιά κάνουν και αυτά burn in και σινηθίζουν τον ήχο με τον καιρό Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παιδιά εγώ έχω τα sennheiser cx550 αλλά δυστυχώς το δεξί ακουστικό χάλασε (η έντασή του έπεσε ξαφνικά στο μισό απ'ότι στο αριστερό). Επειδή έχω χάσει την απόδειξη-εγγύηση και δεν ξέρω αν επισκευάζονται, είμαι σε αναζήτηση καινούργιων ακουστικών in-ear. Διαβάζω τα καλά λόγια σας για τα eterna και θέλω να ρωτήσω αν θα ακούσω διαφορές (προς το καλύτερο εννοείται) σε σύγκριση με τα cx550. Τα πρώτα έχουν 57ευρώ και τα sennheiser γύρω στα 80. Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα eterna στα 80-100 ευρώ; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts